piotrek7770
20.11.10, 21:24
Proszę o pomoc RADE itd Mam 26 lat wspólny dom kredyt i na dodatek dziecko 5 lat 3dni temu odkryłem na internecie że żona pisze z gościem o ich romansie Myślała ze jest z nim w ciąży i że chce urodzić to dziecko Pisała że nie chce go stracic i takie tam głupoty które jeszcze dodatkowo mnie zraniły Teściowa jak i każdy od niej z rodziny chyba ja nie nawidza bo jak mówia to nie moja wina Robiłem wszystko jak najlepiej umiałem pracowałem oddawałem pieniądze wybudowałem dom siedziałem 2 lata za granica i zarabiałem na to wszystko Wystarczył rok po przeprowadzeniu się od teściowej do domu juz naszego i co mam teraz Jestem maksymalnie wkór......... Nie potrafie znależć słow o tym jak mnie potraktowała Teraz chodzi za mna i przeprasza ze była glupia ze to nauczka na całe zycie za straci wszystko Przyznała sie do tego a to nie jest typ kobiety ktora mówi prawde Raczej zawsze kłamie i idzie w zaparte Napiszcie co byście zrobili DAC jej szanse CZY nie Nie wiem Jestem głupi Miała wszystko o zrobiła taki numer