Gość: sikor IP: *.crowley.pl 09.05.04, 12:08 Pamiętacie monolog Patrica Batman'a (Ch.Bale) na temat muzyki Philla Collinsa (kiedy zaprosił 2 dziwki)??? Dla mnie jest to genialna scena... Czekam na opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: American Psycho IP: *.crowley.pl 09.05.04, 13:53 i co nikt nie widział tego filmu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
warshawiak Re: American Psycho 09.05.04, 14:14 Gość portalu: ja napisał(a): > i co nikt nie widział tego filmu :((( Widzieć, to pewnie większość forumowiczów widziała, ale tak to już jest, że każdy ma swoje ulubione kawałki, a inne pamięta gorzej. To w końcu rzecz nienowa. Ja już "Kill Bill 1" nie pamiętam (jeszcze dwójki nie widziałem. Skleroza chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: American Psycho 14.05.04, 01:18 czesc Kill Bill przypominal mi bardzie Dusk Till Dawn (scenariusz Tarantino) niz jego inne filmy. Rozumiem ze to jest parodia w stylu spaghetti western, ale poprostu wydawal mi sie ten film malo zabawny/glupi, a lubie zarowno jego stasze filmy jak i filmy samurajskie z tryskajaca krwia. A pozatym niewiem co w ogole ludzie widza w Uma Thurman, wiec nawet niebylo naco popatrzec. Polecam filmy Kurosawy Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: American Psycho 14.05.04, 09:14 Witaj jadefish napisal: >A pozatym niewiem co w ogole ludzie >widza w Uma Thurman, wiec nawet niebylo naco popatrzec. Mysle ze Uma Thurman jest tez czescia parodii - szczegolnie jej wieeelkie stopy.. :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś