hrabia_dewalgo 17.08.04, 11:30 Co kobiety w tym widza? Ze niby troche sucha na poczatku? Naoliwi sie w trakcie zwlaszcza jak ma sie odpowiednio duza tykwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niecierpliwa Re: wazniejsze pytanie- gra wstepna IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 11:46 Ja nic w tym nie widze i wkurza mnie że faceci zawsze zmuszają mnie do tej "gry wstępnej" myśląc że tego chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: wazniejsze pytanie- gra wstepna 17.08.04, 11:55 Gość portalu: Niecierpliwa napisał(a): > Ja nic w tym nie widze i wkurza mnie że faceci zawsze zmuszają mnie do tej "gry > > wstępnej" myśląc że tego chcę. ++++++++++++ I stalo sie. Znalazlem kobiete- ideal! Padam do nozek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: wazniejsze pytanie- gra wstepna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:49 sucha nie sucha to nieważne! wiadomo, że każdy facet zobaczywszy kobietę, czyli istotę doskonałą zostaje ogarniety chucią straszliwą! a kobieta co? stoi, patrzy i widzi co widzi - ,rozpasanego bydlaka, który nigdy nie wie gdzie są jego skarpety i nie umie przyszyć guzika, na dodatek smierdzi piwem i wczorajszym meczem... no i stoi kobieta (lub leży) i myśli sobie mysli tak "wiem, że tego nie znosi, niech się qwa troche pomęczy" znaczy sie normalna ludzka skłonność do sadyzmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś