Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:29 Czy mężczyzna opalający się w solarium powinen tak samo jak kobieta zakrywać sutki? Co z opalaniem penisa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Opalanie w solarium-penis, sutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:19 lol Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: Opalanie w solarium-penis, sutki 29.06.04, 21:54 Hejka - jestem sobie właścicielem solarium... I powiem Ci tak - producent łóżek (wg. mnie) nigdy nie powie Ci do końca prawdy. Przez lata opalałem się w gaciach, ostatnio bez sensu zacząłem nago. Wydaje mi się, że dla sutków nie jest najlepsze ich opalanie. Jeśli chodzi o penisa... myślę, że bardziej powinieneś przejąć się jądrami. Ja jestem na tyle głupi, że nic sobie z tego nie robię. Jednak warto obie te części ciała chronić przed opalaniem. Opalenizna to przecież reakcja obronna organiżmu na promienie różnego typu. Przy okazji - żeby uzyskać dobrą opaleniznę trzeba mieć w skórze karoten. Samo naświetlanie jej nie wystarcza. Jeść marchewki, albo pić soki (4, 5 dni i opalenizna jest fajniusia). ;-) Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
mily_inaczej Re: Opalanie w solarium-penis, sutki 29.06.04, 23:04 W Twoim przypadku nakrycie glowy jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Opalanie w solarium-penis, sutki 30.06.04, 07:46 A czym grozi opalanie sutkow? Rakiem? Tak z czystej ciekawosci sie pytam, bo jakos mi nie spieszno lezec czy tez stac w kabinie solaryjnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polak_alkoholik Re: Opalanie w solarium-penis, sutki 30.06.04, 09:11 tylko imbecyle opalaja sie gdy nie musza rak skory na was czeka Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Opalanie w solarium-penis, sutki 01.07.04, 17:13 > tylko imbecyle opalaja sie gdy nie musza Jakbym mial widoki na dmuchniecie superlaski ktora kreca opaleni, to juz bylby dosc silny imperatyw ;). Odpowiedz Link Zgłoś