Dodaj do ulubionych

Jak się przygotowac na wakacyjny podbój?

21.06.12, 16:49
... kształtowanie sylwetki chyba nie ma sensu ...za mało czasu... ale może jakieś ćwiczenia na poprawę kondycji przy letnich rytmach....o takich np...www.youtube.com/watch?v=6IQ0snWgef0&feature=related i kurs tańca.... powinno wystarczeć na fajną plażowiczkę... do tego trochę gadanej abstrakcyjnej... i urlop będzie udanie zaliczony ;) jakieś inne pomysły?
Obserwuj wątek
    • amanda-lear tylko depilacja brazylijska... 21.06.12, 17:15
      Mariusz;)
      • maly.jasio nigdy ! - tylko gesty fryz i Mis na Klacie... 21.06.12, 17:23
        lustich.de/bilder/tiere/grinsender-gorilla/
        • amanda-lear pozwolisz, ze sie nie zgodze z twym zdaniem Jasiu. 21.06.12, 17:30
          mamy a.d.2012 a nie 1972;)
          • maly.jasio pozwole Ci na wszystko, Aniele... 21.06.12, 17:43
            mowisz , ze lyse jest trendy ?
            to ja jestem niewolnikiem czasow bledow i wypaczen...

megamoty.pl/147-lysy-i-bez-zebow
            • amanda-lear Re: pozwole Ci na wszystko, Aniele... 21.06.12, 17:49
              lyse i wytatuowane...koniecznie;)
              spoko, teraz juz lata 70 te w modzie wracaja...moze wroca tez bokobrody i futro na klatce;)
              • maly.jasio Re: pozwole Ci na wszystko, Aniele... 21.06.12, 17:55
                amanda-lear napisała:
                > lyse i wytatuowane...koniecznie;)
                > spoko, teraz juz lata 70 te w modzie wracaja...moze wroca tez bokobrody i futro
                > na klatce;)

A nowa szczenka tez so wolno pochwalic ?
                mam ladniejsza, niz poprzednia - wszyscy mi to mowia...
                • amanda-lear oj Jasiu Jasiu... 21.06.12, 18:02
                  nawet zeby masz z tamtej epoki?;)
                  wymien na implanty...sa coraz tansze;)
                  • maly.jasio Mandzia, mijamy sie z myslami. 22.06.12, 21:11
                    amanda-lear napisała:
                    > nawet zeby masz z tamtej epoki?;)
                    > wymien na implanty...sa coraz tansze;)

z tamtej epoki to mialem te naturalne.
                    a teraz mam pienkne koronki.
                    zadna tam sztuczna szczenka.

mamy postemp.
      • mariuszg2 Re: tylko depilacja brazylijska... 21.06.12, 19:13
        na czym to polega?
        • maly.jasio tortura 21.go wieku 21.06.12, 21:17
          przyklejasz jakies swinstwo i wyrywa Ci toto wszystkie wlosy.
          cobym dal, by one wszystkie (te wlosy) mnie sie na Klate przykleily...

eehh...

• mariuszg2 Re: tortura 21.go wieku 21.06.12, 21:46
            Na pewno wymyśliła to jakaś kobieta
            • volupte Re: tortura 21.go wieku 13.07.12, 18:28
              facet to depilacji wymyslec raczej nie mogl ...no , chyba ze dla kobiety:-)
    • jamesonwhiskey Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 17:32
      fajny motor , fajny kabriolet
      i mozesz ruszac na lowy
      kursem tanca to moze cos w ciechocinku zawalczysz
      • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 17:40
        w Domu Zdrojowym :)
      • lolcia-olcia Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 18:34
        i koniecznie gruby portfel
        • senseiek Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 20:31
          > i koniecznie gruby portfel

A co w wezem w kieszeni? ;)
          • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 21:21
            oddać do wakacyjnego hotelu dla zwierząt :)
      • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 19:24
        :D
        • olewka100procent Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 19:30
          zrób sobie serie zabiegów u kosmetyczki
          • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 20:20
            a wiesz ,ze planuje... serio.... planuje od jakiegos czasu udac sie na botoks party...jak boom cyk cyk....narcyzm na stare lata...odbija facetom jak przekwitają ;)
            • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 21:25
              i lekkie solarium do tego?
              ;)
              • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 21:53
                a kręcą Cię tacy lekko opaleni? Niestety zmartwię Cię..jestem świnskimblondynem i opalamsię na ożowego prosiaczkaociekajacego tłuszczykiem ;)...i skwierczącego skwareczkami...mniami...coś bym zjadł.... nie jest za późno? nie...nie jest
                • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 22:44
                  proponowałam uzupełnienie do botoksu.
                  Smacznego :)
                  • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 21.06.12, 22:55
                    choćno tu do mnie.... ja Ci zaraz dam smacznego :)
                    • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 10:04
                      nie jadam po 23 :P
                      (przeterminowana uwaga, ale może potrzebna na tzw. zaś)
                      :)
                      • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 10:10
                        z tym jedzeniem po 23 to mit...ale fajnie mieć coś na zaś..zwlaszcza coś smakowitego, pysiowego, do zchrupania
                        • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 10:19
                          w jakim sensie mit?

a zaś może być o każdej innej porze dnia :)
                          • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 10:25
                            W sensie, że ktos tam cos keidys rozpowszechnil i do dzis sie wierzy ze to prada choc fakty mowia co innego....zas jest o kzadej porze o ile spelnia kryteria bycia zaś
                            • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 10:30
                              nie biegnij jak piszesz :)
                              • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 11:08
                                ta zadyszka to nie od biegu...:)
                                • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 11:20
                                  oczywiście, to by świadczyło o słabej kondycji, a przecież to z kolei nie pasuje do letniego podboju :P
                                  • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 11:23
                                    to normalne przed podbojem...jest to wpisane w program przygotowawczy....
                                    • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 12:07
                                      słaba kondycja normalna przed podobojem?
                                      • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 12:44
                                        nie to zmęczenie treningiem...po tym będzie odpoczynek w Turcji po czym sparing z koleżanką a na koniec rozpracuję przeciwnika taktycznie....na pierwszy ogień idzie greczynka ;)
                                        • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 13:03
                                          dziekuję, juz ogarnęłam plan rozgrywek :)
                                          ps. Ta Greczynka to będzie w Turcji?
                                          • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 13:08
                                            w turcji bedzie turczynka...greczynka nie
                                            • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 13:56
                                              a ten sparring to gdzie się odbędzie? bilety można wylosować?:)
                                              • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 14:05
                                                sektor dla publicznosći czy loża VIP?
                                                • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 14:16
                                                  zwykły sektor może być, jesli to mozliwe w rozsądnej odległości od tego dla rodzin z małymi dziećmi, oraz od sekcji Twoich ultra-fanów, nie chciałabym zostac obsypana kwiatami czy pluszowymi misiami czy stanikami ;)
                                                  • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 14:28
                                                    hmmm.... jakby nie patrzeć pozostaje sektor VIP.... ale to będzie extra kosztować.... dodam, że w sektorez VIP znajdują się gadżety pozostawione w poprzednim sezonie przez fanów z sektora rodzinnego takie ja kwiaty, misie i staniki (karmiących matek) oraz gadżety z ssektora ultras (pejcze, świece dymne i nie-dymne, majtki, stringi, pończoszki, rajstopy w spreyu, wibratory oraz żele durex...)
                                                  • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 14:54
                                                    dobra, to ja jednak kupie sobie paluszki i obejrze w tv :P
                                                  • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 15:05
                                                    ale ten program bedzie tylko w paśmie dla dorosłych późnym wieczorem w kanale kodowanym ... jest jeszcze możliwość w necie pay per view... ale jakość nie będzie full hd....
                                                  • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 15:17
                                                    i w ogóle nie wiadomo, czy go wyemitują, prędzej wydrukują zeń komiks w prasie podziemnej dystrybuowanej przez zdziesiątkowanych harcerzy późną nocą, tylko w miastach powyżej 500 tys mieszkańców...
                                                  • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 25.06.12, 15:19
                                                    w Polsce roku 2686
                                                  • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 26.06.12, 09:49
                                                    o szlag, mogę wtedy już mieć zmarszczki....!
      • konwalia55 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 20:46
        > fajny motor , fajny kabriolet
        > i mozesz ruszac na lowy

to za malo, no chyba ze w Pcimiu Dolnym te lowy ;-)
    • aplikantka11 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 02:30
      bieganie na schudnięcie i siłownia, siłownia, siłownia :))
      • lillkaa Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 11:14
        to plan przygotowań raczej na następne lato? :)
    • king.james Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 09:45
      A który kraj chcesz podbić?
      • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 09:47
        Wenezuelę!!!!

facet.dlastudenta.pl/artykul/Najpiekniejsze_kobiety_sa_w_Wenezueli,40972.html
        • king.james Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 10:44
          Kurde, przeczytałem najpierw "Wuwuzelę". :P
          • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 11:23
            że niby mam dmuchnąć w trąbkę ?;)
    • xemikk Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 22.06.12, 17:30
      Dieta Slow-Carb o której pisałem na swoim blogu jest świetna :)
    • orosadm Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 23.06.12, 09:35
      Niestety za mało czasu. Można spróbować wizyty u psychologa, żeby nauczył jak żyć na niewymuszonym luzie. Żadne udawanie - to musi wynikać z wnętrza faceta

oros
    • mat.i.12 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 09.07.12, 20:36
      Jak? dobrze :D
    • xemikk Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 12.07.12, 13:54
      Siłka, basen i do tego dieta. Najlepsza dieta slow carb, więcej info tutaj - motywacja-blog.pl
    • a_nonima Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 13.07.12, 12:02
      Mariusz przecież Ty żonaty jesteś!!! o jakim podboju marzysz hę?
      • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 13.07.12, 13:17
        o takim, który urozmaici mój nudny związek małżeński na tyle, że się zacznie wreszcie coś ciekawego dziać i życie mi się skomplikuje co zmusi mnie do większego wysiłki intelektualnego oraz pozwoli na wprowadzenie twórczego chaosu w życiu moim jak i innych ludzi, którzy zechcą w ten chaos wejść co mam nadzieje zaowocuje kolejnym dzieckiem którego pragnę i jest dla mnie bez znaczenia czy będę je miał z żoną czy innę kobietą....
        • kalllka Re: Jak się przygotowac 13.07.12, 15:22
          mariolu, gdybys potrzebowal babci do opieki nad swoja 'zdalna progenitura', daj znac.
          chetna jestem.
          • mariuszg2 Re: Jak się przygotowac 13.07.12, 23:41
            droga babciu.... ostatniążmiś z żyjących (inne już z obcoują z insecta vulgaris glebae) wiedz zatem iż drzwi mego ochędustwa rozwartę dla CIę...a jak mniemam pięknąś kopbietą i w stanie używalności pomimo wieku nienagannym jak mi w pończoszki i miniófke wskoczysz widz iż nachylając się nad kołyską mego meleństwa możesz liczyć na miłość namiętną wnuczusia znienacka od tyłu...
        • headvig Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 13.07.12, 16:08
          mariuszg2 napisał:

> co mam nadzieje zaowo
          > cuje kolejnym dzieckiem którego pragnę i jest dla mnie bez znaczenia czy będę j
          > e miał z żoną czy innę kobietą....

kurde, a ja myślałam, że tylko baby mają parcie na dzieci :D
        • facettt Mondrze rzeczesz 13.07.12, 16:27
          Tylko uwazaj potem na siebie - bo mialem szwagra, ktory zrobil czworke dzieci trzem kobietom,
          tylko jak to szczesliwi czasu nie licza, on tez nie liczyl i mial zwyczaj pokonywac trase
          Kielce-Radom (z domu do firmy) z predkoscia 180 km/h, az na ktoryms zakrecie nie wyrobil, pozbawiajac w tenze sposob swoje pociechy alimentow.
          • kalllka Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 16:42
            ..jas, ale powiedz, czy szwagier nie pozbawil aby tylko alimentow?

(podobnie uszy, chcialyby miec jeszcze jedno! a nie byc,, ojcem chocby dla jednego)
            • facettt Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 16:53
              kalllka napisała:
              > ..jas, ale powiedz, czy szwagier nie pozbawil aby tylko alimentow?

no nie tylko. osierocil rowniez dwie (ostatnie ) kochanki z ktorymi jednakowoz nie zdazyl sie ozenic (jak z tymi poprzednimi) i nie zdazyl zrobic im nastepnej dzieciarni.

ale zdolny chlop byl, conie ? na pogrzeb wszystkie (piec) przyszly ...

PS. kiedy mi mojego ulubionego nicka (m.j) odblokuja to nie wiem, ale tez mam nadzeje,
              ze przed wlasnym pogrzebem to jeszcze sie czegos od Ciebie doczekam ?
              • kalllka Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 17:10
                szwagier wyrywnie chedozyl jako i z kopyta jezdzil; jednakowoz, honornie do oltarza wlokl sie byl z kolejnymi paniami?
                znaczy panu Bogu swieczke dal, a dzieckom zegarek,, z dewizka:/

Ty, mnie cmentarzem nie wkrecaj -niedoczekanie- ot co!
                • facettt Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 17:15
                  kalllka napisała:
                  > Ty, mnie cmentarzem nie wkrecaj -niedoczekanie- ot co!

Spokojnie, przecie viesz, ze ja cierpliwy jezdem i z M. mam 7-mio letnia praktyke
                  zwodow i podchodow :)
                  • kalllka Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 21:58
                    a wiesz, nie pomyslalam, ze masz takie doswiadczenia, ze mogles odebrac mnie, tak samo?
                    (hym, hym, hym, przemysle to sobie raz jeszcze)
                    • facettt Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 22:03
                      kalllka napisała:
                      > a wiesz, nie pomyslalam, ze masz takie doswiadczenia, ze mogles odebrac mnie,
                      > tak samo?
                      > (hym, hym, hym, przemysle to sobie raz jeszcze)

Nie, nie tak samo.
                      masz inne walety i inne zady
                      ale bilans wychodzi zdecydowanie na PLUS :)
                      • facettt na Plus 13.07.12, 22:27
                        facettt napisał:
                        > Nie, nie tak samo.
                        > masz inne walety i inne zady
                        > ale bilans wychodzi zdecydowanie na PLUS :)

na Plus zalet nad wadami.
                        a nie nad innymi osobami
                        - coby mi tu bylo jasne.
                      • mariuszg2 Re: Mondrze rzeczesz.. 13.07.12, 23:42
                        umhm..fuf...
    • volupte Re: Jak się przygotowac na wakacyjny podbój? 13.07.12, 18:23
      wypchaj portfel, wypożycz range rover , patek albo rolex na lapę i reszta ......sama przyjdzie;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka