Dodaj do ulubionych

Cicho tu aż dudni

15.12.12, 22:51
wszyscy gorączkowo klikają po prezenty dla żon, małzowinów, dziewczyn, ehhhh, a forum się wypuściło.
Obserwuj wątek
    • gocha033 a maczowie 15.12.12, 22:55
      kawoosia napisała:
      > wszyscy gorączkowo klikają po prezenty dla żon, małzowinów, dziewczyn, ehhhh, a
      > forum się wypuściło.

a maczowie like masqara baluja gdzies na disco-polo :)
      • kawoosia Re: a maczowie 15.12.12, 23:24
        myślisz? masquara wydaje sie miłym gościem :)
        • wielkafuria Re: a maczowie 15.12.12, 23:40
          dlatego wyjatkowo polazłam na FK
          • kawoosia Re: a maczowie 15.12.12, 23:41
            tak właśnie podejrzewałam
            • wielkafuria Re: a maczowie 15.12.12, 23:55
              ale wracam przeciez :P
        • pollarek Re: a maczowie 16.12.12, 20:01
          kawoosia napisała:

> myślisz? masquara wydaje sie miłym gościem :)

No tak, zwerbalizowałaś moje przeczucia, że goście słuchający disco-polo są mili inaczej.
          :D
          • mariuszg2 Re: a maczowie 17.12.12, 21:11
            pollarek napisała:

> No tak, zwerbalizowałaś moje przeczucia, że goście słuchający disco-polo są mil
            > i inaczej.
            > :D

Disco Polo sie nie da słuchac....
            • pollarek Re: a maczowie 17.12.12, 22:20
              mariuszg2 napisał:

> Disco Polo sie nie da słuchac....

Oj tam, oj tam:))
    • slottka.ja Re: Cicho tu aż dudni 16.12.12, 20:49
      chłopaki pewnie okna myli
      albo pierniczki zagniatali
    • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 21.12.12, 00:19
      halo, halo jest tu ktos?
      juz mozecie powychodzic, konca swiata nie było!
      • to.niemozliwe Re: Cicho tu aż dudni 21.12.12, 05:20
        Nie chwal dnia przed koncem swiata. :-D
        • scenery Re: Cicho tu aż dudni 21.12.12, 09:46
        • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 21.12.12, 12:59
          no w sumie...
          ale wiesz teraz to szlag by mnie trafił, jak juz zrobilam zakupy na swieta i mam zamiar je wyprawic a tu jakis koniec swiata popsułby mi szyki :/
    • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 13:55
      halo, halo? jest tu ktoś?
      • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 14:14
        Pracujemy ciężko, wielkafurio. A Ty co porabiasz?
        • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 14:42
          ja właśnie też ciężko pracuję i to jest straszne!
          i miałam chwile przerwy i znowu się zaraz zacznie :/
          i się boję!
      • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 14:25
        ciiiicho! nie kryzcy tak!
        • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 14:43
          a co? :D:D jeszcze masz kaca? :P :*
          • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 14:45
            pewnie sie biedakowi ten kacyk od Sylwestra ciągnie...... i piwo nie pomaga, ani sok z kiszonych ogórów... :)
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 16:25
              Cicho,bo wszyscy ciężko pracują;),albo co bardziej prawdopodobne weekndują się już...
              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 17:11
                wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> Cicho,bo wszyscy ciężko pracują;),albo co bardziej prawdopodobne weekndują się
                > już...

No, są i inne opcje... ja właśnie oko otworzyłam:D
                • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 19:36
                  nie wiem co mowicie...ucho mi przytkalo.........
                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:32
                    mariuszqu, a na oczki widzisz? Czy coś czeskiego złapałeś?
                    • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 11:01
                      czeskiego nie ale slowaczki potrafia zauroczyc....
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 20:35
                  To przymknij je....nie ma na co patrzeć...no chyba że w lustro;)
                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 21:50

> To przymknij je....nie ma na co patrzeć...no chyba że w lustro;)

Czytać będę, noc całą. Taki plan:))

Pierwsze moje skojarzenie z lustrem, to picie do niego. Nie zamierzam:>
                    Chociaż mam ku temu możliwości - pół lodówki alko:D
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 21:55
                      wow...sama tyle wypijesz??
                      • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 21:57

> wow...sama tyle wypijesz??

Woooot, chcesz mnie zabić??:> Raczej poszukam sobie pomagaczy w tych zmaganiach:D
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:00
                          Aaaaa,to git,bo już się z lekka przestraszyłem;)
                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:04

> Aaaaa,to git,bo już się z lekka przestraszyłem;)

Spokojna Twoja rozczochrana:)) Lubię czasami ekstremalne zagrania, ale w 95% przypadków raczej normalna jestem:>

Heheh, kwiatów to może nie, ale daj adres, to Ci szampana prześlę:DDD
                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:16
                              Dzięki bejbe ale szampana to mam dość...przynajmniej do jutra,hehe

• pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:27

> Dzięki bejbe ale szampana to mam dość...przynajmniej do jutra,hehe
                                >
                                No i znikąd pomocy... co za świat, co za ludzie...
                                :>
                                • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:31
                                  Więcej zostanie dla Ciebie....ale wiesz mogę dać Ci adres zjemy lody albo pogramy w cuś;)
                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:33

> Więcej zostanie dla Ciebie....ale wiesz mogę dać Ci adres zjemy lody albo pogra
                                    > my w cuś;)

O widzisz, a teraz zaczynasz mnie podpuszczać:> Szczególnie, jak mi talią kart przed oczami pomachasz:D
                                    • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:37
                                      Ja niczym nie bedę machał!!!!NA PIERWSZEJ RANDCE ZERO SEKSU,TAKI PLAN:)no chyba że....nie albo nie,:)
                                      • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:42

> Ja niczym nie bedę machał!!!!NA PIERWSZEJ RANDCE ZERO SEKSU,TAKI PLAN:)no chyba
                                        > że....nie albo nie,:)

Hahah, Twój uraz do machania jest frapujący, mam straszną ochotę w tym pogrzebać:DDD

Dobry plan to podstawa, ale to wykonanie wieńczy dzieło:> Swoją drogą, jeszcze nie tak dawno temu by mnie wziął na "Nie zrobisz tego". Co? Ja tego nie zrobię?:D
                                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:45
                                          Ale ja Ci nie pozwolę:)
                                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:47

> Ale ja Ci nie pozwolę:)

Pogrzebać, czy też bałamucić?:DD
                                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:50
                                              Wygrać te żetony,hehe,reszta dozwolona;)
                                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:54

> Wygrać te żetony,hehe,reszta dozwolona;)

O, tak lubię:)))
                                                A z żetonami swoimi, to już się żegnać możesz. Moje będą, moje!:DD
                                                • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:55
                                                  Ale ja mam tylko dwa:(ostatnie...zlituj sie
                                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:57

> Ale ja mam tylko dwa:(ostatnie...zlituj sie

O nie. To nie fair. Nie można się odwoływać do ludzkich odruchów, to niedozwolone.
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:01
                                                    Jak mnie oszczędzisz zrobie Ci...dobrze....w sensie że pomoge..
                                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:03

> Jak mnie oszczędzisz zrobie Ci...dobrze....w sensie że pomoge..

Oooo... no i teraz na dobrą nutę piskasz serdeńko:D
                                                    Ale ma być dobrze-dobrze:D

Znikam, mam jeszcze 300 stronniczek na dziś:)
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:06
                                                    Jak jest za dobrze to jest niedobrze:)nara
                                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:30

> Jak jest za dobrze to jest niedobrze:)nara

Beepczycie i beepczycie, czytać się nie da:>
                                                    Jak to za dobrze, to niedobrze? Czyżby chodziło o wersję z zagłaskiwaniem futrzaka aż do zgonu?:D
                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:34
                                    wyszeptanku, a gdzie ta impreza? zaprosisz forum?? :)
                                    • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:35
                                      Chyba że to party tylko we dwoje...
                                      • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:37
                                        kawoosia napisała:

> Chyba że to party tylko we dwoje...

Oj tam, oj tam:) We dwoje to można w rozbieranego pograć, a ja pragnę żetonów, żetonów i jeszcze więcej żetonów:DD
                                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:40
                                          hehe,impreza otwarta dla wszystkich.....strój obowiązkowy to toples!pasuje:)
                                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:44

> hehe,impreza otwarta dla wszystkich.....strój obowiązkowy to toples!pasuje:)

:DDDDDDDD
                                            Niedługo idę na imprezę pt. "Bufetowe PRL-u". Właśnie sobie wyobraziłam kompilację:DD
                                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:46
                                              hahaha...będzie orgia,upss
                                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:52

> hahaha...będzie orgia,upss

Ciiii....:)))
                                            • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:49
                                              a gdzie dają takie atrakcje??
                                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:51
                                                kawoosia napisała:

> a gdzie dają takie atrakcje??

Parapetówa. Tematyczna. Moim przyjaciele lubią przebieranki:DDD
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:09
                                                  exciting! My ze znajomymi urządzaliśmy tematyczne gotowanie, tez było ciekawie
                                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:57
                                                Nie powiem,bo wypaplasz:)
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:11
                                                  liiii tam, tani chwyt :D
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:12
                                                    Ważne że skuteczny hmhr
                                        • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:47
                                          To nie mam szans, ogołociłabyś mnie na wejściu.
                                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:49
                                            kawoosia napisała:

> To nie mam szans, ogołociłabyś mnie na wejściu.

A o szczęściu początkującego słyszała?:))) Podejrzewam, że z cicha pęk byś nas wszystkich w skarpetkach puściła:D
                                            • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:52
                                              Tak, a fart jak się skończy to dopiero człowiek sobie pluje ;)
                                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:56
                                                kawoosia napisała:

> Tak, a fart jak się skończy to dopiero człowiek sobie pluje ;)

Ja Ci się fart skończy, to już będziesz tak znieczulona, że wszystko jedno Ci będzie:>
                                                Czy ja już wspominałam, że mam pół lodówki alko?:D
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:12
                                                  A czy z tego alko da się sklecić porządne mohito?
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:14
                                                    da
                                                    Z limonki odkrawamy „dupki” oraz wykrawamy środek. Kroimy na ćwiartki, a następnie każdą na 3 części. Wrzucamy do wysokiej szklanki, zasypujemy 2 łyżeczkami cukru (ja miałam biały, oryginalnie powinien być brązowy), ugniatamy za pomocą muddlera (lub końcówki tłuczka do mięsa albo czegokolwiek, co mamy w kuchni), żeby limonki puściły sok. Dodajemy miętę, ściśniętą wcześniej w dłoniach – jeśli jest to mięta z marketu, w doniczce, lepiej dodać z gałązkami (ja dałam 4 gałązki z listkami), bo taka mięta jest mniej aromatyczna. Delikatnie ugniatamy. Następnie dodajemy kruszony lód, rum, mieszamy wszystko, dopełniamy wodą gazowaną i podajemy.:)
                                      • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:41
                                        Ale kawa sprząta bo ja pierdziele....nie kiwne po wszystkim palcem,odkurzacz jakoś mnie nie lubi,buuu
                                        • kalllka Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:47
                                          Tak tu już jest kolego,ze kazdy sprzata sie po sobie
                                          A topless to tylko na caraibach ( o tej porze roku)
                                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:49
                                            Toples w lato???eee,przecież to nudne...teraz to by było cos.
                                            • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:18
                                              Wiesz, wyszeptany, nawet mam niesforne podejrzenia dlaczego topless byłoby bardziej atrakcyjne w zimę niż w lato.....
                                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:21
                                                kawoosia napisała:

> Wiesz, wyszeptany, nawet mam niesforne podejrzenia dlaczego topless byłoby bard
                                                > ziej atrakcyjne w zimę niż w lato.....

Ale ja też to wiem....ciiiii:)
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:23
                                                  A jaką przyjemność wizualną miałyby kobitki?????
                                              • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:24
                                                kawoosia napisała:

> Wiesz, wyszeptany, nawet mam niesforne podejrzenia dlaczego topless byłoby bard
                                                > ziej atrakcyjne w zimę niż w lato.....

tia... chyba bardziej atrakcyjne dla panów. Paniom by co nieco stanęło, a panom by że się tak wyrażę skurczyło sie :P
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:26
                                                  ależ Ty dosadna jesteś :D Ważne wszakże jak się, ekhm...., w akcji prezentują.
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:34
                                                    ale nie od dzis wiadomo że panom się od zimna kurczy no... wszystko, więc jakbyś zobaczyła GO w takim stanie to chciałabys sprawdzać jak się prezentuje w boju?
                                                    w sumie to chyba z ciekawości może i tak...
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:55
                                                    Nie, no co Ty. Z ciekawości.... ja nie z tych :)
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:59
                                                    jak nie z tych, to z jakich :P? Rozwin prosze myśl :D
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:02
                                                    wstydzem siem...... :D ale nie używałam nigdy gumki z koroną :)
                                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:03
                                                    kawoosia napisała:

> wstydzem siem...... :D ale nie używałam nigdy gumki z koroną :)

Ja tylko mydło miałam.
                                                    :>
                                                    Z koroną, znaczy się.
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:04
                                                    hehe,nie ma co się wstydzić:)
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:11
                                                    ale ja też nie :D
                                                    trzymałam ją w szufladzie tak długo az minał jej termin waznosci. wielokrotnie.
                                                    i ją kontemplowałam :P
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:18
                                                    Trzeba było komuś udostępnić, miałby niezłą hecę może. Szkoda takiej fikuśnej gumki/
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:22
                                                    no coś Ty :P
                                                    moi znajomi chyba by padli z wrażenia.
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:32
                                                    Noooo iii? O to chodzi :)
                                                  • nie.mam.20 Furii do sztambucha 05.01.13, 01:44
                                                    na potrzeby zartu - 10.

Otoz dziesiecioletni Jasio (zbieznosc imion przypadkowa) zostal oskarzony o gwalt na, powiedzmy 30-letniej sasiadce.
                                                    W trakcie postepowania strony przedstawily swoje argumenty, ale obecna na sali mamusia postanowila pojsc za ciosem.
                                                    Przyprowadzila oskarzonego przed oblicze wysokiego sadu, rozpiela spodenki i wyjela siusiaczka. Polozyla na dloni i pyta -
                                                    Wysoki sadzie powiatowy, czy on by mogl tym zgwalcic powodke????? <zalamanym glosem>
                                                    Na to dziecie szptem -
                                                    Mamo, zabierz te ciepla reke, bo sprawe przegramy.

Ide w swoja strone :)
                                                  • kawoosia Re: Furii do sztambucha 05.01.13, 11:28
                                                    Podstępna rasa z tych mężczyzn ;)
                                                • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:27
                                                  Nie może stać od razu przecież....nie miałybyście przyjemności patrzenia jak hmmrrr rośnie..
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:30
                                                    Wiesz, z sensem gadasz Wyszeptany, z sensem...
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:36
                                                    ja tam wolę GO widzieć od razu w stanie gotowości. Wydaje się wtedy taki no... groźny :D:D i władczy :)
                                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:37
                                                    wielkafuria napisał(a):

> ja tam wolę GO widzieć od razu w stanie gotowości. Wydaje się wtedy taki no...
                                                    > groźny :D:D i władczy :)
                                                    >

Omg Furyjko, tylko korony MU na łeb nie zakładaj:>>
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:39
                                                    a wiesz... :D dostałam kiedyś taką właśnie gumke z koroną :D:D ale nie miałam odwagi jej pokazać facetowi a poza tym trochę się jednak bałam i nie uwierzyłam producentowi że wzmaga doznania :P
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:59
                                                    Wiecie co, zaraz wywalą nam wątek na oślą :D
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:08
                                                    kawoosia napisała:

> Wiecie co, zaraz wywalą nam wątek na oślą :D

ej, zrobmy eksperyment.
                                                    Podobno jak duzo osób kliknie że się wątek poleca czy tam lubi to forum to promuje na pierwszej stronie :) kliknijmy. ja pierwsza. moze wtedy nie wywalą :P
                                                    a poza tym generujemy ruch a to dobrze swiadczy o administratorze!
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:20
                                                    Okej, zróbmy małą dywersję ;)
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:39
                                                    a to już zależy od sytuacji,,,wiesz są chwile kiedy nie ma czasu na ""podnoszenie""...jest iskra i się jedzie;)
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:48
                                                    no i o tym mowię wlasnie :D
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:50
                                                    No przecież ja też..!;)
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:55
                                                    no to ja wolę żeby od razu były iskry i ognicho, bo jak sobie pomyślę że mam zbierać gałązki i je podpalać to wole marznąć :P
                                                  • kalllka Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:01
                                                    Ok gburio, by za dosc uczynic prosbie oraz zahamowac flood szeptanego
                                                    Wolisz starego morsa czy nowa amike ?
                                                  • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:13
                                                    wole beko :P
                                                  • kalllka Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:37
                                                    Tak myślałam bo masz wybitnie maslane oczy gburio
                                                    (Duńskie ciasteczka od lat tak samo "słodza"
                                                    a kończy sie ,,, niestrawnoscia systemowa)

• nie.mam.20 pure white deadly, kalciu? nt 05.01.13, 01:56

• wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:03
                                                    Zmienność jest wskazana,jednostajne tempo jest cholernie nudne..słońce
                                                  • nie.mam.20 Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 01:49
                                                    raczej - dostepny....
                                                    wladczy? Jak oczkiem spojrzy?
                                            • kalllka Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:29
                                              Floodujesz kolego wyszeptany
                                              Oszczędzaj wspólna przestrzeń
                                          • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:50
                                            Nie pomagasz, nie pomagasz :D
                                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:54
                                              Nikt nie mówił,że będzie łatwo:)
                                        • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 22:47
                                          Damy radę, mów gdzie i kiedy :)
                                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:10
                                            Ilość miejsc ograniczona:)
                                            • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:22
                                              oj tam, dla małej kawoosi, pollarka miejsce się pewnie znajdzie. Może nawet kalllka się przyłączy jak opuści oręż. To gdzie? :D
                                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:24
                                                A Wasi faceci będą mnie potem ścigać po kraju,po wizycie u mnie nie będziecie już takie same;),serio...ryzykujesz Kawa
                                                • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:28
                                                  A cóż Ty tam obiecujesz, wyszeptańcu słodziutki? Ze jakie byśmy były? Cóż oznacza nie takie same?
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:29
                                                    Słońce.....nie igraj z ogniem:)
                                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:32
                                                    Igranie z ogniem to słodkie igraszki.
                                                  • kalllka Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:38
                                                    Moze sie indziej gdzie zwerbalizuj starszaku?
                                                    Troszku przesadzasz ( panny)
                        • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:19
                          Kochanaaaaaa, ja Ci pomogę z tym alkoholem. Tylko musisz mnie przenocować :P
                          • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:24
                            Nie, no wiadomo, opcja z karimatką tylko wchodzi w grę :)
                            • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:28
                              kawoosia napisała:

> Nie, no wiadomo, opcja z karimatką tylko wchodzi w grę :)

A wcale, że nie:) Odzyskałam już nogę od łóżka, Zygmunt oddał:>
                              Co do mohito - mogę Cię napoić szampanem z cytryną, to najbardziej zbliżona opcja z tego, co mam:>
                              • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:33
                                Ugh... a co masz w takim razie w nadmiarze? Ognistą?
                                • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:35
                                  kawoosia napisała:

> Ugh... a co masz w takim razie w nadmiarze? Ognistą?

Też:)) I wina mam czerwone i różowe. I miód litewski, ale ma 50 wolt i dzioba wypala:>
                                  • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:49
                                    Dobrze, że masz wino. Miodkiem tez bym nie pogardziła :) Zawsze mogę poczęstować nalewką z pigwy, typowo babski i przyjemny truneczek na długie pogaduchy.
                                    • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:54
                                      kawoosia napisała:

> Dobrze, że masz wino. Miodkiem tez bym nie pogardziła :) Zawsze mogę poczęstowa
                                      > ć nalewką z pigwy, typowo babski i przyjemny truneczek na długie pogaduchy.

O nie, kochana. Po ostatniej naleweczce, to ja się zmechaciłam tak, że nawet wizyty w monopolu (btw, po jaką cholerę ja się tam dałam wyciągnąć?:P) nie pamiętam:>
                                      To zdradliwe i podstępne cholerstwo, pije się jak kompocik, a potem sru! między oczy, znienacka. W plecy cios, normalnie. A najgorszą jego wadą jest to, że jest tak smaczny.
                                      :DD
                                      • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:58
                                        pollarek Ty ni bluźnij! nawet jednej flaszki nie wypiłysmy do konca. zostało tej cytrynówki jeszcze na 4 kieliszki...
                                        • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:00
                                          wielkafuria napisał(a):

> pollarek Ty ni bluźnij! nawet jednej flaszki nie wypiłysmy do konca. zostało te
                                          > j cytrynówki jeszcze na 4 kieliszki...

Tak, tak. To był najlepszy przykład na to, że miłe złego początki...
                                        • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:07
                                          Oooo, cytrynóweczka nie jest zła
                                      • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:05
                                        Ale spokojnie pollarku, tylko jeden na rozwiązanie języków :) Potem ju dowolna dowolność
                                        • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:10
                                          kawoosia napisała:

> Ale spokojnie pollarku, tylko jeden na rozwiązanie języków :) Potem ju dowolna
                                          > dowolność

No, to możemy tematycznie też polecieć. Znalazłam ostatnio książkę o domowych nalewkach, winach i in. cudeńkach:))
                                          Aaa.. i o koktajlach i drinkach mam drugą:>
                                          • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 00:22
                                            Taaa, u mnie stoją 3 i sie kurzą. Ważne, że winko się robi w piwniczce ;))
                            • wielkafuria Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:37
                              tak mowisz bo nie widziałas nigdy Jej łóżka :P
                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 04.01.13, 23:39
                                wielkafuria napisał(a):

> tak mowisz bo nie widziałas nigdy Jej łóżka :P

Łóżek:DD
                                Akurat tego mam pod dostatkiem:)
                    • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 14:52
                      > Chociaż mam ku temu możliwości - pół lodówki alko:D
                      tak se mysle.....o dowodach wdziecznosci .... jak sie rozwiodem zona i ozenia z toba a zechcesz miec moja nazwisko to afera doktor G2 murowana....
                      • kawoosia Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 15:17
                        Czego ci faceci dla alko nie zrobią :)
                        • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 05.01.13, 17:34
                          dla kobiet moja droga, dla kobiet....alko to tylko pretekst...
                      • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 11:27
                        mariuszg2 napisał:

> tak se mysle.....o dowodach wdziecznosci .... jak sie rozwiodem zona i ozenia z
                        > toba a zechcesz miec moja nazwisko to afera doktor G2 murowana....
                        >
                        Nie bój Ty się:))
                        Ani żony ukochanej nie opuścisz, ani mi się do ożenku nie spieszy, a nazwiska nie tykam, bo mi się dokumentów wymieniać nie chce. Bezpieczny jesteś po trzykroć:DD
                        To co? Korumpujemy?
                        • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:17
                          > >
                          > Nie bój Ty się:))
                          > Ani żony ukochanej nie opuścisz, ani mi się do ożenku nie spieszy, a nazwiska n
                          > ie tykam, bo mi się dokumentów wymieniać nie chce. Bezpieczny jesteś po trzykro
                          > ć:DD
                          > To co? Korumpujemy?
                          > :D

Po tym zapewnieniu czuje sie zupełnie spokojny po trzykroć więc mogę Ci otwarcie i zupełnie szczerze oraz bez obaew powiedzieć, zę:

1.zony nie opuszczę to fakt choć nie z powodu że "ukochanej"
                          2. nie znalem kobiet co mowila, ze jej sie spieszy do ozenku...żadnej nigdy się nie spieszy....a wiemy jak jest
                          3. oj tam biurokracja..... ale ja mam super nazwisko....legendarne, historyczne, arystyczne i wogóle takie superowe....:)

dobra gdaj jak chcesz zeby CIę skorumpowac.... ..mnie wystarczy butelczyna łiskacza :D
                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:29
                            mariuszg2 napisał:

> 1.zony nie opuszczę to fakt choć nie z powodu że "ukochanej"

Słyszałam, że w dzisiejszych czasach, równie silne jak "bycie ukochaną" jest kredyt na 35 lat z wysoką ratą:>

> 2. nie znalem kobiet co mowila, ze jej sie spieszy do ozenku...żadnej nigdy się
                            > nie spieszy....a wiemy jak jest

Ja tam nie wiem w jakim Ty się towarzystwie obracałeś, jakimś takim ożenkofilnym chyba:D

> 3. oj tam biurokracja..... ale ja mam super nazwisko....legendarne, historyczne
                            > , arystyczne i wogóle takie superowe....:)
                            >
                            Dobra, dobra. Każda pliszka swój ogonek chwali:>
                            A co do łiski - o pfuj:|
                            • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:37
                              pollarek napisała:
                              > Słyszałam, że w dzisiejszych czasach, równie silne jak "bycie ukochaną" jest kr
                              > edyt na 35 lat z wysoką ratą:>

oj tam jak sie dobrze ozenic ponownie to mozna dokonac konwersji, skumulowac raty i wynegocjowac odroczenie a może nawet abolicje....a przy odrobinie zaanagażówanie nawet dotacje załątwić z UE.... prawdziwa miłość może wszystko...więcej wiary moja droga :)

> Ja tam nie wiem w jakim Ty się towarzystwie obracałeś, jakimś takim ożenkofilny
                              > m chyba:D
                              >

wiesz było święto zmarłych...jakoś mnie urzekłą ta atmosfera, chryzantemy i jak znad głó unosił się dym...a ja śmiepaweł wraz z nim.... o ożenki.... szit...

> > 3. oj tam biurokracja..... ale ja mam super nazwisko....legendarne, histo
                              > ryczne
                              > > , arystyczne i wogóle takie superowe....:)
                              > >
                              > Dobra, dobra. Każda pliszka swój ogonek chwali:>
                              > A co do łiski - o pfuj:|

przecież to ja mam pić łiski a nie Ty......tylko mi powiedz co najbardziej lubisz z elementów korumpujących.... ja to załątwię dla CIebie....
                              • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:44
                                mariuszg2 napisał:

> oj tam jak sie dobrze ozenic ponownie to mozna dokonac konwersji, skumulowac ra
                                > ty i wynegocjowac odroczenie a może nawet abolicje....a przy odrobinie zaanagaż
                                > ówanie nawet dotacje załątwić z UE.... prawdziwa miłość może wszystko...więcej
                                > wiary moja droga :)

Ja mogę napisać biznesplan do projektu:> Ale z tą wiarą, to jednak krucho...

> wiesz było święto zmarłych...jakoś mnie urzekłą ta atmosfera, chryzantemy i jak
                                > znad głó unosił się dym...a ja śmiepaweł wraz z nim.... o ożenki.... szit...

Nie wiem coś Ty zażywał, ale kopa ma niezłego:>

> przecież to ja mam pić łiski a nie Ty......tylko mi powiedz co najbardziej lubi
                                > sz z elementów korumpujących.... ja to załątwię dla CIebie....

O nie, do takich zwierzeń to mnie nie namówisz. Ja mam instynkt samozachowawczy i bardzo nie lubię komplikować sobie życia:>
                                • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:53

>
                                  > O nie, do takich zwierzeń to mnie nie namówisz. Ja mam instynkt samozachowawczy
                                  > i bardzo nie lubię komplikować sobie życia:>
                                  >
                                  a ja mam instynkt dzikiej bestiii...ja te nie lubie komplikowac sobie życia ale mi się nudzi i bym coś zbroił...żeby było ciekawiej i coś się działo.... a poza tym...co masz do stracenia? w Twoim wieku to Ci tylko ryzyko zostało z nadzieją ze jakis fan z tego będzie.... a tak to co,...." następny proszę"
                                  • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 06.01.13, 22:58
                                    mariuszg2 napisał:

> a ja mam instynkt dzikiej bestiii...ja te nie lubie komplikowac sobie życia al
                                    > e mi się nudzi i bym coś zbroił...żeby było ciekawiej i coś się działo....

No proszę. Podejrzewam, że tak też myślał Neron, aż wpadł na pomysł małej aranżacji przestrzeni w Rzymie:P

a po
                                    > za tym...co masz do stracenia? w Twoim wieku to Ci tylko ryzyko zostało z nadzi
                                    > eją ze jakis fan z tego będzie.... a tak to co,...." następny proszę"

Ależ tu nie chodzi o kategorię straty/zysku, ani też szansy/ryzyka serdeńko:)) Myślę raczej - chcę tego/nie chcę:>
                                    • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 07.01.13, 08:24
                                      > No proszę. Podejrzewam, że tak też myślał Neron, aż wpadł na pomysł małej aranż
                                      > acji przestrzeni w Rzymie:P

i zobacz jak jest dziś oblegany przez turystów!

> Ależ tu nie chodzi o kategorię straty/zysku, ani też szansy/ryzyka serdeńko:))
                                      > Myślę raczej - chcę tego/nie chcę:>

ale żeby chciec lub nie czeba miec powód tak? a powód nie bierze się z księżyca....ale jest wynikiem procesów myślowo-hormonalnych
                                      • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 07.01.13, 14:03
                                        mariuszg2 napisał:

> ale żeby chciec lub nie czeba miec powód tak? a powód nie bierze się z księżyca
                                        > ....ale jest wynikiem procesów myślowo-hormonalnych

Nie noooo... myślałam, że Ty bardziej doświadczony jesteś z kobietami. Oczywiście, że trzeba mieć powód, najbardziej powszechnym zaś jest: "No bo tak!".
                                        • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 07.01.13, 14:17
                                          > Nie noooo... myślałam, że Ty bardziej doświadczony jesteś z kobietami. Oczywiśc
                                          > ie, że trzeba mieć powód, najbardziej powszechnym zaś jest: "No bo tak!".
                                          > :DD
                                          >

rozszyfrowałas mnie..... musze sie jeszcze wiele nauczć jeśli chodzi o doświadczenie z kobiet..... wprowadzisz mnie w swoje tajniki? No bo tak!
                                          • pollarek Re: Cicho tu aż dudni 07.01.13, 20:57
                                            mariuszg2 napisał:

> rozszyfrowałas mnie..... musze sie jeszcze wiele nauczć jeśli chodzi o doświadc
                                            > zenie z kobiet..... wprowadzisz mnie w swoje tajniki? No bo tak!

No to do publicznej biblioteki i książki czytać, a nie marnotrawić czas na internetach:>
                                            Moje tajniki majom to do siebie, że tajne som, jak nazwa wskazuje:>
                                            • mariuszg2 Re: Cicho tu aż dudni 08.01.13, 08:25
                                              przedkłądam praktykę nad teorię....jak nie to nie......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka