05.10.04, 13:39
Zgadzacie się z tym, że "mgr inż." oznacza "Można G... Robić I Neźle Żyć"?

U mnie z samym mgr tak to nie działa:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 13:43
      no popatrz... mam magistra inzyniera i jakos nie zauwazylam tych specjalow, o
      ktorych napisales, chlip chlip chlip ;)
      • gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:50
        Bo jestes kobieta ;)?
        • Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 13:52
          myslisz, ze moja plec ma tu decydujace znaczenie? ojejku, to moze ja sobie
          zmienic? ;))
          • gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:55
            Latwiej chyba zaczac sypiac z szefem ;).
            • Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 14:00
              w tej chwili mam tylko jednego szefa... Ciebie :))) i co teraz? (...)

Sodomy, to nic ze jestes kobieta (a nawet fajnie, ze nia jestes), tym bardziej,
              ze i tak Twoja prawda nijak mi sie w zyciu nie sprawdza ;) pozdrawiam
              serdecznie :)
              • gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:04
                > w tej chwili mam tylko jednego szefa... Ciebie :)))

Ech... jak dlugo to trwalo... No w koncu wiemy, co jest co :).
                • Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 14:09
                  ;)
        • sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:52
          Zgadza się - w dzisiejszym świecie bycie kobietą przysporzyć może kłopotów:((
          Szkoda ...
        • sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:56
          W sumie zauważyłam nawet pewną tendencję. Mój nick, który w pewien sposób
          sugeruje, że jestem mężczyzną, spowodował, że na podobne teksty pisane pod
          nickiem typowo kobiecym otrzymuję odmienne odpowiedzi:)

• Gość: Artur Re: MGR INŻ. IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 14:09
      Znam pewnego mgr. inż., który zarabia... 800 zł. Tak więc chyba różnie to bywa,
      może mój znajomek po prostu ma pecha.
      • gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:16
        Z tym moze byc roznie. Polskie hipermarkety takze nie przynosza zyskow ;)
      • paranormalny Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:18
        Gość portalu: Artur napisał(a):
        > Znam pewnego mgr. inż., który zarabia... 800 zł.

Bo to *kropkowany* magister :)))
        • sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:24
          A kiedyś była taka akcja - przygarnij kropka - może wtedy go ten market porwał;)
    • Gość: czerwony kapturek Re: MGR INŻ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:09
      mysle, że ze wszytkim da sie życ, rózne sa mgr'y i inż'y, czasem o dziedzinie
      zycia czyli np. g...robic i duzo robic, przy tym nieźle życ, zalezy duzo od
      percepcji, umiejetności, kreatywnosci itd, oraz dodatkowych kontaktów ziemskich
      środowiskowych, i wiele wiele innych zaleznoci i okolicznosci ;DDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka