o.o.ola 26.05.09, 11:24 Nie pocieszam, nie doradzam, nie pomogę..... Bądź silna - musisz być! Nawet wtedy, gdy się nie da. Na nadzieję przyjdzie czas - pozwól się przytulić.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellgie Re: Przytulam Cię, Buschko! 26.05.09, 12:43 Bushko na forum piszę od niedawna ale "czytaczem" byłam prawie od samego początku. Kibicowałam Ci z ukrycia, a teraz przytulam. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Przytulam Cię, Buschko! 26.05.09, 13:17 Ja też tutaj cię przytulam kochana Odpowiedz Link
aga.zetka Re: Przytulam Cię, Buschko! 27.05.09, 21:48 Bushko i ja jeszcze raz Cię przytulę Bądź silna. Wiem co to za ból i tylko tego mogę Ci teraz życzyć. Odpowiedz Link
martucha90 Bushko, jak się miewasz Kochana? 02.06.09, 13:08 Bushko, myślę o Tobie często, martwię się, jak się masz. Napisz proszę choć kilka słów, jak się czujesz. Przytulam Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko, jak się miewasz Kochana? 02.06.09, 17:44 Właściwie to do końca nie wiem jak się czuję... i wygląda na to, że jutro będzie regularna @.... 10 dni po zabiegu... A i jutro jest pogrzeb mojego Kim.... ostatnie pożegnanie mojego Skarbu.... Smutno mi Bushko... Odpowiedz Link
martucha90 Re: Bushko, jak się miewasz Kochana? 02.06.09, 21:01 Ech... Znów @... boże jakie to musi być bolesne, jak znów przychodzi @, choć miała przez rok nie przychodzić... Współczuję Ci bardzo. Jesteś w domu, masz urlop, zwolnienie lekarskie? Czy chodzisz do pracy? Smutno mi z powodu pogrzebu Twojego maleństwa Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Bushko, jak się miewasz Kochana? 02.06.09, 22:02 Trzymaj się Bushko Będę myślami z Wami. Odpowiedz Link
liivia Re: Przytulam Cię, Buschko! 03.06.09, 09:54 Bushko ja już nie piszę zbyt często ale zaglądam codziennie i myślami jestem cały czas przy Tobie, nie ma dnia żebym o Tobie nie myślała. Dziś przytulam Cię bardzo mocno!! Odpowiedz Link
betka24 Re: Przytulam Cię, Buschko! 03.06.09, 14:56 Bushko - dla Kim (*)(*)(*) przytulam mocno... Odpowiedz Link