Gość: gość IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 14:50 kochani co robicie aby zaskoczyć swojego partnera, aby w związku nie było monotonnie? Czekam na porady, bo chce go zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re: zaskoczenie 29.03.04, 15:10 jak to co? ja staje za drzwiami w pokoju i jak moj wchodzi to wyskakuje po ciemku i krzycze: "buuuuuuu kurwa!" i monotonnie nie jest. jest wkurw** ze dwa dni. troche urozmaicamy sobie pozycie, a co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm Re: zaskoczenie IP: 193.0.117.* 07.04.04, 13:06 Ha, ha, ha! ;)))))))))) Uśmiałem się do łez, świetny pomysł ;)))))a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zaskoczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:55 pończoszki, stringi, i koszulka i ładny staniczek niech powoli to wszystko zdejmuje, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka kiedys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:36 wycielam w koszuli nocnej dziurke. ale sie nameczyl bo za mala byla. do tego prawie obrazil za źle ocenione fi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: zaskoczenie IP: *.crowley.pl 07.04.04, 14:11 Wiadro z wodą nad drzwiami ożywi każdy związek :D A tak poważnie - rany, odrobinę fantazji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka co ty, wystarczy szklanka wody - zamiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 14:35 kto by wypil cale wiadro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastalerz Re: co ty, wystarczy szklanka wody - zamiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:04 Koń???? Kon tez ma to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś