Dodaj do ulubionych

Chcę wyjść za maż

12.10.13, 09:41
Nigdy nie chciałam. Nie dostałam wzoru faceta, który zapewnie poczucie bezpieczeństwa, więc wszystko chciałam zrobić sama. Mam dziecko i byłam związana z jego ojcem, ale on się okazał praktycznie moim ojcem, więc szybko się usamodzielniłam. Mam fajny biust, dobre ciało. Duże powodzenie, ale też przekonanie, że każdy facet chce mnie tylko bzyknąć. Ostatnio nawet koleś, z którym przyjaźniłam się długo dość jednoznacznie wypowiedział sie na temat naszej relacji. Jestem przed 40, ale moj sposób bycia, typ urody itp powodują że ludzie czesto myślą ze jestem 10 lat młodsza ( to akurat najmniej ważne). Myślicie, że da się znaleźç faceta, który chce się żenić?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Chcę wyjść za maż 12.10.13, 13:17
      piszczykowa napisał(a):

> Mam dziecko i byłam związana z jego
      > ojcem, ale on się okazał praktycznie moim ojcem

eeeee.....????? a był też Twoim ojcem duchowym? albo ojcem chrzestnym?....taki capo di tutti capi...don corleone...nie no takich facetów się nie porzuca....zwłaszcza namiętnych wlochow....
    • to.niemozliwe Re: Chcę wyjść za maż 12.10.13, 15:56
      Wątpię.
    • obrotowy Nie masz innych celow ? 12.10.13, 15:58
      piszczykowa napisał(a):
      Myślicie, że da się znaleźç f
      > aceta, który chce się żenić?

Cel durny, jak kazdy inny...
      ale jest masa mezczyzn ceniacych sobie TiVi + szesciopak piva,
      lubiacych domowe obiadki,
      seks i kosciol raz na tydzien
      a za to nielubiacych zajmowac sie pieluchami.
    • zajonc.o.poranku Re: Chcę wyjść za maż 12.10.13, 16:38
      piszczykowa napisał(a):

[...]
      > am. Mam fajny biust, dobre ciało. Duże powodzenie, ale też przekonanie, że każd
      > y facet chce mnie tylko bzyknąć. Ostatnio nawet koleś, z którym przyjaźniłam si
      > ę długo dość jednoznacznie wypowiedział sie na temat naszej relacji. Jestem prz
      > ed 40, ale moj sposób bycia, typ urody itp powodują że ludzie czesto myślą ze j
      > estem 10 lat młodsza ( to akurat najmniej ważne). Myślicie, że da się znaleźç f

Piszesz tylko o cyckach i urodzie i dziwisz się, że faceci chcą Cię tylko bzyknąć?
    • rybka.11 Re: Chcę wyjść za maż 13.10.13, 07:32
      piszczykowa napisał(a):

Myślicie, że da się znaleźç f
      • urko70 Re: Chcę wyjść za maż 23.10.13, 11:29
        rybka.11 napisała:

> piszczykowa napisał(a):
        >
        > Myślicie, że da się znaleźç faceta, który chce się żenić?
        > ______________________________
        > Ale w jakim celu chcesz się dać aż tak ubezwłasnowolnić?:P

Masz jakieś niemiłe doświadczenia?
      • tow.ortalion Re: Chcę wyjść za maż 30.10.13, 15:25
        rybka.11 napisała:

> Ale w jakim celu chcesz się dać aż tak ubezwłasnowolnić?:P
        >
        ----------------------------------------------------

No, no!
        Nie poznaję koleżanki. Taka nagła zmiana świadomości?

Pozdrawiam serdecznie.
        t.O.
        • rybka.11 Re: Chcę wyjść za maż 01.11.13, 19:02
          tow.ortalion napisał:

> rybka.11 napisała:
          >
          >
          > > Ale w jakim celu chcesz się dać aż tak ubezwłasnowolnić?:P
          > >
          > ----------------------------------------------------
          >
          > No, no!
          > Nie poznaję koleżanki. Taka nagła zmiana świadomości?
          >
    • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 13.10.13, 07:54
      O rany. Gadam o tym co u mnie najbardziej widać. Wcale się nie dziwię, że każdy chce mnie przelecieć. Tak jest narazie i nie zmienię tego. Oprócz tego jestem wykształcona, mówię w dwóch językach, mam dobre zajęcie i całkiem sensowna ze mnie osoba. Chcę wyjść za mąż bo jestem samotna, chcę spotkać kogoś dla kogo bedę tyle znaczyła, że mi się oświadczy.
      • zajonc.o.poranku Re: Chcę wyjść za maż 13.10.13, 12:10
        piszczykowa napisał(a):

> O rany. Gadam o tym co u mnie najbardziej widać. Wcale się nie dziwię, że każdy
        > chce mnie przelecieć. Tak jest narazie i nie zmienię tego. Oprócz tego jestem
        > wykształcona, mówię w dwóch językach, mam dobre zajęcie i całkiem sensowna ze m
        > nie osoba. Chcę wyjść za mąż bo jestem samotna, chcę spotkać kogoś dla kogo bed
        > ę tyle znaczyła, że mi się oświadczy.

I miarą tego "znaczenia" ma być fakt, że Ci się oświadczy? I dopiero wtedy przestaniesz być samotna? Naprawdę wierzysz, że małżeństwo rozwiązuje wszystkie problemy? Podpowiadam odpowiedź na ostatnie pytanie: Nie rozwiązuje. Można mieć męża i być bardziej samotnym niż koleżanka mieszkająca sama. Samotność to stan umysłu. Posiadanie kogoś może pomóc, ale do tego nie trzeba zaraz wychodzić za mąż. A już na pewno nie należy lać facetów torebką z napisem "chcę za mąż!".
        • obrotowy Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma... 13.10.13, 18:34
          zajonc.o.poranku napisał:

> I miarą tego "znaczenia" ma być fakt, że Ci się oświadczy? I dopiero wtedy prze
          > staniesz być samotna? Naprawdę wierzysz, że małżeństwo rozwiązuje wszystkie pro
          > blemy? Podpowiadam odpowiedź na ostatnie pytanie: Nie rozwiązuje. Można mieć mę
          > ża i być bardziej samotnym niż koleżanka mieszkająca sama. Samotność to stan um
          > ysłu. Posiadanie kogoś może pomóc, ale do tego nie trzeba zaraz wychodzić za mą
          > ż. A już na pewno nie należy lać facetów torebką z napisem "chcę za mąż!".

>
          Swiete Slowa.
          Ale to naturalne ludzkie pragnienie - sprawdzic, jak jest po drugiej stronie (tej samej) rzeki...
      • mariuszg2 Re: Chcę wyjść za maż 13.10.13, 21:44
        sixa to Ty? no weź nie świruj.... myślałem, że powazna jesteś dziwczyna....
        • six_a Re: Chcę wyjść za maż 13.10.13, 22:13
          gdzie ja, ja wyszłam, wróciłam i więcej nie zamierzam. poza tym czeba by to dziecko pomnożyć.
          • mariuszg2 Re: Chcę wyjść za maż 14.10.13, 11:12
            six_a napisała:

> gdzie ja, ja wyszłam, wróciłam i więcej nie zamierzam. poza tym czeba by to dzi
            > ecko pomnożyć.
            >

w takim razie dokunuję oto tu i teraz duchowej adopcji Ciebie, Twoich wyjść i powrotów oraz dzieci z mnożenia...

jak poczujesz jakieś wibracje, ssanie lub nagły atak spawacza....znaczy że moje duchowość się uaktywnia i pragnie przedostać się tam gdzie nie koniecznie tego możesz oczekiwać...choć wierzę, że nie bez kozery
            • maly.jasio No i hiba wyszla sobie... za mąż... 22.10.13, 19:29
              ale kiedy wroci ?

no i polegaj tu dluzej na kobiecie...
      • loginoftheyear Re: Chcę wyjść za maż 22.10.13, 22:53
        piszczykowa napisał(a)
        każdy
        > chce mnie przelecieć.

urojenia to nie wiem, da sie wyleczyc?
      • wojna71 Re: Chcę wyjść za maż 13.11.13, 12:17
        Jasne znasz dwa języki i nie mogłaś zatrzymać pzry sobie faceta? Patrz jaki ten świat dziwny. Bo kilka lat temu na tym forum odradzano mi kobiety, które nie chcą sypiać przed i po ślubie. Faceta szukają jako dawcę nasienia i nic więcej.
    • six_a Re: i jak? 22.10.13, 21:47
      udało się? bo trzymałam kciuki, nie wiem, czy już mogę puścić czy nie?
    • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 10:00
      Oczywiśćie o tym, co we mnie teraz siedzi mówię skrótowo. Po naprawdę wielu doświadczeniach z facetami, uważam, że jeśli myśli on o Tobie naprawdę poważnie to będzie chciał się żenić, albo na tyle się zobowiązać, zeby dzielić z Tobą mieszkanie, pieniądze itd.
      Na serio chcę mieć normalny dom, z wspólnymi sprawami i odpowiedzialnością. Robieniem jakiś rzeczy wspólnie, rytuałami, śniadaniami, rowerami, posiłkami , nartami itd.
      Czy jestem już za stara??? Czy odpowiedż jest naprawdę taka prosta?
      • obrotowy to staraj sie... 28.10.13, 11:11
        piszczykowa napisał(a):
        > Czy jestem już za stara???

nie, nie jestes.
        przecie odpowiedzialem Ci tu:
        forum.gazeta.pl/forum/w,150,147397104,147401131,Nie_masz_innych_celow_.html
        sam bym chetnie taka sobie wzial.
        tylko, k... jusz jedna mam.
      • bombalska Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 11:26
        > Na serio chcę mieć normalny dom, z wspólnymi sprawami i odpowiedzialnością. Rob
        > ieniem jakiś rzeczy wspólnie, rytuałami, śniadaniami, rowerami, posiłkami , na
        > rtami itd.
        > Czy jestem już za stara??? Czy odpowiedż jest naprawdę taka prosta?

Nie kazdemu zdarza sie miec to szczescie, ze ma udane i szczesliwe zycie osobiste. Ani tego nie zaplanujesz, ani nie przewidzisz. To jest jak los na loterii. Mozna sie tylko modlic do Boga.
        • urko70 Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 11:43
          bombalska napisała:

> Mozna sie tylko modlic do Boga.

Można też szukać przyczyny i jeśli się ją znajdzie i jest możliwa zmiany to ją zmienić.
    • slottka.ja Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 11:29
      piszczykowa napisał(a):

Myślicie, że da się znaleźç faceta, który chce się żenić?

Potrzebujesz do zdolności kredytowej?
      • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 12:26
        Przestańcie kurcze chrzanić. smiejecie się, a nie sądzę, zebym była jakimś dziwakiem z taką zachcianką. Po prostu, chcę kogoś poważnego do poważnego związku. Pytam jak ludzi.
        • six_a Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 16:20
          są jeszcze biura matrymonialne, tam wyłącznie chcą się żenić i wychodzić oraz podchodzą poważnie.
          widziałam na jakimś filmie z lat 70.
          o, nie lubię poniedziałku się nazywał.
          jak znalazł na dziś
          • maly.jasio biura matrymonialne 29.10.13, 03:57
            six_a napisała:
            > są jeszcze biura matrymonialne, tam wyłącznie chcą się żenić
            i wychodzić oraz podchodzą poważnie.

bylem, zalatwialem cos dla przyjaciela (z Juesej)
            szanse sa.
            z tym ze liczba ofert kobiecych do meskich :
            - 3 : 1
            • rach.ell Re: biura matrymonialne 30.10.13, 19:48
              maly.jasio napisał:

> z tym ze liczba ofert kobiecych do meskich :
              > - 3 : 1

moglbys to dzialanie troche uproscic? zreszta jak umie gotowac to ja gotowa jestem sie dzielic:)

• slottka.ja Re: biura matrymonialne 31.10.13, 11:23
                hehe racja
                u mnie działanie wynosi 1 : 2, ale doskonałe by było 1 : 3 :P
    • black-sandra Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 15:53
      W tym wieku to mało kto się chce żenić i nie rozumie również po co Tobie ten ślub potrzebny skoro taka samodzielna jesteś ?
      • urko70 Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 15:55
        Bo ten XXIw to taki nowoczesny.....
        ;)
    • engine8 Re: Chcę wyjść za maż 28.10.13, 22:44
      piszczykowa napisał(a):

Chlopski punkt widzenia?

> Nigdy nie chciałam. Nie dostałam wzoru faceta, który zapewnie poczucie bezpieczeństwa, więc wszystko chciałam zrobić sama.

Nie chcialas i nagle sie zachcialo? Ciekaw co Cie nagle zmobilizowalo...nie doczytalem sie. hm.... ostrzezenie #1

>Mam dziecko i byłam związana z jego ojcem, ale on się okazał praktycznie moim ojcem, więc szybko się usamodzielniłam.

Kobieta z dzieckiem? Pewnie nie bedzie chciala wiecej... ? Moze potrzebowals takiego charaktery ojca a jak sie znudzilo to wynocha? Trzebe by sie baczniej przyjrzec co to za charakter? Ostrzezenie# 2

>Mam fajny biust, dobre ciało. Duże powodzenie, ale też przekonanie, że każdy facet chce mnie tylko bzyknąć.

Hm.. Fajny biust i dobre cialo? Jak chce biust i cialo to 30-maj lepsze.. MAsz cos wiecej niz cialo i dziecko do wychowania do zaoferowania?

> Ostatnio nawet koleś, z którym przyjaźniłam się długo dość jednoznacznie wypowiedział sie na temat naszej relacji.

A jakby nie to bys powiedzila ze to nie chlop?

>Jestem prz ed 40, ale moj sposób bycia, typ urody itp powodują że ludzie czesto myślą ze jestem 10 lat młodsza ( to akurat najmniej ważne).

Mniej wazne ? to dlaczego o tym piszesz? Wazne wazne.. O 10 lat mlodsza? czyli niedojrzala na swoj wiek albo szukajaca 10 lat mlodszego?

>Myślicie, że da się znaleźç faceta, który chce się żenić?

Mozesz znalezc faceta i takieg co sie chce ozenic... Z Toba?
      Chyba bedzie trudno... ale nie trac nadziei... i oferuj wartosci ktore sa glebsze niz biust i cialo...
      • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 10:11
        Nic nie zrozumiałeś człowieku.
        • engine8 Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 17:10
          No wiec jesli to prawda to pewnie sa inni ktorzy rowniez nie zrozumieli - i moze polowa problemu lezy wlasnie tutaj?
    • urko70 Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 11:17
      piszczykowa napisał(a):

> Nigdy nie chciałam. Nie dostałam wzoru faceta, który zapewnie poczucie bezpiecz
      > eństwa, więc wszystko chciałam zrobić sama. Mam dziecko i byłam związana z jego
      > ojcem, ale on się okazał praktycznie moim ojcem, więc szybko się usamodzielnił
      > am. Mam fajny biust, dobre ciało. Duże powodzenie, ale też przekonanie, że każd
      > y facet chce mnie tylko bzyknąć. Ostatnio nawet koleś, z którym przyjaźniłam si
      > ę długo dość jednoznacznie wypowiedział sie na temat naszej relacji. Jestem prz
      > ed 40, ale moj sposób bycia, typ urody itp powodują że ludzie czesto myślą ze j
      > estem 10 lat młodsza ( to akurat najmniej ważne). Myślicie, że da się znaleźç f

Uwaga nie do Ciebie ale do wszystkich którzy niedoceniają pełnej rodziny: to jeden z efektów niepełnej rodziny.

Nie rozumiem jak mógł się okazać Twoim ojcem, stał się nadopiekuńczy? czyż nie tego właśnie chciałaś?

Może warto się zastanowić skąd Ci się wzięło to przekonanie? Albo sobie to wymyśliłaś i jest to nieprawda tym samym nie ma sensu zaprzatać sobie tym głowy albo dajesz swoim zachowaniem jakieś sygnały na które faceci reagują. To bardzo mało prawdopodobne aby każdy chciał Cię.... bzyyyyk.

Ja myślę, że da sie znaleźć kogoś pasującego tyle tylko że im później tym trudniej.
      Może warto zmienić swoje zachowanie, oczekiwania, może czymś odstraszasz tych którzy chcieliby coś więcej niż seks.
      Nie wiem, zgaduję/podpowiadam.
      • slottka.ja Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 15:56
        urko70 napisał:

> Nie rozumiem jak mógł się okazać Twoim ojcem, stał się nadopiekuńczy? czyż nie
        > tego właśnie chciałaś?
        >
        jeśli to, że był się nadopiekuńczy spowodowało usamodzielnienie się piszczkowej to dobrze na tym wyszła:)
    • bombalska Re: Chcę wyjść za maż 29.10.13, 11:21
      Jesli Twoim celem jest slub, a celem faceta Cie bzyknac, to moze otwarcie to zakomunikuj: "slub za seks" i bedzie sprawa jasna. Moze ktos na to pojdzie...
      • jan7911 Re: Chcę wyjść za maż 30.10.13, 20:31
        Piszczykowa - gdzie mieszkasz. Szukam żony
    • lolcia-olcia Re: Chcę wyjść za maż 31.10.13, 18:07
      Chcę wyjść za mąż bo jestem samotna, chcę spotkać kogoś dla kogo bedę tyle znaczyła, że mi się oświadczy.
      po co od razu wiązać sznur u szyi, oddanie, poczzucie bezpieczenstwa czy miłośc mozesz miec bez slubu
      • rach.ell Re: Chcę wyjść za maż 31.10.13, 20:17
        lolcia-olcia napisała:

> po co od razu wiązać sznur u szyi,

zeby w razie czego bylo na czym sukinsyna do sadu zawlec i przypomniec o dzieciach.
    • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 04.11.13, 14:30
      Nie moi drodzy. Nie szukam nikogo, po to żeby go zawlec do sądu, zobowiązać, żeby płacił w razie czego itd itd. Sporo już widziałam w życiu i naprawdę uważam, że kiedy facet myśli poważnie to chce się zobowiązać. Sam chce mieć to poczucie bezpieczeństwa i mieć kim się zająć. I przestańcie gadać, ze do tego papier niepotrzebny itd itd. Tak jest i koniec. Slub to jest plaster na mózgu. Nieważne z czego to wynika, z kultury, z wychowania itp. Jakoś tak jest, ze tego ślubnego czy ślubną traktuje się bardziej serio. Oczywiście nie chcę obrazić nikogo, żyjącego w konkubinacie, ale ten niesławny "papier" bardzo wpływa na tożsamość pary. Ta świadomość, że można skończyć w każdym, każdym momencie jakoś szybciej pozwala się zdecydować na wyrzucenie wszystkiego do śmietnika. A ze ślubem ..wiadomo.
      • rybka.11 Re: Chcę wyjść za maż 04.11.13, 14:45
        piszczykowa napisał(a):

Slub to jest plaster na mózgu.

Nieważne
        > z czego to wynika, z kultury, z wychowania itp. Jakoś tak jest, ze tego ślubne
        > go czy ślubną traktuje się bardziej serio.

Ta świadomość, że można skończyć w każdym, każdym momencie jakoś szybciej
        > pozwala się zdecydować na wyrzucenie wszystkiego do śmietnika. A ze ślubem ..w
        > iadomo.

Być może po części, w jakiś tam sposób staram się Ciebie zrozumieć, bo ślub, prawne zalegalizowanie, sakramentalne zalegalizowanie może w jakiś sposób dawać poczucie bezpieczeństwa. Ale to jest chyba tylko złudzenie (to poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji), bo w życiu nie ma nic pewnego i nie wiesz nigdy, czy ślub zagwarantuje Ci tą pewność, że któreś z małżonków nie zechce jednak wyrzucić wszystkiego do śmietnika - pomimo "legalizacji".

Nie wiem, czy warto ryzykować ;) ...
    • allatatevi1 [...] 06.11.13, 12:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 06.11.13, 13:54
        Jak sie reklamuję???? Człowieku kompletnie Ci się pomieszało? Czy to jest jakiś portal erotyczny. Opisuję (mniej więcej) obiektywnie, co sądzę o sobie, potwierdzone informacjami zwrotnymi. Fajny biust to jest wulgarne określenie?? Matko! ostatnio dowiedziałam się, ze jest paralamentarna komisja do spraw przeciwdziałania ateizacji w Polsce. Twój post jeszcze bardziej mnie zaskoczył.
        • allatatevi1 Re: Chcę wyjść za maż 06.11.13, 17:23
          A chciałabyś faceta, który opisałby się: "Długi penis, fajne ciało", czy raczej stwierdziłabyś, że pisanie w pierwszym poście takich szczegółów to buractwo?
          • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 07.11.13, 09:20
            jeszcze raz się pytam, czy ja tutaj dałam jakieś ogłoszenie? czy piszę z "problemem"???
    • naiwnababa12 Re: Chcę wyjść za maż 06.11.13, 18:24
      o boze :) a po co chcesz wyjsc za maz? :) po co Ci to? :)
      • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 07.11.13, 10:20
        chyba z sześć razy mówiłam ;))
      • maly.jasio jusz Ci tlumacze... 08.11.13, 09:00
        naiwnababa12 napisała:
        > o boze :) a po co chcesz wyjsc za maz? :) po co Ci to? :)

jusz Ci tlumacze...
        gdyz na 19.wiecznej polskiej provincji status rozwodki, czy wdowy jest lepszy
        - niz starej panny...
        • piszczykowa Re: jusz Ci tlumacze... 08.11.13, 11:27
          Śpieszę wyjaśnić, iż urodziłam sie w Warszawie ( w Środmieściu, nie w miejscowościach granicznych) większość moich przodków też stąd. Mam panną dziecko i skłonność do kontrowersyjnych zachowań. Bardzo proszę mi słomy w buty nie wkładać.
          • maly.jasio no to masz pecha, dziewcze... 08.11.13, 12:53
            - bo tak sie sklada, ze ja tesz jestem z Warszawy i ze Srodmiescia...

tylko tam liczba kobiet do mezczyzn ma sie jak - 110 : 100

hiba musisz w celu zamazpojscia udac sie jednak na te provincje...
            tylu rolnikow poszukuje zon... :)
    • dziala_nawalony Re: Chcę wyjść za maż 07.11.13, 18:22
      Mam fajny biust, dobre ciało. Duże powodzenie, ale też przekonanie, że każdy facet chce mnie tylko bzyknąć. Ostatnio nawet koleś,

..no to w czym problem, skoro masz chetnych? .. to bez znaczenia dla ciebie,ale dla mnie nigdy nie byly atrakcyjne panie z przychówkiem, no bo ktory trzezwo myslacy facet bedzie chcial uslyszec za pare lat od twojego dzieciaka..- a ty sie nie wtracaj bo nie jestes moim ojcem !!- Watpie czy znajdziesz kogos wartosciowego.
    • katalonja Re: Chcę wyjść za maż 08.11.13, 10:43
      Wydaje mi się, że rozumiem Twoje potrzeby, o których kilkakrotnie napisałaś. Choć przyznam, że sformułowałaś post dość nieporadnie - stąd być może (choć pewności nie mam) te złośliwe uwagi panów koncentrujące się, jak to często bywa, na walorach fizycznych, o których w "przystępny" sposób napisałaś. Niemniej jednak, myślą przewodnią Twojej wypowiedzi, jak podejrzewam, jest pragnienie znalezienia kogoś bliskiego, z kim dałoby się stworzyć ludzki, oparty na zaufaniu i miłości związek, przypieczętowany małżeństwem - marzenia jak najbardziej realne i do spełnienia. Najlepiej realizować je w spokoju ducha, bez pośpiechu i natarczywości. Sądzę, że Fajny Facet prędzej czy później znajdzie się. Wbrew pozorom sporo takich.
      Pozdrawiam,
      K.
      • piszczykowa Re: Chcę wyjść za maż 08.11.13, 11:34
        Bardzo Ci dziękuję za dobre słowo. Oczywiście, że o to mi chodzi;) nie wiem, czy sformułowałam to nieporadnie. Wydaje mi się, że sentymentalny język nie nadaje się na to forum, dlatego tak pobieżnie napisałam co mnie gnębi. I jak zawsze nie zawiodłam sie, bo wsród ironicznych i często dowcipnych postów ( ale i obraźliwych) znalazłam kilka cennych i madrych.
        • dziewczyna.briana Re: Chcę wyjść za maż 10.11.13, 17:44
          Ostatnio mnie sie oswiadczono. Jesli reflektujesz, to jest na pewno jeden pan ktory jest chetny do ozenku. Ja nie reflektuje, bo osobiscie wole sie tylko "bzykac" jak ktos tu nazwal. Jesli go chcesz, to daj znac.
    • amanda-lear Re: Chcę wyjść za maż 11.11.13, 06:57
      Przejdzie Ci....jak wyjdziesz za mąż;)
      • maly.jasio o, Mandzia, so long... 11.11.13, 10:01
        Jak jusz dopracujesz te (swoja) wizytowke, to zrob jakas extra i dla mnie,
        bo mimo dekady pobytu na foro nie moge zes zebrac :)
        • amanda-lear Re: o, Mandzia, so long... 12.11.13, 22:00
          Jasiu, ja tera czasu nie mam nawet na swoją:) Kobieta pracująca jestem...
      • rybka.11 Re: Chcę wyjść za maż 11.11.13, 16:07
        amanda-lear napisała:

> Przejdzie Ci....jak wyjdziesz za mąż;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka