Gość: g IP: *.waw-smy.leased-e.ids.pl 05.04.02, 15:53 I niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest. Poproszę o przykłady z życia - co zrobiłeś dla swojej kobiety, żeby udowodnić, że ją kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: *.ok.ae.wroc.pl 05.04.02, 19:11 Gość portalu: g napisał(a): > I niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest. Poproszę o przykłady z życia - co > zrobiłeś dla swojej kobiety, żeby udowodnić, że ją kochasz? uprawialem z nią sex (ok.3 min.- bo tyle mi wystarczy) Odpowiedz Link Zgłoś
emend Re: Mężczyźni nie potrafią kochać 05.04.02, 19:17 > I niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest. Poproszę o przykłady z życia - co > zrobiłeś dla swojej kobiety, żeby udowodnić, że ją kochasz? Nie potrafia kochac, ale za to jak potrafia zdradzac !!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: 212.160.165.* 08.04.02, 13:53 Tego nie da sie udowodnic. To kwestia wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 06:44 Gość portalu: g napisał(a): > I niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest. Poproszę o przykłady z życia - co > zrobiłeś dla swojej kobiety, żeby udowodnić, że ją kochasz? Trudno tego udowodnic a szczegulnie dla Ciebie- lecz moge powiedziec ze jestem zonaty od 1974 roku i w dalszym ciagu kocham swoja zone. Pozd.z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: *.netacad.uz.zgora.pl 11.04.02, 08:06 nic, poza tym, ze pozwolilem jej odejsc... a ona zostala HURRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: 213.25.85.* 11.04.02, 10:24 Mój ukochany jechał 1000 km aby być ze mną 9 godzin i potem wracał tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruska Re: Mężczyźni nie potrafią kochać IP: 212.45.5.* 11.04.02, 10:33 Jesli mezczyzna odchodzi od dwojki kochanych dzieci i bierze slub z druga kobieta, to jest dowod na milosc do niej? Odpowiedz Link Zgłoś