poly_gamer Re: oczy 02.10.11, 21:33 > piwne czy niebieskie? Piwne, piwne, piwne!!! Browar rulez! Upss, przepraszam. Ja nie baba... Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 04.10.11, 09:12 poly_gamer napisał: > > piwne czy niebieskie? > > Piwne, piwne, piwne!!! > > Browar rulez! > > Upss, przepraszam. Ja nie baba... Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 11:22 > a zielono-piwne ...? Jak najbardziej. Pogoda jest ładna i piwo na świeżym powietrzu, wśród drzew i krzewów, na pewno nie zaszkodzi. Tylko na policję trzeba uważać... Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 11:30 > Jak najbardziej. > > Pogoda jest ładna i piwo na świeżym powietrzu, > wśród drzew i krzewów, na pewno nie zaszkodzi. > Tylko na policję trzeba uważać... taa......superrr....powalające......:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 11:41 > taa......superrr....powalające......:) Prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 11:50 > Prawda? ;) Oczy-wiście.......pewna doza żartu wskazana.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 12:15 > Oczy-wiście.......pewna doza żartu wskazana.......:) Żeby tylko za dużo żartu nie zakrop(l)ić ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 12:29 poly_gamer napisał: > Żeby tylko za dużo żartu nie zakrop(l)ić ... :) hmm...tak z tym "zakraplaniem " tez trzeba uważać .....żeby nie zgubić smaku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 20:05 > hmm...tak z tym "zakraplaniem " tez trzeba uważać .....żeby nie zgubić smaku... I tu właśnie widzę problem subtelny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 07:58 > I tu właśnie widzę problem subtelny. :) widzisz czy wyczuwasz...patrząc w oczy-wiście...:) ale lepiej zawsze jest bezproblemowo......delikatnie.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 08:26 > widzisz czy wyczuwasz...patrząc w oczy-wiście...:) > ale lepiej zawsze jest bezproblemowo......delikatnie.....;) Patrząc Wiśce w oczy widzę i wyczuwam głębię najsubtelniejszą o delikatnym zielono-piwnym posmaku. A ta głębia oczy-wista może nie być już taka bezproblemowa, bo utonąć w niej łatwiej niż w piwie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 10:19 poly_gamer napisał: > Patrząc Wiśce w oczy widzę i wyczuwam > głębię najsubtelniejszą o delikatnym > zielono-piwnym posmaku. > > A ta głębia oczy-wista może nie być już > taka bezproblemowa, bo utonąć w niej > łatwiej niż w piwie. :) pięknie napisane..........i tu następuje zupełna zgodność........myślowa......na szczęscie....:) hmmm...wyczuwam oczy-wiście romantyczną "duszę"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 10:37 > pięknie napisane..........i tu następuje zupełna zgodność........myślowa...... > na szczęscie....:) > hmmm...wyczuwam oczy-wiście romantyczną "duszę"...:) Oczy-wiście chodzi o zgodność myślowo-piwno-romantyczną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 10:47 > Oczy-wiście chodzi o zgodność myślowo-piwno-romantyczną? :) Yes........zgodność bez słów......;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 11:17 > Yes........zgodność bez słów......;) To ta zgodność zgodna jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 11:40 > To ta zgodność zgodna jest. ;) Zgodna.......tylko nie znam koloru oczu oczywiście.. i głębi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 12:01 > Zgodna.......tylko nie znam koloru oczu oczywiście.. i głębi...:) Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami kolor to może być tylko piwny na zielonej trawce pod niebem błękitnym/szarym/czarnym*. A w głębi są drzewa i krzewy. :) *zależnie od pory dnia i pogody Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 12:35 taa...wszystko wskazuje na to ze to park.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 13:03 > taa...wszystko wskazuje na to ze to park.......:) Leśna polana też wchodzi w grę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 13:19 > Leśna polana też wchodzi w grę. :) Jednak zieleń górą...:) ale polana to dla tych co nie lubią tłumu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 13:31 > Jednak zieleń górą...:) Zieleń jest dobra na wszystko. > ale polana to dla tych co nie lubią tłumu...:) A do czego tu tłum potrzebny? Piwo wypiją. Polanę zadepczą. I jeszcze gapić się będą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 13:44 > Zieleń jest dobra na wszystko. > A do czego tu tłum potrzebny? > Piwo wypiją. > Polanę zadepczą. > I jeszcze gapić się będą! :) ....zieleń to kolor nadzieji........ oooo...widzisz nie pomyślałam......jednak trzymajmy sie słów "szanuj zieleń"..:) czyli co...?...nie lubisz sie dzielić.......piwem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 14:05 > ....zieleń to kolor nadzieji........ > oooo...widzisz nie pomyślałam......jednak trzymajmy sie słów "szanuj zieleń"..: ) Jest jeszcze: "gra w zielone" i "Zielono mi". > czyli co...?...nie lubisz sie dzielić.......piwem ;) Nigdy w życiu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 14:21 Najbardziej podoba mi sie "zielono mi"...:) czyli jesteś egoistą ?...tak? ale ze mną chyba sie podzielisz jakby co.......;)...w końcu znamy się nie jeden dzień....;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 22:09 > Najbardziej podoba mi sie "zielono mi"...:) > czyli jesteś egoistą ?...tak? Egoizm jest zdrowy. Dobrze robi na korzonki, co może być przydatne po spożyciu piwa na polanie. > ale ze mną chyba sie podzielisz jakby co.......;)... > w końcu znamy się nie jeden dzień....;) Z niejednodniowymi przyjaciółmi podzielę się łykiem najostatniejszym ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 07:51 > Z niejednodniowymi przyjaciółmi podzielę się > łykiem najostatniejszym ... ;) oooooooo to miłe..........;)...czyli jesteś dobrą istotą.......;) tylko jest jeden problem....ja lubię piwo tylko z sokiem......wiem że to profanacja ale inne nie przejdzie i już.......;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 08:47 > oooooooo to miłe..........;)...czyli jesteś dobrą istotą.......;) Rany mną leczyć można. > tylko jest jeden problem....ja lubię piwo tylko z sokiem...... > wiem że to profanacja ale inne nie przejdzie i już.......;) Tak mnie zatknęło z oburzenia, że aż nie wiem, co powiedzieć. To nawet nie profanacja. To morderstwo poprzedzone torturami. Ale wybaczam Ci. Nikt nie jest przecież doskonały. Być może nawet ja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:02 > Rany mną leczyć można. O to możesz byc lekiem na.......całe zło.......albo bodaj opatrunkiem ;) o Bossshhheeee wiedziałam.......ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność......;) > Tak mnie zatknęło z oburzenia, że aż nie wiem, > co powiedzieć. > To nawet nie profanacja. > To morderstwo poprzedzone torturami. > o Bossshhheeee wiedziałam.......ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność......;) > Ale wybaczam Ci. Nikt nie jest przecież doskonały. > Być może nawet ja. ;) Hmmm.....dzięki za wybaczenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:18 > O to możesz byc lekiem na.......całe zło.......albo bodaj opatrunkiem ;) Ciekawa koncepcja ... > ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność.. Dla spożywającego to zapewne JEST przyjemność. Męczy się tylko nieszczęsne piwo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:35 > Ciekawa koncepcja ... raczej domniemanie...;) > Dla spożywającego to zapewne JEST przyjemność. > Męczy się tylko nieszczęsne piwo. ;) lepiej niech męczy się piwo niz ja...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:42 > > Ciekawa koncepcja ... > raczej domniemanie...;) W takim razie - ciekawe domniemanie ... > lepiej niech męczy się piwo niz ja...;) Pewnie, że tak! Piwo to w końcu martwa natura. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 05.10.11, 09:47 poly_gamer napisał: > > > Ciekawa koncepcja ... > > raczej domniemanie...;) > > W takim razie - ciekawe domniemanie ... > > > lepiej niech męczy się piwo niz ja...;) > > Pewnie, że tak! > Piwo to w końcu martwa natura. ;) nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glowie, kreciolki a nawet rece lataja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:53 > nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glowie, > kreciolki a nawet rece lataja:))) Nie wierzę, to straszne! Zwłaszcza te zamęty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:59 ...raczej zawirowania...;) ale to zależy co na kogo jak działa.......na jednych piwo na innych szampan..;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:07 > ...raczej zawirowania...;) > ale to zależy co na kogo jak działa.......na jednych piwo na innych szampan..;) I jedno, i drugie się pieni. Wszystkiemu winne są te bąble. I krasnoludki oczy-wiście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:11 > I jedno, i drugie się pieni. > Wszystkiemu winne są te bąble. > I krasnoludki oczy-wiście. :) ale wiesz jakie działanie ma połączenie tych dwóch trunków..... Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 05.10.11, 10:11 poly_gamer napisał: > > nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glow > ie, > > kreciolki a nawet rece lataja:))) > > Nie wierzę, to straszne! > Zwłaszcza te zamęty! :) serio, jak nie wierzysz, musisz koniecznie kiedys wyprobowac, odlocik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:58 > Oczy-wiście zgodna dzis jestem.....;) No to zgadzamy się wspólnie i należy nam się piwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:06 > No to zgadzamy się wspólnie > i należy nam się piwo. :) zaczynam się gubić..;) dobra.....tylko nie jesteśmy zgodni co do ...smaku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:09 > zaczynam się gubić..;) > dobra.....tylko nie jesteśmy zgodni co do ...smaku...;) A co do bąbli i krasnoludków? Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:14 > > A co do bąbli i krasnoludków? Krasnoludków chyba jeszcze nie widziałam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:17 > Krasnoludków chyba jeszcze nie widziałam...;) Nie?! To trzeba nad tym popracować koniecznie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:24 > Nie?! > To trzeba nad tym popracować koniecznie! ;) Ale chyba w samotności sie nad tym nie pracuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:34 > Ale chyba w samotności sie nad tym nie pracuje..... W żadnym wypadku! W samotności nie ma najmniejszych szans na krasnoludka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:46 > W samotności nie ma najmniejszych szans > na krasnoludka. ;) O masz.....czyli ja nie mam szans.......kurcze szkoda....przezyc zycie i nie zobaczyć.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:53 > O masz.....czyli ja nie mam szans.......kurcze szkoda....przezyc zycie i nie zo > baczyć.....;) A tak a propos... Skąd Ty masz na Wenus dostęp do Internetu?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 11:14 Na Wenus nie ma internetu....tam jest wszystko w zasięgu.....a teraz jestem na Ziemi...:) czasem muszę tu lądować.........taka praca.....;) > > A tak a propos... > Skąd Ty masz na Wenus dostęp do Internetu?! ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 11:34 > Na Wenus nie ma internetu....tam jest wszystko w zasięgu..... To ciekawe! > a teraz jestem na Ziemi...:) > czasem muszę tu lądować.........taka praca.....;) Czyli jesteś w delegacji. Teraz rozumiem, dlaczego nie masz z kim krasnoludków oglądać. Po prostu nikogo tu nie znasz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 11:56 No to jak to jest z tym nie-Internetem na Wenus? :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 12:21 Wenusjanki nie znają pojęcia "internet".....a ja dopiero sie ucze jak tu sie poruszać.... ale juz wiem ze jest to "wirtualność".......;) Wenusjanki wolą realnośc w każdym wydaniu.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 12:39 > Wenusjanki nie znają pojęcia "internet"..... To bez Internetu da się żyć?! > a ja dopiero sie ucze jak tu sie poruszać.... Bez piwa to niemożliwe. Może być i z sokiem. ;) > ale juz wiem ze jest to "wirtualność".......;) Wirtualność od realności nie różni się nazbyt wyraźnie. :) > Wenusjanki wolą realnośc w każdym wydaniu.........:) Znaczy Wenusjanki realistki są w każdym calu. :) Trzeba przyznać, że realność miewa niekiedy nad wirtualnością pewną przewagę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 13:01 > To bez Internetu da się żyć?! Oczy-wiście że da !!! > Bez piwa to niemożliwe. > Może być i z sokiem. ;) wyczuwam że jestes wielbicielem ...piwa......bez soku..;) > > Znaczy Wenusjanki realistki są w każdym calu. :) > Trzeba przyznać, że realność miewa niekiedy > nad wirtualnością pewną przewagę. ;) ...zawsze ma przewagę......realność..;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 13:21 > Oczy-wiście że da !!! Da?! I do tego oczy-wiście? No, może na Wenus to możliwe. Nie byłem tam jeszcze. > wyczuwam że jestes wielbicielem ...piwa......bez soku..;) Znakomite wenusjańskie wyczucie! ;) > ...zawsze ma przewagę......realność..;) Powiedzmy, że przeważnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 14:13 > ;) Mogę prosić o rozwinięcie tej skondensowanej myśli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 14:25 czasem lepiej może pomilczeć.......żeby pózniej ktos nie wykorzystał przeciw....słów...;) nie wolno przekrop(l)ic z...dozą żartu...;) i tego sie trzymajmy......przyziemnie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 21:33 > czasem lepiej może pomilczeć..... Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem. (A może odwrotnie - nie pamiętam.) > .......żeby pózniej ktos nie wykorzystał przeciw... > .słów...;) Też słusznie. Wszystko, co oskarżony powiedział, może być użyte przeciwko niemu. > nie wolno przekrop(l)ic z...dozą żartu...;) I to racja. Przedawkowanie żartu grozi niekontrolowanym atakiem dobrego humoru. > i tego sie trzymajmy......przyziemnie.....:) Nie wiem, jak jest na Wenus, bo nigdy tam nie byłem, ale na Ziemi niektórzy mówią: "Na zielonej polanie pod błękitnym/szarym/czarnym niebem siedział sobie krasnoludek wgapiony w drzewa i krzewy, żłopiąc piwo zmieszane bardzo niezdrowo z szampanem." A później się rozgadał skubaniec ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 08:47 > Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem. ....chyba jednak odwrotnie....;) > Też słusznie. Wszystko, co oskarżony powiedział, > może być użyte przeciwko niemu. oczy-wiście...;) > I to racja. Przedawkowanie żartu grozi > niekontrolowanym atakiem dobrego humoru. zgodność totalna..;) > Nie wiem, jak jest na Wenus, bo nigdy tam nie byłem, > ale na Ziemi niektórzy mówią: > "Na zielonej polanie pod błękitnym/szarym/czarnym niebem > siedział sobie krasnoludek wgapiony w drzewa i krzewy, > żłopiąc piwo zmieszane bardzo niezdrowo z szampanem." ale nie mieszaj nigdy szmana z piwem bo wtedy ......Wenusjanek może byc więcej......oczy-wiście w róznych kolarach tęczy.......;) Hmm...na Wenus jest "nieziemsko"........;) > > A później się rozgadał skubaniec ... ;) lubię to Twoje gadanie.......;) więc zawsze można uprzedzić żeby się obronić ........że"Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny" Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 09:19 > > Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem. > ....chyba jednak odwrotnie....;) Teraz jest tak. Odwrotnie było kiedyś. > ale nie mieszaj nigdy szmana z piwem bo wtedy ......Wenusjanek może byc więcej. > .....oczy-wiście w róznych kolarach tęczy.......;) Co da ciekawe doznanie. :) > Hmm...na Wenus jest "nieziemsko"........;) Nie wątpię. ;) > więc zawsze można uprzedzić żeby się obronić ........że"Post ten wyraża opin > ie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dn > iu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo > do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny" Proponuję niewielką modyfikację. "Post ten wyraża opinie autora w przybliżeniu i nie na pewno. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w żadnym wypadku. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również do niezgadzania się z nimi." Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 10:20 > Teraz jest tak. Odwrotnie było kiedyś. i widzisz jestem do tyłu....:) albo starej daty....;) > Co da ciekawe doznanie. :) no nie wiem bo może byc obraz niewyrażny...;) > "Post ten wyraża opinie autora w przybliżeniu i nie na pewno. > Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w żadnym wypadku. > Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, > jak również do niezgadzania się z nimi." Taa...co do opinii to na pewno...:) bo w końcu piszesz/my to chyba wiemy co ......piwa nie piliśmy więc nie jestesmy pod wpływem.......;) Lubisz modyfikować? Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 10:25 > > Co da ciekawe doznanie. :) > no nie wiem bo może byc obraz niewyrażny...;) Niewyraźny, ale kolorowy. > Taa...co do opinii to na pewno...:) bo w końcu piszesz/my to chyba wiemy co ... > ...piwa nie piliśmy więc nie jestesmy pod wpływem.......;) Niewątpliwie. > Lubisz modyfikować? Nie. Bo to wymaga myślenia. A myślenie jet męczące i szkodliwe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 10:34 > A myślenie jet męczące i szkodliwe. :) dobre......dobre......ale to chyba opinia w dniu dzisiejszym...;) a myślałam ze patrzysz......sluchasz ...myślisz....wiesz.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 11:11 > to chyba opinia w dniu dzisiejszym...;) Masz wrażenie, że dzień jutrzejszy ją unieważni? Ja już teraz zaczynam się z nią nie zgadzać. Dochodzę do przekonania, że myślenie jest męczące, szkodliwe i zbędne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 11:31 > Masz wrażenie, że dzień jutrzejszy ją unieważni? > Ja już teraz zaczynam się z nią nie zgadzać. > Dochodzę do przekonania, że myślenie jest > męczące, szkodliwe i zbędne. ;) Oczy-wiście.....ze tak..... a o jutrze to raczej nie myśle bo ono podobno nie wie nawet ze istniejemy...:) ale dziś wyczuwam w Tobie same sprzeczności.....w pisaniu..;) ..zastanawiam sie tylko że jak "wyłączysz" myslenie...co wtedy możesz napisać.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 11:42 > a o jutrze to raczej nie myśle bo ono podobno nie wie nawet ze istniejemy...:) Skąd może wiedzieć, jak jeszcze się nie urodziło? A jak się urodzi, to też go nie będzie, bo od razu stanie się dzisiem. :) > ..zastanawiam sie tylko że jak "wyłączysz" myslenie... > co wtedy możesz napisać.....:) Też mnie to męczy. Czyli jednak myślenie JEST męczące. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 11:51 Hej tam Ziemia .......;) co tam dziś sie dzieje.........w związku z powyższym zabraniam sie "meczyć".....;) zarzadzam relaks w pracy.......bez myslenia......przy kawie bo piwo mogłby ktos wyczuć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 12:22 > co tam dziś sie dzieje.........w związku z powyższym zabraniam sie "meczyć"... > ..;) > zarzadzam relaks w pracy.......bez myslenia......przy kawie bo piwo mogłby ktos > wyczuć...;) Jak rozkaz, to rozkaz! Niestety... (tu nastąpiło głębokie westchnienie) na tej obskurnej Ziemi można za piwo na zbity pysk z roboty wylecieć... :( Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 12:40 Zapomnij o piwie.......;) włącz radio w.wa...posłuchaj muzyki i odrazu Ci sie humor poprawi........;) no chyba że lubisz.......ciszę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 13:20 > włącz radio w.wa...posłuchaj muzyki i odrazu Ci sie humor poprawi........;) Świetny plan. Tylko z tym humorem nie bardzo, bo mam wyśmienity. Chyba, że ... wiem! ... najpierw go sobie zepsuję! > no chyba że lubisz.......ciszę...;) Uwielbiam. :) Ale jedno drugiemu nie przeszkadza ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 13:43 Taaa......Ty juz lepiej nic nie psuj.......;) a z planami to wiesz jak to jest?......jeśli jakiś szczegół jest nie dopracowany to na pewno sie nie uda..... Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 13:52 > Taaa......Ty juz lepiej nic nie psuj.......;) Tak mówisz? No dobrze... > a z planami to wiesz jak to jest?......jeśli jakiś szczegół jest nie dopracowan > y to na pewno sie nie uda..... No nie. Nie ma perfekcyjnych planów. Często niezbędna jest improwizacja. Nie uda się tylko wtedy, gdy tych szczegółów jest mnóstwo albo jest tak, jak w naszym "świetnym planie". W nim niedopracowany jest rzeczywiście tylko jeden szczegół: nie mam tu pod ręką radia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 14:00 > Nie uda się tylko wtedy, gdy tych szczegółów jest mnóstwo > albo jest tak, jak w naszym "świetnym planie". > W nim niedopracowany jest rzeczywiście tylko jeden szczegół: > nie mam tu pod ręką radia! ;) o kurcze.......to musisz zacząc nucić........;) hmmm.......jednak pracujesz w ciszy.......to chyba dobrze wtedy można sie najlepiej skoncentrować na........pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 14:19 > o kurcze.......to musisz zacząc nucić........;) Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;) > hmmm.......jednak pracujesz w ciszy.......to chyba dobrze wtedy można sie najle > piej skoncentrować na........pracy ;) Na pracy też. Czasami ... ;) Niedługo finisz a za oknem niebo ani błękitne, ani czarne, ani nawet szare, tylko granatowe jakieś takie. Granatowo to widzę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 14:34 > Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;) zazwyczaj takie zeby się nie nudzić....;) > Na pracy też. > Czasami ... ;) dobre...dobre.....uważaj bo dostaniesz do wypełnienia "kalkulator"..;) > > Granatowo to widzę ... :) a u mnie za oknem oczy-wiście zielono......czyli las.....:) ale polany nie widzę........w zasięgu wzroku...;) a w "chmury" nie patrzę bo potem trudno się z nich schodzi.......bynajmniej tu na Ziemi..:) miłego finiszu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 20:21 > > Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;) > zazwyczaj takie zeby się nie nudzić....;) I o to chodzi! > dobre...dobre.....uważaj bo dostaniesz do wypełnienia "kalkulator"..;) A co to jest "kalkulator"? > a u mnie za oknem oczy-wiście zielono......czyli las.....:) To Ty masz las za oknem?! Szczęściara. > ale polany nie widzę........w zasięgu wzroku...;) Jak jest las, to i polana się znajdzie. Z wszystkimi konsekwencjami. ;) > a w "chmury" nie patrzę bo potem trudno się z nich schodzi...... > bynajmniej tu na Ziemi..:) Oj tak, oj tak. Dobrze jest w chmurach. A zejść z nich trudno, łatwiej zlecieć na łeb, na szyję. > miłego finiszu..:) Finisz był miły i czas na rozgrzewkę do startu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:03 > A co to jest "kalkulator"? To taki test pracownika od szefa..;) > Finisz był miły i czas na rozgrzewkę do startu. :) Na czym polega rozgrzewka do startu? ....pewnie...wanna ...do łózeczka i w kimono?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:07 > To taki test pracownika od szefa..;) Domyślam się, ale na czym polega? > Na czym polega rozgrzewka do startu? > ....pewnie...wanna ...do łózeczka i w kimono?...:) Jak na grzecznego chłopca przystało. :) A co stosują grzeczne dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:15 > Domyślam się, ale na czym polega? Polega na .....postawieniu do pionu w sposób dośc orginalny ;) > Jak na grzecznego chłopca przystało. :) > > A co stosują grzeczne dziewczynki? to samo.....tylko moze czasem z dodatkiem.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:22 > Polega na .....postawieniu do pionu w sposób dośc orginalny ;) No to powiedz, jaki?! :D > to samo.....tylko moze czasem z dodatkiem.....;) Chłopcy też lubią różne dodatki, bo dodatki są miłe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:27 > No to powiedz, jaki?! :D Tego sie opisac nie da......może kiedys Ci wyślę.....to opiszesz swoje odczucia...:D > Chłopcy też lubią różne dodatki, > bo dodatki są miłe. :) Hmmm....myslałam o ..........szampanie...:D ....do tej wanny oczy-wiście...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:37 > Tego sie opisac nie da......może kiedys Ci wyślę..... > to opiszesz swoje odczucia...:D To zaczyna być naprawdę ciekawe. Wyślij! > Hmmm....myslałam o ..........szampanie...:D ....do tej wanny oczy-wiście...;) Hmm ... noo ... tak ... Szampan w wannie może być. Oczy-wiście. Piwo poza wanną też. Bez soku oczy-wiście. No i różne inne dodatki wannowo-pozawannowe też mogą być oczy-wiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 07.10.11, 08:08 > To zaczyna być naprawdę ciekawe. > Wyślij! Nie wiem czy ciekawe...raczej śmieszne......:D ale na finisz piątkowy może sie przydać....;) > No i różne inne dodatki wannowo-pozawannowe > też mogą być oczy-wiście. ;) usnełam bez...szampana i dodatków........oczy-wiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 07.10.11, 14:07 > Nie wiem czy ciekawe...raczej śmieszne......:D ale na finisz piątkowy może sie > przydać....;) Jak śmieszne, to tym bardziej wyślij! :) > usnełam bez...szampana i dodatków........oczy-wiście :) W wannie? ;) Ja się dzisiaj za robotę wziąłem (jak widać), bo i bez spożywania piwa by mnie wylali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: oczy 07.10.11, 14:40 Taa....jak wypełnisz to może przestaniesz sie włóczyc po necie....:) szef sie ucieszy....:) > W wannie? ;) w wannie mozna robic wiele rzeczy ale chyba do sapnia jest niewygodna...;) > > Ja się dzisiaj za robotę wziąłem (jak widać), > bo i bez spożywania piwa by mnie wylali. ;) nio......a praca ważna rzecz.......z racji piatku pracuje sie zawzięciej.........oczy-wiście..:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 07.10.11, 22:19 > Taa....jak wypełnisz to może przestaniesz sie włóczyc po necie....:) > szef sie ucieszy....:) Wypełniłem i wyciągnąłem wnioski. Sprawdź. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: koczyn 05.10.11, 13:16 Gramar, a gdybys tak wzial i zaczal flirtowac z wieksza werwa z Wena? troche rozmachu i podbudowy kobiecosci, kraglych slow w biodrach oraz tam i owdzie. bez niemrawego markowania oczoplasu, na widok oczu korlewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: koczyn 05.10.11, 13:27 To do mnie? > troche rozmachu i podbudowy kobiecosci, > kraglych slow w biodrach oraz tam i owdzie. Wystarczy, że krągłe są biodra i inne takie ... > Gramar, a gdybys tak wzial i zaczal flirtowac z wieksza werwa z Wena? Eee tam. Ja ziemska pierdoła jezdem a nie amant jakiś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: koczyn 05.10.11, 13:50 uhym do Cie. i w zwiazku z Wena ( we wspolzyciu) bo pie... byc to super ziemska propozycja ( na poczatek) :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden pivo 03.10.11, 14:31 poly_gamer napisał: > Tylko na policję trzeba uważać... To chlaj jakies ciemne mocne (np. portera) przelewajac go uprzednio do butelki po coca-coli zawsze tak robilem i problem ze straza miejska mam z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: pivo 03.10.11, 20:09 > To chlaj jakies ciemne mocne > (np. portera) przelewajac go uprzednio do butelki po coca-coli > zawsze tak robilem i problem ze straza miejska mam z glowy. Teraz już po kłopocie, bo ogólnie ciemno. Straż miejska poszła spać a policja po krzakach nie łazi. Można zbrodniczy płyn spożywać w spokoju, delektując się pieśnią słowików czy innych pelikanów. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: oczy 03.10.11, 16:00 zawsze zwracałam na oczy piwne wręcz czarne u faceta ale ostatnio wzięlo mnie tak jakoś i jak widzę bruneta o niebieskich oczach to najnormalniej wymiękam i zaznaczam nie chodzi tu bynajmniej o soczewki to nie ten efekt Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: oczy 03.10.11, 16:02 no może szatyna z tym bunetem to przesadziłam lekko :-) ale szatyni zdarzaja sie o niebieskich oczach mmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
fieldsofgold Re: oczy 04.10.11, 10:42 tylko i wylacznie zielone. na drugim miejscu szare lub niebieskie. piwne nie zrobily mi jeszcze nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bury_111 Re: oczy 04.10.11, 20:45 Piwne. Ale bywają też tak niebieskie jak woda w oceanie – latem są jak krynica, patrzysz i jakbyś do źródła wpadł. Znałem też fiołkowe, niesamowite jak u czarodziejki. Kolor nieważny, grunt żeby od nich serce mocniej biło. Kardiologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 04.10.11, 21:16 ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chyba nie czy ... lalalala Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 23:01 > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chyba nie > czy ... lalalala Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 05.10.11, 09:45 poly_gamer napisał: > > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chy > ba nie > > czy ... lalalala > > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :) oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:50 > > > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac. > .. chy > > ba nie > > > czy ... lalalala > > > > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :) > > oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:))) Czy chodzi o wspomnianą wyżej opcję: "lalalala" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 05.10.11, 10:10 poly_gamer napisał: > > > > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga k > lamac. > > .. chy > > > ba nie > > > > czy ... lalalala > > > > > > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :) > > > > oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:))) > > Czy chodzi o wspomnianą wyżej opcję: "lalalala" ? :) no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona. A pospiewac kazdy moze. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:16 > no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona. Ciekawi mnie, jaka formuła matematyczna zmienność tę opisuje. > A pospiewac kazdy moze. Trochę lepiej lub trochę gorzej ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 06.10.11, 11:06 poly_gamer napisał: > > no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona. > > Ciekawi mnie, jaka formuła matematyczna zmienność tę opisuje. > > > A pospiewac kazdy moze. > > Trochę lepiej lub trochę gorzej ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: oczy 14.10.11, 02:30 czy te oczy mogą kłamać.... chyba trzecie najmocniejsza broń kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: oczy 14.10.11, 10:20 nanana_2 napisała: > czy te oczy mogą kłamać.... > > chyba trzecie najmocniejsza broń kobiety trzecie oczy????????????nie kumam jakos. Odpowiedz Link Zgłoś