Dodaj do ulubionych

Wiosenne forum

31.03.12, 19:59
Dzieki Bogu mamy juz za soba fale forumowych pomyj zwiazanych z walentynkami, nie wiem czy bylo cos z dniem kobiet ale pewnie troche natchnionego chlamu tez sie przewalilo. Wiosna, zgodnie z tradycja mozna sie spodziewac co najmniej dwoch kategorii wpisow.
"Studiuje bzdetologie, wypelnijcie mi ankiete" - no juz ku... za tym tesknie, aczkolwiek denerwuje mnie, ze te pindy pstrokate nawet cyckow nie pokazuja w ramach zachety. Naprawde sa tak bezczelne i mysla, ze bedziemy sie przekopywac przez ich socjologiczne sterty smieci za frajer? Przy kazdej takiej ankiecie powinna byc fota autorki, jedna odpowiedz na pytanie to jeden ciuch na zdjeciu mniej.
"Wyglad na wakacje" - to bardziej widac na forach tematycznych, ale to sezonowe lajno ochlapuje szersze polacie internetu. Czasami syndrom wakacyjny widac w postaci utajonej, jako posty "panowie, czy lubicie leciutko puszyste (czyt. jak wchodze na basen to w panice dzwonia po GreenPeace)".
Obserwuj wątek
    • aroden zawsze, kuzwa muvilem 31.03.12, 20:02
      ze aby do jesieni.
      • rybka.11 Re: zawsze, kuzwa muvilem 31.03.12, 20:39
        aroden napisał:

> ze aby do jesieni.
    • six_a Re: Wiosenne forum 31.03.12, 20:39
      ale bez nerw no, już w maju szczepienia.
      możesz założyć temat.
      byłoby wskazane
      nawet
      • eat.clitoristwood Szczepienia szczepieniami 31.03.12, 20:42
        ale komunie będą i tzw. "przyjęciny" i tematy, co kupić smarkaczowi i za ile. :)
      • rybka.11 Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:07
        six_a napisała:

> ale bez nerw no, już w maju szczepienia.
        > możesz założyć temat.
        > byłoby wskazane
        > nawet
        • six_a Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:54
          jakoś tak z wścieklizną mi się skojarzyło;)
          • rybka.11 Re: Wiosenne forum 31.03.12, 22:53
            six_a napisała:

> jakoś tak z wścieklizną mi się skojarzyło;)
    • wersja_robocza Re: Wiosenne forum 31.03.12, 20:56
      A na forum mimo upływu lat poprionionemu ani na jotę nie stępił się język.:cool:
    • headvig Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:05
      poprioniony napisała:

> Dzieki Bogu mamy juz za soba fale forumowych pomyj zwiazanych z walentynkami, n
      > ie wiem czy bylo cos z dniem kobiet ale pewnie troche natchnionego chlamu tez s
      > ie przewalilo. Wiosna, zgodnie z tradycja mozna sie spodziewac co najmniej dwoc
      > h kategorii wpisow.
      > "Studiuje bzdetologie, wypelnijcie mi ankiete" - no juz ku... za tym tesknie
      > , aczkolwiek denerwuje mnie, ze te pindy pstrokate nawet cyckow nie pokazuja w
      > ramach zachety. Naprawde sa tak bezczelne i mysla, ze bedziemy sie przekopywac
      > przez ich socjologiczne sterty smieci za frajer? Przy kazdej takiej ankiecie po
      > winna byc fota autorki, jedna odpowiedz na pytanie to jeden ciuch na zdjeciu mn
      > iej.
      > "Wyglad na wakacje" - to bardziej widac na forach tematycznych, ale to sezon
      > owe lajno ochlapuje szersze polacie internetu. Czasami syndrom wakacyjny widac
      > w postaci utajonej, jako posty "panowie, czy lubicie leciutko puszyste (czyt. j
      > ak wchodze na basen to w panice dzwonia po GreenPeace)".
      >
      No tak, ale jak ci mozemy pomóc, frustracie? Pogłaskac cie po glowie? Ulzy ci? 0:)
      • mariuszg2 Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:24
        ja headvig...ja poprosze po głowce...od Ciebie.,,, opowiedz mi os swoich krótkich włosach
        • headvig Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:36
          mariuszg2 napisał:

> ja headvig...ja poprosze po głowce...od Ciebie.,,, opowiedz mi os swoich krótki
          > ch włosach

Kilka dni temu snilo mi sie, ze osiwiałam. Dzis je zafarbowałam, choc siwego ani jednego nie znalazlam :-P siwiejesz? :-P
          • mariuszg2 Re: Wiosenne forum 31.03.12, 21:43
            coś Ty! mysle ze jeszcze ze 20 lat jak zaczne siwiec.... mam piekne wlosy zupelnie ni podatne na siwine..,,,mam to w genach po porzodkach,,,,
            zreszta niebieskoocy wysocy i przystojni blondyni tak maja ;)
    • mabiwy Re: Wiosenne forum 31.03.12, 23:01
      :D ewoluujesz z biegiem lat
    • nicola55 Re: Wiosenne forum 01.04.12, 21:31
      nooo... ankiety juz sa, mnoza sie jak grzyby po deszczu, ups, grzyby to chyba jednak jesienia bardziej ;-)

a tak poza tym, to moze wiecej czasu spedzaj na spacerach w parkach, jako doskonaly obserwator masz szanse upolowac cos extra, wzrokiem, oczywiscie :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka