Dodaj do ulubionych

Oblicza Swetra

IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 07:45
ta sesja fotograficzna, przypomina mi nieco stylizacje na dobrego, modnego prymusa. Można takich spotkać popołudniami w takich miejscach: goo.gl/be4B jest generalnie grzeczny, zna języki obce, jeździ konno i wszyscy zazdroszczą mu samochodu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: egon Re: Oblicza Swetra IP: *.3s.pl 28.04.10, 13:10
      hit na tą wiosnę to poszetka, mozna je kupic tutaj: www.poszetka.com/
    • Gość: Toja Re: Oblicza Swetra IP: 62.29.136.* 28.04.10, 13:53
      kupiłam parę dni temu taki czarny sweterek dla męża w s.Oliver- bardzo ładnie w nim wygląda. Każdy facet powinien taki mieć w szafie bo nadaje się i do jeansów i na elegancko.
    • Gość: neja Re: Oblicza Swetra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:39
      No i wszystko super, zapomnieslice dodać, że wszystkie wymienione sklepiki są dla karłów, nie dla mężczyzn. Mój mąż mierzy 197 cm i rozmiar XXL to jest śmiech na sali, 10-letniego syna bym w to mogła odziać...
    • Gość: BEEELZEEEBUB Re: Oblicza Swetra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.10, 14:59
      fajnie ale to tanie szmaty.
      Ja wiem ze pisal to prosty Polus , ale moze wrzucilbys cos z Zegny , Dolce czy chociaz z BOSSa. Maja naprawde ladne swetry - eleganckie .
    • Gość: Michal Re: Oblicza Swetra IP: *.chello.pl 28.04.10, 18:07
      Belzebub i tak cie na to nie stac:D hahahaha
    • espeaem Re: Oblicza Swetra 05.05.10, 18:18
      Takie swetry sa ok pod walurniem ze nie rzucaja sie w oczy albo w ogole ich nie ma napisów typu rafl lałren boss itp za duzo z tym podniety. max wypadu to sweter ktory ladnie wyglada i zostal zrobiony specjalnie dla ciebie wlasnorecznie na drutach

Niech klikaja ci co wymieniaja: antywaluty.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka