Dodaj do ulubionych

FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!!

02.10.04, 23:55
hmm mam problem z moim bylym facetem ktorego ciagle kocham.po paru miesiacach
zwiazku kiedy to bylo nam super, on zrywa i nie mowi dlaczego.potem nie ma
mnie w kraju przez 3 miesiace.on pisze ze teskni ze odlicza dni itp.wracam,
spotykamy sie, on placze bo cieszy sie tak bardzo ze mnie widzi.chce zebysmy
byli przyjaciolmi.Ale... no wlasnie, ciagle patrzy na mnie maslanymi oczyma,
łapie mnie za reke w autobusie, mowi ze jestem mu bliska i ze jest mu zle
jak traci mnie z oczu, caluje mnie w czolo, ja tego nie rozumiem...czy tak
zachowuje sie facet ktory zerwal z dziewczyna?do dzis nie znam powodu naszego
zerwania, on nie chce o tym gadac, a ja juz swiruje i ta sytuacja mnie
wykancza bo nie wiem co o tym myslec.kurcze! mam go olac czy probowac to
uratowac??pliz napiszcie cos!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rekin Re: FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!! IP: *.chello.pl 02.10.04, 23:57
      Chyba ma aids i nie chce się przyznać
    • Gość: facet Re: FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 11:49
      Spróbuj spojrzeć na wszystko z boku, z dystansu i trochę chłodniej albo jest
      facetem niezrównoważonym i nie wie czego chce, albo wie, ale gra, maślane oczy
      to też mogą być elementem gry, mniej słuchaj co mówi, a bardziej patrz jak
      postępuje, bo miłości udowodnić się nie da i zmierzyć i zważyć też nie, a tylko
      można wyczuć, są takie drobne znaki, kiedy ktoś na prawdę kocha i komuś zależy
      na tobie, zawsze je można wyczuć, poczuć, dostrzec...Ratowacz? Reanimacja na
      nic się nie zda
      • aniulka55 Re: FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!! 03.10.04, 12:10
        dzieki facet:)kurcze wiem ze nie jestem mu obojetna i on cos naprawde do mnie
        czuje, widze to, i widze tez po tym jak z nim gadam ze on za bardzo nie wie
        dlaczego zerwal, ale jest widzocznie cos, nie wiem co, co sprawia ze jednak nie
        jestesmy razem.przeciez tak jak opisalam wczesniej nie zachowuje sie facet
        ktory zerwal...czasem mam wrazenie ze on sie czegos boi, moze tego ze moglo
        dalej byc tak fajnie i mogl byc dalej szczesliwy, a moze nie...jak jest zimno
        to otula mnie swoja kurtka, nie chodzimy juz za reke, ale ciagle mnie obejmuje
        jak gdzies idziemy, widze ze ma łzy w oczach jak wspominamy wspolne chwile,
        mowi ze nadajemy na tych samych falach, ze tylko ja go wspieram i ze chcialby
        aby zniknal caly swiat i abysmy tylko my dwoje pozostali....czy to sa jakies
        znaki ze on ciagle cos czuje???jestem zagubiona i nie wiem juz co z tym
        zrobic, moze on nie potrafi tego porzadnie zakonczyc raz na zawsze i dlatego
        tak jest...napiszcie cos.pozdrawiam
        • Gość: kobieta Re: FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 14:21
          A czy on nie jest spod znaku "Ryb". Ryby tak mają. Sama miałam kiedyś takiego
          chłopaka. Zrywaliśmy prze 3 lata i ciagle do mnie dzwonił, a ja ulegałam.
          Jeśli jest taki, to Ty musisz wziąć sprawę w swoje ręce i uciąć ten chory
          związek, bo się oboje zamęczycie. Ja tak zrobiłam i wktótce pojawiła sie nowa
          miłość.
        • Gość: facet Re: FACECI PLIZ NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.04, 15:25
          nie wiem ile macie lat, ale sądzę że jesteście bardzo młodzi, więc wolno wam
          się tak zauroczyć, choć mnie też takie uczucie nie jest obce, a mam na karku
          tyle lat. Więc czego on się boi? Może boi się ciąży nieplanowanej, może boi się
          współżycia jeżeli jeszcze nie współżyliście, może boi się odpowiedzialności i
          stałego związku, tyle powodów jest, trzeba to delikatnie wybadać, albo zapytać
          się wprost. Podajesz za mało informacji, żeby cokolwiek rozstrzygnąć. Ale sama
          się zastanów czy to naprawdę wart jest twoich uczuć, czy to tylko pociąg ciał,
          bo tylko na seksie to nie zbudujecie trwałego mocnego związku, choćby nie wiem
          jak dobrze wam było. Musisz się oprzeć na innych, niepodważalnych, niezmiennych
          wartościach jakie widzisz u niego. A jeżeli nie widzisz, to moim zdaniem tylko
          maślane oczy i trzymanie się za rękę to stanowczo za mało. pa trzymaj się i
          śmiało działaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka