chooligan 14.09.04, 08:34 tylko kasa wam w głowie - szok! A gdzie myslenie że facet to też człowiek a nie wasz zasrany niewolnik + potfel. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:42 sa trzy wyjscia: -lepiej szukac -zostac niewolnikiem z portfelem -byc samemu polecam pierwsze rozwiazanie:P a skad takie stwierdzenie z samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 08:44 > a skad takie stwierdzenie z samego rana? Zła kobieta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:46 hehe tak myslalem:P nie ma to jak obudzic sie rano,albo na chwile gdzies przystanac i pomyslec sobie: to zla kobieta byla:D zycze powodzenia z kolejna:] Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 08:47 facet, to też człowiek myślący, w ukryciu płaczący, mający swoje marzenia, tęsknoty, swoje smutki i radości. Niezwykle, wbrew pozorom, wrażliwy, uczuciowy, tylko dlaczego uogólnia swoje przykre doznania do ogółu;no, chyba, że biedny szuka czegoś wśród dziwek... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:54 to ja jestem jakas lewa - same gołodupce, które ni cholery nie chcą dac sie zniewolic ;) może kazdy znajduje to czego szuka??? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:47 Jak babka która pierdoli od kilku lat że mnie kocha, odsuwa się w kwestii zapłacenia za niewinną kartę kredytową citibanku? Szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:03 to zla kobieta byla :P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:12 a tak rozumiem, to duzo tlumaczy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:13 nie,nie.to tlumaczy wszystko:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:15 jak sie nad tym zastanowic to maszz racje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:26 wlasnie sie zastanawialem,co kobieta mowi o "bylym". facet powie: to zla kobieta byla lub przeklnie soczyscie, a kobiety? slyszalem juz: byl dziecinny,niedojrzaly,bez kasy:/... jest jakies uniwersalny zwrot? bo chyba nie: to zly facet byl:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:27 nie wiem ja sie nie znam:)ja zawsze mowie "i znowu wszystko spieprzylam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:29 no nie:D teraz to mnie zabilas:))) jak tak mozna?:] Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:40 no mozna widac bo taka jest prawda;)ale idzie sie przyzwyczaic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:42 ponegocjujmy:D umowmy sie ze twoja wina jest w 50%.ok?:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 09:48 ja mam takie cos ze czuje sei winna czesto za wszystko i w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jill5 Re: ...anae dziwkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:57 A ja lubie takie "tanie teksty" o moich bylych w stylu "to nie byl ten" - jesli ja zrywam. Jesli on...to sie pocieszam na rozne sposoby "i tak nie byl wystaraczajaco dobry dla mnie" "byl idiota" czy cos;) Zawsze sie cos wymysli na potrzebe chwili. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caren Re: ...anae dziwkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:27 A może by tak nauczyć się wyciągać wnioski? Ciągle trafiać na to samo, to albo duży pech, albo powtarzanie tych samych błędów. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ...anae dziwkii IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.09.04, 10:16 no, a ja tak ladnie chcialam powiedziec: dzien dobry :) i teraz w konsternacje Pan mnie wpedzil, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 10:24 spoko przyjmijmy ze to nie o nas i tej wersji sie trzymajmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ...anae dziwkii IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.09.04, 10:27 hahaha, no! co tam u Ciebie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 10:31 jeszcze nie wiem co u mnie bo sie dobudzic nie moge,kurde kiedy ja sie wyspie to nie wiem a ja tak spac lubie ;)))chyba wszystko u mnie ok zaraz sie zabieram za nauke ,zeby to sie juz skonczylo bo tone w papierach i juz nie moge na ten burdel patrzec ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ...anae dziwkii IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.09.04, 10:37 no ja zaraz wybywam z domku do swojego krolestwa, tylko jeszcze kawe wypije sobie i przemysle owe "spadaj" autora watku ;) mysle, ze juz jestes naumiana i wystarczy jedynie posprzatac ten gruz, buziaki! PS. weekend ma byc przepiekny, jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 10:39 wypij kawe ale o tym spadaj nie mysl nie warto on jest gniewie.milego dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 10:29 Spadaj na drzewo. Ale moja Gośka przegieła i od dzisiaj koniec ze sraniem po krzakch i wycieraniem dupy liścmi :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:09 e tam - jak przez kilka lat nie była materialistką, to nie stała sie nią z dnia na dzień... może po prostu ma chwilowe problemy finansowe, albo wydatki o których nie chciała Ci mówić... wystarczy pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 11:41 burunduk - czy Ty masz jakieś ukrainskie pochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: ...anae dziwkii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:00 a z czego to wnioskujesz? bo jak wrózysz np. z "burunduka" to adekwatnie moge przypusczac, że ty pochodzisz spod trybuny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: ...anae dziwkii 14.09.04, 22:34 On ma solidne angielskie korzenie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: ...anae dziwkii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:20 ocho... demon z pochodzeniem cmentarnym sie odezwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozdarta_sosna Re: ...anae dziwkii 16.09.04, 15:20 współczuje, ale po takim okresleniu i uogolnieniu wwszystkich kobiet, stwierdzam ze musiales i wygladac na frajera i sie nim okazac skoro zostales niezle naciagnięty. i jesli nie zmienisz zdania o innych to farajerem zostaniesz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś