Dodaj do ulubionych

zegarek na prezent

01.09.13, 18:59
Witam wszystkich, mam mały problem chciałabym mężowi zrobić prezent i kupić mu jakis fajny zegarek ale nie wiem jaki jest dobry, jaki wy polecacie, prosze pomożcie mi
Obserwuj wątek
    • Gość: bartekk Re: zegarek na prezent IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 19:02
      A widziałeś zegarki Timexa? Wyglądają mega, a są bardzo funkcjonalne i wytrzymałe.
      Co prawda ceny są wysokie, ale czasem można znaleźć na necie w dobrych cenach, mój kolega kupował ostatnio na złotych wyprzedażach, mówił, że zaoszczędził dobre kilka stów na tym interesie;)
    • 19david Re: zegarek na prezent 14.10.13, 11:10
      może rolex
    • wolszczek Re: zegarek na prezent 24.07.14, 08:53
      Mi odpowiadają Diesle i Fossile, ale jeśli się perfekcyjnie nie zna gustu swojego faceta, to lepiej nie inwestować zbyt dużo banknotów w zegarek. Lepiej mu PS kupić :P
    • makak00 Re: zegarek na prezent 13.11.17, 22:16
      Zastanów się czy nie chcesz kupić prezentu z którego oboje skorzystacie. Przykładowo taki zegarek półkowy jak w youpibag. Zegar jest wykonywany na zamówienia z twoją grafiką. Dobierasz kolor blaszki, wskazówek i wielkość. Dzięki temu zawsze trafisz w gust obdarowywanego.
      • Gość: AnulaO Re: zegarek na prezent IP: 5.174.38.* 16.11.17, 12:02
        Ale może dziewczyna ma inny gust niż jej chłopak? Ja swojemu sprawilam zegarek z grawerem (data i tekst), pamiątka na całe życie. Na targach Reamadays dostalam bon do firmy, ktora sie tym zajmuje. Warto się wybrać, solidnie wykonane.
    • amontilado65 Re: zegarek na prezent 21.11.19, 12:00
      Jest taka zasada, nie kupuje się Facetowi zegarka, nigdy nie trafisz, ja dostałem w swoim życiu chyba ze 6 i nigdy mi się nie podobały, nie były w moim guście. Nosiłem z przymusu. Trzeba Faceta wziąć za fraki do sklepu i niech sobie wybiera. Kupuję sobie zawsze sam.
    • obrotowy zegarek ? - odradzam 22.11.19, 15:51
      Minister Nowak kupil sobie kiedys dobry zegarek i przez to stracil stanowisko...
      • mkobek Re: zegarek ? - odradzam 06.12.19, 09:06
        Faktycznie samemu lepiej kupić. Wtedy 100% gwarancji, że będzie zadowolenie. A nie postawiłbym na tradycyjny zegarek, a na smartwatch np. Garett. Ładniejszy wygląd i dużo ciekawych funkcji. A zegarek to zegarek, pokazuje czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka