Dodaj do ulubionych

Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żonach?

01.07.11, 21:18
Mam na myśli mężów szczęśliwych w małżeństwie, kochających swoje żony, pragnących długiego i szczęśliwego życia u boku tej jednej kobiety.

Pytam, żeby skonfrontować Wasze opinie z tym, co ja sama i znajome mężatki uważamy za ważne dla dobrego funkcjonowania związku :)
Obserwuj wątek
    • maly.jasio mnie wystarcza 02.07.11, 10:15
      taka , ktora nie robi durnych uwag i nie zadaje durnych pytan.
      • azeta4 Re: mnie wystarcza 02.07.11, 11:51
        1. Absolutnie nie mlec ozorem bez przewy i bez sensu.
        2. Dac Mu bardzo dobrze zjesc.
        3. Dac Mu to co Mu masz dac kiedy On to chce.

Innych regul nie potrzeba.
        • maly.jasio Re: mnie wystarcza 02.07.11, 18:53
          azeta4 napisał:

> 1. Absolutnie nie mlec ozorem bez przewy i bez sensu.
          > 2. Dac Mu bardzo dobrze zjesc.
          > 3. Dac Mu to co Mu masz dac kiedy On to chce.
          >
          > Innych regul nie potrzeba.

potrzeba:
          i nie sprowadzac za czesto tesciowej :)
    • e-no-kolego Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 12:01
      Wystarczy, że pozbędzie się wad.
    • chersona Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 13:48
      na kubku mojego partnera z jednej strony jest napisane:

jak zadowolić kobietę?
      kochaj ją, kup jej kwiaty, zaproś na kolację, bądź zainteresowany, słuchaj tego, co ma do powiedzenia, umrzyj dla niej...

z drugiej:
      jak zadowolić mężczyznę?
      rozbierz się, przynieś piwo.

lakoniczne wypowiedzi panów mówią to samo.
      facetom do szczęścia niewiele (nas) potrzeba i to nas irytuje.
      • azeta4 mozg XX 02.07.11, 15:45
        Nie was irytuje, ale wasze male mozgi jednorazowergo uzytku zrobione z twardego plasttiku pochodzacego z hurtowni materialow roznie pozbieranych.
        Jak pokazuje historia swiata kobiety byly, i sa, przyczyna niepowodzen i zguby mezczyzn, od raju i Ewy poczynajac.
        • leziox Re: mozg XX 02.07.11, 15:56
          W zwiazku z tym jednak,iz faceci mysla innym organem niz glowa,do konca swiata nic sie nie zmieni,niezaleznie od IQ jednej i drugiej strony.
      • encanto1960 Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 17:18
        Lakonicznie do rozbierz sie, przynies piwo , nalezy dodac pierz, prasuj, sprzataj, gotuj, zajmij sie dzieciakami i nie marudź :-)
        • chersona Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 19:04
          mój facet jak jest głodny, to sam sobie jedzenie zapewni, jak mu koszule potrzebne, a wyprasowanych nie ma, to sam sobie uprasuje. a co do porządku, pierwsze słyszę, żeby mężczyźni przywiązywali do tego wagę.
          aha, jeszcze dzieci. no więc my mamy syna, syn nie uznaje mnie w swoich zabawach, liczy się tylko tata. żeby nie wypaść z gry, zabieram dziecko na basen i rolki - na to daje się namówić.

• encanto1960 Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 22:26
            To do czego ty mu potrzebna?
            • chersona Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 23:14
              nie wiem. gniazdko razem uwiliśmy i jakoś tak na tym jedziemy.
      • deela Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 22:05
        > lakoniczne wypowiedzi panów mówią to samo.
        > facetom do szczęścia niewiele (nas) potrzeba i to nas irytuje.
        OMG ale błysnęłaś
        a wiecie co mnie wkurza? jak się babsko pyta stada chłopow opcych zamiast własnego - o co jemu kurde chodzi
        i wkurza mnie jak babsztyl tylko z racji posiadania cycków wypowiada za wszystkie kobiety świata - a nas to wkurza, a MY kobiety
        ludzie ja z większością samic nie chcę mieć za wiele do czynienia a one z powodów posiadania podobnych w ogólnym zarysie narządów rodnych uważają za konieczne wpitrasić mnie w swój ciasny światopogląd
        baby som gupie
        • chersona Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 02.07.11, 23:38
          deela napisała:
          > ie kobiety świata - a nas to wkurza, a MY kobiety
          > ludzie ja z większością samic nie chcę mieć za wiele do czynienia a one z powod
          > ów posiadania podobnych w ogólnym zarysie narządów rodnych uważają za konieczne
          > wpitrasić mnie w swój ciasny światopogląd
          > baby som gupie

ale po co się tak unosisz i odżegnujesz od tego, co napisałam? nikt Ciebie palcem za to na ulicy nie wytknie. ja traktuję forum z przymrużeniem oka i chciałabym, żeby moje posty również tak odbierano. ale zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony rodzynek, który próbuje naprostować coś, czego przecież prostować nie warto.
          aż kusi powtórzyć: baby som gupie.
          • deela Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 03.07.11, 00:02
            aaaaaaaaaaaa TO do mnie mówi/pisze aaaaaaaaaaaaaaaa
          • zawsze-soffie Re: Mężowie = co najbardziej cenicie w swoich żon 03.07.11, 12:39
            "zostaw jom " rzadko bowiem na forum mamy takie chamidło. :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka