Dodaj do ulubionych

Prezerwatywy

03.10.11, 17:53
Powiedzcie mi proszę po ile pakowane są prezerwatywy? Serio nie wiem.
Można kupić np jedną sztukę, czy są zawsze w paczkach po 3szt? Jeśli są zawsze po 3szt, a nie np po 2, to ktoś dzisiaj zginie :)
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Prezerwatywy 03.10.11, 19:11
      A jakiej marki?

Bo np. Durexy są po 3 i jeszcze pudełeczko jest zafoliowane.
      • morte1981 Re: Prezerwatywy 03.10.11, 19:36
        Myślisz, że się przyglądałam :) Były dwie osobno pakowane, tylko mi chole....a trzeciej brak. Czy mężczyzna mając sex na zawołanie z niedawno poznaną kobietą (czyli jest fascynacja i zrąbiste numerki) może jeszcze "na bok" skakać.
        • stedo Re: Prezerwatywy 03.10.11, 20:11
          Może mu zostało pudełko napoczęte z poprzedniego "związku"??;))) Żeby tylko nie były zleżałe. Sprawdziłaś termin przydatności?;))
          • morte1981 Re: Prezerwatywy 03.10.11, 22:20
            Cóż jak dla mnie, to termin przydatności już minął:) Naiwna jestem, taki mój urok. Ale wstyd. Może kiedyś mi się poszczęści ... Miłego wieczoru ;)
        • shadow493 Re: Prezerwatywy 03.10.11, 20:21
          A może tego trzeciego nosi w portfelu. Przynajmniej ja tak robię.
    • brak.polskich.liter Re: Prezerwatywy 03.10.11, 21:21
      Poza sex-shopami i sklepami specjalizujacymi sie WYLACZNIE w prezerwatywach, nie zetknelam sie ze sprzedaza prezerwatyw na sztuki. A w sex-shopach jednak niewiele osob nabywa ogumienie i produkty tam sprzedawane to raczej nie sa Durexy czy inna marka "drogeryjna".

A propos poczciwych Durexow - w tych wiekszych pudelkach opakowania gumek sa laczone po 2 (wiec w pudelku zawierajacym sztuk 12 masz 6 "listkow" zawierajacych po 2 gumki). Ale jak zyje nie zetknelam sie z opakowaniem zawierajacym li i jedynie sztuk 2.
    • mstefani Re: Prezerwatywy 05.10.11, 17:30
      Tylko po co Ci jedna sztuka? A co zrobisz, jak przypadkowo uszkodzisz tą jedyną rozrywając opakowanie, albo jak Ci upadnie na brudną podłogę?
      • lepian4 Re: Prezerwatywy 05.10.11, 18:21
        Mozna przeciez skleic super glu!
        • mieux Re: Prezerwatywy 05.10.11, 21:47
          > Mozna przeciez skleic super glu!

Sperma też nieźle klei :)
          Poza tym w tej sytuacji jest od razu pod ręką :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka