kocioo 05.06.04, 23:49 poznałam wagę i nie wiem moze podpowiecie mi cos o tym znaku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garuu Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 00:04 Najlepszy znak!!! Czuly, wrazliwy, esteta, zmyslowosc poety, lubi piekne kobiety, waga nigdy nie obejzy sie za jakąś fleją , ceni wykszalcenie i wdzięk osobisty. Wady: zmiennosć i to wielka w wielu aspektach zycia, niezdecydowanie, wyslugiwanie się innymi - tu jest mistrzem. Najlepiej rokuje zwiazek wagi z..... wagą, na wakacyjną milośc waga wybiera blizniaki lub wodnika, nie cierpi panny, raka, koziorożca , obojetny jest lew, baran, byk, skorpion , ciekawy aczkolwiek skazany na niepowodzenie jest tez związek wagi ze strzelcem - tu są dramatyczne sytuacje, strzeklec w koncu zawsze zamęcza wagę , konczy sie albo morderstwem albo chucznym rozwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka727 Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 08:25 wagi maja też dobrze rozwiniętą empatię, więc łatwo się z nimi porozumieć, są dobrymi słuchaczami... sa też dobrymi dyplomatami... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-ja Re: WAGA FACET ??? 06.06.04, 15:33 ale sa cholernie himeryczne, wiem, bo sama jestem i bylam w zwiazku przez szesc lat z druga waga...humory, zmiennosc nastrojow, latwe popadanie w depresje, ale fakt ze ogromny urok osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra/sus Re: WAGA FACET ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:56 Nie lubię tego znaku. Sam kiedyś byłem Wagą, ale teraz jestem świnią i czuję, że tak jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: WAGA FACET ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:09 Waga+Waga to raczej marne połączenie.... no w każdym razie jako przedstawicielka płci pięknej czułam spory niedosyt jeśli chodzi o ten związek... brak zdecydowania, ciągłe uleganie...a większość pań Wag woli raczej silne emocje i przeżycia:)polecam barana na romansowanie;)ale na dłuższą metę to chyba rzeczywiście nie to. A no i sex zbyt monotonny i wyważony, no ale taka już natura panów-Wag Odpowiedz Link Zgłoś