Dodaj do ulubionych

kobiety z forum

18.11.11, 15:42
taki przykład ukazujący super mechanizm:

" Mężczyźni jak to jest mieć 20 latkę, będąc 40latkiem?"

1. Zosia: Ble

2. Marysia: żałosne

3. Gabrysia: to jest tak i siak

4. Madzia: na pewno tak i tak.

5. Grześ ( WOW, mężczyźni nie wyginęli, ba to może jednak jest męskie forum :D) SUPER

a) Jadzia: super? zwariowałeś?
b) Kasia: Jesteś pedofilem prawie hihihi
c) Manuela: Leczysz swoje kompleksy.

6. Marek: ( wow, dwa egzemplarze) Beznadziejnie, starsze są lepsze.

a) Ewa: uff, prawdziwi mężczyźni jeszcze istnieją:
b) Sandrunia: Oczywiście, że są lepsze wiem coś o tym...hihihihihi
c) belzebuba: w końcu ktoś kto wie co dobre"

Po co zadawać pytanie mężczyznom " jak to jest " skoro:
a) ma się swoje zdanie odnośnie danego zjawiska które się próbuje komuś narzucić bo wie się lepiej jak to jest( niby skąd?)
b) po co zadawać pytanie mężczyznom skoro tu same baby odpowiadają niejako za mężczyzn.

O tych nielicznych męskich egzemplarzach nie wspomnę bo i tak zaraz mądra jedna z drugą go uświadomi że wie lepiej od niego " jak mężczyzna się czuje wtedy a wtedy"
Obserwuj wątek
    • poprioniony Re: kobiety z forum 18.11.11, 23:51
      Poluzuj troche. Dlugo fora przegladasz? Powinienes wiedziec, ze ludzie nie pytaja by poznac zdanie innych, tylko by utwierdzic sie w swoim. A jesli chodzi o procentaz mezczyzny w mezczyznie - jak babsko ma mozliwosc zeby wetknac gdzies ryja i podziamgac duzo, bez sensu i skladu i nie na temat to go wetnie i bedzie dziamgac. Taka mozliwosc maja tutejsze forumowe krowy i to - zgodnie z ich prymitywna natura - robia.
      • altz Re: kobiety z forum 19.11.11, 10:08
        poprioniony napisała:

> Poluzuj troche. Dlugo fora przegladasz? Powinienes wiedziec, ze ludzie nie pyta
        > ja by poznac zdanie innych, tylko by utwierdzic sie w swoim.

Coś w tym jest, nieliczn chcą znać czyjeś zdanie.
        Reszta utwierdza się i wtedy mężczyźni mówią: ale z ciebie mądry facet/babka;to ja miałem rację, ale nie mogłem przekonać żony, bo się uparła a kobiety mówią: dobrze zrobiłam, upewnia mnie to, że miałam rację.
    • koham.mihnika.copyright kobiety cie nie zrozumia 18.11.11, 23:55

• barbibarbi Re: kobiety cie nie zrozumia 19.11.11, 12:51
        koham.mihnika.copyright napisał:

Re: kobiety cie nie zrozumia

tia,......może i nie zrozumią, ale są też takie które cię zrozumieją. Chociaż w twoim przypadku to prawdopodobnie nie jest łatwe.
        • koham.mihnika.copyright jedna wystarczy i bingo 19.11.11, 21:48
          malo ambitny jestem, wystarcza mi te, ktore sam wybralem.
    • senseiek Re: kobiety z forum 19.11.11, 07:43
      > " Mężczyźni jak to jest mieć 20 latkę, będąc 40latkiem?"

Jako ze mi niedaleko do 40-tki to Ci odpowiem jak to jest miec laske 15 lat mlodsza- ciasno.. ;)
    • jacekk13 Re: kobiety z forum 19.11.11, 09:43
      sfrustrowane kury wszędzie muszą wepchnąć swoje trzy grosze
    • anna_sla Re: kobiety z forum 19.11.11, 10:27
      mało rozumiem początek wątku, ale co do końcowego podsumowania.. mężczyźni naprawdę zachowują się bardzo schematycznie, opinie jaka każda z nas ma o facetach "wyciągnęła" z obserwacji własnego środowiska. Kolejną sprawą jest to, że panowie tu na forach tak naprawdę nie piszą tego jak zachowaliby się naprawdę tylko to co im ślina na język, często mija się to z prawdą. Mój mąż pracuje jako pracownik fizyczny z innymi panami i np. co zauważam: "siarą" jest powiedzieć przez telefon, że mnie kocha, ale że wpadnie na "śniadanko" do domu na małe co nieco już nie. W tle po słowach "kocham" słyszę śmiech, po "bara bara" słyszę sztuczne uznanie i okrzyki "uuuu". Rozmawiając między sobą mówią "a moja stara..." a wracają do domu i potulnie wchodzą w rolę męża "tak kochanie" (nie mówię, że wszyscy, ale dużo). O czym to świadczy? Że jesteście bardziej obłudni i nieprawdziwi. Obserwuje się wielu budowlańców, którzy gwiżdżą i chamskimi tekstami zarywają laski przechodnie a w domu "noszą" swoje księżniczki na rękach... a my niestety nabieramy o Was opinii po tym co widzimy i jesteśmy oburzone.

Jednak nie sugeruj się tymi opiniami, bo one dotyczą większości, ale nie każdego, ponieważ tych 20-stu budowlańców nie może reprezentować kulturalnego pana, który tak się nie zachowuje, ale 20 do 1 daje nam nie jako prawo do stwierdzenia, że to Wy faceci tacy jesteście wszyscy ;), ale wiemy, że gdzieś jest ten 1 na 20 i dlatego mimo wszystko wciąż go szukamy ;) i mamy nadzieję, że może wreszcie kiedyś stosunek będzie odwrotny, 20-stu porządnych na 1 debila.
      • koham.mihnika.copyright a kiedy wyslalas mezowi email lub sms 19.11.11, 11:48
        z wiadomoascia "kocham"?

No, widzisz, 100% jest zimna jak sopel. A my pracownicy naukowi jestesmy bardzo wrazliwi.
        • anna_sla Re: a kiedy wyslalas mezowi email lub sms 19.11.11, 12:54
          akurat z tym to ja problemów nie mam :)
        • anna_sla Re: a kiedy wyslalas mezowi email lub sms 19.11.11, 12:58
          a dodam tylko jeszcze, że nie tylko pracownicy umysłowi są wrażliwi.
    • barbibarbi Re: kobiety z forum 19.11.11, 12:46
      chcesztomasz napisała:

> Po co zadawać pytanie mężczyznom " jak to jest "

Pani chcesztomasz, sama będąc kobietą, udowadnia bezsens pisania postów przez kobiety na męskim forum. Ot i zagwozdka stulecia!

mój wątek o którym piszesz, pierwotnie był zamieszczony na forum kobieta i przeniesiony tutaj przez admina. Na forum kobieta jest niejeden wątek, gdzie to właśnie faceci są aktywni i w jednym wytykają 34 letniej singielce, jak baaaardzo jest już stara i nie ma szans na związek (!) Wkurzyłam się i napisałam.
      • chcesztomasz Re: kobiety z forum 19.11.11, 13:18
        "Pani chcesztomasz, sama będąc kobietą, udowadnia bezsens pisania postów przez k
        > obiety na męskim forum. Ot i zagwozdka stulecia!"

Nie łapię? Solidarności jajników się spodziewałaś? I co ma do tego płeć?

"mój wątek o którym piszesz, pierwotnie był zamieszczony na forum kobieta i przeniesiony tutaj przez admina. Na forum kobieta jest niejeden wątek, gdzie to właśnie faceci są aktywni i w jednym wytykają 34 letniej singielce, jak baaaardzo jest już stara i nie ma szans na związek (!) Wkurzyłam się i napisałam."

1. Zauważam schemat i go opisuję. Wybrałam za przykład twoją wątek bo świetnie widoczny jest tam owy schemat i dlatego, ze jest "najnowszy". Nie bierz sobie tego do serca.

2. Ależ "mirmasz" myślowy:

a) Hmm napisałaś na forum kobieta wątek: " Jak to jest mieć dużo młodszą kobietę?"
        No, no zważywszy, że to było forum kobieta to ja się nie dziwię, że admin przeniósł go tutaj bo skąd niby kobieta ma wiedzieć jak to jest?

b) W owym wątku obok pytania " Jak to jest...", jest pytanie "Jak myślicie panowie misiowie?"
        więc te pytania i ten wątek skierowany jest do mężczyzn i ewentualnie do kobiet które były takich związkach ( "ciekawe co myśli sobie w takich momentach takie dziewczę i dlaczego decyduje się na sypianie ze starym dziadem?")
        Zastanawia mnie więc po co zadawać pytania tym grupom skoro sama sobie odpisujesz, sama/same niby doskonale wszystko wiesz/wiecie? No po co? A żeby było śmiesznej jak owy mężczyzna napisze jak to jest to to 5 innych zacznie mu wmawiać że one lepiej wiedzą - to ja się pytam: A NIBY SKĄD?

c) Czym innym jest wyrazić swoje zdanie jako mężczyzna: " jesteś za stara" a czym innym jest wmawiać komuś będąc kobietą jak to jest mieć penisa nie?

Zupełnie inaczej by to wyglądała gdybyś opisała swoje zdanie które zawarłaś w postach w swym wątku. Bo pytanie a potem wmawianie komuś swojego zdania na zasadzie wiem lepiej jak to jest być z młodszą jest głupie.
        • barbibarbi Re: kobiety z forum 19.11.11, 13:54
          oj nie podniecaj się tak, śmiejesz się z dziamolenia kobiet a sama dziamolisz na potęgę. Nawet czytać się tego nie da co naprodukowałaś, i nie wiadomo o co ci chodzi. To tak jak w tym kawale "panie zderzak panu odpada! Co, nic nie słyszę, bo mi zderzak odpada!"
          • chcesztomasz Re: kobiety z forum 19.11.11, 14:08
            To nie moja wina, że masz problemy z czytaniem, rozumowaniem i na dodatek samooceną :D

Taka mała rada: weź już nic nie pisz w tamtym wątku bo się kompromitujesz.

Co do postu: wersja dla "upośledzonych "

Pisz swoje zdanie a nie zadawaj pytania mężczyznom: " jak to jest być z młodszą " bo to idiotycznie wygląda jak zadajesz owo pytanie a potem sama sobie odpowiadasz :D
            • barbibarbi Re: kobiety z forum 19.11.11, 15:27
              weź i już nic nie pisz, nie ja jedna nie wiem o co ci chodzi, ty prawdopodobnie sama nie wiesz. A jak już musisz to zwięźle i zrozumiale, epistoły się nie sprawdzają na forach, a takie zadęcie świadczy o nuworyszostwie.
              • chcesztomasz Re: kobiety z forum 19.11.11, 20:48
                To właśnie w tym rzecz, że ty jedna. I ty jedna się ośmieszasz. Cóż żyj sobie w tej błogiej nieświadomości swoje głupoty :D
          • mreck Re: kobiety z forum 21.11.11, 11:16
            ty, blądynka, KLEKOCE, nie odpada, KLEKOCE. poza tym spoko. zapisz i podkreśl wężykiem: KLEKOCE. Do słownika zajrzyj pod hasło "klekotać".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka