ifx 03.04.11, 19:22 Czy podoba się wam ta dziewczyna? Jak dla mnie może zostać miską. Co z tego, że jest Rosjanką. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifx Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:23 ifx napisał: > Czy podoba się wam ta dziewczyna? Jak dla mnie może zostać miską. Co z tego, że > jest Rosjanką. :D Aha. Jeszcze adresik: www.feyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:25 Podoba bardzo:) Ale znowu Mariusz wyzwie mnei od pedalow:D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:35 a widzials gdzies pedala meski albo damski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:36 Kalllka:) Slonce:) Mariusz Ci objasni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:44 etam, objasni, mariusz, zapytalam Cie co ci za roznica w plci pedala- a Ty , zem slonce :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:51 Topsze, wiec pisze do Cie:) podobaja mi sie kobiety ROWNIEZ:) bo doceniam kobiece piekno:) Koniec przewinien:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:02 masz katar, ale to drobiazg- przejdzie ci. gorzej natomiast, ze masz tez ROWNIEZ bez podania z czym [ ] i bo doceniasz. kobiece piekno sobie darujemy:) kolezanka na razie index zostawi w s-pokoju bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:05 jak zwykle nei rozumiem:)) Buzka;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Miss internetu. 04.04.11, 14:00 moonogamistka napisała: > jak zwykle nei rozumiem:)) Buzka;) To ja Ci objaśnie...chodzi o to, że zabawiasz się indexem...ja tez bym chciał choć nie jest mi dane...a myśl o zabawianiu się indexem przyprawia me ciało o dreszcz emocji jaki tylko indwexowanie może zrobić....sama myśl! A co do piero jakbym sobie wziął zapuścił...dla mnie jest istotne czy index jest kobieta czxymęzczyzną i czy budda w tym maczał palce... Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 06.04.11, 17:27 o zesz:)) z Indeksow to ja jestem biegla w glikemicznym:) prosze o dalsze rozjasnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Miss internetu. 07.04.11, 08:49 moonogamistka napisała: > o zesz:)) z Indeksow to ja jestem biegla w glikemicznym:) prosze o dalsze rozja > snienie :D czyli nie grozi Ci hipo lub hiperglikemia...ani zastrzyczki insulinowe...całe szczeście bo dla dalszego rozjasniania musiałbym CIę zbadac...perrectum Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 07.04.11, 11:25 rozumiem, ze ostatnio badales sobie prostate;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 08.04.11, 08:49 zawsze troche przyjemniej niz pan dochtor;)) ciesze sie, ze o siebie dbasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 03.04.11, 19:38 moonogamistka napisała: >Podoba bardzo:) Ale znowu Mariusz wyzwie mnei od pedalow:D A kto to Mariusz i co ma do dziewczyn? Może on sam jest pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:21 moonogamistka napisała: > Aua:) Moona przecież jeszcze nic nie zrobiłem. ;) W czym problem? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:24 Mariusz sie obudzi i da glos;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sanczez_80 Re: Miss internetu. 07.04.11, 16:36 masakracja. tydzien bym z niej nie zlazil :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:31 Ogólnie fajna, chociaż dolną połowę ciała ma dziwną. Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:40 akle2 napisała: > Ogólnie fajna, chociaż dolną połowę ciała ma dziwną. Od zbyt dużego ciężaru uległa deformacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 03.04.11, 20:59 :)) chodziło mi o widoczny brak tkanki mięśniowej (brzuch) - rzuca się w oczy nawet przy szczupłej figurze. I nogi takie jakieś pałąkowate. Ale ogólnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 03.04.11, 21:34 Masz rację, nogi i brak mięśni brzucha są najważniejsze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 05.04.11, 22:05 Ważny jest całokształt, choć rozumiem te uwielbienie dla dużych niebieskich oczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Miss internetu. 06.04.11, 11:30 Albo jesteś kobietą, albo gejem. Laska zdecydowanie na 10+ Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 06.04.11, 16:46 Zawsze oglądałam się za seksownymi facetami, więc chyba to drugie, bo kobieta to nawet z kobietą potrafi, a gej już chyba nie :D Od pasa w górę to ta laska nawet na 20+, ale niech wam będzie. Wiosna idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 06.04.11, 20:35 akle2 napisała: > Od pasa w górę to ta laska nawet na 20+, ale niech wam będzie. Wiosna idzie. A gdzie mieszkasz, że wiosny jeszcze u Ciebie nie ma? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 06.04.11, 21:48 52°13` szerokości geograficznej północnej, ale pogoda listopadowa dziś była. Może weekend będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 07.04.11, 16:31 A o 5 rano to się przekręca na drugi bok i śpi dalej a nie zastanawia, ile obce forumki mają lat :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 07.04.11, 20:16 akle2 napisała: > A o 5 rano to się przekręca na drugi bok i śpi dalej a nie zastanawia, ile obce > forumki mają lat :D :D :D Nie wiem czy masz świadomość, ale w poprzednim twoim profilu nie było podanego wieku. W nowym - od wczoraj - już jest!!! Więc nie ma się co domyślać... Trza naprawić szybciutko 'błąd' gazety. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Miss internetu. 08.04.11, 00:03 Wiem, gazetka się wzięła za liftingowanie wizytówek. Niezłe zamieszanie. Ludzie piszą, że stare zdjęcia im powklejała i w ogóle pościągane są jakieś poprzednie dane, które dawno były wykasowane. A poza tym nie można już chyba usunąć wizytówki bez straty całego konta. Płeć też mam usunąć? ;P forum.gazeta.pl/forum/w,396,124071708,124071708,Co_sie_porobilo.html forum.gazeta.pl/forum/w,102329,124048349,124048349,nowe_profile.html Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 08.04.11, 04:50 akle2 napisała: > Płeć też mam usunąć? ;P Ale to zależy co masz pod spódnicą. Jeśli zgadza się z Twoją deklaracją odnośnie płci- radziłbym zostawić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 07.04.11, 20:07 Nie pochlebiaj sobie zanadto. Ale fakt, że nie dałbym ci tyle. Wyglądasz na max - 36. :P Odpowiedz Link Zgłoś
dydaki Re: Miss internetu. 06.04.11, 22:31 seksowna ale - beznadziejnie chodzi, nie ma klasy w postawie - ma krzywe nogi Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 07.04.11, 05:32 Ale, ale, ale... Czy wy kobiety (feministki :P) nie potraficie powiedzieć, że druga kobieta jest ładna - bez żadnego ale. Akle2 to w końcu z siebie wydusiła, ale teraz znowu jakaś dydaki ma obiekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Miss internetu. 07.04.11, 08:22 > seksowna ale Dla mnie nie ma żadnego "ale" > - beznadziejnie chodzi, nie ma klasy w postawie Po tmy filmie takiej tezy bym nie postawił, ponieważ: raz: podłoże po którym idzie pozostawia wiele do życzenia, a zakładam że idzie w butach na wysokim obcasie, dwa: zakładam że jest to zwykła dziewczyna a nie modelka śmigająca po wybiegach. Trzy: większości kobiet można postawić akiś zarzut, odnośnie chodzenia. > - ma krzywe nogi No i ? Ma się z tego powodu powiesić? Los tak chciał. Zakładam że ty jesteś perfekcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Miss internetu. 07.04.11, 09:51 bardzo utalentowana od pasa do góry-ma duże szanse Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 07.04.11, 10:15 Ha ha ha ha! Niby u kogo? Ona nawet nie wie (i nie dowie się) o twoim istnieniu s.romeczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Miss internetu. 07.04.11, 12:52 dawaj adres, to jej wyslę fotę, mam taką fajną jak byłem z mamusią na wycieczce w Licheniu Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 07.04.11, 20:26 s.romeczek napisał: > dawaj adres, to jej wyslę fotę, mam taką fajną jak byłem z mamusią na wycieczce > w Licheniu A bardzo sobie obdarliście kolana? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 08.04.11, 10:13 s.romeczek napisał: > nie, mieliśmy na nogach sandały I? Żebyście to jeszcze mieli je na kolanach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskar123 Twierdza, że jestem zabujcza, 07.04.11, 14:29 Zobaczcie sami, www.bit.ly/efmD3D Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 07.04.11, 14:38 No doprawdy nie wiem nad czym /kim sie tutaj az tak zachwycać - brzydka nie jest ale żeby piekność ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanczez_80 Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 07.04.11, 16:37 sliczna jest. jakie proporcje. mniam ;) zazdroscisz? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 07.04.11, 16:41 Jasne:) szczególnie tych piłeczek które jej tak dyndaja ze jeszcze chwilka i beda wisialy do pasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 04:58 black-sandra napisała: > Jasne:) szczególnie tych piłeczek które jej tak dyndaja ze jeszcze chwilka i be > da wisialy do pasa :) A od czego ma się uświadomione staniki. A w łóżku to może leżeć na plecach. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 08:20 No dokładnie :) ale na filmiku raczej nie widać , żeby ten stanik miała :) chyba , że zle widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 08:42 No zapomniało jej się. Jak będzie ciut starsza - będzie na pewno o takich sprawach pamiętała. :P Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 08:49 Wtedy bedzie juz dla niej za póżno i zachwyt panów opadnie tak samo jak jej walory :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 09:00 To prawda black-sandra. Nie macie łatwego życia. :] Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Twierdza, że jestem zabujcza, 08.04.11, 09:30 No dokładnie . Wreszcie ktos to z sensem zauważył :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Miss internetu. 08.04.11, 10:14 Ładna, młoda,szczupła natomiast mam mieszane uczucia co do wielkości i jędrności jej biustu i tego czy jest prawdziwy czy zrobiony...Ale to nie mój problem przecież:) Odpowiedz Link Zgłoś
ifx Re: Miss internetu. 08.04.11, 10:18 amanda-lear napisała: > Ładna, młoda,szczupła natomiast mam mieszane uczucia co do wielkości i jędrnośc > i jej biustu i tego czy jest prawdziwy czy zrobiony...Ale to nie mój problem pr > zecież:) Ha ha ha ha. Jej pewnie też nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Miss internetu. 08.04.11, 10:24 Jak widać niektórzy lubią miętosić silikonik i ślinić sie na widok plastikowej lalki :) ale to też nie mój problem :) Odpowiedz Link Zgłoś