Dodaj do ulubionych

wlosy na plecach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:26
mam 24 lata i zauwazylem ze zaczynaja mi wyrastac pojedyncze wloski na
plecach. jak sobie radzicie z tym, czy moze nie robicie nic?
Obserwuj wątek
    • giorno Re: wlosy na plecach 09.07.04, 17:48
      Nic nie robić!
      Im będziesz starszy tym więcej włosków się pojawi w wielu innych miejscach.
      Wierz mi, ciągle odkrywam miejsca na swoim ciele gdzie kiedyś ich nie było a teraz są.

saluti
      • Gość: :) Re: wlosy na plecach IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 22:31
        mozesz uzywac depilatora. to nie boli. ale oswajaj sie z mysla, ze bedzie ich
        tam coraz wiecej.

:)
    • Gość: aspik Re: wlosy na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:56
      Mam 23 lata i mnóstwo włosów na plecach :-)
      • ladna.pani Re: wlosy na plecach 10.07.04, 09:15
        wlosy na plecach, klacie sa super sexy.
        normalne, ze samiec jest nieco wlochaty.
        facet, ktory goli sobie owlosiona piers
        nie ma jaj, jak dla mnie.
        • Gość: mon.dan Re: wlosy na plecach IP: 195.116.62.* 11.07.04, 01:55
          e, te na plecach fajne nie sa
          • Gość: Karol Re: wlosy na plecach IP: *.visp.energis.pl 19.07.04, 21:41
            Jabym się tez z tym zgodził chociaż nie do końca. Mam 20 lat i z dnia na dzień odkrywam nowe miejsca gdzie zaczynają rosnąć mi włosy. Ostatnio wyczytałem że dzieci oglądające dużo TV szybciej dojrzewają. Może coć w tym jest..
    • Gość: migdał Re: wlosy na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:33
      To zależy jak się z nimi czujesz..jeśli Ci z nimi dobrze-czemu miałbyś coś z
      tym robić?

Nie, żebym Cię do czegoś namawiała, ale ostatnio będąc w gabinecie kosmetycznym
      dowiedziałam się,że panowie TEŻ przychodzą na depilację, głownie pleców i..
      pośladków...

• Gość: mania Re: wlosy na plecach IP: 81.210.83.* 20.07.04, 16:37
        Kuba aż tak się tym przejmujesz? daj na wstrzymanie, te włoski to pewnego
        rodzaju forma 'zaczepienia' dla Twojej kobiety;)) albo poproś żeby wzieła
        pensetę i do dzieła!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka