swinka_finka 03.06.14, 09:42 które mają więcej ciała ? Takie które nie mieszczą się w standardowych rozmiarach 38-40 tylko w większych ? Takie które mają duzy biust i pełne uda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzoot Re: Kręcą Was kobiety 03.06.14, 22:56 Mam dwóch kolegów których zachwycają dziewczyny w rozmiarze 44-46, tak więc tacy faceci się zdarzają. Różne są gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kręcą Was kobiety 04.06.14, 09:31 swinka_finka napisała: > które mają więcej ciała ? > Takie które nie mieszczą się w standardowych rozmiarach 38-40 tylko w większych ? > Takie które mają duzy biust i pełne uda ? Masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Kręcą Was kobiety 04.06.14, 19:42 > Masz kompleksy? absolutnie,po prostu jestem ciekawa jak to jest z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kręcą Was kobiety 04.06.14, 21:37 Mmnie nie ale czarni lubia duze kobiety. Mowia ze koszty takie same jak chuda a ciala o wiele wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Mężczyzn kręcą kobiety mające duży biust... 05.06.14, 13:03 ...i pełne uda. Rzadko którego jednak kręcą grube baby, którym wydaje się, że ich otyłość powinna być interpretowana jako "pełne kształty". Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Mężczyzn kręcą kobiety mające duży biust... 05.06.14, 15:45 ok cycki jestem w stanie zrozumieć ale pełne uda ? co w tym fajnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Mężczyzn kręcą kobiety mające duży biust... 05.06.14, 18:23 swinka_finka napisała: > ok cycki jestem w stanie zrozumieć ale pełne uda ? > co w tym fajnego ? WHR zbliżony do 0,7. Atawizm - dokładnie to samo co z dużymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: Mężczyzn kręcą kobiety mające duży biust... 05.06.14, 18:51 feel_good_inc napisał: > > ok cycki jestem w stanie zrozumieć ale pełne uda ? > > co w tym fajnego ? > WHR zbliżony do 0,7. Atawizm - dokładnie to samo co z dużymi cyckami. A co ma WHR do grubości ud? Kobieta może mieć wąską talię, szerokie biodra (czyli optymalne WHR) i jednocześnie długie szczupłe uda. Jedno drugiemu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Mężczyzn kręcą kobiety mające duży biust... 12.07.14, 11:17 > A co ma WHR do grubości ud? Kobieta może mieć wąską talię, szerokie biodra (czy > li optymalne WHR) i jednocześnie długie szczupłe uda. Jedno drugiemu nie przesz > kadza. i jeszcze z prześwitem między udami... fuj.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm Re: Kręcą Was kobiety 10.07.14, 07:17 kwestia gustu, o którym podobno sie nie rozmawia... :) osobiscie wole kobietki, które maja więcej ciałka i duży biust niż chudzinki z jego zanikiem. jednak jak w każdym przypadku nie nalezy uogólniać. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Kręcą Was kobiety 12.07.14, 11:14 większości nie kręci, ale chyba nie można tego jakkolwiek zaszufladkować, moim zdaniem to jest kwestia indywidualna. Bywają mężczyźni, którzy puszystych kobiet nie lubią a ofisiają na punkcie jednej konkretnej. Mój nie lubi zbyt szczupłych, co nie znaczy, że kręcą go grube. Ja go kręcę, ale to inna bajka ;), bo rzekomo wciąż mnie kocha :P. Jak byłam szczupła miałam małe piersi, teraz po ciążach mam takie, że on wiecznie szaleje i już do mnie biegnie jak się rozbieram ;). Nie zapomnę starszego pana (po 50tce??) jak zaczepił mnie gdy wyrzucałam śmieci pytaniem "to takie naturalne??", nie wierzył :)... no ale wracając do tematu.. Z racji, że ciągle się odchudzam, górą jestem już dość szczuplejsza, smukła twarz, ale brzuchol jak worek niestety wciąż wisi, więc kiedy siedzę za kasą widać mnie do max wysokości mostka. Bywają mężczyźni, którzy zerkają albo wręcz patrzą na mnie z oczami pełnymi zachwytu (bo brzydka z twarzy to ja nie jestem ;)), który mija niestety z momentem gdy wstanę i wyłania się brzuch :D:D Odpowiedz Link Zgłoś