Dodaj do ulubionych

Podchody licealistki

22.08.14, 11:45
Witam jako nowicjusz na tym forum.

Panowie, chciałbym poznać Wasz pogląd na motyw który w ostatnich dniach, nie ukrywam - całkiem przyjemnie - mnie spotyka. Jestem prawie 40 letnim facetem, dbającym o siebie i z poczuciem humoru. Od dwóch lat nie mam na sobie żadnych zobowiązań, jestem bezdzietny i rozstałem się z długoletnią partnerką. Kilka dni temu mój lepszy brat przysłał do mnie moją siostrzenicę która od września rozpoczyna naukę w liceum sportowym. Zamieszkała u mnie aby nie dojeżdżać kawał drogi, poza tym mamy spory dom więc dziewczyna ma pełną prywatność i swobodę zapraszania znajomych.

Już od pierwszego dnia przeprowadzki wysyła mi jasne sygnały że jest zainteresowana czymś więcej niż tylko "wujkowaniem". Prowokuje mnie swoim zachowaniem, gestami, słowami. Nie raz słyszę że jeśli coś jej kupię czy załatwię to bardzo miło mi się odwdzięczy lub toczy ze mną przy śniadaniu rozmowę w stylu "rówieśnicy mnie nie interesują, gustuję w dojrzałych facetach". Oczywiście paradowanie po domu w samej bieliźnie, wołanie o podanie ręcznika gdy stoi pod prysznicem, leżenie na moim łóżku pod pretekstem wygodnego oglądania telewizji.

Z mojego punktu widzenia nie ma miejsca na żaden rozsądek gdyż dziewczyna jest bardzo atrakcyjna. Wysoka jak na swój wiek, bioderka ładnie wyprofilowane, kształtne piersi, smukłe nogi, długie blond włosy i śliczna buzię.

Zwracam się zatem do osób postronnych, być może mieliście Panowie podobne doświadczenia lub podzielicie się ze mną umiarem którego coraz bardziej zaczyna mi brakować.

Dzięki :)
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Podchody licealistki 22.08.14, 12:00
      biedastwo, musisz być bardzo zdesperowany, żeby z małoletnią rodziną seks uprawiać.
      i ogarnij trochę koneksje rodzinne, bo bratanicy od siostrzenicy chyba nie odróżniasz.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Podchody licealistki 22.08.14, 20:34
        Sixo - jesteś straszliwie okrutna dla męskości autora :D

btw. Nie potrzebujesz żeby ci ręcznik podać? :D
    • zalosny.jestes Zwykłe shit testy... 22.08.14, 13:05
      laska chce przetestować czy "może mieć" dojrzałego faceta. Takie klasyczne podbicie babskiego ego. Jak chcesz stuknąć to działaj i nie myśl ale na 90% obstawiam, że jak dojdzie co do czego to raz, że nie zadupczysz bo będzie miała okres (wpisz dowolną wersję) a wszyscy w rodzinie dowiedzą się, że się do niej dobierałeś. To jest chory gatunek niestety...
      • sootball Re: Zwykłe shit testy... 23.08.14, 11:29
        Chore byłoby gdyby jednak zadupczył. Jeśli "dostanie okresu", to znaczy że pomimo bycia robiącą głupoty nastolatką, zna jakieś-tam granice.

Również to, że 40 letni facet zastanawia się serio czy bzyknąć dzieciaka, córkę brata w dodatku, jest naprawdę chore.
        • zalosny.jestes Tak naprawdę chory to jest ten świat. 02.10.14, 10:25
          Jestem bardzo szczęśliwy, że to nie ja go wymyśliłem ;)
    • gyubal_wahazar Re: Podchody licealistki 22.08.14, 17:19
      Możliwości są 2:

a) jest zdrowo szurnięta (bo dla normalnej nastolatki (bez urazy) czołgasz się na cmentarz) i w związku z tym, nie masz bladego pojęcia, jak bardzo jej jeszcze bije i co Ci wywinie

b) dobrze wie co robi i jak ją pukniesz, będzie miała Cię w saku, nagrywając Twe sapanie smarkiem spod łóżka i szantażując, że oskarży Cię o gwałt

Co do mnie, nie tknąłbym nawet kijem od kibla, ale jeśli musisz (bo inaczej się udusisz), to wcześniej nagraj ją sam, jak Cie rwie. I to więcej niż raz, najlepiej z obrazem

Tak czy inaczej, po mojemu, prawdopodobieństwo że prędzej czy później stracisz lepszego brata i część uzębienia graniczy z pewnością
      • straszny.upal Re: Podchody licealistki 22.08.14, 19:37
        Tak samo uważam.
        Widac, że trafiła na podatny grunt, bo się podtatusiały gnojek aż ślini do młodej. Toż to banalne do bólu.
    • pomorzanka34 Re: Podchody licealistki 22.08.14, 20:09
      aż tak mocno jesteś zdesperowany aby lecieć na bratanicę
      chłopie ogarnij się ! to córka brata nie masz skrupołów ?
    • pomorzanka34 Re: Podchody licealistki 22.08.14, 20:11
      odwr óćmy sytuację :gdybyś to Ty miał córkę która próbuje władować się do łóżka Twojemu bratu nie ruszyłoby Cię to w ogóle ? nie wierzę pewnie po pysku byś mu nastrzelał
      • sootball Re: Podchody licealistki 23.08.14, 11:32
        Panna również potrzebuje ustawienia do pionu.
        • triismegistos Re: Podchody licealistki 23.08.14, 13:15
          Oczywiście, że potrzebuje. Tak jak młodsze dziecko bawiące się zapałkami potrzebuje ustawienia do pionu, a nie nagrań, że "samo się bawi", i dywagacji, czy próbuje wyłudzić od opiekuna odszkodowanie za ewentualne skutki.
    • engine8 Re: Podchody licealistki 22.08.14, 22:47
      Dziewczyna potrzebuje kasy i ma niewiele opcji na to aby zarobic.
      Koledzy w jej wieku kasy rowniez nie maja tak ze z nimi te przyjemnisci musi to robic za darmo , Zamiast sie szwedac po galeriach albo znajdowac sobie obcego utrzymanka najwygodniej byloby ta kase ciagnac od Ciebie - bezpieczniej to i wiecej poniewaz jak raz pojdziesz z nia to masz przechlapane...szantaz murowany. "Ogoli" Cie do zera.
      Ja bym jeju bardzo powaznie wytlumaczyl jakie uklady sa i beda pmiedzy Wami - nagral bym te rozmowe dla wlasnego bezpieczenstwa poniewaz nie wiesz kiedy i z czym gowniara wyskoczy i o co Cie pozniej posadzi.... To nie zarty..
      • facet_on_line [...] 23.08.14, 08:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Podchody licealistki 21.03.15, 19:12
        A tą swoją godną-pożałowania żonę/partnerkę (chyba, że wyimaginowaną) też nagrywasz?
    • riki_i Re: Podchody licealistki 23.08.14, 12:42
      To jeszcze straszna gowniara i ma siano w glowie. Przede wszystkim nagrywac te propozycje , najlepiej z obrazem, zeby miec ja w szachu. Bzykac nie radze, bo nawet jak bedziesz mial trzymanie na ewentualny szantaz, to i tak atmosfera w rodzinie bedzie nie do zniesienia. Laska szybko wyrosnie z fascynacji Twoja osoba i zacznie wylewac jad, zlosliwosci i tkac intrygi w rodzinie (oczywiscie na inne tematy). Lepiej poznaj ja z kumplem, a ona niech ci przyprowadzi kolezanki.
    • antyk-acap Re: Podchody licealistki 23.08.14, 13:54
      A więc to myśli mysz podchodząc do pułapki...
    • marz12ka Re: Podchody licealistki 23.08.14, 16:39
      "engine 8" bardzo trafnie napiał(a) , bratanica szuka sponsora i niedaj sie w to wciągnąć !
      rozmowe z nią przeprować o relacjach jakie powinny panować między bratanicą a wujem ale tak zeby jej nie obrazi i koniecznie nagraj to bo smarkata moze chciec sie na Tobie zemscić, skoro robi takie podchody to znaczy ze jest wyrachowana jak na swój wiek!
    • ste.do Re: Podchody licealistki 23.08.14, 17:19
      Ostatnio w kontekście tragicznych okoliczności przytaczane były fragmenty wypowiedzi R.Williams`a. Jedna z nich szczególnie nadaje się by zacytować ją tutaj:
      "Facet ma dwie głowy, ale tylko tyle krwi, że tylko jedną z nich może zasilać w jednym czasie".
      Dzierlatka w każdej chwili może się wykpić od swojego zachowania i stwierdzić że żle ją zrozumiałeś, że traktuje cię właśnie jak dobrego wujaszka i zupełnie nie kojarzy z facetem do "tentego", dlatego pozwalała sobie na tak swobodne zachowanie. A ty wyjdziesz na idiotę.
    • katiko Re: Podchody licealistki 09.09.14, 14:07
      Bardzo dobrze Cie rozumiem. Czasem ochota na sex zaczyna rzadzic naszym umyslem.
      Nastolatki do tego sa bardzo pewne czego chca w danej chwili i wlasnej sexualnosci.
      Niestety myslenie dlugodystansowe - w przypadku sexu - sie nie sprawdza.
      Ona mysli, chce go teraz. Ale nie mysli, jak to bedzie zaraz po. Chociazby wtedy gdy jej sie nie spodoba.
      No i brat by Cie zabil.

Wiec, obojetnie jak bardzo macie ochote powiedz jej, ze dziewczyn przed 18tka nie tykasz. Zeby przestala Cie uwodzic az skonczy 18 lat. A do tego czasu niech sobie znajdzie jakiegos rowiesnika.
      • katiko Re: Podchody licealistki 09.09.14, 14:10
        a, i zgadzam sie, ze slowa "odwdzieczyc sie" smierdza szukaniem sponsora.
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Podchody licealistki 21.03.15, 19:15
          Może jestem niezwykle naiwna, ale dla mnie takie słowa to baza flirtu.
          Dziewczynka jest młoda, a wszyscy się tu cynizmu i podstępu doszukują. No cóż, każdy sądzi po sobie.
    • facettt napisz , czy dom jest duzy ? 24.11.14, 18:22
      w jakim jest stanie i z ktorego roku, oraz ile m2 ma ogrod ?

- bedziemy wtedy miec pelny obraz co do jej intencji...
    • brak.slow Re: Podchody licealistki 14.12.14, 00:23
      "Wysoka jak na swój wiek, bioderka ładnie wyprofilowane, kształtne piersi, smukłe nogi, długie blond włosy i śliczna buzię. "
      albo jesteś zdowo yebnięty, albo jesteś trollem.
      bzykaj młode, ale nie córkę brata zboczencu.
      • speedboat8 Re: Podchody licealistki 14.12.14, 18:51
        he he! zapomnials ze to forum dla facetow a nie Prawdziwych Polakow :)
    • merrigold30 Re: Podchody licealistki 19.12.14, 17:29
      Mamo, tato bzykam waszą wnuczkę....
    • zgred.polarny Re: Podchody licealistki 21.12.14, 14:19
      Jest praktyczne ryzyko w tej sytuacji!
      Bratanica zajdzie z jakimś małolatem, a ciebie poda za ojca dziecka:/ Wybronisz się lub nie ale nerwy i kasę (na obronę) stracisz ...
    • puzon_brudnego_sancheza Re: Podchody licealistki 01.01.15, 14:36
      Czy hekt.or.not wychędożył młódkę? Umilkł na dobre i już się chyba nikt z nas nie dowie, jak było i czy coś się między nimi wydarzyło. Musiało mu nieźle paść na dekiel, żeby dopatrywać się jakichkolwiek sygnałów, które to rzekomo wysyłała mu niewinna młódka. To już innych kobiet w swoim otoczeniu nie miał, iż w swej desperacji dopatrywał się podtekstów seksualnych w zachowaniu tej biednej, nieszczęsnej dziewczyny?
      • speedboat8 Re: Podchody licealistki 01.01.15, 17:29
        Haha! dobre. Jak zwykle punkt widzenia nic nie "kumajacej" niewinnej kobiety .
        Byla tu taka dyskusja ,mega dyskusja na temat granic swobody ubierania sie kobiet i potezne cigi dostal facet ktory twierdzil ze ocisle legginsy sa zaproszneim do zaczepki seksualnej.Peawie 99,9 kobitek pastwilo sie nad nim ze zbok i w ogole ladaco!
        Prawda jest taka ze kobitki maja inny seksulaizm niz faceci.Inaczej on dzila.Kobiweta potzrebuje pobudzenia wyobrazni najpierw i wyluzowania sie aby mial ochote na seks a facetowi potzrebny jest "tylko " ladny obrazek :) Kobiecie on uruchamia osrodki pamieci a u faceta osrodki erekcji Tak wynika ze skanow mozgu :)

Kobiety wiec nie rozumieja bo albo sa za glupie na to albo malo bystre ze facet reaguje na sygnaly wizualne jako zacheta na zasadzie :nie ubralaby sie tak jesli by nie cchiala sie dymac
        ZArowno facet nie lapie przekazu jak i kobieta nie rozumie seksualizmu w ogole.:)

Jesli nastolatka zaklada stringi i lazi po pokoju wujka to dla niej jest doznanie estetyczne bo sie sama sobie podoba ,zas dla niego zacheta do bzykania. On nie rozumie i ona nie rozumie :) ot cala prawda.!

W szkolach tego nie ucza no katechetki tez nie kumaja a oprocz tego maja misje ! a z ta wiedza nie byloby problemu molestowania seksualnego czy prowokowania napiec miedzy plciami.
        • merrigold30 Re: Podchody licealistki 01.01.15, 23:37
          Acha, mam nadzieję, że nie masz córki, bo jeszcze mogłaby nie zrozumieć Twojego seksualizmu.....
          • speedboat8 Re: Podchody licealistki 02.01.15, 04:37
            Masz zla nadzieje ,wychowalem corke i bacznie ja obserwowalem wiec sporo mialem materialu do przemyslen na podstwiwe mojej ex i kobiet z ktorymi mialem kontakt .Widze tez roznice w podejsciu do tego samego problemu w wydaniu seksuologow :kobiet i mezczyzn.One niby fachowcy a tez nie rozumieja a raczej ciezko im zaakceptowac ze seksualizm meski jest inny niz kobiecy Dlatego radze facetom nie korzystac z uslug seksuolozek a raczej zdecydowanie seskusologow .To samo dotyczy psychologow. :)
            Szadze ze ta uwaga miala byc zlosliwoscia autork pod moim adresem:)i.Szkoda ze nic nie rozumiei pewnie nie zrozumie w przyszlosci a poza tym reprezentuje bardzo zly typ szowinistki damskiej co skutecznie ja blokuje i stwarza problemy w relacjach damsko meskich jakich tu wiele sie przewija.Na szczescie nie sa to typy reprezentatywne chco liczba ich jest spora.
            Problem ich polega na tym ze nie potrafia nawiazac na plaszczyznie seksu komunikacji z facetem istad ich frustracja:).
            Jako ciekawostke podam ci ze robiono skany mozgow kobiet i mezczyzm pokazujac im zdjecia atrakcyjnych mezczyzn i kobiet.Kobietom natychmiast uaktywnialy sie obszary pamieci a facetom erekcji..Tak to wyglada na plaszczyznie najbardziej podstwowej .Powinno ci to dac do myslenia :)zamiast silic sie na uszczypliwosci.

• merrigold30 Re: Podchody licealistki 02.01.15, 19:32
              Dzięki za chałupniczą psychoanalizę, ale nie otrzymałam odpowiedzi, czy seksualność faceta usprawiedliwia kazirodztwo?
              • speedboat8 Re: Podchody licealistki 05.01.15, 23:39
                Jelsi ty psychologie ewolucyjna ktora w tej chwili jest na topie do tego stopnia ze kazdy powazny badacz ja uwzglednia nazywasz chalupnicza psychoanaliza swidczy tylko ze mam 100%n racje. :)
                Jestes zarozumiala i niedouczona.Polecam Buss "Psychologia ewolucyjna" do poczytania.Zobaczysz swiat z innej perspektywy i moze ci sie otworza oczy. na fakt ze facet to nie kobieta z parowka miedzy nogami ale zupelnie inny od waszego swiat psychoseksualny
                Nasz mozgi rozwijaja sie pod wplywem doswidczen i nikt nie da gwarancji ze rozwina sie wg okreslonego modelu jest to raczej sparwa dosc przypadkowa a wiec i seksulanosc tez rozwija sie niejako samoistnie.Gwarantuje ci ze 99,9% ojcow patrzac na dorastajace corki ozczuwa do nich pociag fizyczny.Kiedys w spolnotach pierwotnych panowal powszechny promiskuizm seksulany i mormalka bylo ze ojcowie wspolzyli z corkami.Badacze twierzda ze to wlasnie ten promisluizm byl bezposrednia przyczyna ze nasze mozgi rozwinely sie do tego stopnia ze zawladnelismy Ziemia. W kazdym razie kazirodstwa nie da sie wyplenic bo jest on czescia naszej seksualnosci.Kobiet to tez dotyczy.GLosna sprawa bylo w USA to ze matka karmila piersia 10 latka !Dopiero ojciec sadownie zmusil ja do zaprzestania takich praktyk. KObiety bardziej sie maskuja ze swoimi emocjami seksualnymi wiec trudno to zjawisko ocenic ale sadze ze krzywa Gausa mowi prawde i nawet wsrod kobiet jest 2% kazirodczych praktyk.
                • merrigold30 Re: Podchody licealistki 07.01.15, 22:41
                  Rany koleś, przeczytaj jeszcze raz co napisałeś... Po pierwsze sam siebie degradujesz do chodzącej, bezmózgiej parówki. Ilu badaczy psychologów, antropologów, socjologów tyle jest teorii.Ty się uczepiłeś jednej. Uważasz, ze chów wsobny sprzyjał rozwojowi gatunku?
                  Rozumiem, że jak Twój brat/szwagier będzie bzykał Twoją córkę to przyklaśniesz?
        • barboreczka Re: Podchody licealistki 03.01.15, 13:17
          speedboat8 napisał(a):
          > ZArowno facet nie lapie przekazu jak i kobieta nie rozumie seksualizmu w ogole
          > .:)

Nie zgadzam się z tym, i ja, i chyba wszystkie dziewczyny, które znam (o ile na te tematy była rozmowa) bardzo dobrze wiedzą, że faceci te sprawy widzą inaczej, to, że mężczyźni "lecą na obrazki" to jest jakiś elementarz, to już w gimnazjum ma się taką wiedzę.

A mężczyźni też dobrze wiedzą, że nie w każdej sytuacji trochę skąpy ubiór na randce na przykład przekłada się na komunikat "Chcę iść z tobą do łóżka" - raczej z moich obserwacji wynika, że zaczynają mieć taką nadzieję ;) ale to nie jest pewność, tak jak to przedstawiasz.

Natomiast zgadzam się, ze w szkołach powinni uczyć czegoś praktycznego o różnicach między płciami, nie tylko anatomii :)
          • speedboat8 Re: Podchody licealistki 05.01.15, 23:28
            No! jednak sama mi dostarczasz materialu potwierdzajacego teze ze kobiety kompletnie nie rozumieja seksualnosci facetow.
            (...)A mężczyźni też dobrze wiedzą, że nie w każdej sytuacji trochę skąpy ubiór na randce na przykład przekłada się na komunikat "Chcę iść z tobą do łóżka" - raczej z moich obserwacji wynika, że zaczynają mieć taką nadzieję ;) ale to nie jest pewność, tak jak to przedstawiasz.(...)

To ze jemu sie wydaje ze bedzie seks na pierwszej randce gdy dziewczyna sie skompo ubierze wcale nie oznacza ze w duchu tego nie mysli :) 99(% a moze i wiecej ma taka nadzieje mimo edukacji pomoc szerokiej w szkolach gdzie katechetki pracuja za ekspertow. To ze on" wie" wcale nie oznacza ze nie mialby ochoty ja bzyknac :) Ja wierze badaniom neurologom a nie twoim obserwacjom :) Facet przeciez nie jest otwarta ksiazka, tez potrafi sie znakomicie maskowac i kobiecy radar nic nie wykryje.Ostanio laska mi poioedziala ze miala wrazenie ze jestem z kamienia a ja od oierwszej randki mialem ochote ja bzyknac :) ,nawet na ulicy:)
            Nie doceniasz "elementarza jak ty to nazywasz.Kazdy facet jak widzi fajna dziewczyne to ma ja ochote przeleciec od zaraz! tyle ze kultura wpoila mu juz niezbedne hamulce:) i to one tak skutecznie falszuja wasz kobiecy skaner.:) jego emocji :)
    • mateus-z123456 Re: Podchody licealistki 09.01.15, 23:06
      zostaw to dziecko
    • konwalia55 Re: Podchody licealistki 10.01.15, 23:31
      Witam jako nowicjusz na tym forum.

ojj, chyba nie tylko na forum jestes nowicjuszem :/
    • wiarusik Re: Podchody licealistki 10.01.15, 23:58
      oł, ciekawe tematy, może zostanę tu na dłużej ;)
      wiem co czujesz, sprawa jest kusząca. warto nagrać czy będziesz chciał przelecieć, czy poważnie z pannicą porozmawiać. to sytuacja, kiedy smaczny kąsek sam pcha się do ust, ale ten kąsek to rybka fugu-jeśli starannie nie przygotujesz to po tobie. pamiętaj, że ten związek nie ma przyszłości. póki młoda wystarczy jej sex i prezenty, ale później poszuka kogoś do związku. po seksie nie będziecie się już traktować jak rodzina, zatem rozstanie będzie jak w każdym zwykłym przypadku nieprzyjemne. pół biedy jeśli będziecie się unikać na spotkaniach rodzinnych, gorzej jak rodzina się dowie i wtedy o spotkaniach we wspólnym gronie zapomnij.
    • frankthe1st Re: Podchody licealistki 20.02.15, 16:21
      Pogoń dziewczynkę do brata. Sytuacja śmierdzi problemem i cokolwiek się stanie jeśli się stanie to TY będziesz ten najgorszy. Córeczki tatusia zawsze są niewinne.
    • lepian4 Re: Podchody licealistki 04.03.15, 13:54
      "Zamieszkała u mnie aby nie dojeżdżać kawał drogi, poza tym mamy ..."

Prostackie sa te twoje fantazje erotyczne. Nastepnym razem zdecyduj sie, czy goscisz dupke w swoim domu sam, czy jest was wiecej? Cale kude legiony!

Popros mamusie, do ktorej ten wasz wielki dom nalezy, by sie toba powazniej zainteresowala.
    • lorelailee Re: Podchody licealistki 05.03.15, 23:35
      brrr, ja to nawet jak tylko czytam ten caly opis to widze podstarzalego statusialego 40latka z piwnym bebzonem ktoremu szaleja hormony, i jak 16 latka chodzi po domu wlasnego wujka w koszulce i w majtkach to interpretuje to jako zachete do bara-bara.
    • 9pavel Re: Podchody licealistki 21.03.15, 21:00
      minelo troche czasu, wiekszosc jest pewnie ciekawa co wyniklo z owej sytuacji
      chyba, ze to wylacznie twoje fantazje
    • back.office Re: Podchody licealistki 02.04.15, 21:29
      Co za pato.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka