andrzejek4747 21.09.11, 17:25 ... - wielokropek jest zastosowany po to, aby zmusić odbiorcę do samodzielnego myślenia, do refleksji oraz pobudzić wyobraźnię odbiorcy ---wiec myslec a nie burzyc mi sie tu...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio ...zeby zmuszac do myslenia siebie... 21.09.11, 18:25 po hollere mam zmuszac do myslenia innych i robic sobie konkurencje intelektualna ? Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...zeby zmuszac do myslenia siebie... 21.09.11, 19:30 On robi konkurencję intelektualną sam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ...zeby zmuszac do myslenia siebie... 22.09.11, 14:43 poly_gamer napisał: > On robi konkurencję intelektualną sam sobie. to wie, co robi. ja rowniez. w jednosci ze soba i w konkurencji z samym soba - sila. ale won mi z obca konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...zeby zmuszac do myslenia siebie... 23.09.11, 08:30 > w jednosci ze soba i w konkurencji z samym soba - sila. > > ale won mi z obca konkurencja To samo dotyczy dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jaka dyskusja ? 23.09.11, 13:13 poly_gamer napisał: > To samo dotyczy dyskusji. jak dyskusja ? ja tu pisze dla siebie i dla paru wybranych Panienek. reszta moze isc na pivo. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: jaka dyskusja ? 23.09.11, 13:42 Toż właśnie mówię! :D (Pisałeś, że konkurujesz sam ze sobą a reszta won. Dodałem, że tę samą światłą zasadę można zastosować do dyskusji.) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: jaka dyskusja ? 23.09.11, 23:56 poly_gamer napisał: > Toż właśnie mówię! :D > > (Pisałeś, że konkurujesz sam ze sobą a reszta won. > Dodałem, że tę samą światłą zasadę > można zastosować do dyskusji.) alez tak. tylko prosze, beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 21.09.11, 19:33 Znak wielokropka służy do wyliczania, podaje się elementy w wiadomej kolejności ze zbioru widocznie uporządkowanego i znak wielokropka oznacza dalsze wyliczanie. Podobnie jest używany przy opisywaniu pewnej sytuacji, zdarzenia, emocji, których pełen opis chcemy sobie podarować, wygląda to trochę, jak zawieszenie głosu i jakby ktoś nie chciał opowiadać dalej. W związku z tym w "nie burzyć mi się tu..." nie istnieją te sytuacje i wielokropek tutaj niczemu nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:18 Myślenie wskazane jest zawsze, nie tylko gdy inni go od Ciebie wymagają. Wielokropek zaś wskazuje na tzw. niedomówienie/nie dokończenie myśli. Więc raczej wskazywałby, że coś tam chciałbyś powiedzieć, ale nie wiesz co, albo decyzję pozostawiasz innym, co tam powinno się dalej znaleźć. Inna kwestia, że "produkujesz" tych wątków nad wyraz dużo, co wskazywałoby, że jesteś typem narcystycznym i marzysz o oklaskach, nie zaś by prowadzić partnerską dyskusję. Bo gdyby układ partnerski siedziałby Ci w głowie, to starałbyś się również zauważać co inni maja do powiedzenia we własnych wątkach, nie zaś skupiał się na własnym słowotoku. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:20 A tu dowód potwierdzający teorię, że mamy do czynienia z narcystycznym osobnikiem: andrzejek4747 napisał: > dlaczego kropkuje?? a bo lubie...lubie tez lezec na brzuchu...a dlaczego??? a z > eby mnie mogli w tylek pocalowac wszyscy ci ktorym sie moje kropkowanie nie pod > oba...i tyle w temacie...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:49 n.wataha napisał: > A tu dowód potwierdzający teorię, że mamy do czynienia z narcystycznym osobniki > em: > > andrzejek4747 napisał: > > > dlaczego kropkuje?? a bo lubie...lubie tez lezec na brzuchu...a dlaczego? > ?? a z > > eby mnie mogli w tylek pocalowac wszyscy ci ktorym sie moje kropkowanie n > ie pod > > oba...i tyle w temacie...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:24 Słusznie waść prawisz, ale moim zdaniem to nie jest żaden typ narcystyczny, tylko zwyczajny troll, jakich pełno na wszystkich wielkich forach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:38 poly_gamer napisał: > Słusznie waść prawisz, ale moim zdaniem to nie jest > żaden typ narcystyczny, tylko zwyczajny troll, > jakich pełno na wszystkich wielkich forach. :) A czyż każdy troll nie kieruje się pobudkami narcystycznymi? Przecież trollowanie jest objawem chęci bycia zauważonym, choćby w formie złośliwej?! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 12:04 > a tak suma sumarum, madry ten nasz Jedrek A z czego Ty wnosisz, że on mądry?! Bystry może jest, cwany na pewno, ale m ą d r y? I dlaczego nasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 24.09.11, 10:35 poly_gamer napisał: > > a tak suma sumarum, madry ten nasz Jedrek > > A z czego Ty wnosisz, że on mądry?! > Bystry może jest, cwany na pewno, ale m ą d r y? > > I dlaczego nasz? ;) a nasz bo pisze z nami, i madry tez , ja bym na takie kropkowanie w zyciu nie wpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 11:54 > A czyż każdy troll nie kieruje się pobudkami narcystycznymi? Przecież trollowan > ie jest objawem chęci bycia zauważonym, choćby w formie złośliwej?! Nie zawsze tak jest. Czasem chodzi o włożenie kija w mrowisko. Nie dla przyjemności bycia zauważonym, ale dla przyjemności obserwowania ujadających na siebie ludzi. Niemniej w obserwowanym przypadku chyba rację masz Ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 16:29 Właśnie tym chyba jest trolowanie, tzn te pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 17:25 no poly poly...zaskakujesz mnie...cieplo cieplo goraco!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 22.09.11, 21:21 > no poly poly...zaskakujesz mnie...cieplo cieplo goraco Jądruś, mordo Ty moja, wyluzuj się, chłopie. Tu chodzi tylko o to, żeby język giętki powiedział to, co pomyśli głowa. Po.jebana interpunkcja jest dobra dla po.jebanych idiotek a nie dla inteligentnego faceta, który powinien wyrażać się ściśle i precyzyjnie nawet wtedy, gdy pier.doli głupoty do ch.uja niepodobne. Postanowiłeś zostać pier.dolonym trollem, to rób to profesjonalnie. Nie idź na łatwiznę. Wqrwiaj bractwo treścią a nie formą, do takiej nędzy!!! Popatrz na Oiona. Bredzi jak potłuczony półgłów, ale robi to ładną, poprawną polszczyzną. I zobacz,jakie ma wyniki! Ucz się bracie od lepszych. Jesteś utalentowany, spotykasz się z odzewem - karmimy Cię. Masz na koncie kilka poważnych analiz Twojej osobowości. To piękne wyniki. Więc, QRWA MAĆ, szanuj czytelnika. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 23.09.11, 17:34 sprzedam kropki--kupi ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: ...co oznaczaja trzy kropki?? 23.09.11, 17:48 andrzejek4747 napisał: > sprzedam kropki--kupi ktos?? ŁAMIESZ SIĘ? Że spytam dramatyczym tonem! A ja Twą niezłomność w kropkowaniu tak podziwiać zaczęłam! heh! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Światełko w tunelu. 23.09.11, 22:41 > ŁAMIESZ SIĘ? Że spytam dramatyczym tonem! Nie rozpaczaj! Jądruś jest bardzo utalentowanym chłopcem. Teraz przechodzi kryzys dojrzewania, więc całe FM drży konwulsyjnie, ale to minie. Nauka nie idzie w las. Już teraz widać olbrzymie postępy. Najdalej za trzy dni spodziewam się na FK wątku jakiegoś Mareczka3232 pt. "Dlaczego tylko kobieta pobita do krwi doznaje orgazmu?" lub coś w tym stylu. A w treści dostaniemy soczysty opis literacką polszczyzną. Wszyscy się na to rzucimy, jak hieny na ścierwo. Ja będę najpóźniej czternasty. Jeżeli wątek zdoła osiągnąć 100 wpisów w trzy godziny, to proponuję ufundować Jądrusiowi jakąś symboliczną nagrodę, np. "Srebrne Gacie Ariala 10". > andrzejek4747 napisał: > > > sprzedam kropki--kupi ktos?? Nieświeże to mięsko już trochę. Nudne takie... Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Światełko w tunelu. 23.09.11, 23:07 andrzejek4747 napisał: > sprzedam kropki--kupi ktos?? Dobre! He,he! poly_gamer napisał: Relax, Take It Easy! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 23.09.11, 23:35 > Relax, Take It Easy! A co mnie to obchodzi! PS. Lospecchio, pogadajmy sobie kiedyś o czymś bardziej interesującym niż edukacja trolla Jądrusia, bo to już naprawdę nudne. Fajnie mi się po tym gamoniu jeździło, ale wystarczy. A Tobie jestem winien wdzięczność za wsparcie w wojnie z obrzydliwymi wielokropkami. :) Poza tym łykęt mamy i to jest bardzo dobra wiadomość. Zatem miłego łykętu! Ale jak mnie ta łajza wielokropkowa znowu skutecznie wkurzy, to się znowu wypowiem potężnie. A co? A nie stać mnie? No! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 10:37 :((( to juz zakaz stawiania kropek czy wielokropkow??????????ojej Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 20:09 > :((( to juz zakaz stawiania kropek czy wielokropkow??????????ojej Uważaj, bo Stowarzyszenie Miłośników Upadłej Interpunkcji weźmie pod lupę Twoje pytajniki! :)))))) (I moje nawiasy.) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 20:12 no fajnie, ja juz sie boje pisac na forum, bo jak cos znajda, czego sie doczepia, to dopiero bedzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 20:40 > no fajnie, ja juz sie boje pisac na forum, bo jak cos znajda, czego sie doczep > ia, to dopiero bedzie Nie bój się. Jesteś po naszej stronie w końcu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 21:57 ...chcialbym wszystkich przeprosic bo...zaspalem troszeczke...takie kropkowanie moglem zaczac z pol roku temu a teraz mialbym ogromna liczbe zwolennikow jak i przeciwnikow i smialo moglbym startowac w pazdziernikowych wyborach do sejmu...nu z deka sie zagapilem i musze czekac cztery lata...ale wtedy jako zatwardzialy kropkoliban bede mial rzesze wiernych wpatrzonych we mnie i oddanych mi kropkolibanow i wtedy nawet urzad prezydenta najjasniejszej pszenno-buraczanej nie bedzie dla mnie problemem...no ale to za cztery lata a teraz poki co zaczynam brac sie do dziela i....pozdrawiam wszystkich kropkujacych jak i niekropkujacych...po trzykroc kropa kropa kropa...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 24.09.11, 22:02 A idź Ty spadaj... ...na...drzewo...banany...prostować... Ale licznik Ci, qrwa, nabiłem! :D Trzymaj się stary :) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Światełko w tunelu. 26.09.11, 12:51 Dziękuję za życzenia ! Łykęt by udany. Widzę, że zgoda zapanowała! I dobrze! Kochajmy się! - jak apelował wieszcz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ale... 26.09.11, 12:55 lospecchio napisała: > Kochajmy się! - jak apelował wieszcz! ;) ale "prawieriajmy sie" (kontrolujmy sie) - jak dodawal drugi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: ale... 26.09.11, 13:19 maly.jasio napisał: > lospecchio napisała: > > > Kochajmy się! - jak apelował wieszcz! ;) > > ale "prawieriajmy sie" (kontrolujmy sie) - jak dodawal drugi :) ha,ha :) Kochaj i rób co chcesz! Mówił chyba święty!? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 26.09.11, 12:57 > Dziękuję za życzenia ! Łykęt by udany. To się cieszę. :) > Widzę, że zgoda zapanowała! > I dobrze! > Kochajmy się! - jak apelował wieszcz! My się tu wszyscy kochamy jak tysiąc aniołków. I gruchamy tu sobie jak stadko gołąbeczków albo innych turkaweczek. Dlatego gruchnę sobie słodziutko: wielokropkom ŚMIERĆ!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Światełko w tunelu. 26.09.11, 13:18 poly_gamer napisał: Aha, przeprosiny przyjęte. > Dlatego gruchnę sobie słodziutko: > wielokropkom ŚMIERĆ!!! ;) Z wielokropkami świat forumowy jest barwniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 26.09.11, 13:35 > Z wielokropkami świat forumowy jest barwniejszy! I jest się z czego ponabijać! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 26.09.11, 14:06 > Otóż! Tylko ta interpunkcyjna afera blask już traci. Przydałoby się coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Światełko w tunelu. 27.09.11, 13:39 poly_gamer napisał: > Tylko ta interpunkcyjna afera blask już traci. > Przydałoby się coś nowego. Osobiście radziłabym skoncentrować się nie na formie (nadmierne i nieustanne czepianie się formy, robienie sztucznej afery z formy i pisanie nie na temat podchodzi jednak pod trolling, pierwszy z grzechów głównych w forumowym dekalogu), a na treści postów Andrzejka (jesli takowe się jeszcze pojawią), niektóre całkiem ciekawe kwestie poruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Światełko w tunelu. 27.09.11, 14:01 > Osobiście radziłabym skoncentrować się nie na formie > a na treści postów Andrzejka (jesli takowe się jeszcze pojawią), niektóre całki > em ciekawe kwestie poruszają. Przecież ja właśnie dlatego go gnębię!!! Czasem ma coś ciekawego do przekazania, o czym można podyskutować. Czasem się wygłupia i moglibyśmy się pośmiać. A zabija to kretyńską formą. On nie jest Pytią Delficką, żebym ja tracił czas na wnikliwe analizowanie czegoś, co dałoby się w kilka sekund przeczytać i zrozumieć. Gdyby było po ludzku napisane. Próbowałem mu to uświadomić i twierdzę, że zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś