wlodek101 21.02.02, 13:35 MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodek101 Re: ZAROST NA TWARZY 21.02.02, 13:41 lukasz006 napisał(a): > Chodź w masce i udawaj Zorro. >> ALE ŚMIESZNE. ZORRO MASKE ZAKŁADA NA OCZY, DORADCO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.pl 21.02.02, 14:28 Przede wszystkim wyłącz capslocka, bo Twój post wygląda jakbyś krzyczał. Co się tyczy meritum - myślałeś kiedykolwiek o zapuszczeniu wąsów i/lub brody? Dobrze utrzymany centymetrowy zarost chyba lepiej wygląda niż świeżo wyrosły milimetrowy, zwłaszcza ciemny. Wystarczy wtedy co kilka - kilkanaście dni go lekko przystrzyc i masz spokój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar elegancki chłop IP: 213.25.197.* 21.02.02, 15:19 musi się ogolić dwa razy dziennie. Niestety - zwłaszcza gdy jest brunetem i mu szybko odrasta. Warto wypróbować maszynkę elektryczną dobrej jakości, która nie podrażnia tak jak maszynka ręczna. Można wtedy ogolić się np. w pracy w toalecie. Gorzej jednak niż zarost "wyhodowany" od rana wygląda xle utrzymana cera - np. swiecąca się. jesli się przetłuszcza, trzeba to zmienić np. odpowiednimi maseczkami. Niestety - dzisiaj nawet chłopy muszą chodzić do kosmetyczki... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: ZAROST NA TWARZY 21.02.02, 20:50 wlodek101 napisał(a): > MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ > TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A > MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE. To moze zapusc brode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 13:39 Słyszałem że można wytępić włosy laserem. W salonie kosmetycznym kosztuje to ok.1000 zł. Depiluja także włoski z twarzy. Zrobisz sobie raz na zawsze i nie trzeba sie golić. A ile kosztują nozyki? Czysta oszczędność. Skoro panie to robią to faceci chyba tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromit Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.mystarhub.com.sg 22.02.02, 14:43 Czlowieku, depilacja u faceta? Widziales kiedys faceta z problemami hormonalnymi, ktoremu nie rosna wlosy na twarzy? Wyglada to jak hermafrodyta albo trans. Nawet w 5 minut po ogoleniu widac ze cos tam rosnie i o to chyba chodzi u faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: ZAROST NA TWARZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 13:32 wlodek101 napisał(a): > MAM PROBLEMY Z ZAROSTEM. ZA SZYBKO ODRASTA I W POŁUDNIE JUŻ NIE MAM GŁADKIEJ > TWARZY. CO Z TYM ZROBIĆ, BO NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ GOLIĆ SIĘ DRUGI RAZ A > MUSZĘ WYGLĄDAĆ SCHLUDNIE. >> Najlepszy jest 2-3 dniowy zarost. To już norma, i nie trzeba się krępować brakiem gładkiego lica. Najważniejsza czysta cera i włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: ZAROST NA TWARZY IP: 212.120.136.* 16.04.02, 10:49 ja od kilku lat używam trymera, strzyge zarost na taka długość jak ami w danej chwili odpowiada.co prawda nie jestem brunetem ale lubie mieć na twarzy kilkudniowy zarost, wyglądam wtedy poważniej. szczególnie jeśli masz zadbana skórę a nie chcesz wyglądac zbyt...kobieco (w typowo narodowym pojęciu tego słowa gdzie zadbany=kobiecy) zarost nie powinien ci przeszkadzać, przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś