IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 11:13
Dzis mija pierwsza rocznica mojego zwiazku z najukochansza osoba pod słońcem ,
moim chłopakiem Marcinem . Niespodziewalem sie , ze moge zakochac sie od
pierwszego spotkania , a jednak . Ten rok był dla mnie czyms cudownym , wniosł
wiele do mojego dotychczasowego zycia . Szczerze powiedziawszy otworzyl mi
drzwi do nowych mozliwosci . Dzieki Marcinowi udało mi sie wydostac ze swojego
miasta , zamieszkac w stolicy i znalezc prace . Mieszkamy razem , to bylo moim
marzeniem od poczatku naszego zwiazku , nigdy nie przypuszczalem ze nadejdzie
to tak szybko . Chcialbym Mu za to wszystko z calego serca podziekowac .
Dziekuje Ci za to , ze jestes dla mnie opiekunczy , troskliwy , kochany ,
zawsze podpowiesz w trudnych chwilach , jestes dla mnie calym światem .
DZIEKUJE , ŻE JESTEŚ ZE MNĄ .
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Rocznica IP: *.starnet.katowice.pl 31.03.02, 11:27
      Serdeczne gratulacje kochany Bangallku dla Ciebie i Twojego Marcinka!!! Życzę
      żebyście dalej byli ze sobą szczęsliwi:)))Pozdrowionka i życzenia świąteczne:)
      • Gość: czekam Re: Rocznica IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 11:41
        siemka Kochani!
        Co mam powiedziec? jestem szczeslwy ze Ty jestes szczeslwy
        kochani! zycze wam jeszcze wiele lat szczescia :)
      • Gość: Sucha:-) Re: Rocznica IP: *.chello.pl 19.04.02, 18:07
        No coz niczego innego nie mozna sie bylo spodziefac .Bengalku z calego
        serduszka mojego zycze Wam szczescia,abyscie przed soba mieli mnOOstfo rocznic:-
        )Wytrwalosci w zwiazku oraz przybywajacej milosci z roku na rok:-)
        pozdrowionka :Sucha_Woda
    • Gość: Casjan Re: Rocznica IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 11:41
      Ben, no czegóż innego sie mozna było po Tobie spodziewać :-) ?? Gratuluje z
      całego serca i niech Wam się szczęści
      Casjan
    • Gość: player Re: Rocznica IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.02, 14:11
      Nie ma trudności, których miłość nie mogłaby pokonać. Nie ma choroby,
      której miłość nie mogłaby uleczyć. Nie ma drzwi, których miłość by nie
      otwarła. Nie ma zatoki, nad którą miłość nie wybudowałaby mostu. Nie ma muru,
      którego miłość nie mogłaby zburzyć. I nie ma grzechu, którego miłość nie
      mogłaby odkupić. To bez znaczenia, jak głęboko zakorzenione są kłopoty, jak
      beznadziejnie wygląda sytuacja, jak bardzo sprawa jest zawikłana , jak wielki
      jest błąd . Miłość zaradzi temu wszystkiemu. I jeżeli będziesz mógł kochać
      wystarczająco silnie, będziesz najszczęśliwszą i najpotężniejszą osobą na
      świecie.
      Słowami które zebrala L.L.H. zyczę wszystkiego, wszystkiego naj naj na
      dalszej Waszej wspólnej drodze ;-)
      Przeciez wlasnie o miłość chodzi...
      Pozdrowienia i najlepsze życzenia Świąteczne
    • Gość: TiboS Re: Rocznica IP: *.icpnet.pl 31.03.02, 14:18
      Ech... jakie to wszystko piękne! Od razu przypomina mi się mój ukochany...
      Beniu, gratuluje z całych sił i życzę wam obu wszystkiego naj!!! Oby wytrwałość
      u was była silniejsza niż wszystkie przeciwności losu. NIECH ŻYJE MIŁOŚĆ!!!
    • Gość: Abrex Re: Rocznica IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 17:19
      Wiesz Bengall milość jest tak wielkim grzechem, że do jego popełnienia potrzeba
      dwojga ludzi... Życze Wam, abyście zawsze mogli grzeszyc w ten sposob...
    • brajann Re: Rocznica 31.03.02, 18:54
      Cieszę się, że znam (choćby z netu, ale nie tylko) ludzi, którym się udało,
      którzy są szczęśliwi. Dlaczego? Bo... czerpię od Was energię, bo Wasze
      szczęście pozwala mi wierzyć, że i mnie się uda. Szczerze gratuluję wspólnego
      roku. Na przyszłość życzę nadziei i wiary we wszystko, niech niemożliwe stanie
      się możliwe, niech wszystko co najlepsze stanie się Waszym udziałem.
      • Gość: Gordi Re: Rocznica IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 03:45
        Szczerze gratuluje Bengal nie bywam na czacie ale takie wiadomosci, dobre
        wiadomosci dzieki serdecznym przyjaciolom docieraja do mnie. Mnie ostatnio tez
        sie to przytrafilo, mam nadzieje ze za rok ty bedziesz obchodzil druga rocznice
        a ja piersza.
    • Gość: Marwant Re: Rocznica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 23:01
      Cóż całkiem swojsko w tej enklawie ;-) Co ja mogę ... po kociemu... Beniu... ty
      już wiesz co ;-))) mrrrrrrrr . Najlepszego
    • Gość: Eryk Re: Rocznica IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 17:20
      Najserdeczniejsze gratulacje dla Was Obu! To wiele znaczy w ustach takiego
      zazdrośnika jak ja ;-) Naprawdę cieszę się z Wami i (trochę) zazdroszczę, bo
      dopiero zaczynam mój trwały związek i pełen jestem wielu obaw, a rocznicę mogę
      obchodzić dopiero za 10,5 miesiąca... Jeszcze raz - trzymajcie się, Chłopaki,
      gorąco Was pozdrawiam!!!
      Eryk
      • Gość: zuzka Re: Rocznica IP: *.ath.spark.net.gr 01.04.02, 20:43
        Czesc Bengall, tak mysle, co Ci powiedziec... Czy ja sie ciesze, ze jestes
        szczesliwy? trudno mi zapewniac Cie, ze tak, na pewno wiem ze to dobrze, ze
        jestes szczesliwy, i pokonujac wszelkie urazy, chcialabym pieknie sie do Ciebie
        usmiechnac, wyciagnac do Ciebie reke i zyczyc Ci zeby bajka trwala, zebyscie
        dobro zlem zwyciezali, zeby wichury i zamiecie zycia nie zlamaly tego drzewka,
        ktore sie przyjelo.... niech ono sobie rosnie , a czas nam a przede wszystkim
        Wam pokaze jakie z tego beda owoce... Oby jak najslodsze. Serdecznie
        pozdrawiam, Ula Ateny (zuzka)
        • Gość: Bzyk Tancowaly dwa pedaly jeden duzy drugi maly IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 05:32
    • mikmik Rocznica jest dla mnie i dla niego 02.04.02, 08:44
      a jestem już ze swoim szósty rok i nie musze tego upublicznać
      • Gość: geo Re: Rocznica jest dla mnie i dla niego IP: *.toya.net.pl 02.04.02, 10:08
        może dla niektórych bycie z kimś jest sukcesem i chce się pochwalic, albo moze on po prostu lubi się chwalic;)
        gratuluję również Ci i życzę Ci żebyś nigdy nie musiał niczego zbytnio upubliczniac...;)
      • sloggi Re: Rocznica jest dla mnie i dla niego 15.04.02, 12:32
        Chyba właśnie to zrobiłeś.
        4-miesięczny sloggi.
    • Gość: Romeo Re: Rocznica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 15:51
      Wszystkiego naj naj naj Beniu! oby tak dalej i przez całe życie obdarzajcię się
      miłością, radością i szczęsciem, trzymaj się!

Romeo ;-)
      • Gość: tragic Re: Rocznica IP: *.ath.spark.net.gr 03.04.02, 16:11
        jak to pieknie brzmi przez cale zycie obdarzajcie sie miloscia radoscia
        najlepiej jeszcze miejcie duzo pieknych dzieci i zyli dlugo i szczesliwie....
        ludzie przeciez to dopiero pierwsza rocznica znajomosci, niech bedzie milosci,
        chociaz tak jak piszesz bengallu to zerujesz na jakims palancie ktory ci
        pomaga ... wyciagnal cie z prowincji i pewnie jest starszy od ciebie, ma kase i
        sklonnosc do mlodych chlopcow... Oj zebysmy za rok nie plakali nad rozlanym
        mlekiem jak sie bengall okaze ze za wszystko trzeba w zyciu placic... oby nie
        twoim zdrowiem... nie ma co sie zachwycac prosze panstwa, takie milosci
        pedalskie nic dobego nie wroza, niestety. pozdrawiam
        • Gość: Romeo do Tragic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:06
          Dziwny jesteś, naprawdę...
          Chyba Cię spotkał w życiu cholerny zawód - i nieważne czy z dziewczyną czy z
          chłopakiem. Jak możesz wyciągać takie wnioski kompletnie nie znając tych ludzi?
          Szczerze ci współczuję, naprawdę

do Bena:

Trzymaj się i pozdrów Marcina ;)

Romeo
        • Gość: Eryk Re: Rocznica IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 00:39
          Gość portalu: tragic napisał(a):

> jak to pieknie brzmi przez cale zycie obdarzajcie sie miloscia radoscia
          > najlepiej jeszcze miejcie duzo pieknych dzieci i zyli dlugo i szczesliwie....
          > ludzie przeciez to dopiero pierwsza rocznica znajomosci, niech bedzie milosci,
          > chociaz tak jak piszesz bengallu to zerujesz na jakims palancie ktory ci
          > pomaga ... wyciagnal cie z prowincji i pewnie jest starszy od ciebie, ma kase i
          >
          > sklonnosc do mlodych chlopcow... Oj zebysmy za rok nie plakali nad rozlanym
          > mlekiem jak sie bengall okaze ze za wszystko trzeba w zyciu placic... oby nie
          > twoim zdrowiem... nie ma co sie zachwycac prosze panstwa, takie milosci
          > pedalskie nic dobego nie wroza, niestety. pozdrawiam

Człowieku - i Ty to piszesz z G r e c j i ?! Przeczytaj sobie dwa dialogi
          Platona - "Ucztę" (gr. "Symposion") i "Fajdrosa". To dopiero lektura o pedalskich
          miłościach - a w dodatku kanon europejskiej, heteryckiej, judeo-chrześcijańskiej
          kultury...
          Pzdr dla Ojczyzny słowa "paiderastia" ('miłość do chłopców') :-)
    • Gość: Allecc Re: Rocznica IP: 212.120.136.* 15.04.02, 12:03
      Pięknie, pieknie, rozumiem, że pierwszy kryzys juz was minął, kolejny dopiero
      za 3 lata. A tak na serio, to gratuluję :-))
    • Gość: JArasek Re: Rocznica IP: *.sssa.com.pl 16.04.02, 09:42
      GRATULUJĘ , ŻYCZĘ DUŻO SZCZĘŚCIA I NASTĘPNYCH LAT RAZEM , TRZYMAM KCIUKI ,
      POZDRAWIAM!!! :)
    • Gość: mar Re: Rocznica IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 14:57
      Hm... takze gratulacje ode mnie. Mnie cieszy radosc i szczescie innch, a
      jeszcze bardziej chyba uradowaly mnie te wszystkie cieple, serdeczne i mam
      nadzieje szczere komentarze i zyczenia skladane Wam od innych bywalcow forum.
      Bo tak sie jakos dziwnie zlozylo, ze tych ironizujacych nie pojawilo sie tu za
      duzo - ha - moze skrzetnie omineli to miejsce. Trwajcie w swojej milosci i
      pielegnujcie ja nadal. Trzymam kciuki i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka