Dodaj do ulubionych

WAGA FACET ???

05.06.04, 23:49
poznałam wagę i nie wiem moze podpowiecie mi cos o tym znaku??
Obserwuj wątek
    • garuu Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 00:04
      Najlepszy znak!!! Czuly, wrazliwy, esteta, zmyslowosc poety, lubi piekne
      kobiety, waga nigdy nie obejzy sie za jakąś fleją , ceni wykszalcenie i wdzięk
      osobisty. Wady: zmiennosć i to wielka w wielu aspektach zycia, niezdecydowanie,
      wyslugiwanie się innymi - tu jest mistrzem. Najlepiej rokuje zwiazek wagi
      z..... wagą, na wakacyjną milośc waga wybiera blizniaki lub wodnika, nie cierpi
      panny, raka, koziorożca , obojetny jest lew, baran, byk, skorpion , ciekawy
      aczkolwiek skazany na niepowodzenie jest tez związek wagi ze strzelcem - tu są
      dramatyczne sytuacje, strzeklec w koncu zawsze zamęcza wagę , konczy sie albo
      morderstwem albo chucznym rozwodem.
      • jolka727 Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 08:25
        wagi maja też dobrze rozwiniętą empatię, więc łatwo się z nimi porozumieć, są
        dobrymi słuchaczami... sa też dobrymi dyplomatami...
        • joasia-ja Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 15:33
          ale sa cholernie himeryczne, wiem, bo sama jestem i bylam w zwiazku przez szesc
          lat z druga waga...humory, zmiennosc nastrojow, latwe popadanie w depresje, ale
          fakt ze ogromny urok osobisty
    • Gość: Libra/sus Re: WAGA FACET ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:56
      Nie lubię tego znaku. Sam kiedyś byłem Wagą, ale teraz jestem świnią i czuję, że tak jest lepiej.
      • Gość: emi Re: WAGA FACET ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:09
        Waga+Waga to raczej marne połączenie.... no w każdym razie jako
        przedstawicielka płci pięknej czułam spory niedosyt jeśli chodzi o ten
        związek... brak zdecydowania, ciągłe uleganie...a większość pań Wag woli raczej
        silne emocje i przeżycia:)polecam barana na romansowanie;)ale na dłuższą metę
        to chyba rzeczywiście nie to.
        A no i sex zbyt monotonny i wyważony, no ale taka już natura panów-Wag

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka