Dodaj do ulubionych

Czemu faceci sa tak beznadziejni?

23.07.04, 15:55
Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni
jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was.
Obserwuj wątek
    • sociopata Cos w tym jest, wiesz ze dzownia ale nie wiesz 23.07.04, 16:09
      w ktorej piwiarni:

Najpierw jest misiaczkiem, wrobelkiem, malpeczka, potem jest indykiem, potem
      jest pawiem, nastepnie baranem a na koncu oslem. W skrajnej formie wystarczy
      sie do niego zwracac per 'ty debilu'.

kokieteryjna napisała:

> Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni
      > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was.
    • jumar1 Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:12
      Od dawna męczysz sie juz z ta mysla,czy to tylko jakies chwilowe zachwianie?
      • kuba_halford Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:19
        Wyatrczylo dziewictwo do 30 i zaraz nienawisc do calego meskiego swiata ze
        zaden cie nie chcial przewalic, moze pomysl ze nie jestesmy az tacy glupi skoro
        nikt cie nie chcial e ?, przemysl to.
    • hrabia_dewalgo Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:39
      kokieteryjna napisała:

> Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni
      > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was.

Mloda niewiasto,

tu jest forum mezczyzna a nie jakas strona z gazetki typu bravo czy popcorn.

Zastanawiam sie jedynie, czy przypomnisz sobie jeszcze ta intelektualna
      perygrynacje nasaczana jadem nienawisci a skierowana do calego meskiego rodu
      kiedy pewien "osiol" bedzie pakowal swoja tlusta tykwe w twoja rozwarta konche?
      • Gość: mania do kokieteryjnej IP: 81.210.83.* 23.07.04, 16:44
        wydaje mi się że powinnaś wrzucić wsteczny i zatrzymać się na forum
        kobiety...teraz to mi Ciebie żal;)
      • jumar1 Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:45
        hrabia_dewalgo napisał:

> kokieteryjna napisała:
        >
        > > Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smiesz
        > ni
        > > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi
        > was.
        >
        > ******
        >
        > Mloda niewiasto,
        >
        > tu jest forum mezczyzna a nie jakas strona z gazetki typu bravo czy popcorn.
        >
        > Zastanawiam sie jedynie, czy przypomnisz sobie jeszcze ta intelektualna
        > perygrynacje nasaczana jadem nienawisci a skierowana do calego meskiego rodu
        > kiedy pewien "osiol" bedzie pakowal swoja tlusta tykwe w twoja rozwarta
        konche?

No i proszę!
        Macie tu dwie strony medalu!
        Czy wolicie by mówic o rżnięciu,dupie,cipce,piersiach tak jak leci czy ubierac
        wszystko w konchy,tykwy i okraszac perygrynacja?
        Pewnie i tak połowa tego nie zrozumie więc....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka