Dodaj do ulubionych

Alkowątek

20.02.12, 23:11
wiem, wiem...tyle już o tym było...ale to jakby temat rzeka coś jak seks, pieniądze i politka...

inspiracja...właśnie obejrzałem program n aten temat...facet poddaje sie różnym doświadczeniom aby się dowiedzieć skąd, po co i dlaczego....bez sensu... jakies statystyki 25% populacji lubi alkohol, 50% go akceptuje a 25 % unika i nie lubi...12 % białych męzczyzn ma w genach mutację która od dziecka sprawia iz są oni podatni na uzależnienie od alkoholu...tygodniowa dawka dla dorosłego mężczyzny 2 butellki wina (dla mnie jeden wieczór) inne takie pierdoły w sumie brak wniosków...

mój własny...skoro to taki popularny narkotyk...źródło dochodów budżetu państwa...czemu tak sie zwalcza dopalacze, marihuanę i inne narkotyki o podobnym działaniu lub sile uzalezniania co alkohol?...polityka? no przecież nie seks co nie?
Obserwuj wątek
    • spawacz.drewna Re: Alkowątek 21.02.12, 01:20
      zwalcza sie bo pomimo tego ze to wszystko narkotyki to sa to narkotyki wersji premium, alkohol to taki sobie zwykly narkotyk
    • headvig Re: Alkowątek 21.02.12, 06:50
      kolejna alko-noc i takież ciężkie przemyślenia? ;)
    • koham.mihnika.copyright Re: Alkowątek 21.02.12, 07:13
      ...tygodniowa dawka dla dorosłego mężczy
      > zny 2 butellki wina (dla mnie jeden wieczór)

letni czy zimowy?
      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 09:24
        takie juz prawie przedwiośnie...
    • slottka.ja Re: Alkowątek 21.02.12, 08:23
      A podawali tygodniową dawkę dla kobiety?
      pytam tylko z ciekawości;)
      a co do wniosku...polityka jest jedną wielką obłudą i kłamstwem dla mas...wciskają nam to co większość chce usłyszeć, tylko to zapewnia im koryto...smutne ale prawdziwe
      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 09:23
        dla kobiety 14 jednostek alkoholu czyli ok 1 litra wina
    • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 10:45
      mariuszg2 napisał:
      25% populacji lubi alkohol, 50% go akceptuje a 25 % unika i nie lubi.

Hmm, chyba nie mówimy o populacji Polaków, ani w ogóle Europejczyków.
      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 10:50
        robili doswiadczenia na malpach i szczurach...nie wiem czy pochodzily z europy ;)
        • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 10:52
          A to w twoim tekście wdarł się mały błąd. Powinno być: 12% białych myszy ma...
          • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 10:58
            uwazaj...nie wczytuj sie tak dokladnie w ten watek. to jest alkowątek!... nie jest dobrze...widzisz juz biale myszki...
            • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 11:04
              A wiesz, że podobno białe myszki już nie są zmorą psychozy alkoholowej. Jak wszytko inne i to się zdezaktualizowało. Nie wiem co teraz straszy, może wyobrażenie znikających znajomych z fejsa?
              • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 11:07
                mam jeden fejs niezmienny od lat rowniez ten wirtualny...a mojego fejsa nie ma na fejsie, nigdy nie bylo i nie bedzie...
                • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 11:15
                  Niezmienny? Ten sam przed dwoma butelkami wina, ten sam po? Bo mi się tam zmienia.
                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 11:24
                    tak Ci sie tylko zdaje :) nic Ci sie nie zmienia... zmienia Ci sie tylko co Ci sie wydaje ze sie zmienia a tak naprawde nic sie nie zmienia poza tym ze butelka przed jest pelna a po juz nie.... i to jest problem...
                    • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 11:34
                      Jak by się nic nie zmieniało to cole byś pił a nie wino. W całym tym zmienianiu moc alkoholu... i to jest problem.
                      • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 11:35
                        po coli du.pa boli:P
                        • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 11:41
                          to co ty z tą colą robisz?
                          Producencie coli konieczna jest instrukcja picia na etykiecie.
                          • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 11:50
                            jak co? to co wszyscy ale raz mi korek strzelił w..
                            www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM
                            • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:02
                              Pamiętam te mity z nastoletniości wczesnej o pobudzającym efekcie coli z mentosami. Dziewczynki miły się po tym oddawać bez nie ma to tamto. Ale nigdy nie sprawdzałam. Ty widocznie tak.
                              • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 12:07
                                e ja to się oddawałem za ogórka kiszonego,
                                może o pigułkach gwałtu miało być a nie o mentosach i coli?:P
                                • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:11
                                  Panie ja stara jestem. Za moich czasów pigułką gwałtu były mentosy z colą. No albo dobre, tanie wino.
                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 12:14
                                    na wino (nawet kiepskie i drogie) to do dziś gwałcą, może tylko z tą różnicą że kobiety facetów:P
                                    • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:20
                                      To jest smutne i prawdziwe zarazem.
                                      • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 13:11
                                        można to utożsamić z pogrzebem - smutny i zarazem prawdziwy, ojej :P
                                        • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:24
                                          nio, tylko winiaka tam nie uświadczysz.
                                          • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:26
                                            chyba, że księdzem jesteś.
                                          • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 13:49
                                            a na stypie?
                                            • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:04
                                              Na stypie to jest bigos i mielone, kto by się tam gwałtami zajmował.
                                              • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:07
                                                jak to? bigos nie pasuje do mielonych przecież??
                                                mówiliśmy o winiaku na stypie - który występuje dość powszechnie - a nie o gwałcie, czy coś przeoczyłem?
                                              • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:10
                                                nudzimisie_strasznie napisała: rozbiorę sie i będę pilnowała ubrania:))))))

• nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:15
                                                  co??? Ja coś takiego napisałam? I to w kontekście stypy?
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:19
                                                    ?? no nie wiem ja tylko cytuję wątek, może po imprezie byłaś?:P
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:28
                                                    Najwidoczniej, bo nie pamiętam. Ale tak dowcipnie dosyć napisałam, nie? :)
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:32
                                                    no jajcara jesteś I-wszej wody, mało się nie posikałem:)
                                                    ale co Ty tak z tym rozbieraniem, na serio?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:39
                                                    Ty, no nie wiem, nie pamiętam. Daj mi linka do tego mojego dżołka.
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:50
                                                    Może lepiej nie, bo tam się potem takie numery działy....jak zobaczysz to się zapadniesz ze wstydu pod ziemię:P no i to nie wygladało na dżołka
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:56
                                                    Zmyślasz, wyszukiwarka mówi, że nie napisałam takiej frazy.
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 15:03
                                                    w wyszukiwarce to siedzi taki ludzik to myslisz, że spamięta te wszystkie bzdury co ludzie wypisują? jak zmyślam, no czarno jest na białym, nudzimisie_strasznie napisała: to co nieprawda to jest? gazeta kłamie?? workin' version will cut you:P

• nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 15:11
                                                    Chopie za Tobą nadążyć, to ciężka sprawa.
                                                    Workin version is my friend. Pean jej wczoraj napisałam.
                                                    Nie mam już czasu, ale jutro Ci wyciągnę jakiś wpis zamierzchły, oj i będziecie się Panie wstydzić, będziecie.
                                                    Dzięki.
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 15:17
                                                    fakt, nawet kilka osób mówi, że mnie zna:)))))))))))))))))))) i nie nadążają to i Pani nie nadałża,
                                                    ja nie wiem czy to powód dumy być w forumowym lobby?:P
                                                    już sie wstydzę to może nie wyciagaj? co się masz pobrudzić czy zmęczyć?
                                                    ależ, cała przyjemność po mojej stronie:P
                      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 11:37
                        po coli jestem lekko pobudzony, po wodzie gazowanej puszczam baki, po piwie mi sie odbija....zawsze cos sie zmienia po kazdym piciu....
                        • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 11:40
                          taaak, tylko ten fejs niezmienny
                          • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 11:48
                            noooo ten sam...moze trocha wlosow wypadlo moze jakas zmarcha doszla....aale fejs i hart niezmiennie dla ciebie ten sam gorroncy
                            • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:00
                              a moje atrybutu niezmiennie zmienne. Dla Ciebie też.
                              • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 12:02
                                co mnie niezmiennie wykancza wiec zeby temu zaradzic wpomagam sie alkiem co powoduje, ze wydajesz mi sie niezmiennie piekna i mloda
                                • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:08
                                  Czy ja teraz za figurę retoryczną robię?
                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 12:21
                                    nie wie co z Ciebie za figura...ale jeżeli masz przyjemnosć to proszę CIę bardzo...
                                    • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:22
                                      Wręcz przeciwnie. Ja lubię indywidualnie. Więc przyjemności do tego nie mieszajmy.
                                      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 12:30
                                        skoro lubisz to masz przyjemnosc indywidualnie i chcac nie chca mieszasz...byle to nie wstrzasnelo toba...
                                        • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 12:39
                                          Byle by wstrząsnęło właśnie. Zawsze sądziłam, że o to chodzi, żeby wstrząsnęło ale nie zmieszało. A trudna to do osiągnięcia kompozycja.
                                          • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:14
                                            coz..siedza przed monitorem nie licz na wstrzas...nawet jesli pijesz... tu trzeba reala
                                            • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:24
                                              Oj mówisz tak bo fejsa nie masz.
                                              Nigdy nie piję bez towarzystwa. Dla swojego upojenia potrzebuję publiczności.
                                              • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:28
                                                ja jestem na etapie, ze ja juz musze bez wzgledu na to czy mam czy nie towarzystwo....ale w towarzystwie oczywiscie bezpieczniej i pwniej...zawsze sie znajdzie dusza co do domu odwiezie lub prygarnie na noc...
                                                • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:35
                                                  Mariuszu, to strasznie smutne co piszesz.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:39
                                                    wczoraj sie dowiedzialem ze jestem w tych 12 %...musze zrobic sobie badania i poddać sie leczeniu....musze tez przymysleć inne swoje uzależnienia...(FM, FK, kobiety, gry rcp)... ciekawe jak wyglada zmutowany gen uzaleznienia od FK np...może tak :~~~@#)()()(*>':;;!!~`~`?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:49
                                                    Nie umiem kpić na ten temat.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:50
                                                    a nie umiem publicznie o tym rozmawiac
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 13:53
                                                    Bo chyba nie miejsce na to.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:55
                                                    jakieś propozycje?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:02
                                                    Nie. Są, jestem tego pewna, prawdziwe osoby w Twoim życiu, z którymi możesz o tym porozmawiać. Są też instytucje, są profesjonaliści. Ja jestem tylko literkami na Twoim monitorze.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 14:12
                                                    ok tak tylko pomyslalem ye skoro ci sie nudzi tak strasznie i nie jestes dosc zmieszana badź wstrząsnieta to ci pomoga pomijajac fakt ze tez pewnie masz realne zycie a ja jestem literkami na twoim monitorze..
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:27
                                                    Ależ ja nie mam nic przeciwko, żebyś mi się urealnił. Tyle, że nie jako obiekt lub sprawca pomocy.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 14:30
                                                    o interesujace...jak kto? lub co?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:40
                                                    Jako literki co się ciałem stały.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 14:43
                                                    jakie sa Twoje ulubione literki? c?h?u?j?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Alkowątek 21.02.12, 14:47
                                                    Wiesz co? Tym optymistycznym akcentem zakończmy.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 14:49
                                                    zmieszana? wstrząśnięta?...
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 14:53
                                                    trochę pojechałeś po bandzie, lepiej leć po kwiaty i zeskrob g.ówno póki nie zaschło bo będzie potem ciężko
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 14:56
                                                    nie....
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 15:00
                                                    ...bo?
                                                    na wszelki wypadek - c.i.p.a to nie są moje ulubione literki
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 15:02
                                                    mam alergie na kwiaty...zaprosilbym ja na wodke...
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 15:05
                                                    wybieraj:P
                                                    www.sklep.elektra-light.pl/c,pl,17,2,1,0,long,kwiaty+sztuczne.html
                                                    po tym tekście z wódki nici, pewnie myśli że ją upijesz i ...nie wiem co tam dalej sobie pomysli
                                                  • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 15:10
                                                    ojej...na sam widok mi łzy pociekły i z noska też...
                                                    co do wódki..tylko ja zapraszam ...nic nie obiecuje...
                                                    no mogę jakiś cenny drobiazg dorzucić ;)
                                                  • s.romeczek Re: Alkowątek 21.02.12, 15:12
                                                    rób jak uważasz ale coś rób bo czas ucieka i nie działa na twoją korzyść
                                                  • mariuszg2 lospicio pijemy? 21.02.12, 15:15
                                                    :) nie od dziś...nie bede sie tym przejmowal...
                                                  • s.romeczek Re: lospicio pijemy? 21.02.12, 15:18
                                                    żeby nie było, ja tam oszczegałem
                                                  • mariuszg2 Re: lospicio pijemy? 21.02.12, 15:20
                                                    okokok...i tak mam przerabane....ale dzieki...wypije dzis za ciebie
                                                  • kalllka Re: Alkohol i wątek 21.02.12, 15:21
                                                    owszem, bedziecie zmuszeni przestac pic.

starozytny esperall.

mozesz sie buntowac ile wlezie, ale koniec tematu.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkohol i wątek 21.02.12, 15:26
                                                    bez picia nie ma życia...a bez Ciebie umieram i powietrza mi brak
                                                  • kalllka Re: Alkohol i wątek 21.02.12, 15:36
                                                    ja jestem latwowierna i podatna na slowa,mariusz
                                                    wiec milosiernie udam, ze wierze iz nie Cie w (przynajmniej)
                                                    trzech osobach.
                                                  • mariuszg2 Re: Alkohol i wątek 21.02.12, 15:48
                                                    jam jest ktory jest...jeden, jedyny w jednej osobie i w pojedynke.... Dzięki Ci o Miłościwa Pani za Twą łaskę. Masz we mnie wiernego poddanego i oddanego sluge...jakies rozkazy Pani?
    • facettt ano temu, ze : 21.02.12, 12:46
      mariuszg2 napisał:
      > mój własny...skoro to taki popularny narkotyk...źródło dochodów budżetu państwa
      > ...czemu tak sie zwalcza dopalacze, marihuanę i inne narkotyki o podobnym dział
      > aniu lub sile uzalezniania co alkohol?...polityka?

alkohol jest po prostu lagodnym narkotykiem z ktorym i polityka i medycyna sobie jakos radza...
      gdyby tak zalegalizowac na poczatek chocby tylko maryske, to jest to droga w nieznane...

poza tym maryska + pivo to gwarantowany kac TRZYDNIOWY, wiec ta kombinacja tylko na urlopy sie nadaje :)
      • czerwcowy.teodor Re: ano temu, ze : 21.02.12, 15:16
        Mowisz, że alkohol jest łagodnym narkotykiem ? No to jakim jest marihuana skoro dla alkoholu nie ma zakazu a dla marihuany jest ?
    • lospecchio Re: Alkowątek 21.02.12, 13:03
      mariuszg2 napisał:
      > mój własny...skoro to taki popularny narkotyk...źródło dochodów budżetu państwa
      > ...czemu tak sie zwalcza dopalacze, marihuanę i inne narkotyki o podobnym dział
      > aniu lub sile uzalezniania co alkohol?...polityka? no przecież nie seks co nie?

Uwaga będzie poważnie.

Mario! , maryha, a przede wszytskim dopalacze z różnymi dziwnymi substancjami, których uboczne skutki dzialania nie są jeszcze poznane, inne narkotyki o podobnym działaniu lub sile uzależniania, co alkohol bardziej niż alkohol lasują mózg najcenniejszy ludzki organ, długoterminowo często bezpowrotnie.

Dwa, pomyśl, zanim wyda się oficjalnie zgodę na to, by ludzie mogli sobie rujnować sobie własne zdrowia dopalaczami i innego rodzaju środkami uzależniającymi, trzeba najpierw wcielić w życie szereg kosztownych programów (z tych zysków za dopalacze i narkotyki? Ciekaw jaki procent zysków, może trzeba będzie siegnąć jeszcze po nasze podatki), w tym program związanych z walką z dopalaczami i innymi nowymi substancjami uzależniającymi, i jeszcze programy związane z terapią , wychodzeniem u zależenień, leczeniem powiklań, czy terapią rodzin, w których jest uzależniony (takie programy (kosztowne) funkcjonują oczywiscie już w przypadku alkoholików, w narkomanów używających ciężkich narkotyków, mimo, że ciężkie narkotyki są zakazane, ale chyba jeszcze nie dość dobrze w przypadku zażywających dopalacze, jako że to nowość.).

Poza tym konieczne byłoby wcześniej wprowadzenie programu związanego z bezpieczeństwem innych ludzi, których zdrowie i życie mogło by być narażone w związku z przyznaniem powszechnego prawa do lasowania sobie mózgu, znaczy używania narkotyków, dopalaczy, maryhy. I tak trzeba by tu najpierw obmyślić i wprowadzić w życie zasady i procedury związane z wykrywaniem tego rodzaju substancji w organizmie (znów kosztowne), choćby tylko u kierowców, jak w przypadku alkoholu są alkomaty tak w przypadku dopalaczy, narkotyków czy nawet maryhy powinny być wprowadzone obowiązkowo narkomaty, mariuhuanomaty, żeby zabezpieczyć innych choć w jakimś stopniu np. przed wesołkami, którym pod wpływem prochów, przyjdzie go głowy jechać pod prąd 200 na godzinę.

Itd. itd.

To wszystko nie takie proste, nie można tylko wydać tako, o! zgody na coś, trzeba przewidzieć wszelkie konsekwencje jakie będą się z tym wiązały., co wiąze sie znowuż z kosztami ...

Pozdro! ;)
      • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 13:22
        eee tam takie pierdu pierdu...

jakby tam gdybal to nic by nie mozna zrobic tylko sie ogladac jedno na drugie.... gadasz jak politycy o reformie emerytalnej.... tu trzeba z buta ciach i dopalacze sa, marycha jest wodka jest...jest impreza
        • lospecchio Re: Alkowątek 21.02.12, 14:28
          mariuszg2 napisał:

> eee tam takie pierdu pierdu...

;)
          Hmmm, na szczeście znalazał się świetny Facettt, co docenił me słowa!

>tu trzeba z buta ciach i dopa
          > lacze sa, marycha jest wodka jest...jest impreza

Mariusz, pokolenie dzieici kwiatów, źle na tym wyszło, nie zapominaj! ;)
          • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 19:41
            >
            > Mariusz, pokolenie dzieici kwiatów, źle na tym wyszło, nie zapominaj! ;)
            znaczy co? przekwitło?
            • lospecchio Re: Alkowątek 21.02.12, 23:15
              mariuszg2 napisał:

> >
              > > Mariusz, pokolenie dzieici kwiatów, źle na tym wyszło, nie zapominaj! ;)

> znaczy co? przekwitło?

;)

Dama z kosą przyszła i ścięła w kwiecie wieku ...
      • facettt mondrze godo :) 21.02.12, 13:40
        (tez powaznie)

to chodz: - napijemy sie mondrej wodki:
        savvima.com/2010/11/02/kosher-companies-start-using-celebrity-endorsements/
        • lospecchio Re: mondrze godo :) 21.02.12, 14:23
          facettt napisał:

:)

A wiesz, że to samo pomyślałam o Tobie, kiedy przeczytalam Twój post, po tym jak swój wysłałam. Jak ulga, że ktoś jeszcze myśli tak, jak ja. (poważnie)

Napijmy się, ale po jednym, mam b. słabą głowę . :)
      • wersja_robocza Re: Alkowątek 21.02.12, 19:37
        Halo, tu ziemia. Skutki działania alkoholu na ludzki organizm są znane. Leczenie tych skutków jest bardzo kosztowne (i nie mówię tu tylko o izbach wytrzeźwień, ale o wypadkach spowodowanych nadużyciem alkoholu w domach, w pracy, wypadkach komunikacyjnych, przemocy fizycznej i psychicznej, bezdomności, ...). Znane są liczby przestępstw popełnianych pod wpływem alkoholu, a jednak alkohol nadal jest legalny i jest sprzedawany 24/24/7. Nie demonizujmy innych środków psychoaktywnych przy jednoczesnym lekceważeniu skutków picia alkoholu.
        • mariuszg2 Re: Alkowątek 21.02.12, 19:44
          Czyli mówiąc (pisząc) zrozumiale..."to są skutki picia wódki"
          I oczywiście popieram i jestem za... to wspaniala inicjatywa...
          • lospecchio Re: Alkowątek 21.02.12, 23:25
            mariuszg2 napisał:

> Czyli mówiąc (pisząc) zrozumiale..."to są skutki picia wódki"
            > I oczywiście popieram i jestem za... to wspaniala inicjatywa...
            ;)
            Maniusz, lepiej w odpowiedzi dla ... zaśpiewalbyś tu piosenkę pana Jarząbka. Pamiętasz, jak to leciało? Łubu...
            • talk_jockey Re: Alkowątek 21.02.12, 23:31
              choc sie nadzmiar produkujesz to cie cenilem... prosze mij wykasowany tekst na mail.... lubie ku... to co pisze przeczytac pozniej
              • lospecchio Re: Alkowątek 21.02.12, 23:38
                Ja się tu NIE produkuję nadmiernie / teraz specjalnie dla Ciebie/, ja tu NIE rządzę, ja tu NIE kasuję postów.

forum.gazeta.pl/forum/w,150,133582111,133583115,Re_aha.html

W sprawie skasowanego postu musisz zwrócić się do administracji forum. Patrz: Regulamin forum.

Pozdrawiam. Dobrej nocy.
    • lolcia-olcia Re: Alkowątek 22.02.12, 20:30
      o a ja nie lubię wina..
      • maly.jasio Re: Alkowątek 23.02.12, 10:09
        lolcia-olcia napisała:
        > o a ja nie lubię wina..

no z Toba, Lolcia, to na reumatyzm mozna umrzec , ale na romantyzm to sie nie da.
        • lolcia-olcia Re: Alkowątek 23.02.12, 20:02
          marudzisz ale na piwo zawsze mnie namówisz :-)
    • mariuszg2 Alkohol a erekcja 07.03.12, 21:08
      Przydałaby się koleżanka od amerykańskich naukowców....
      wg mnie po spożyciu alkoholu libido znacznie wzrasta i chęć i erekcja nastaje...
      czas przełamać stereotyp (zapewne ugruntowany przez amerykańskich naukowców), że po alkoholu potencja seksualna u mężczyzn maleje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka