Dodaj do ulubionych

ZAROST NA TWARZY

21.02.02, 13:35
MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ
TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A
MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE.
Obserwuj wątek
    • lukasz006 Re: ZAROST NA TWARZY 21.02.02, 13:38
      Chodź w masce i udawaj Zorro.
      • wlodek101 Re: ZAROST NA TWARZY 21.02.02, 13:41
        lukasz006 napisał(a):

> Chodź w masce i udawaj Zorro.
        >> ALE ŚMIESZNE. ZORRO MASKE ZAKŁADA NA OCZY, DORADCO.

• Gość: qocur Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.pl 21.02.02, 14:28
      Przede wszystkim wyłącz capslocka, bo Twój post wygląda jakbyś krzyczał.

Co się tyczy meritum - myślałeś kiedykolwiek o zapuszczeniu wąsów i/lub brody?
      Dobrze utrzymany centymetrowy zarost chyba lepiej wygląda niż świeżo wyrosły
      milimetrowy, zwłaszcza ciemny. Wystarczy wtedy co kilka - kilkanaście dni go
      lekko przystrzyc i masz spokój ;-)
    • Gość: Mar elegancki chłop IP: 213.25.197.* 21.02.02, 15:19
      musi się ogolić dwa razy dziennie. Niestety - zwłaszcza gdy jest brunetem i mu
      szybko odrasta. Warto wypróbować maszynkę elektryczną dobrej jakości, która nie
      podrażnia tak jak maszynka ręczna. Można wtedy ogolić się np. w pracy w
      toalecie. Gorzej jednak niż zarost "wyhodowany" od rana wygląda xle utrzymana
      cera - np. swiecąca się. jesli się przetłuszcza, trzeba to zmienić np.
      odpowiednimi maseczkami. Niestety - dzisiaj nawet chłopy muszą chodzić do
      kosmetyczki...
    • hal9000 Re: ZAROST NA TWARZY 21.02.02, 20:50
      wlodek101 napisał(a):

> MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ
      > TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A
      > MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE.

To moze zapusc brode?
    • Gość: Paweł Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 13:39
      Słyszałem że można wytępić włosy laserem. W salonie kosmetycznym kosztuje to
      ok.1000 zł. Depiluja także włoski z twarzy. Zrobisz sobie raz na zawsze i nie
      trzeba sie golić. A ile kosztują nozyki? Czysta oszczędność. Skoro panie to
      robią to faceci chyba tez.
      • Gość: Gromit Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.mystarhub.com.sg 22.02.02, 14:43
        Czlowieku, depilacja u faceta? Widziales kiedys faceta z problemami
        hormonalnymi, ktoremu nie rosna wlosy na twarzy? Wyglada to jak hermafrodyta
        albo trans. Nawet w 5 minut po ogoleniu widac ze cos tam rosnie i o to chyba
        chodzi u faceta.
    • Gość: miron Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 13:32
      wlodek101 napisał(a):

> MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ
      > TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A
      > MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE.
      >> Najlepszy jest 2-3 dniowy zarost. To już norma, i nie trzeba się krępować
      brakiem gładkiego lica. Najważniejsza czysta cera i włosy.

• Gość: Grzegorz Re: ZAROST NA TWARZY IP: 212.120.136.* 16.04.02, 10:49
      ja od kilku lat używam trymera, strzyge zarost na taka długość jak ami w danej
      chwili odpowiada.co prawda nie jestem brunetem ale lubie mieć na twarzy
      kilkudniowy zarost, wyglądam wtedy poważniej. szczególnie jeśli masz zadbana
      skórę a nie chcesz wyglądac zbyt...kobieco (w typowo narodowym pojęciu tego
      słowa gdzie zadbany=kobiecy) zarost nie powinien ci przeszkadzać, przeciwnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka