kokieteryjna 23.07.04, 15:55 Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Cos w tym jest, wiesz ze dzownia ale nie wiesz 23.07.04, 16:09 w ktorej piwiarni: Najpierw jest misiaczkiem, wrobelkiem, malpeczka, potem jest indykiem, potem jest pawiem, nastepnie baranem a na koncu oslem. W skrajnej formie wystarczy sie do niego zwracac per 'ty debilu'. kokieteryjna napisała: > Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:12 Od dawna męczysz sie juz z ta mysla,czy to tylko jakies chwilowe zachwianie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:19 Wyatrczylo dziewictwo do 30 i zaraz nienawisc do calego meskiego swiata ze zaden cie nie chcial przewalic, moze pomysl ze nie jestesmy az tacy glupi skoro nikt cie nie chcial e ?, przemysl to. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:39 kokieteryjna napisała: > Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smieszni > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi was. ****** Mloda niewiasto, tu jest forum mezczyzna a nie jakas strona z gazetki typu bravo czy popcorn. Zastanawiam sie jedynie, czy przypomnisz sobie jeszcze ta intelektualna perygrynacje nasaczana jadem nienawisci a skierowana do calego meskiego rodu kiedy pewien "osiol" bedzie pakowal swoja tlusta tykwe w twoja rozwarta konche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania do kokieteryjnej IP: 81.210.83.* 23.07.04, 16:44 wydaje mi się że powinnaś wrzucić wsteczny i zatrzymać się na forum kobiety...teraz to mi Ciebie żal;) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: Czemu faceci sa tak beznadziejni? 23.07.04, 16:45 hrabia_dewalgo napisał: > kokieteryjna napisała: > > > Zarowno sposobem myslenia. Tym jak zyja, jak postepuja i po prostu smiesz > ni > > jestescie. Niektorzy z was chodza jak osly i zyja jak osly. Serio, zal mi > was. > > ****** > > Mloda niewiasto, > > tu jest forum mezczyzna a nie jakas strona z gazetki typu bravo czy popcorn. > > Zastanawiam sie jedynie, czy przypomnisz sobie jeszcze ta intelektualna > perygrynacje nasaczana jadem nienawisci a skierowana do calego meskiego rodu > kiedy pewien "osiol" bedzie pakowal swoja tlusta tykwe w twoja rozwarta konche? No i proszę! Macie tu dwie strony medalu! Czy wolicie by mówic o rżnięciu,dupie,cipce,piersiach tak jak leci czy ubierac wszystko w konchy,tykwy i okraszac perygrynacja? Pewnie i tak połowa tego nie zrozumie więc.... Odpowiedz Link Zgłoś