Dodaj do ulubionych

Ken to idealny facet!!!!

IP: *.regeringen.se 09.03.02, 23:26
Panowie bierzcie z niego przykład. Z rączek wyjąć swoje peniski i wziąść
odżywki do paznokci. Szybciutko pobiec do sklepów kosmetycznych i zaopatrzyć
się w kremiki, maseczki, maści na syfki. Bo oto nadeszła era Kena super-mena z
Big Brathera
Obserwuj wątek
    • Gość: ramzes:) Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 23:51
      ken??? ten od barbie???

nie wiem czy wiesz, ale on jest pozbawiony ganitaliow...a ja sobie odciac nie
      dam..:)

ramzes:)
      • Gość: lena Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.regeringen.se 10.03.02, 00:09
        Ale za to ma lakier do paznokci. Tym też może zaspokoić laseczki. Frycia
        została zaspokojona. Penis to nie wszystko. Liczy się wyobraźnia:)))
        • Gość: Troy Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 03:06
          Ken ist und bleibt (hoffnungslos) Schwul.
        • paw_dady Re: Ken to idealny facet!!!! 10.03.02, 10:41

> Ale za to ma lakier do paznokci. Tym też może zaspokoić laseczki.

a ja gupi myslalem, ze to lakier do paznokci a nie laseczek

> Frycia została zaspokojona. Penis to nie wszystko. Liczy się wyobraźnia:)))
          chcesz powiedziec, ze jestes brzydka jak frytka? no nieeeeeeee tys ladna
          • Gość: lena Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.regeringen.se 10.03.02, 11:07
            Trudno być brzydszą od Fryci,ale staram się jak mogę, mój facet raz po raz
            przywali mi z pięści w mój nochalek, żeby mi się chociaż skrzywił. A jak ktoś
            nie ma genitali to lakier musi wystarczyć więc nie dziw się tak, że Ken wziął
            cały zapas odżywki do paznokietek.
      • Gość: ........ Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.sympatico.ca 10.03.02, 04:39
        Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> ken??? ten od barbie???
        >
        > nie wiem czy wiesz, ale on jest pozbawiony ganitaliow...a ja sobie odciac nie
        > dam..:)
        >
        > ramzes:)

* Czesc Ramzes! Dawno tu nie zagladalem. Jakos wpadlem na
        ten post i tu niespodziewanie Twoje, moje szczegolnie
        "przypomnienie". Nie wiem co jest grane na forum mezczyzna ale
        chce Cie pozdrowic, nic wiecej, tak bez uwznieslen i bez
        ponizen - POZDRAWIAM!
    • Gość: kubu Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.dwi.uw.edu.pl 12.03.02, 17:41
      sorry lena
      ale cos dziwnie dlugo ciagniesz watki o kenie
      to wskazuje na jakies obsesje, fiksacje, kompleksy, tudziez syndrom
      niedojebania
      ;-)
      to jak to jest z Toba?

• Gość: lena Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.netspace.net.au 12.03.02, 21:16
        Gość portalu: kubu napisał(a):

> sorry lena
        > ale cos dziwnie dlugo ciagniesz watki o kenie
        > to wskazuje na jakies obsesje, fiksacje, kompleksy, tudziez syndrom
        > niedojebania
        > ;-)
        > to jak to jest z Toba?

:))) wreszcie ktoś odkrył prawdę, wiedziałam, że prawda wyjdzie wkrótce na jaw.
        Przyznaję mam obsesję na punkcie Kena, wręcz sfiksowałam, jak patrzę na jego to
        mam wielkie kompleksy, że moje paznokcie nie są aż tak błyszczące. I najgorsze
        jest to, że mam wieeeelkiiiiii syndrom niedojebania, ponieważ mój facet pieprzy
        mnie tylko 2 razy dziennie rano i wieczorem a mi to nie wystarcza:((((( Mam
        nadzieję, że już teraz wiesz jak jest ze mną:))))
        >

• kombinator2 Re: Ken to idealny facet!!!! 13.03.02, 21:37
          Gość portalu: lena napisał(a):
          > :))) wreszcie ktoś odkrył prawdę, wiedziałam, że prawda wyjdzie wkrótce na jaw.
          >
          > Przyznaję mam obsesję na punkcie Kena, wręcz sfiksowałam, jak patrzę na jego to
          >
          > mam wielkie kompleksy, że moje paznokcie nie są aż tak błyszczące. I najgorsze
          > jest to, że mam wieeeelkiiiiii syndrom niedojebania, ponieważ mój facet pieprz
          > y
          > mnie tylko 2 razy dziennie rano i wieczorem

Tymi blyszczacymi paluszkami?
        • Gość: kubu Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.ipartners.pl 14.03.02, 12:20
          ;-)))))))

dobrze, ze masz tego swiadomosc
          takie cos jest pierwszym korkiem w walce z nalogiem ;-)

choc rozumie, ze Ty nie chcesz byc wyleczona z Kena ;-)))
          • Gość: lena Re: Ken to idealny facet!!!! IP: *.regeringen.se 14.03.02, 12:45
            Gość portalu: kubu napisał(a):

> ;-)))))))
            >
            > dobrze, ze masz tego swiadomosc
            > takie cos jest pierwszym korkiem w walce z nalogiem ;-)
            >
            > choc rozumie, ze Ty nie chcesz byc wyleczona z Kena ;-)))

próbuję walczyć ale to nie jest tak łatwo:((( w nocy maluję mojemu facetowi
            paznokcie i nakładam maseczki na twarzyczkę i wtedy wyobrażam sobie, że to Kenik
            ale niestety mój facet bardzo się wtedy denerwuje i na mnie krzyczy, ale co ja na
            to poradzę, że tak mnie Ken pociąga:((( może poradzicie mi co mam zrobić, żeby
            przestać o nim myśleć, bo jeszcze mnie facet porzuci:(((

• Gość: Bubu Re: Ken to rowniez laleczka IP: 2.4.STABLE* / 10.30.42.* 14.03.02, 12:56
              Gość portalu: lena napisał(a):

> próbuję walczyć ale to nie jest tak łatwo:((( w nocy maluję mojemu facetowi
              > paznokcie i nakładam maseczki na twarzyczkę i wtedy wyobrażam sobie, że to Keni
              > k
              > ale niestety mój facet bardzo się wtedy denerwuje i na mnie krzyczy, ale co ja
              > na
              > to poradzę, że tak mnie Ken pociąga:((( może poradzicie mi co mam zrobić, żeby
              > przestać o nim myśleć, bo jeszcze mnie facet porzuci:(((

Moja rada jest taka: zrob mu trwala, pedicure i jeszcze wydepiluj pod pachami.
              I z zestawu Barbie kup se Kena. Kiedys taka laleczke widzialem na zdjeciu w
              uzyciu (oczywiscie na stronach hard...)
              Moze pomoze?
              • Gość: lena Re: Ken to rowniez laleczka IP: *.regeringen.se 14.03.02, 13:11
                Gość portalu: Bubu napisał(a):

> Gość portalu: lena napisał(a):
                >
                >
                > > próbuję walczyć ale to nie jest tak łatwo:((( w nocy maluję mojemu facetow
                > i
                > > paznokcie i nakładam maseczki na twarzyczkę i wtedy wyobrażam sobie, że to
                > Keni
                > > k
                > > ale niestety mój facet bardzo się wtedy denerwuje i na mnie krzyczy, ale c
                > o ja
                > > na
                > > to poradzę, że tak mnie Ken pociąga:((( może poradzicie mi co mam zrobić,
                > żeby
                > > przestać o nim myśleć, bo jeszcze mnie facet porzuci:(((
                >
                > Moja rada jest taka: zrob mu trwala, pedicure i jeszcze wydepiluj pod pachami.
                > I z zestawu Barbie kup se Kena. Kiedys taka laleczke widzialem na zdjeciu w
                > uzyciu (oczywiscie na stronach hard...)
                > Moze pomoze?

Kena już zakupiłam, trwałą raczej nie mogę zrobić mojemu facetowi bo ma super
                krótkie włoski, wydepilować się nie da a pedicure już zrobiłam ale nie pomaga:(((
                życie jest ciężkie:(
                • Gość: kubu Re: Ken to rowniez laleczka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.03.02, 17:03
                  ale wiesz
                  juz niedlugo ken wyjdzie
                  wiec jesli Twoj facet zrezygnuje z Ciebie
                  zawsze bedziesz mogla uderzyc na kena

zreszta po co Ci przerabianie faceta?
                  podroba nigdy nie dotrze do absolutu
                  ;-)))

• kropelka_no1 Re: Ken to chodząca tragedia!!! (n/txt) 12.03.02, 18:36
    • winnik1 Re: KEN TO PEDAŁ NIKOGO NIE OBRAZAJAC.. 14.03.02, 22:17
      poza nim.
    • Gość: a psik Re: Ken to idealny facet!!!! IP: 192.168.1.* 14.03.02, 23:53
      eeee ,myslalem ze to o tego od lalki Barbie chodzi