Dodaj do ulubionych

czy mężczyźni potrafią

16.11.18, 11:53
szczerze kochać wiele kobiet jednocześnie? Wiem, że Panowie nie lubią tematów o miłości zdecydowanie wolą te o seksie więc pewnie mało kto mi odpisze, a pytam dlatego, że większość Panów jest podobno poligamiczna i potrafi spotykać się i uprawiać seks z wieloma kobietami więc może także i potrafią kochać wiele kobiet, również platonicznie? Pytam z perspektywy typowej kobiety monogamistki, która zawsze kochała i była wierna jednemu mężczyźnie więc dla mnie jest trochę niepojęte, czy można być tak rozdwojonym czy roztrojonym, aby dzielić myśli, uwagę, łoże i uczucia z wieloma kobietami jednocześnie...?
Obserwuj wątek
    • creazy_frog Re: czy mężczyźni potrafią 16.11.18, 11:56
      PS. Od razu Was uprzedzę, że pisząc "jednocześnie" nie miałam na myśli trójkątów czy innych kombinacji seksualnych, tylko kochanie kilku kobiet równocześnie w podobnym czasie :)
    • obrotowy nie potrafią... 16.11.18, 16:53
      mozna sypiac z kilkoma kobietami , ale kocha sie tylko jedna z nich.
      - serce nie tramwaj i nie ma tam tyle miejsca.

pozostale kochanki mozna natomiast szczerze lubic - a to w koncu tez jakies uczucie.

• adria231 Re: nie potrafią... 16.11.18, 20:26
        Mężczyzna może kochać wszystkie piękne kobiety. Jeżeli jednak jest w związku, to nie powinien skakać na boki.
        • obrotowy Re: nie potrafią... 16.11.18, 21:09
          adria231 napisała:
          > Mężczyzna może kochać wszystkie piękne kobiety.
          Jeżeli jednak jest w związku, to nie powinien skakać na boki.

platonicznie to ja kocham wszystkie piekne, bo na piekno jestem wrazliwy :)

ale to sie przeciez tylko tak mowi.
          tak naprawde to one "tylko" sie podobaja...
          a to wystarczy (dla ok. polowy mezczyzn) - by pojsc z taka do lozia...

ale ta druga polowa (zgodnie z Twoimi oczekiwaniami) bedac w zwiazku pozostaje wierna...

ja, niestety, naleze do tej gorszej (Twoim zdaniem) polowy...
    • gyubal_wahazar Re: czy mężczyźni potrafią 17.11.18, 21:37
      Po prawdzie, to nie wiem co Ci da odpowiedź na to pytanie, tym bardziej, że najprawdopodobniej zabrzmi ona: jedni potrafią, inni nie potrafią. Pewności nie będziesz miała nigdy, podobnie jak Twój partner co do Ciebie. Skalkuluj ryzyko i chlup. Innej drogi by się przekonać - nie ma

Czy mężczyzna może kochać platonicznie ? Może znajdzie się jakiś z tak zachwianą gospodarką hormonalną. Na ogół jednak,
      miłość oznacza również ciąg na bramkę.
    • wodka_lover Re: czy mężczyźni potrafią 21.11.18, 23:08
      Myślę, że nie potrafią. Chociaż to naprawdę trudny temat.
      • derff Re: czy mężczyźni potrafią 10.12.18, 11:44
        Miłośc nie jedno ma imię i przypomina mi się pewien stary francuski film właśnie o miłości do dwóch kobiet i to chyba z happyendem
    • alien.56 Re: czy mężczyźni potrafią 21.12.18, 09:59
      To nie rozdwojenie jaźni, tylko niełączenie miłości z seksem :P Dla nas miłość, to miłość, a seks to seks i tyle...

--------------------------------
      lampy bilardowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka