Dodaj do ulubionych

złośliwa ex i samochód

25.02.11, 12:54
Witam
Jestem 2 lata po rozwodzie i w trakcie podziału. Niestety moja ex poza tym, że przywłaszczyła sobie wszystkie składniki majątku to jeszcze z premedytacją uniemożliwia mi korzystanie z samochodu, który jest również moją własnością. Oprócz sprawy o podział ex ma sprawę karną. Pomimo wezwań pisemnych i ustnych ciągle pokazuje mi środkowy palec. Nie mam zapasowych kluczyków a papiery są w posiadaniu ex. Adwokat mówi, że nic nie da się zrobić przed zakończeniem sprawy o podział. Czy naprawdę nic nie mogę zrobić ???
Obserwuj wątek
    • kredycik-i-wio Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 13:00
      Obić ryj?
      • lemonblue Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 13:13
        Chętnie bym to zrobił bo tylko na to zasługuje, najchętniej zadzwoniłbym po lawetę ...
        • panwilk Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 13:30
          zadzwon po Dextera :D
        • kredycik-i-wio Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 13:34
          Podobno w modzie są przejażdżki przyrodnicze po lesie, tuż za samochodem na lince :)
    • galgenbaum Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 14:18
      lemonblue napisał:

> Czy naprawdę nic nie mogę zrobić ???

Rozsadnie porozmawiac ?
    • mariuszg2 Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 14:29
      lemonblue napisał:
      jak bym wiedziął, że sie rozwodze bym co możliwe i ruchome uprowadził daleko i schował a dopiero potem się rozwodził ;)

No teraz to Ci zostaja metody wymianiane przez kolegów...dorzuce metode na Azję... końmi po śniegu rozewrzeć i na pal...
    • masher Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 15:43
      to chyba po dawnemu, prosto i skutecznie- pala w leb i bierzesz co twoje. pewnie mozna ominac pale, po prostu zabrac co twoje i nie pytac sie o nic. czemu to ty masz czegos dochodzic sadownie? bierz, nie pytaj nikogo o zgode.

ps. lesniczy zalatwia rozwody za flaszke, ale tylko jesienia na grzybobraniach ;) szybko i z fasonem rozwiedzie kazdego.
      • concretna Re: złośliwa ex i samochód 25.02.11, 19:22
        kup sobie drugi ... w razie czego będziesz miała dwa ;-)
    • fredoo Re: złośliwa ex i samochód 26.02.11, 12:48
      To nie honorowo szarpać sie o głupi samochód. Wstydż się.Chłop powinien zarobić na drugi lepszy i plunąć na złośliwa babę razem z samochodem i co tam jeszcze chce wziąć.
    • moonogamistka Re: złośliwa ex i samochód 26.02.11, 20:38
      wiem, ze nie wpisze sie w credo tego forum;) ale smieje sie jak czytam takie posty:)
      Kazda ze znanych mi dziewczyn stracila na rozstaniu.
      Wolala oddac wiecej dla sw spokoju, oby sie gosc odp... raz na zawsze:) sorry za wyrazenie:) Jak czytam, ze sa kobiety ktorym sie chce cos wygrac- to sie smieje;))))
    • iontichy Re: złośliwa ex i samochód 01.03.11, 16:37
      Żałko Cię czytać. Człowieku, jesteś przecież FACETEM. Jeśli nie jesteś pewien, to stań przed lustrem, spójrz sobie w twarz i powiedz; JESTEM k..a F A C E T E M . A facet powinien mieć honor,umiec pie.....ć drzwiami, podwinąć rękawy i zacząć od nowa a nie meczeć i tracić energię na myślenie jak się odwinąć kobiecie.
      Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka