Dodaj do ulubionych

Chcę się zakochać!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:13
Po prostu nie mogę już żyć bez miłości...muszę pokochać jakiegoś fajnego
mężczyznę bo chyba zwariuję! Hej, gdzie się podziewacie - fajni mężczyźni po
30-tce?
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.hwr.Arizona.EDU 28.09.04, 10:17
      A gdzie bylas jak fajni mezczyzni interesowali sie Toba?
      Pewnie szukalas fajniejszych.
      • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:23
        Ja nie stopniuję przymiotnika "fajny" - albo się jest fajnym albo nie ;-)
        Gorzej jak sprawia wrażenie fajnego a potem okazuje się niefajny - na takich
        niestety trafiałam...
    • Gość: Asik Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 28.09.04, 10:25
      Chcesz pokochać kogoś? A, może po prostu nie zauważasz tego kogoś koło siebie:-)
      • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:37
        Ale wokół totalna pustka...sami zajęci, żonaci albo playboy'e...więc dlatego
        pytam - czy istnieją gdzieś wolni mężczyźni - zwykli, inteligentni,
        odpowiedzialni, niezależni, otwarci, chcący kochać i być kochanym?? ;-)
        • Gość: Asik Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 28.09.04, 10:53
          O jeju, to masz duże wymagania od naszych mężczyzn:-)
          Już kiedyś ktoś powiedział, że ci najlepsi są zajęci. Trzeba za nich wcześnie
          się brać:-)
    • burrunduk Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 10:35
      ee tam... zakochać się = olbrzymie problemy ;)
      • rafi-de-ruf Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 10:43
        Ach zakochać się = to jest to. Oczywiście z wzajemnością. Bo jeśli nie to patrz
        wyżej.
        • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:55
          Tylko z wzajemnością...choć podobno jedna strona zawsze kocha bardziej ;-)
          • gabriella7 Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 11:45
            sorry, że się wtrącam, ale z tą miłością, to jest tak. To ułamek sekundy, to
            spojrzenie i już. Miłości się nie szuka, bo jeśli będziesz usilnie jej szukać,
            to daję słowo, że nie znajdziesz. Staniesz się wtedy stereotypowa i
            nieatrakcyjna.Zadbaj więc o siebie, a przede wszystkim uśmiechaj się, to jest
            duży plus dla kobiety.Bądź kobieca, poruszaj się z gracją, no i .... bywaj w
            ciekawych miejscach. Powodzenia !:)))))
            • rafi-de-ruf Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 11:58
              I tu muszę się zgodzić z gabrilla7 całkowicie i z całą mocą. Dużo uśmiechu,
              pogody ducha. Kobiety które wyglądają na szczęśliwe przyciągają - tak sądzę.
              • gabriella7 Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 12:03
                a.......... zapomniałam dodać, że wiem o tym nie z zasłyszenia, nie z
                literatury i tp., ale z własnego doświadczenia. O ! ;-)
                • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:09
                  Ale nie w tym problem...ja przyciągam - nawet za bardzo...własnie tych żonatych
                  i playboyowatych, w których nie chcę i nie potrafię się zakochać! A ja chcę
                  kochać - prawdziwego mężczyznę!
                  • gomory Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 12:16
                    Z 2 tygodnie temu jedna pani stwierdzila ze fajnych w Polsce nie ma. Ponoc sa
                    za to za granica, wiec moze poszukaj sobie jakiegos Austriaka, Wlocha,
                    Hiszpana.
                    • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:30
                      Bzdura...ja chcę Polaka...taka ze mnie patriotka ;-)
                  • rafi-de-ruf Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 12:21
                    Tak rozumiem. Widzę pewien problem. Zresztą widzę go również u siebie w pracy.
                    Jakoś faceci po 30 roku życia jeśli są faktycznie do rzeczy - to już raczej
                    mają żony. Można spotkać osobniki z odzysku, lub takie które były zajęte
                    robieniem kariery nie nie miały na spotkanie swojego uczucia czasu dotychczas
                    (jednak uwaga bywają już zmanierowani). Jednak faktycznie najczęściej zostają
                    playboy'e lub żonaci. Gdzie spotkac odpowiedniego - nie wiem. I moje samotne
                    koleżanki z pracy widze mają podobne problemy. Hm.
                    • itsnotme Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 15:32
                      rafi-de-ruf napisał:

takie które były zajęte
                      > robieniem kariery nie nie miały na spotkanie swojego uczucia czasu dotychczas
                      > (jednak uwaga bywają już zmanierowani).

Może mi ktoś napisać jak się objawia zmanierowanie takich facetów?
                  • gabriella7 Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 12:24
                    wszyscy wiemy, że miłość dodaje nam skrzydeł, że przestajemy się wreszcie
                    obżerać bez sensu, że ładnie tracimy kilogramy, że nie obchodzi nas wtedy nic,
                    tylko spotkanie, miły sms, ładna róża ot tak, bez okazji. Hmmm... żyć się wtedy
                    chce. Ale cóż, rozumiem Cię świetnie. Dlaczego żonaci mężczyźni (choć on też są
                    prawdziwymi menami) Tobą się interesują ? Może jesteś w wieku mężatki ?
                    Playboys ? Może zmień styl ubierania się ?
                    • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:35
                      Wśrod żonatych też są prawdziwi mężczyźni - a jakże...dopóki zdradzanie żonki i
                      wracanie do niej z bukietem kwiatów nie stanie się ich chlebem powszednim - to
                      już nie są mężczyźni tylko żenujące po nich pozostalości ;-)
                      • gabriella7 Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 13:00
                        oj, widzę, że spotkało Cię jakieś przykre doświadczenie z żonatym
                        facetem.Przykre ....
                        Mimo to przyjdzie i na Ciebie czas, na tego faceta na którego czekasz, czego Ci
                        szczerze życzę ;-))
                        • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:17
                          Dzięki za dobre slowo gabriella :-) Fakt, miałam mniej lub bardziej przykre
                          przejścia z nachalnymi żonkosiami, poza tym widze co sie wokół dzieje...w
                          pracy, na imprezie...wieczne "tańce godowe" a ja idealistycznie marzę o
                          prawdziwym uczuciu i dotknięciu nieba :-)
                          • burrunduk Re: Chcę się zakochać!!! 28.09.04, 13:29
                            za duzo telewizji dziewczeta...zdecydowanie za duzo telewizji...
                            idealizm ma to do siebie że nie ma nic wspólnego z realizmem...
                            a niebo jest w nas :)i brudnym staje sie tylko to co sami wypaćkamy ;)
              • Gość: dyson Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:39
                rafi-de-ruf napisał:

> I tu muszę się zgodzić z gabrilla7 całkowicie i z całą mocą. Dużo uśmiechu,
                > pogody ducha. Kobiety które wyglądają na szczęśliwe przyciągają - tak sądzę.

to prawda, potwierdzam
    • Gość: marek Re: Chcę się zakochać!!! IP: 82.197.48.* 28.09.04, 15:26
      <Po prostu nie mogę już żyć bez miłości...muszę pokochać jakiegoś fajnego
      <mężczyznę bo chyba zwariuję! Hej, gdzie się podziewacie - fajni mężczyźni po
      <30-tce?

Dziecko, od zakochania do milosci jest naprawde dluuuuga droga...
      • Gość: czerwony kapturek Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:34
        ...ale bez mapy tez uda sie w końcu trafic, taka podróż ciekawsza
        z przygodami ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.238.103.154.adsl.inetia.pl 28.09.04, 18:57
        To akurat wiem...wolę kochać niż być zakochana...ale od czegoś trzeba
        zacząć...i już nie takie ze mnie dziecko - a moze szkoda że już nie dziecko -
        za dużo widziałam, za dużo słyszałam, za dużo czułam i teraz...za dużo chcę???
        • gomory Re: Chcę się zakochać!!! 29.09.04, 08:22
          > za dużo widziałam, za dużo słyszałam, za dużo czułam i teraz...za dużo chcę???

Chyba za duzo.
    • Gość: dyson Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:37
      Niestety w tym wieku fajnego faceta, do tego kawalera, z dobra praca jest
      strasznie ciezko spotkac. Zwykle fajni faceci zdaja sobie z tego sprawe i nie
      probuja na sile byc kawalerami. Dlatego wieksze szanse masz spotkac faceta z
      odzysku (rozwodnik z dzieckiem moze) albo z jakims ukrytym i przykrym defektem.
      lub kobieciarza. Jesli jestes po 30 tak to niestety bywa. Ale nie lam sie,
      szukaj sama i nie czekaj az zjawi sie ksiaze. No i odradzam zonatych - nie dosc
      ze wtedy wychodzis na wiadomo kogo to jeszcze z tego zwykle nic nie ma oprocz
      wiecznego oczekiwania a potem deprechy i smutku.
      • Gość: Monique Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:50
        Nie mam nic przeciwko facetom z odzysku - przynajmniej wiedzą co jest
        grane...ale takich też jak na lekarstwo - wolą tkwić w nieudanych związkach niż
        podjąc ryzyko ułożenia sobie życia na nowo - a już na pewno nie jako singiel a
        przecież dopiero taki facet, jest tak naprawdę wolny "z odzysku" ;-)
        • Gość: dyson Re: Chcę się zakochać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:01
          Monique, zycze powodzenia. W naszym kraju potrzeba szczesliwych ludzi z
          optymistycznym nastawieniem wiec zycze ci spotkania fajnego faceta :)

pozdrawiam
    • hal9000 Tutaj jestem! 30.09.04, 00:56
      Możesz rozpocząć zakochiwanie... :-)
      • Gość: Monique Re: Tutaj jestem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 07:49
        No wreszcie!!! To jak światełko w tunelu...:))
        Pozdrawiam Cie hal9000...cokolwiek to znaczy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka