05.04.12, 09:28
Klasyka...jakież to ludzkie i naturalne! i jak ładnie powiedziane....prosto, bez ogródek i na temat....zero ściemy :))

a kwintesencją jest to zdanie:
"Ona uważa, że ona ma rację, a ja uważam, że to ja mam rację - tu nie może być porozumienia" :)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11480028,Walesa__Czy_cos_bym_zmienil_w_zyciu__Przeczytalbym.html
Obserwuj wątek
    • b_a_n_s_h_e_e Re: Piekne! 05.04.12, 09:39
      "Jak się okazało, laureat Nagrody Nobla, nie miał książki "Marzenia i tajemnice" w rękach przed jej drukiem, choć żona mu to proponowała. - Byłem tak zajęty, że uznałem, iż to nie jest takie ważne, bo co też ona mogła tam napisać? (...) W każdym razie przez myśl mi nie przeszło, że to będzie taki bestseller - wyznał Lech Wałęsa."

No piękne, rzeczywiście. Takiego męża..
    • slottka.ja Re: Piekne! 05.04.12, 09:47
      Gratulacje dla Pani Danuty, że miała odwagę wyjść z cienia,
      pokazała wielu kobietom, że podziela taki los jak my;)
      Zwykłe problemy małżeńskie mają i ludzie ze świecznika,
      pociesza Cię to Mariuszku?
      • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 10:01
        Bez kobiety i rodziny Lechu nie byłby tym kim jest...Jego życie i rola w historii są również jej udziałem i to miło, że sie upomniała o swoje kiedy przyszedł na to czas..... mnie natomiast podoba się wyrazistość Lecha i bezkompromisowość w głoszeniu tego co po prostu myśli...Prawdziwy facet.... jest sobą i nie ściemnia....jak to sie zdarza wielu zniewiescialym lizusowatym maminsynkom....
        • s.romeczek Re: Piekne! 05.04.12, 10:07
          mnie natomiast podoba się wyrazistość Lecha i bezkompromisowość w głoszeniu tego co po prostu myśli. -lech wzywa:)
          • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 10:09
            slysze jego glos nieco stlumiony ale teraz rano to jakos jeszcze nie zaskoczylem....ale wieczorem to i owszem...wejde w komitywe
            • s.romeczek Re: Piekne! 05.04.12, 10:23
              to potem moze danusia?

z wawela:P
              • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 13:32
                hmmm nie znam...
                • s.romeczek Re: Piekne! 05.04.12, 13:42
                  www.gotujmy.pl/czekolada-danusia-pelna-milosci,artykuly,254.html
                  • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 13:53
                    Aaaaaaa! mniami....oczywiście!.... ale nie znałem Danusi od tej stronu!!!! A już hitowo wyglada "poczuj miętę do Danusi"...ja uwielbiam "after 8" a to wyglada na Polska ulepszona wersje!!!!
                    musze sprobowac....
        • slottka.ja Re: Piekne! 05.04.12, 10:33
          Lechu jest sobom;)
          i za to go przecież cenimy najbarzy.
    • sibeliuss Re: Piekne! 05.04.12, 10:18
      facet.interia.pl/aktywnosc/zdrowie/news-szczescie-zaczyna-sie-po-trzydziestce,nId,596147
      • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 12:08
        Jestem po 30tce ale z tej perspektywy najszczesliwszy wydaje mi sie czas kiedy mialem dużo ponizej 30tki...
        • sibeliuss Re: Piekne! 06.04.12, 08:53
          Czy szczęście to beztroska?
          • mariuszg2 Re: Piekne! 06.04.12, 09:29
            Tak!!!!!

no i człowiek poznaje tajniki dorosłości choćby tak jak na przykłądzie poniżej:
            www.youtube.com/watch?v=lih75e6Rb8A&feature=related
    • nudzimisie_strasznie Re: Piekne! 05.04.12, 13:49
      Bardzo mi się ten wywiad podoba. Ten wysiłek włożony, żeby zrozumieć sytuację i całkowita niemożność pogodzenia się z nią. Ta walka totalnego seksisty, który nagle został skonfrontowany z rzeczywistością drugiej strony, próba zmiany, ale też niezgoda na to co jest. Też wielka odwaga, żeby przyznać się do tego wszystkiego. Bardzo prawdziwe, bardzo ludzkie. Państwo Wałęsowie, chcący - niechcący, dokonują teraz naprawdę dużej rzeczy.
      • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 13:55
        hahahaha....nie no przeginasz z tym seksistą :)))) Lechu i seksista hahahaha.... Agent bolek seksista!
        Seksista z Maryją w klapie!
        Za bardzo Ci sie nudzi i tylko CI jedno w głowie...
        • nudzimisie_strasznie Re: Piekne! 05.04.12, 14:01
          Ja nie panimaju szto ty gawarisz
          • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 14:24
            to może obrazowo Ci wyjaśnie na filmiku tak od 6 minuty :)))

www.youtube.com/watch?v=7yQBZQM7fPE&feature=relmfu
            • nudzimisie_strasznie Re: Piekne! 05.04.12, 14:31
              Czy Ty jesteś z tych Polaków, co w anglojęzycznych formularzach w rubryce sex piszą: "nie dotyczy" albo "tylko z żoną"?
              • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 14:37
                ja jestem z tych co w rubryce sex odhaczają ptaszka ;)
    • a_nonima Re: Piekne! 05.04.12, 13:57
      Rozumiem go nawet.
      Lat 30 albo więcej Danuta była kurą domową, a teraz wyszła z cienia i się sadzi.
      Rozumiem ich oboje.
      • mariuszg2 Re: Piekne! 05.04.12, 14:13
        ...niejedna siksa patrząc na Danke pomyśli "ale frajerka" , "współczuje je" "ja bym nie mogła i nie chciała"

ale z drugiej strony taka siksa ma mizerne szanse być matką wielu dzieci, żoną laureata Nobla, Prezydenta kraju, prostaka, który rozniósł RWGP w pył i jeszcze zawojować półki księgarń książką pisaną przez życie....niby szare, kurzo-domowe, pomarszcozne, mychowate ale jakże niezwykłe i ponadprzeciętne.... w Ameryce nawet takie cuda się nie dzieją jak nad Wisłą :)
    • mariuszg2 Nie chce misie.. 05.04.12, 15:45
      Nie otakom Polskem walczył Lechu, żebym teraz się obijał w robocie.
      Nie chcem mni sie...

i jeszcze do tego takie przygnębiające niusy :(

deser.pl/deser/1,111857,11486653,Rewolucja_w_Bondzie__Agent_007_odstawia_Martini__Od.html
      • headvig Re: Nie chce misie.. 05.04.12, 15:52
        mariuszg2 napisał:

> i jeszcze do tego takie przygnębiające niusy :(
        >
        > deser.pl/deser/1,111857,11486653,Rewolucja_w_Bondzie__Agent_007_odstawia_Martini__Od.html

nie przeżyję tego...
        • mariuszg2 Re: Nie chce misie.. 05.04.12, 15:59
          muszę sie dziś napić czegoś mocniejszego....
          • slottka.ja Re: Nie chce misie.. 05.04.12, 18:27
            chyba napocznę dziś butelkę martini;)
            • mariuszg2 Re: Nie chce misie.. 06.04.12, 08:53
              tylko nie wypij całej...po świętach podskoczę z lodem co by wstrząsnąć :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka