Dodaj do ulubionych

przestroga dla zonatych

01.02.14, 13:31
hej chlopaki
niech moja sytuacja bedzie przestroga za zaswiergolonych zonatych. mam zone i 7 letniego syna. niestety odlecialem z kolezanka. pracy tylko jeden raz. dzisiaj do mnie zadzwonila ze jej sie okres o dwa tygodnie spoznia. dzisiaj byla na badaniu krwi i czekam na wyniki ktore beda w pojiedzialek. jestem bardzo zdolowany i zaluje tym bardziej ze mam kochajaca rodzine. ten jeden raz nie byl tego wart ale coz :( teraz o tym wiem i strasznie zaluje.
Obserwuj wątek
    • obrotowy przestroga dla zapominalskich 01.02.14, 15:56
      przylaczamy sie do zalu, pozostajemy w bolu i przypominamy nastepnym chetnym
      (ktorych z pewnoscia bez liku),
      ze w gumki nalezy sie zaopatrywac.
      • piotrek_waw121 Re: przestroga dla zapominalskich 01.02.14, 16:19
        wiesz to sie stalo tak nakle i niespodziewanie ze dopiero do mnie to dotarlo jak bylem w dom. zaluje zaluje zaluje!!!!!
        • obrotowy nikt Cie tu nie wyzywa... 01.02.14, 17:16
          iotrek_waw121 napisał:
          zaluje zaluje zaluje!!!!!

chcialem tylko napisac, ze mam za soba kilka romansow na boku przez ostatnie 25 lat
          i zadnego NIE zaluje.
          bo kazde byly prowadzone z duza dyskrecja i b. uwaznie.

to tylko ostrzezenie dla nastepnych chetnych, by nigd nie rzucac sie na gleboka wode.
          a takie sprawy starannie planowac.
        • fuzja_jadrowa Re: przestroga dla zapominalskich 03.02.14, 12:43
          Idź się zbadaj lepiej, zanim żonie coś sprzedasz, cieciu.
    • fituq Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 16:19
      nie marudź tylko szukaj dodatkowego etatu bo na alimenty będzie trzeba się wysilić.
      • piotrek_waw121 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 16:20
        hehe i rozwod. wyzywajcie sie dalej
    • marz12ka Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 19:26
      podejdź do sprawy spokojnie bydź może to nie Twoje dziecko i poprostu zostałeś złapany ....polecam badania DNA jak się dzidzia urodzi a jesli już to przekalkuluj z kim wolisz być czy z żoną i synem czy z nową panią może da sie to jakoś pogodzić i zona sie nie dowie ;)
      • piotrek_waw121 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 20:53
        laska sie we mjie zabujala. jest zajebista ale to nie o samo co rodzina.
    • mariuszg2 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 20:23
      piotrek_waw121 napisał:

> hej chlopaki

hej

> niech moja sytuacja bedzie przestroga za zaswiergolonych zonatych.

co to znaczy, że "zaswiergolony"? być może wyjaśnienie tego jest twym ocaleniem, wybawieniem, przebaczeniem i arką przymieraza.... co więcej powinieneś ubiegać się o alimenty od żony za "zaswiergolenie"

mam zone i 7
      > letniego syna.

czy syna masz z żoną?

> jestem bardzo zdolowan
      > y i zaluje tym bardziej ze mam kochajaca rodzine.

spokojnie stary! bez paniki...skoro masz kochająca rodzinę to nie rozumiem dlaczego jesteś zdolowany...przecież rodzina Ci się powieksza jeszcze bardziej....a to oznacza jeszcze więcej miłości i szczęścia....

ten jeden raz nie byl tego wa
      > rt ale coz :( teraz o tym wiem i strasznie zaluje.

opanuj się...zaraz coś zaradzimy.... po pierwsze to nie Twoja wina.... tylko ich... żony i koleżanki.... wyluzuj...także balast psychologiczny mamy z banki....teraz do rzeczy....tak.... zrób sobie dziecko na boku i powiedz koleżance że masz dziecko i nie możesz się zajmować jej dzieckiem...żona jak kocha to zrozumie i wybaczy......koleżanka też...

wiesz może ile wynosi najbliższa kumulacja?
      • piotrek_waw121 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 20:52
        napier....lasz ie bo nie miales tego problemu. ja. prseciwienstwie do siebie jestem zadbany, wysportowany i leca na mnie sexy laski . zawsse sie to udawalo ale nie tym rasem gdy na dlegacjo w hotelu wpadla na chwile super sexy kpolezanka. jesli jestes facet z jajami ciekawe jak ty bys sie zachowal.
        • mariuszg2 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 21:04
          ...jakże bym smial się napierxxxlać z Cibie... ja to rozumiem
          była noc była moc...

ludzka rzecz...

jak masz jaja jak piszesz niech moc z Tobą pozostanie....w końcu to ona dała...nie miałeś wyjścia.... jak dają to się bierze.... a jak się bierze to się ma ... obyś chochoła nie spotkał co Ci rzecze: "miałeś chamie złoty róg" (to z Wyspiańskiego)

...szanuj dziewczyny bo warte....

a z tym dzieckiem na boku to nie żartuję....przemyśl to... co Ci zrobią? ani to kazirodztwo, ani gender ani pedofilia...poragrafu na to nie ma a jak córka będzie to gwarantuję, że Matka Teresa z Kalkuty będzie pikuś przy jej purytańskim wychowaniu po matce....
        • adeela Re: przestroga dla zonatych 02.02.14, 12:53
          „Zawsze się udawało…” – to znaczy, że nie pierwszy raz zdradziłeś żonę.
          To jedno, drugie natomiast – powinieneś wiedzieć, że to czy panna jest w ciąży czy nie, to wiadomo po 5 minutach (testy są w każdej aptece) a nie akurat w poniedziałek, w poniedziałek, to może to tylko potwierdzić lekarz. Być może chciała Ciebie złapać i jak widać, udało się. W takiej sytuacji zwykle wystarczy być stanowczym i np. zdecydować, że nie chcesz ani jej ani dziecka i na ogół jest po sprawie, bo rzadko która decyduje się na samotne macierzyństwo i walkę z ojcem i jego rodziną. Jest jeszcze jeden aspekt – a jak poskarży się Twojej żonie? Lepiej sam żonie o wszystkim powiedz, zwłaszcza, jeśli masz zamiar dalej być jej mężem, dowiedzieć się od kochanki, to najgorsza opcja. A na przyszłość dorośnij.
        • zalosny.jestes Jak to mawiał Cygan w "To ja złodziej"? 07.02.14, 09:29
          Ładną...zawsze wydupcę a i brzydką chętnie posunę...

;)
        • piotrek_waw121 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 20:54
          jaka muzyczka?
          • mariuszg2 Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 21:07
            a nic ....biale myszki
    • man_sapiens Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 21:10
      W czym problem? Takich sytuacji są zapewne tysiące co roku. Ciesz się: będziesz mieć drugie dziecko - gratulacje, dzieci są fajne. Jeżeli jego matka nie będzie chciała z tobą żyć, to będziesz płacić alimenty - dasz radę, nie będziesz pierwszy ani jedyny. No i zajmuj się przynajmniej od czasu do czasu swoim nowym dzieckiem. Twój syn jest już praktycznie dorosły, powinien to zaakceptować bez problemów i nie powinieneś stracić z nim kontaktu. A jeżeli twoja żona uzna to za powód do rozwodu - to nie koniec świata. W najgorszym przypadku będziesz musiał sam sobie nastawiać pranie skarpet - zapewniam cię, że to żadna tragedia.
    • neojeriomina Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 22:52
      Nie martw się. Może jakiś wypadek się zdarzyć. Wypadki chodzą po ludziach.
    • krakoma Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 23:45
      jak zona zarzada rozwodu wprowadzisz sie do nowej.
      jakos nie wyglada, abys akurat ty byl na tym stratny.
      • krakoma Re: przestroga dla zonatych 01.02.14, 23:45
        z*
    • pomorzanka34 Re: przestroga dla zonatych 02.02.14, 09:11
      trzeba bylo się zabezpieczyć hehhe
      • dreemcatcher Re: przestroga dla zonatych 03.02.14, 12:59
        bo piotrek to troll bo jak możliwe zę żonaty facet i dzieciaty nie wie skad się biora dzieci :)
    • six_a Re: przestroga dla zonatych 02.02.14, 15:51
      ty odleciałeś, bocian przyleci
      jest harmonia
      następnym razem możesz spróbować użyć mózgu. czasami to pomaga.
      • dreemcatcher Re: przestroga dla zonatych 04.02.14, 09:54
        :) takie rady to po fakcie , może dwa bociany przylecą bo mogą być bliźnięta jednojajowe :)
        a kobiety są takie podstępne i potrafią tak zawładnąć facetem i in już czym jak czym to głową nie będzie myślał :). Jak mozna z obca baba iść do łożka bez zabezpieczenia to mi się w głowie nie mieści :)
        • zalosny.jestes Misiu, ale zróbmy to bez!!! 07.02.14, 09:31
          Będziemy uważać! Ja chcę go poczuć, całego we mnie! ;)

Nie gadaj, że nigdy tego nie słyszałeś ;)
          To, że relacja z kobietą może być jak zabawa z benzyną i zapałkami jak się nie ma głowy to fakt ;)
          • dreemcatcher Re: Misiu, ale zróbmy to bez!!! 07.02.14, 15:54
            ech te ryzykantki :)
    • chociemirka Re: przestroga dla zonatych 03.02.14, 18:59
      jak juz sie okaze ze nie jestescie w ciazy to nie zapomnij sie pochwalic zonie ile zaoszczedzisz kasy w njblizszym czasie bo jednak alimentow nie bedziesz placił
      też sie ucieszy :P
      • dreemcatcher Re: przestroga dla zonatych 04.02.14, 13:36
        i to są realne oszczędności :)
        • mieux Re: przestroga dla zonatych 05.02.14, 17:17
          Kiłę i inne tego typu można wyleczyć antybiotykami, chociaż jak wiadomo, antybiotyki są coraz mniej skuteczne. Opryszczki nie wyleczysz, będziesz jeździł po całym kraju w poszukiwaniu lekarza, zrobią ci biopsję (taką grubą iglą w penisa i zabiorą tą grubą igłą materiał do badania). Niby jakieś rokowania na wyleczenie będą, lecz do śmierci będziesz już musiał zapomnieć o seksie z kimkolwiek.

Jesteś pewien, że Twoja żona bez możliwości uprawiania seksu z Tobą, zdradzona, nie poszuka sobie jakiegoś mężczyzny o lepszych parametrach moralnych?

To, że ta napalona (= swędziała ją opryszczka) straszy ciążą, to naprawdę jeszcze mały strach. To, że Cię żona zostawi i dziecko nie będzie chciało znać, to też może i da się przeżyć, lecz to, ze Twój obywatel będzie jedną wielką bolesną raną bez możliwości wyleczenia, zrobi z Ciebie kalekę seksualną na zawsze.

• piotrek_waw121 Re: przestroga dla zonatych 05.02.14, 18:42
            hehe widze ze wciagla wa moja historia i dzieki za super rady. kumpela nie jest w ciazy :) dobra id na romantycny spacer po lazienkach a wy dalej rozpisujcie ie i piszcie lupoty na foum bo tylko na to was stac. nara
            • mieux Re: przestroga dla zonatych 05.02.14, 18:51
              >id na romantycny spacer po lazienkach

W tłumaczeniu: Idziesz do kibla sprawdzić, czemu Cię swędzi.
            • sibeliuss Re: przestroga dla zonatych 06.02.14, 08:14
              piotrek_waw121 napisał:

> hehe widze ze wciagla wa moja historia i dzieki za super rady. kumpela nie jest
              > w ciazy :) dobra id na romantycny spacer po lazienkach a wy dalej rozpisujcie
              > ie i piszcie lupoty na foum bo tylko na to was stac. nara

Mam nadzieję, że po następnym skoku w bok zostaniesz szczęśliwym tatusiem - naturalnie nie z zoną :)
    • bombalska Naprawde, dziwie sie 07.02.14, 01:01
      Kompletnie kobiet nie znasz. Z ta ciaza najprawdopodobniej ona Cie sprawdzala, jak zareagujesz. Teraz to Ty sie chlopie martw, zeby zabujana kolezanka nie opowiedziala rewelacji z delegacji Twojej zonie. Jak naprawde bedzie jej zalezalo na Tobie, to zrobi wszystko, zeby Cie zdobyc. Nawet kosztem rozbicia Twojej rodziny.
      Ciekawe ile panna ma lat, bo moze 30'cha sie zbliza i meza szuka...
    • janekk311 Re: przestroga dla zonatych 09.02.14, 12:22
      To rzeczywiście przestroga... co teraz zamierzasz zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka