Dodaj do ulubionych

prawiczek 21 lat- co począć????????

07.06.13, 01:13
by sie nie powtarzać, zamieszczę mój wczorajszy komentarz z artykułu o dziewictwie:

a ja mam 21 lat i jestem prawiczkiem, i chyba już nie zaznam smaku seksu. byłem nieśmiały i miałem problemy zdrowotne, więc nie myslałem o tym w przeszłości. teraz czuję się jak alien, wszyscy moi znajomi już są dawno po, są w związkach. a ja co? czuję się wsród nich jak 15latek, choć i wielu z nich ma ode mnie więcej doświadczenia. czuje ogromną presję, niejednokrotnie byłem obiektem pogardy. nie wiem jak zacząć coś w kierunku bliższej relacji z dziewczynami. wydaje mi się, że jestem w stosunku do znajomych zacofany o kilka dobrych lat. rodzi to niepotrzebne obawy...
Obserwuj wątek
    • headvig Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 07:02
      > wszyscy moi znajomi już są dawno po, są w związkach.

21 lat i związek (mentalnie jakieś 18)? daj spokój, twoi znajomi ani się nie obejrzą a będą dziecka wozić i pampersy zmieniać - słyszałeś że z seksu powstają dzieci? przecież masz czas na to jeszcze

> czuje ogromną presję, niejednokrotnie byłem obiektem pogardy

po co trąbisz o tym na prawo i lewo? to chyba prywatna sprawa

> się, że jestem w stosunku do znajomych zacofany o kilka dobrych lat

czy aby tylko chodzi o brak seksu? :D
      • nie_za_wysoki Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 08:32
        headvig napisała:

> 21 lat i związek (mentalnie jakieś 18)? daj spokój, twoi znajomi ani się nie ob
        > ejrzą a będą dziecka wozić i pampersy zmieniać - słyszałeś że z seksu powstają
        > dzieci? przecież masz czas na to jeszcze

teoretycznie tak, ale nie przesadzajmy... istnieje antykoncepcja

> po co trąbisz o tym na prawo i lewo? to chyba prywatna sprawa

nie trąbie, ale myślisz że tego nie widać? nie jestem bardzo obyty, i to moje nieobycie łatwo może wyjść podczas podbramkowej sytuacji ;D
        częste też ludzie rozmawiają o seksie lub związkach - ja wtedy siedzę cicho, co może dawać do myślenia
        na randkach też lubią sobie troszkę o byłych poopowiadać - mam udawać, że przeszłość to zamknięta sprawa i do niej nie wracam?

> czy aby tylko chodzi o brak seksu? :D

głównie brak bliskości, poczucia że komuś na mnie zależy, seksu także
    • six_a Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 09:09
      muszę cię zmartwić, twoje prawictwo, lewactwo i inne prywatne sprawy nie interesują nawet psa z kulawą nogą. więc sobie nie myśl, że jesteś jakąś gwiazdą, na którą wszyscy patrzą.
    • allerune Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 10:49
      obejrzyj sobie "Chłopaki nie płaczą" i skorzystaj z rady, jaką Kuba dał Oskarowi ;-)

umyć się, ubrać, ostrzyc, przypakować... nie zaszkodzi
    • kamila_mila Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 11:21
      No to bierz sie do roboty. Idziesz na disco, zarywasz i zaliczasz. Tylko pamietaj o prezerwatywie.
      • zzoot Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 08.06.13, 22:44
        I naprawdę uważasz że nieśmiały chłopak bez doświadczenia wyrwie jakąkolwiek dziewczynę w dyskotece? Zejdź na ziemię!
        • tanebo Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 08.06.13, 23:28
          To gdzie rwą biedne misie?
    • urko70 Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 11:39
      nie_za_wysoki napisał:

> by sie nie powtarzać, zamieszczę mój wczorajszy komentarz z artykułu o dziewict
      > wie:
      >
      > a ja mam 21 lat i jestem prawiczkiem, i chyba już nie zaznam smaku seksu.

Może tak być bo jak wiadomo średnia długość życia w Polsce ostatnio zbliża się do 21...
      Z tym smakiem to uważaj, żebyś się czymś nie zaraził.

A poza tym pachnie trollem.
    • jeriomina Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 12:30
      > prawiczek 21 lat- co począć????????

Z tym poczęciem to uważaj - masz kasę na alimenty?
    • obrotowy zaopatrzyc sie w jakis poradnik na poczontek :) 07.06.13, 14:01
      nie_za_wysoki napisał:
      nie wiem jak zacząć coś w kierunku bliższej relacji z dziewczynami.

to do seksu trzeba blizszych relacji ?
      kto Ci te bajki naopowiadal, hloopcze ?
      - chyba nie koledzy, ktorzy sa juz "po zwiazkach" ?
    • gyubal_wahazar Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 07.06.13, 21:45
      21 i dalej nic ?? Została ci tylko zimna stal ...
    • nie_za_wysoki Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 08.06.13, 08:17
      nie jestem trollem, po prostu przez wiekszość życia byłem nieśmiały, a gdy zaczęło to przechodzić to dopadło mnie pewne choróbsko, po którym całkowicie wyzdrowiałem dopiero pod koniec tamtego roku.

a i mówicie, że seks łatwo dostać - oczywiście. ale ja chcę seks w związku, a nie z pierwszą lepszą z dyskoteki
      • mila2712 Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 08.06.13, 10:14
        co ma choroba do nieśmiałości ?

jak nie chcesz panienki z dyskoteki to szukaj w bibliotece, empiku na wystawach,w kinie, klubach dyskusyjnych
        a najlepiej zapisz się do partii politycznej i zostń aktywnym działaczem :p

• absolwencina Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 12.06.13, 14:01
      ło rany, masz dopiero 21 lat, więc trochę wyluzuj, bo większość znajomych, którzy są już po, bajdy opowiada;
      • mieux mitologia zdobywców 22.06.13, 17:47
        W pewnej szkole wojskowej byli sami zdobywcy lasek, mogli o tym całymi nocami opowiadać. Wojskowy-wiadomo-ma na pęczki i to jest niepodważalne :)
        Do jednostki weszła cichaczem dziewczyna i położyła się na łóżku jednego z wojskowych. Afera niesamowita. Wojskowi skoszarowani- wiadomo, że "przelecą jeża w locie". Ten, na którego łóżku się położyła zrezygnował jednak ze swojego łóżka. Inni dostali szansę na sex- nie skorzystał żaden. Dziewczyna przeleżała, rano sobie poszła.

Te opowieści o podbojach traktuj zawsze jak bajdurzenie.

Znam takich, którzy mieli ponad 30 lat, wykształceni, na stanowiskach, w końcu znaleźli właściwą dziewczynę i z tą właściwą pierwszą i jedyną założyli rodziny.

Sorry, ale takimi pierdołami jak porównywanie wieku inicjacji to zajmują się raczej mało inteligentni. Nie masz co robić z czasem? Zasadź drzewo, zbuduj karmnik, zrób szafkę albo półkę.
        Śmieciowe dziewczyny omijaj z daleka, lepiej być samemu niż z opryszczką.
    • plugawic Re: prawiczek 21 lat- co począć???????? 23.06.13, 17:54
      A po jakiego grzyba porównujesz się z innymi? Masochista jakiś? Przyjdzie na ciebie czas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka