Dodaj do ulubionych

a jaki jest facet-baran?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:30
jaki jest z charakteru?Ktos ma jakies doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:06
      Egoista, agresywny, gwałtowny. Fakt,że może mieć smykałkę do biznesu, to
      urodzony przywódca.
      Lubi zadbane i pewne siebie kobiety. Jest kobieciarzem, monogamia-to
      monotonia...Entuzjasta SEXU ,najmniesze podejrzenie kobiety o romans
      bezzwrotnie ją przekreśla w jego oczach, zazdrosny, choć sam ma wiele romansów.
      Potrafi bezwzglednie zamienić życie kobiety w piekło...
      P.S. Nie zrażaj sie tym co piszę, ja akurat trafiłam na taki "egzemplarz", do
      tego dodam jeszcze umiejetność manipulacji, nieszczerość i zachłanność na
      KASĘ.W moim przypadku nie zauważyłam zbyt wielu cech pozytywnych...I jak sie
      przyjrzeć ogłoszeniom matrymonialnym/np. w necie/, to co drugi to :baran,
      skorpion i ryby...
      • Gość: Halina Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.ip-pluggen.com 04.07.04, 21:00
        To musialas trafic na nietypowego barana! Bo wlasnie jego cecha jest mowienie
        prawdy prosto w oczy, nie zawijanie g... w bawelne, w zwiazku z czym nie
        pasuje na dyplomate.
        Baran jest witalny i chcialby byc wiecznie mlody, zle znosi starzenie sie.
        Starzejacy baran zazdrosci swemu synowi mlodosci.

To o pieniadzach musze gdzies sprawdzic. Sama jestem baranem i pieniadze nigdy
        mnie nie interesowaly...
        Mam wiele ksiazek z opisami pewnych cech charakterystycznych znakow zodiaku,
        kiedys sie tym interesowalam. To sa ksiazki tzw popularne, be zadnych
        obliczen, po prostu roznego rodzaju opisy cech osobowosci.
      • fp Re: a jaki jest facet-baran? 05.07.04, 09:16
        Gość portalu: bea napisał(a):

> Egoista, agresywny, gwałtowny. Fakt,że może mieć smykałkę do biznesu, to
        > urodzony przywódca.

zgadza sie,
        ale pieniadze sie go nie trzymaja, nie dba o nie- zarabia i wydaje, najlepiej
        na kobiety..

> Lubi zadbane i pewne siebie kobiety. Jest kobieciarzem, monogamia-to
        > monotonia...Entuzjasta SEXU

-tak, przy czym jest przekonany o swojej uczciwosci,lojalnosci itd.,majac zone
        i liczne kochanki

>,najmniesze podejrzenie kobiety o romans
        > bezzwrotnie ją przekreśla w jego oczach, zazdrosny, choć sam ma wiele
        romansów.

-tak, sam lubi flirtowac na boku ale cien podejrzenia ze jego "stala" kobieta
        tez to robi wywoluje u niego furie i atak zazdrosci

> Potrafi bezwzglednie zamienić życie kobiety w piekło...

mam nadzieje ze jednak nie :(

• destiny01 Re: a jaki jest facet-baran? 04.07.04, 21:44
      Pan Baran ma rzeczywiście smykałkę do biznesu, zawsze ma pieniądze, ale nie
      przykłada do nich dużej wagi i nie żałuje na nic. Zaradny.
      Jest kobieciarzem, lubi zdobywać kobiety, ale za to jest szczery w stosunku do
      partnerki. Najlepszy sposób, żeby pokazać mu jego miejsce w związku, to po
      prostu go rzucić i postawić sprawę jasno: albo tylko ja, albo rób sobie co
      chcesz. Gdy kocha naprawdę, nie ma problemu z wyborem i potrafi być wierny.
      Lubi kobiety zadbane, kobiece- czasami dominujące, czasami łagodne. Uwielbia
      seks i jest w tym bardzo dobry. Bardzo stara się zaspokoić partnerkę, ale tego
      samego oczekuje od niej.
      Jest agresywny, lubi dominować, trzeba mu prawić komplementy, wwtedy puszy się
      i chodzi dumny, ale to najlepszy sposób, żeby owinąc go sobie wokół palca.
      Potrzebuje trochę czasu i wymaga dużej cierpliwości, bo nie lubi być pod
      pantoflem, ale tylko teoretycznie. Jeżeli przyjmnie się odpowiednią taktykę,
      wpada pod pantofel szybciutko i nawet sie nie orientuje.
      Towarzyski, zabawny, dowcipny, często brutalny, wręcz chamski. Ale potrafi być
      czuły, słodki i kochany.

To napisałam ja- dziewczyna barana ;)
      • destiny01 Re: a jaki jest facet-baran? 04.07.04, 22:10
        Dodam jeszcze, że bardzo zdolny, ma swoje pasje. Szybko się uczy, ale nie lubi
        szkoły, no i ma słomiany zapał. Jak mu na czymś zależy, zrobi wszystko, żeby to
        zdobyć. Nie robi nic pod przymusem.

Ale się rozpisałam;) Pozdrawiam
      • Gość: kaska Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 22:12
        Baran to super material na faceta, a zakochany baran - to prawie ideal. Jak
        kocha, to swoej kobiecie nieba by przychylil. Nic nie jest przeszkoda.
        Troskliwy,czuly, szczery, bezposredni, nie owija w bawelne, nie kombinuje,
        tylko co na sercu to na jezyku. Bezinteresowany, kasa to srodek a nie cel.
        Slucha Twoich slow, stara sie wczuc w Twoja sytuacje, zyczliwy nie tylko dla
        ukochanej ale dla calego swiata. jesli mu nikt nie zalezie za skore ma w nim
        oddanego kompana, a jesli zalezie...uuuuu-niech sie boi.Swietnie caluje i umie
        sprawic kobiecie przyjemnosc.-taki byl moj Baranek i szczerze poolecam
    • Gość: bea Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:10
      Halinko, mój "ex" Baran to taki - pół Baran-pół Ryba, z początku znaku, może to
      właśnie jest ta odmienność...
      On nie wykazywał cechy "co w głowie, to na języku", raczej milczący, myślący,
      analizował zachowanie osoby wcześniej nie odsłaniając swoich kart...Mówię tak,
      bo to ja dostałam kopa w momencie, w którym najmniej sie tego spodziewałam...
      Jak można udawać przez 12 lat? Ja nie mogłabym, jestem Strzelcem /ponoć
      najlepsza partia dla Barana/ i to ja raczej określałam sprawy jasno, nie lubię
      niedomówień, ani działania " z ukrycia "...Strzelec jest prostolinijny, mówi i
      działa szczrze, ale to ja padłam ofiarą /długiej/ manipulacji...
      • Gość: Halina Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.ip-pluggen.com 04.07.04, 23:30
        Masz racje, pol- ryba, pol- baran... to cos innego. Mam syna rybe i
        rzeczywiscie z nim trudno sie dogadac, cos kombinuje, jest tajemniczy ,
        powie to co mu pasuje akurat w tym momencie, i bylam juz w sytuacji kiedy
        zadzwonilam do szkoly na skarge, a tu sie okazalo, ze moja rybka powiedziala
        mi tylko czesc prawdy, te przyjemna dla niego...

A co do pieniedzy to racja, nie zabiegam o nie, a jakos sa.
        Moja ciocia baran, z tego co ja dnia, 20 kwietnia, jest rewelacyjna w
        robieniu interesow! A jaka z niej kokietka!
        • Gość: Halina Do Bea IP: *.ip-pluggen.com 04.07.04, 23:40
          Znalazlam taki pasus o przyszlosci barana i strzelaca: "Jesli seks dobrze
          funkcjonuje to i malzenstwo powinno dobrze funkcjonowac".
          Moze po 12 latach pasja mu minela i wtedy reszta przestala funkcjonowac?
          Ulotnil sie w poszukiwaniu nowych terenow i nowej pasji.
          • Gość: bea Re: Do Bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:00
            Cos w tym rodzaju...chociaż ja temperament mam dość wysoki, on zawsze
            twierdził...że nie może tak często..! Miał kochanki przez wiele lat, byłam
            ślepa /to pewnie przez miłość /że tego nie widziałam...Z ostatnią prowadzał się
            przez rok w moim otoczeniu /firma/ i nikt mi o tym nie powiedział...to
            świństwo, zwłaszcza, że traktowałam wszystkich jak przyjaciół...
          • Gość: wodniczek droga Halino-prosba IP: *.54.184.74.tisdip.tiscali.de 05.07.04, 00:54
            znajdz pasus o wodniku i rybie
            pozdr.
            • Gość: Halina Re: droga Halino-prosba IP: *.ip-pluggen.com 05.07.04, 23:52
              Poszukam co u mnie napisano o wodniku i rybie, jutro.
    • Gość: kola-k Re: a jaki jest facet-baran? IP: 213.76.130.* 05.07.04, 07:58
      strasznie nudne są te Twoje posty jaki jest facet baran,wodnik,rybka...może
      popróbuj na forum wróżbiarstwo.
      • Gość: kaska Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 10:07
        na roznych stronach inetrentowych (np. na onecie) sa horoskopy partnerskie-
        podaje link, rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html
        bo ja jestem skorpion, mialam u swego boku baranka i to co ta napisali zgadzalo
        sie co do slowa,co do przecinka.(przypadkowo-to wiem, ale fajan zabawa,takie
        cos poczytac)No ale ogolnie nie wierze w takie rzeczy,jak mozna podzielic ludzi
        na 12 grup.Swiat nie ejst az tak nudny
        • pia.ed Re: a jaki jest facet-baran? 05.07.04, 23:50
          Bylam na tym linku, dobry, zajrze tam czesciej.
      • pia.ed KOL-AK DO CIEBIE 05.07.04, 23:47
        Wiedziales na jaki temat wchodzisz! Jak nudne, to wiecej nie
        wchodz...przestan czytac.
        My z Twego powodu nie zamierzamy przestac pisac, nas to INTERESUJE.
    • Gość: O. Rydzyk Jak to baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:51
      Rogaty i uparty.
    • psotusia Re: a jaki jest facet-baran? 06.07.04, 20:34
      Żywiołowy, bezpośredni, otwarty, kontaktowy, ambitny.
      Bezmyślny, narwany, prymitywny, bezwzględny, pewny siebie aż do śmieszności.

• Gość: Ola Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.visp.energis.pl 06.07.04, 22:49
      Uparty, egoista, butny, pewny siebie, nie umiejacy przyznac się do błędów i
      kochający ponad wszystko swoją mamusię. W seksie monotonny i nastawiony głównie
      na swoje przyjemnosci....Bardzo oszczędny - dusigrosz, ale tylko w przypadku
      innych - na swoje przyjemnosi zawsze ma fundusze....Oprócz tego lubiący dobre i
      dostatnie życie, często zakropione alkoholem. Niestety zalety przesłoniły
      liczne wady, ale napewno jest też atrakcyjny,wysportowany, lubi ryzyko, nie
      przerażją go liczne wyzwania, ma wiele praktycznych umiejętnści...Przynajmniej
      mój taki był zanim go nie wymieniłam na lepszy egzemplarz. Powodzenia!
    • Gość: chopinnn Re: a jaki jest facet-baran? IP: 80.244.140.* 06.07.04, 23:51
      ciekawe czy jest gdzieś na forum o facetach z innych znaków (panne już znalzłem)...
    • Gość: qrwa Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 12:42
      facet - baran to baran (żart che, che). Głupotą jest przypisywanie cech na
      podstawie daty znaku ziodiaku. Nie wierzę w znaki zodiaku, horoskopy i szkoda
      mmmi naiwnych ludzi, którzy płacą tym medialnym oszustom. Jak pogadasz szczerze
      z facetem- baranem to dowiesz się jaki jest.
      • Gość: pia.ed Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.ip-pluggen.com 10.07.04, 13:35
        Tu nikt nie placi MEDIALNYM OSZUSTOM, tylko te cechy charakterystyczne mozna
        znalezc w ksiazkch na ten temat, a te nie sa drogie.
      • Gość: Halina Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.ip-pluggen.com 10.07.04, 13:38
        Z jednej rozmowy dowiesz jest jaki ktos jest?
        To porozmawiaj z jakims BLIZNIAKIEM czy RYBA. Tych ludzi nie rozgryziesz nawet
        po dlugim czasie, bo blizniaki sa dwulicowe (wiem, bo mam siostre blizniaka),
        a ryby same nie wiedza co jest prawda a co nie (moj syn jest rybka).
        • Gość: jestem Re: a jaki jest facet-baran? IP: *.petrus.com.pl 10.07.04, 20:18
          Facet Baran jest bardzo skomplikowany, zakrecony az do przesady i wydaje mi sie
          ze niezdecydowany (wg moich obserwacji), lubi gierki damsko-meskie :(, flirty,
          niedopowiedzenia.... Z pasjami i ogromem zainteresowan sie zgadzam, to jest w
          nim w sumie interesujace. Blyskotliwy i inteligentny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka