nadzieja23 13.07.11, 22:33 która go pociąga,ale nie czuje nic więcej,czy jest możliwe że nagle odkryje,że jednak to jest to,nawet jeśli twierdzi,że z nią nie będzie? zdarzyło się to któremuś z was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katikatja Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 13.07.11, 23:01 Jeśli seks już był - to nie. Jeśli seksu jeszcze nie było - seks będzie, a potem pana nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio to jakis desperado ? 15.07.11, 11:32 katikatja napisała: > Jeśli seks już był - to nie. Jeśli seksu jeszcze nie było - seks będzie, a pote > m pana nie będzie. to jakis desperado. rozsadny mezczyzna zawsze po dobrym seksie liczy na powtorke a najlepiej na kilkadziesiat. czyli planuje cos na - powiedzmy pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: to jakis desperado ? 25.07.11, 16:46 jasio raczy zauważyć, że płeć damska żywi tu uczucie romantyczne. Rozsądek zatem mówi, żeby zrobić, co trza i zwiewać. Niemniej wiarę, że są i tacy porządni jasio potrafi przywrócić, no:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio rozsadek 25.07.11, 18:30 katikatja napisała: > jasio raczy zauważyć, że płeć damska żywi tu uczucie romantyczne. - bywa, nie zaprzeczam Rozsądek zatem mówi, żeby zrobić, co trza i zwiewać. nie, bo to nieracjonalne. bierze sie kobiete (a to wysilek czasowy i finansowy) obraca sie ja jakies kilkadziesiat razy (powiedzialem, ca. pol roku) i dopiero - gdy sie nie sprawdza w uzyciu szuka sie nastepnej. Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: rozsadek 25.07.11, 22:19 W tym miejscu podziw wyrażam należyty dla konsekwencji, która nie liczy strat w czasie i pieniądzu i jeszcze półroczne męki znosi heroicznie, szacunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio praktycyzm 25.07.11, 22:23 katikatja napisała: > W tym miejscu podziw wyrażam należyty dla konsekwencji, która nie liczy strat w > czasie i pieniądzu - te, to sa na etapie zdobywania (meczacym i zbednym, chociaz koniecznym) i jeszcze półroczne męki znosi heroicznie, szacunek:) potem jest juz czysty zysk z wczesniej dokonanej inwestycji i niezgubna konsumpcja. Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: praktycyzm 25.07.11, 23:33 Się pozwalam przy tym upierać, że to rycersko szlachetna postawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio i dalej praktycyzm 25.07.11, 23:51 katikatja napisała: > Się pozwalam przy tym upierać, że to rycersko szlachetna postawa:) byl tu gdzies "rycerz_krola_artura" zdaje sie na FR. (pisze w Twojej tonacji). lubie to forum (F.Romantica) ale raz na tydzien tak jak raz na tydzien lubie chodzic do kosciola. ale sex uprawia sie czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: i dalej praktycyzm 26.07.11, 13:38 jasio - ale po co tak komplikować sprawy. Zakładając, że Ginevra ochotna tu i teraz, po diabła samiec wycieczki w przyszłość urządza, czyt. w dramaty idzie. Historyjki z chłopakami wielkiego serca mnie nie wzruszają, od razu mówię, że z zazdrości oraz przez wieczne niedopieszczenie - a to jest smutne (!!!!) więc nie odmawiaj mi modlitwy w stosownej intencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_zebiczny Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 15.07.11, 00:48 wydaje mi sie to malo prawdopodobne. Jesli juz, to potrzeba by jakiegos wstrzasu, zeby ona ujawnila jakies dotad nieznane cechy, albo sytuacja nas tak zblizyla. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne, ze tak. 15.07.11, 11:30 nadzieja23 napisała: > czy jest możliwe że nagle odkryje,że > jednak to jest to,nawet jeśli twierdzi,że z nią nie będzie? zdarzyło się to któ > remuś z was ? - zawsze mi sie to zdarzalo z kazda, z ktora mialem do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 15.07.11, 11:41 a jak dlugo ja zna? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 15.07.11, 11:54 czterdzieści lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 15.07.11, 11:59 oj 40lat to dlugo, i faktycznie teraz nie pozwalam, ale minelo jakies 12lat odkad sie poznalismy....., ale troche mi go zal nawet.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a 33 moze byc ? 15.07.11, 12:05 kochanka_idealna napisała: > oj 40lat to dlugo, a 33 (lata) moga byc ? bo poznalismy sie w piaskownicy, ale nadstawila mi dopiero po 33 latach znajomosci. i wszystko bylöoby dobrze, gdyby nie to, ze moja zona jej przeszkadzala. eeehhh... te baby... nie dojdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: a 33 moze byc ? 15.07.11, 12:09 wybacz moja ignorancje - a co oznacza 'nadstawila' ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: a 33 moze byc ? 15.07.11, 12:11 kochanka_idealna napisała: > wybacz moja ignorancje - a co oznacza 'nadstawila' ? nie jestem kochankiem_idealnym, wiec chyba sam nie rozumiem, co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_idealna Re: a 33 moze byc ? 15.07.11, 12:18 maly.jasio napisał: > nie jestem kochankiem_idealnym, wiec chyba sam nie rozumiem, co to znaczy. nie musisz byc by rozumiec to o czym sam piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: a 33 moze byc ? 15.07.11, 12:21 kochanka_idealna napisała: > nie musisz byc, by rozumiec to - o czym sam piszesz.... oczywiscie, ze nie jestem a nawet nie wiem, ze jestem i po co jestem. a jednak lubie, gdy ktoras cos mi sama z wlasnej woli "nadstawi" w koncu ilez mozna siegac (za Wieszczem Adamem) - tam gdzie wzrok nie siega ? to meczace. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 15.07.11, 15:23 wątpie jeśli już to może z nią być tylko dla seksu o ile dobrze sie razem zgrywają... Odpowiedz Link Zgłoś
vertreter Re: czy facet może pokochać kobietę,którą długo z 25.07.11, 17:12 Pewnie że moze pokochać,ale jak często to się zdarza?W filmach("Moja dziewczyna..." )albo u nastolatków(słyszałem historie typu " no tak długo za mną chodził że się zakochałam" :D )owszem ale na poważnie w życiu to chyba RACZEJ rzadko.bedą ze soba dla seksu,dla fajnie spędzanego czasu,dla imprez,ale w końcu on pozna kogoś, zakocha się i ograniczy to co między wami... Odpowiedz Link Zgłoś