Gość: bob IP: *.beckman.com 20.03.02, 23:14 Czy macie panowie podobne uczucie - ze wsrod ksiezy? zakonnikow? jest mnostwo gejow? Mieliscie moze jakies "duchow(n)e" doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat26 Re: Ksieza geje IP: *.interserwer.pl 21.03.02, 08:41 Jest mnóstwo gejów (ale bez przesady). No ale to polskie społeczeństwo samo jest sobie winne. Geje zaszczuwani przez tzw. "prawdziwych Polaków" znaleźli sobie niszę, w której mają stosunkowo święty spokój. Jak się naważyło piwa to teraz trzeba je wpić "prawdziwi Polacy". Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Ksieza geje 21.03.02, 21:49 Gość portalu: mat26 napisał(a): > Jak się naważyło piwa to teraz trzeba je wpić "prawdziwi Polacy". A co masz przeciwko ksiezom - homoseksualista? (Bo chyba gejami to oni nie sa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Ksieza geje IP: *.beckman.com 21.03.02, 22:26 przede wszystkim nie widze roznicy po drugie nic nie mam na przeciw nie wiem tylko jak godza celibat - z seksem? a ty jestes ks? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Ksieza geje 21.03.02, 22:42 Gość portalu: nowy napisał(a): > przede wszystkim nie widze roznicy Sami geje widza roznice. Ponizej wypowiedz z tego forum. ================================= emend napisał(a): > Dla mnie ksiadz nie moze byc gejem. Ja jestem gejem, Ramzes, Sloggi, > burmistrz Berilna i burmistrz Paryza. > > Natomiast ksiadz, tak jak na przyklad ten zalosny arcybiskup to ukryci > homoseksualisci. > > Rozumiesz roznice? ================================= > po drugie nic nie mam na przeciw > nie wiem tylko jak godza celibat - z seksem? Tak jak ksieza heterycy. > a ty jestes ks? Jestem zonatym heterykiem. Odpowiedz Link Zgłoś