fredoo 30.08.10, 19:30 Przeszedłem 7 raz z 299 WPP(paulinśką). To balsam dla duszy i ciała.W tym roku było wyjątkowo upalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Pielgrzymka 30.08.10, 20:54 Paczpan, Wirtualna Polska też organizuje pielgrzymki. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Pielgrzymka 30.08.10, 21:08 kaa.lka napisała: > ale do Czestochowy tylko. To słuszny kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 21:20 no chyba w tyl zwrot. poza tym nie wiem skad i jakie 299 jednotki si mial na mysli kolega fredo w zdazaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Pielgrzymka 30.08.10, 21:24 kaa.lka napisała: > poza tym nie wiem skad i jakie 299 jednotki si mial na mysli kolega (...) To jest miara WP (Waga Pielgrzymki). Maksymalna wartość wynosi 300 ale tę jedynie Ojciec Święty w specjalnych sandałach osiąga. Takoż wynik dobiega ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 21:31 ale to jakies sandalwood? dla mnie WPePe skojarzylo sie z Maslosko-Wojsko polsko_polskie. wczoraj o niej przelotnie myslalam jakos i prosze.. dalo sie zastosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:23 zadowalal sie zwyklymi zapachami. a nie ze ".. wszystkie pachnidla arabii" skromny czlowiek. ps czasem tylko jakas encyklika Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:00 fredoo napisał: > Przeszedłem 7 raz z 299 WPP(paulinśką). > To balsam dla duszy i ciała.W tym roku było wyjątkowo upalnie. Te paulińskie nie są już w tym roku trendy. Tera te kżyżowe som jazzy. Podobnież lepiej ładują akumulatory duszy, a i dla ciała pała policyjna może okazać się balsamem. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:02 podobno nigdzie się tak łatwo nie postuka jak na pielgrzymce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:07 oczywiscie laci, czego z plaszczykiem jestescie najlepszym dowodem. ps tawarisz, jestes mnie winien za "prawa chronione" Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:17 kaa.lka napisała: > oczywiscie laci, > czego z plaszczykiem jestescie najlepszym dowodem. > > ps > tawarisz, jestes mnie winien za "prawa chronione" ----------------------------- Ej no! Ja nigdy żadnego katabasa nie pukałem, na procesji tudzież. Lody się nie liczą przecie. Com Ci winien i za ochronę przed czym? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:27 wlasnie, ze sie licza. lody zwlaszcza. i za te (lody) w tzw klimatach dody wraz z lacido, bekniecie. bee :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:30 uuu i wyszło z ciebie zwierze szkoda że tylko jakiś baran :D Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:33 lacido napisała: > uuu i wyszło z ciebie zwierze szkoda że tylko jakiś baran :D ------------- Owca raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:42 no prosze jaka wymowna moda gwardia co.marka to marka via holynd ps jestem rak, tez zwierze? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pielgrzymka 30.08.10, 23:10 mhm też myślę że jutro będzie padał deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Pielgrzymka 31.08.10, 07:38 lacido napisała: > mhm też myślę że jutro będzie padał deszcz ________________________ no... leje DZISIAJ:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Pielgrzymka 31.08.10, 07:44 To se Rybko popłyniesz. Do Częstochowy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Pielgrzymka 31.08.10, 07:47 eat.clitoristwood napisał: > To se Rybko popłyniesz. > Do Częstochowy. ;P ___________________________ cos sie mi zdaje, ze do Częstochowy to nijak mi po drodze;-))) raczej spłynę, ale chyba do...Bałtyku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:32 kalllka napisała: > wlasnie, ze sie licza. > lody zwlaszcza. > i za te (lody) w tzw klimatach dody wraz z lacido, bekniecie. > bee > :) ---------------------------- Ja tam tak do Twojego jak i Dody klimakterium wolę się nie mieszać. P.S. Madonna bardziej mnie jarała od Dody. Zwłaszcza, że na kżyżu i zawsze dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:20 w sensie ze niby co? widzę, że znasz klimat skoro potwierdzasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Pielgrzymka 30.08.10, 22:20 Wygląda na to, że na FM zainteresowanie tą paradą jest znacznie większe i subtelniejsze, niźli fascynacja nią na FG: forum.gazeta.pl/forum/w,721,115336077,115337852,Re_Wrocilem_z_Pielgrzymki.html Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Pielgrzymka 31.08.10, 09:31 Dziękuję za subtelne wpisy. Przyznam, że testuje temat i gdy dokonałem podobnego na forum "religia" to zostałem wyszydzony dużo bardziej ordynarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pielgrzymka 31.08.10, 19:49 a gdzie tu jest wyszydzanie? przytoczyłam opinię kolesia który wydawał mi się religijny dopóki nie poznałam motywacji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś