slash02 07.06.10, 15:18 po raz kolejny spotkałem byłą dziewczynę chociaz od pol roku nie jestesmy juz razem to powiem wam ze serducho mi mocno zabiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 15:20 Widocznie za mało wody jeszcze upłyneło w rzece. Minie... ale jesli było Wam dobrze to sentyment pozostanie:). Odpowiedz Link Zgłoś
slash02 Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 15:33 Chyba mi bylo dobrze, bo ona dosc szybko zapomniala skoro juz ma chlopaka :D ale powiem Ci ze prz... jak ja widze to serce mi tak bije. Mam nadzieje ze spotkam kiedys podobna osobe, chociaz jak spotykam sie z jakas dziewczyna to mysle o tamtej i juz wiem ze to nie ma sensu :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 18:44 za wcześnie... chociaż ja z takiego połamanego serducha leczyłam się właśnie nową relacją,która jest już sobie ponad rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Spotkałem była dziewczyne 08.06.10, 09:48 Spotkasz, tylko bądź otwarty na nowe znajomosci:). Leczeni utraty nową partnerką, jak niejesteś gotowy, bo nadal myślisz o starej według mnie nie jest dobrym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kordet Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 23:09 Wyobraż sobie że ma zatwardzenie i robi kupę, podobno pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 23:32 hehehehhe najbardziej sensowna rada Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 23:34 Oj nie, ja proponuję wyobraź sobie, że ma ostrą biegunkę, taką, że do kibelka nie zdąża ;). Odpowiedz Link Zgłoś
slash02 Re: Spotkałem była dziewczyne 07.06.10, 23:55 Ona robiła najladniejsza kupe na swiecie :D:D hahah Odpowiedz Link Zgłoś
laylooli Re: Spotkałem była dziewczyne 08.06.10, 13:56 > po raz kolejny spotkałem byłą dziewczynę chociaz od pol roku nie jestesmy juz razem to powiem wam ze serducho mi mocno zabiło są dwie opcje: albo jesteś sam, albo ona cały czas na Ciebie działa :) - Szkoły i kursy uwodzenia kobiet w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Spotkałem była dziewczyne 11.06.10, 01:15 Na zlamane serce najlepsza jest nowa milosc :) Odpowiedz Link Zgłoś