Dodaj do ulubionych

G-PUNKTy w WAWie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:19
Przyjezdzam na weekend przyszły do Wawy.Intersuja mnie miejsca i lokale w
warszawie gdzie mozna troche pobyc w nieskrepowanej atmosferze a przy okazji
spotkac fajnych gejkow .Prosze o info z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: KUBA Re: G-PUNKTy w WAWie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 14:27
      Pfujjjj, slyszalem ze na Ochocie (taka dzielnica w Wawie) jest jakis klub znany
      dobry (barmanka z knajpy do ktorej chodze jest less i troche z nia gadam to
      wiem :)) ale nazwy nie znam niestety. To udanego pobytu i glebokiej "ciuchci"
      zycze :)
      • Gość: Lucjan Re: G-PUNKTy w WAWie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:09
        Dzieki Kuba za info . Przyznam ze bardziej by mnie intresowała twoja pierwsza
        propozycja.Szukam przyzwoitego lokalu z fajnym klimatem na poziomie.
        Obszczymurska atmosfera ulicy mnie nie intersuje.Byłbym wdzieczny za adres tego
        lokalu na ochocie no i moze jeszcze jakiegos innego.
        • Gość: KUBA Re: G-PUNKTy w WAWie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 15:14
          Stary nie wiem naprawde sorry, ja hetero jestem i sie nie interesowalem
          zabardzo, raczej jako ciekawostka :), looknij w sieci po stronach napewno
          znajdziesz jakies adresy ale na Ochocie wiem ze napewno jakis wiekszy jest.
          • Gość: KUBA Re: G-PUNKTy w WAWie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 15:16
            ALbo moze na jakims forum gejowskim na gazecie zadaj pytanie to tam ci duzo
            lepiej doradza mysle.
    • Gość: KUBA Re: G-PUNKTy w WAWie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 14:46
      Zapomnialem ze jest jeszcze taki "punkt" w Wawie dla hardcorowcow jesli ktos
      lubi takie klimaty akurat. Na Placu Trzech Krzyzy jest taki kibel okragly
      (nazwa potoczna "Grzyb") i tam ponoc jest punkt kontaktowy bardzo znany i jest
      w czym wybierac. Jak lubisz przygody to tam chyba duzy wybor mi sie wydaje.
      Zawsze mozna gdzies "w plener" tez skoczyc, kolega niedaleko mieszka to kieday
      dwoch sie u niego na klatce rypalo mowil hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka