sodomy 05.10.04, 13:39 Zgadzacie się z tym, że "mgr inż." oznacza "Można G... Robić I Neźle Żyć"? U mnie z samym mgr tak to nie działa:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 13:43 no popatrz... mam magistra inzyniera i jakos nie zauwazylam tych specjalow, o ktorych napisales, chlip chlip chlip ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 13:52 myslisz, ze moja plec ma tu decydujace znaczenie? ojejku, to moze ja sobie zmienic? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: MGR INŻ. IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.10.04, 14:00 w tej chwili mam tylko jednego szefa... Ciebie :))) i co teraz? (...) Sodomy, to nic ze jestes kobieta (a nawet fajnie, ze nia jestes), tym bardziej, ze i tak Twoja prawda nijak mi sie w zyciu nie sprawdza ;) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:04 > w tej chwili mam tylko jednego szefa... Ciebie :))) Ech... jak dlugo to trwalo... No w koncu wiemy, co jest co :). Odpowiedz Link Zgłoś
sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:52 Zgadza się - w dzisiejszym świecie bycie kobietą przysporzyć może kłopotów:(( Szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 13:56 W sumie zauważyłam nawet pewną tendencję. Mój nick, który w pewien sposób sugeruje, że jestem mężczyzną, spowodował, że na podobne teksty pisane pod nickiem typowo kobiecym otrzymuję odmienne odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: MGR INŻ. IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 14:09 Znam pewnego mgr. inż., który zarabia... 800 zł. Tak więc chyba różnie to bywa, może mój znajomek po prostu ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:16 Z tym moze byc roznie. Polskie hipermarkety takze nie przynosza zyskow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:18 Gość portalu: Artur napisał(a): > Znam pewnego mgr. inż., który zarabia... 800 zł. Bo to *kropkowany* magister :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodomy Re: MGR INŻ. 05.10.04, 14:24 A kiedyś była taka akcja - przygarnij kropka - może wtedy go ten market porwał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: MGR INŻ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:09 mysle, że ze wszytkim da sie życ, rózne sa mgr'y i inż'y, czasem o dziedzinie zycia czyli np. g...robic i duzo robic, przy tym nieźle życ, zalezy duzo od percepcji, umiejetności, kreatywnosci itd, oraz dodatkowych kontaktów ziemskich środowiskowych, i wiele wiele innych zaleznoci i okolicznosci ;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś