Gość: kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:26 mam 24 lata i zauwazylem ze zaczynaja mi wyrastac pojedyncze wloski na plecach. jak sobie radzicie z tym, czy moze nie robicie nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giorno Re: wlosy na plecach 09.07.04, 17:48 Nic nie robić! Im będziesz starszy tym więcej włosków się pojawi w wielu innych miejscach. Wierz mi, ciągle odkrywam miejsca na swoim ciele gdzie kiedyś ich nie było a teraz są. saluti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wlosy na plecach IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 22:31 mozesz uzywac depilatora. to nie boli. ale oswajaj sie z mysla, ze bedzie ich tam coraz wiecej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspik Re: wlosy na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:56 Mam 23 lata i mnóstwo włosów na plecach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ladna.pani Re: wlosy na plecach 10.07.04, 09:15 wlosy na plecach, klacie sa super sexy. normalne, ze samiec jest nieco wlochaty. facet, ktory goli sobie owlosiona piers nie ma jaj, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: wlosy na plecach IP: 195.116.62.* 11.07.04, 01:55 e, te na plecach fajne nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: wlosy na plecach IP: *.visp.energis.pl 19.07.04, 21:41 Jabym się tez z tym zgodził chociaż nie do końca. Mam 20 lat i z dnia na dzień odkrywam nowe miejsca gdzie zaczynają rosnąć mi włosy. Ostatnio wyczytałem że dzieci oglądające dużo TV szybciej dojrzewają. Może coć w tym jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdał Re: wlosy na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:33 To zależy jak się z nimi czujesz..jeśli Ci z nimi dobrze-czemu miałbyś coś z tym robić? Nie, żebym Cię do czegoś namawiała, ale ostatnio będąc w gabinecie kosmetycznym dowiedziałam się,że panowie TEŻ przychodzą na depilację, głownie pleców i.. pośladków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: wlosy na plecach IP: 81.210.83.* 20.07.04, 16:37 Kuba aż tak się tym przejmujesz? daj na wstrzymanie, te włoski to pewnego rodzaju forma 'zaczepienia' dla Twojej kobiety;)) albo poproś żeby wzieła pensetę i do dzieła!;) Odpowiedz Link Zgłoś