quien 14.10.11, 17:45 potraficie w taki sposob rozmawiac z kobieta, zeby wywolac w niej wrazenie, na ktorym wam zalezy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: meskie aktorstwo 14.10.11, 17:55 quien napisała: > potraficie w taki sposob rozmawiac z kobieta, zeby wywolac w niej wrazenie, na > ktorym wam zalezy, prawda? Tak, a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: meskie aktorstwo 14.10.11, 17:58 Brada Pita tu nie ma. Wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: meskie aktorstwo 14.10.11, 18:53 Nie jestem wprawdzie mezczyzna, ale ja tez tak potrafie rozmawiac. :D Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: aktorstwo 14.10.11, 20:53 quien napisała: > potraficie w taki sposob rozmawiac z kobieta, zeby wywolac w niej wrazenie, na > ktorym wam zalezy, prawda? W realnym świecie między dwojgiem uważnych lub dobrze znających się ludzi aktorstwo nie jest mozliwe. W innych sytuacjach może być jak makijaż. Warto tu jednak pamietać, że każdy maikjaż kiedyś trzeba zmyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Tak, ale tylko in minus 15.10.11, 13:20 quien napisała: > potraficie w taki sposob rozmawiac z kobieta, zeby wywolac w niej wrazenie, na > ktorym wam zalezy, prawda? Tak, ale tylko in minus. Potrafie przekonujaco grac glupszego , niz jestem, robiac z siebie idiote - tak by skutecznie zniechecic do siebie kobiete na ktorej mi nie zalezy. W druga strone jednak - nijak mi to nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Tak, ale tylko in minus 15.10.11, 19:07 > Tak, ale tylko in minus. Potrafie przekonujaco grac glupszego , niz jestem, robiac z siebie idiote Potrafisz zachowywac sie jeszcze bardziej glupowato?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, ale tylko in minus 17.10.11, 15:44 poprioniony napisało: > Potrafisz zachowywac sie jeszcze bardziej glupowato?? Nie wiem, ale moge sprobowac, gdyz wiem, ze dno absolutne nie istnieje . Odpowiedz Link Zgłoś
ona85ona85 Re: meskie aktorstwo 15.10.11, 13:25 Potrafią. Widziałam na własne oczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
myszelda Re: meskie aktorstwo 15.10.11, 14:38 tak ale zwykle polega to na tym że się chwala czymkolwiek, a najczęściej intelektem Odpowiedz Link Zgłoś
ladymama2828 Re: meskie aktorstwo 15.10.11, 17:06 Wiem, że sa mężczyźni, którzy to potrafią. Na czszęście jestem przebiegła i jak na razie nie dałam się złapać:) Ale pewnie do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: meskie aktorstwo 15.10.11, 23:26 > potraficie w taki sposob rozmawiac z kobieta, zeby wywolac w niej wrazenie, na > ktorym wam zalezy, prawda? Nieprawda! Nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
chromeck Re: meskie aktorstwo 16.10.11, 00:36 ale o co chodzi? :) jakiś casting nie wypalił? a w zasadzie to w czym problem? nawet wróbel stroszy piórka przed samiczką w sobie wiadomym celu :) z punktu widzenia ewolucji głupotą byłoby nie wykorzystywanie potencjału męskiego mózgu w tym celu! przecież wszystkim samcom od eonów o to samo chodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś