Gość: Gość IP: *.rootnode.net 30.06.10, 09:19 Polecam ten sport, bardzo mi się spodobał. Ostatnio kupiłem rakietę w sklepie www.yangyang.pl - mają świetny sprzęt i fachową obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zorian Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.171.114.178.static.crowley.pl 30.06.10, 09:51 problemem są tylko odpowiednie korty, w Polsce jest ich jak na lekarstwo, to juz do squasha jest więcej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrocony Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: 88.220.76.* 30.06.10, 10:21 Gralem długo w squasha zanim 2 lata temu przestawilem sie na badminton. Na nowo poznalem co to znaczy bol, pot i zmeczenie. Tak dynamicznej gry nie ma na świecie. Squash wysiada... Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gortel Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.gemini.net.pl 30.06.10, 11:04 W sumie to dziwi mnie opinia, że ten sport jest bardziej męczący od Squasha, i że potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gortel Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.gemini.net.pl 30.06.10, 11:09 No cóż, dziwi mnie porównywanie badmintona ze squashem, bo myślałem że squash jest znacznie bardziej wymagający - granie na Błoniach: xrl.us/Blonia w badmintona raczej mnie utwierdziło w przekonaniu, że jest to sport rekreacyjny a nie wyczynowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.sgsp.edu.pl 30.06.10, 11:50 Gralem w tenisa, a pozniej w squasha. Przeczytalem, ze badminton jest podobnie do squasha wymagajacy - nie wierzylem i chcialem zweryfikowac. Okazalo sie ze rzeczywiscie wymaga porownywalnej sprawnosci fizycznej. Od dwoch lat gram tylko w badmintona i zaluje ze nie gralem przez te wszystkie lata kiedy mialem dostep do sali gimnastycznej. Bardzo polecam, bo to przepiekny, dajacy duzo radosci sport. Duzym plusem jest to, ze mozna namowic zony czy dzieci i ze sport jest latwy dla calkowicie poczatkujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robben Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.xdsl.centertel.pl 02.07.10, 13:56 Powiem tyle, że badminton jest dużo bardziej wymagający od squasha, czy też tenisa... a dla tych co się nie znają, to jest sport OLIMPIJSKI!!!!! w przeciwieństwie do squasha, więc proszę głupot nie pisać, jak się nie wie o czymś dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czek Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 10:48 Badminton jest najlepszym sportem jest dla mnie wszystkim .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badmintonistka Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.chello.pl 11.07.10, 13:17 ja gram w badminton już 3 lata i zaczynam 4 rok. nigdy i się to nie znudzi jest bardzo przyjemny i nie jest to łatwy sport!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFIK Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.pabianice.msk.pl 30.10.10, 21:08 zacząłem grać przypadkowo kiedy to musiałem odrobić zajęcia wf na uczelni i normalnie mistrzostwo świata... od tego momentu nie moge żyć bez tego sportu - zdarza się, że gram 4 rzy w tygodniu. Zobaczcie jak to się dzieje, że przypadek powoduje iż człowiek staje się coraz bardziej spełniony:) pozdrawiam wszystkich, którzy grają i maja na to ochotę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyperactive Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: 192.168.1.* 26.11.10, 16:14 Nowe boiska do badmintona w Warszawie, wypożyczalnia sprzętu i wiele innych atrakcji w hali Arena Wspinaczkowa Wgórę. Aktualne informacje na stronie Areny www.wgórę.pl (koniecznie przez "ó" i "ę") Odpowiedz Link Zgłoś
jerri69 Re: Badminton - Lotka jak rakieta 12.09.11, 18:32 jeśli badminton to Arena, jeśli sprzęt to KUMPOO! --- Badminton sklep: kumpoo.pl - profesjonalne rakiety do badmintona i akcesoria sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Badminton - Lotka jak rakieta 05.11.11, 00:59 No bez przesady. Nie tylko - jest coś jeszcze poza kumpoo.pl :) Wygrzebałem stronkę badminton.waw.pl gdzie jest rozpiska sal do badmintona w Warszawie. Może komuś pomoże. Dużo hal, dużo opisów, adresy, telefony. Czasami nawet i zdjęcia. Mnie już nie pomogła, bo mam gdzie grać w badmintona, ale może komuś pomoże pograć w ten czadowy superszybki sport. Nie dla powolnych misiaczków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula1992 Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.30.88.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.13, 21:21 Trzeba pamiętać, że w sporcie najważniejszy jest sprzęt erakiety.com, który można kupić w okazyjnej cenie - lotki, torby, rakiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio_bad Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.13, 12:13 Hi hi :) - jak szukasz sprzętu to polecam ten sklep - www.Badmin.pl. Na lato u nich kupiłem zestaw do badmintona Odpowiedz Link Zgłoś
kamil572 Badminton - Lotka jak rakieta 17.07.14, 12:16 fajny artykuł. Ja uwielbiam tę grę. Zaczęło się jeszcze za dzieciaka, wiadomo dla zabawy. Na studiach była gra bardziej na poważnie w sekcji badmintona, a potem jakoś długa przerwa, aż na któryś wakacjach dzieciaki wyciągnęły lotki i się zaczęło. Z kumplem kupiliśmy sobie dobre paletki i zaczęliśmy regularnie grać, znalieźlismy dodatkowe 2 osoby, wynajęliśmy salkę w szkole i dwa razy w tygodniu gramy. Dla zabawy dla kondyzji. Przy okazji - polecam skal erakiety.pl - tam zaopatrywalismy się w cały sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatkaPolka Re: Badminton - Lotka jak rakieta IP: *.lublin.pl 21.08.14, 10:50 Ja osobiście wolę squasha. Badminton kojarzy mi się raczej z takim typowo rekreacyjnym graniem podczas wakacji. Choć wiem, że pewnie nie do końca tak jest. Też zaopatrywałam się w rakietę w tym sklepie co poleciłeś. Oni akurat specjalizują się w sprzęcie do squasha, tenisa i badmintona i mają sporą wiedzę więc pomagają przy zakupie rakiet i innych gadżetów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolszczek Badminton - Lotka jak rakieta 24.07.14, 09:01 Badminton się wydaje mało wyczerpujący, ale ma wszystko - ruch, szybkość i precyzję :) Jeszcze jest speedminton - trochę bardziej energetyczna odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
hyccu Re: Badminton - Lotka jak rakieta 17.09.14, 10:08 Jeśli chodzi o ten sport polecam zajrzeć na stronę : www.badmin.pl jest tam bardzo szeroki wybór sprzętu o założeniu czysto do tego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś