Dodaj do ulubionych

młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - sama

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:15
kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a
zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana
błędne koło
:-(
Obserwuj wątek
    • sarsuniaa Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:17
      Gość portalu: zadumana 29 napisał(a):

> kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a
      > zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana
      > błędne koło
      > :-(
      Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam cos podobnego:))))))))))))))
      • Gość: zadumana 29 do sarsuniaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:19
        > Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam cos podobnego:))))))))))))))

milo mi, ze poprawiłam Ci humor
        • sarsuniaa Re: do sarsuniaa 21.10.04, 15:21
          Chociaz IQ moglabys sobie podwyzszyc do 170. A co do humoru, to nie narzekam na
          brak:)
          • Gość: zadumana 29 Re: do sarsuniaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:36
            sarsuniaa napisała:

> Chociaz IQ moglabys sobie podwyzszyc do 170. A co do humoru, to nie narzekam
            na
            >
            > brak:)

Haha. Jak mam sobie podwyższyć? Jest taki jaki jest.
            • rafi-de-ruf Re: do sarsuniaa 21.10.04, 15:37
              No nie to już przesada. Reklamować się też trzeba umieć.
    • kuba_halford Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:41

> błędne koło

I w dodatku taka samotna ze w desperacji uzalasz sie nad soba na forum
      uahahaha ! :)), nizej upasc chyba nie mozna. A jak myslisz, dlaczego tak jest
      jak napisalas ? (wysil te swoje 142 ale zaloze sie ze i tak nie wyglowkujesz
      chociaz odpo dla wiekszosci tu jest prosta), daj czadu :).
    • Gość: czerwony kapturek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:42
      może to gra wstepna, wiesz ciuciubabka taka, żeby Cię zaskoczyć,
      a zycie kołem sie toczy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • sarsuniaa Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:44
      Ale wracajac do Twojego klopotu Zadumana, to proponuje przeczytac watek
      Czekajacej, ktora tez (podobnie jak Ty)jest mloda,piekna itp., ale wciaz sama
      sama. A w kazdym bedz razie byla, kiedy poruszyla na forum problem, z ktorym
      najczesciej borykaja sie wspolczesne kobiety. Powodzenia.
    • jsolt Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:49
      dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest tylko
      dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jest
      młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś dres
      szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi, to
      nie widzę problemu...
      • kuba_halford Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:03
        jsolt napisała:

> dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest
        tylko
        >
        > dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jest
        > młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś
        dres
        > szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi, to
        > nie widzę problemu...

No i po cos jej podpowiedziala ?!?!?!?! :), miala sama na to wpasc ! (moze za
        jakies 50 lat ;)) hehe.
        • jsolt Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:21
          kuba_halford napisał:

> jsolt napisała:
          >
          > > dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest
          >
          > tylko
          > >
          > > dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jes
          > t
          > > młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś
          >
          > dres
          > > szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi
          > , to
          > > nie widzę problemu...
          >
          >
          > No i po cos jej podpowiedziala ?!?!?!?! :), miala sama na to wpasc ! (moze za
          > jakies 50 lat ;)) hehe.

za 50 lat to by z niej najwyżej pokrowiec na siedzienie zrobili, po
          wyprasowaniu :))) niech se dziewucha poużywa, póki młoda, zaniedługo tylko IQ
          zostanie, i kto to wtedy weźmie hehe...
    • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 15:49
      Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą
      inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się
      atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło...
      Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez
      tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy
      panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni
      jakoś wolą głupiutkie kobietki...
      Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich
      dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę
      pozrdo....
      • dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:59
        Gość portalu: wadera3 napisał(a):

> Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą
        > inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się
        > atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło...
        > Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez
        > tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy
        > panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni
        > jakoś wolą głupiutkie kobietki...
        > Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich
        > dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę
        > pozrdo....
        Boże, jak prostym trzeba byc aby głosic podobne prościuteńkie schematy?
        Istotnie, na bardzo ciężką próbę wystawiana jest moja wiara w kobiety.
        • Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:04
          Może jestes strasznie nudna i/albo masz nieciekawy charakter?? Ja
          jestem 'tylko' młoda i zadbana a chłopaka mam:P
        • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:11

cenię sobie prostotę,w odróżnieniu od prostactwa ;)))
          jeśli przypadkiem jesteś owym wyjątkiem,o którym piszę-nie powinieneś czuć się
          urażony,jeśli nie i tak nie czujesz tego ;)
          poza tym,moje "przemyślenia" nie są bezpodstawne i wydumane-jest paru
          facetów,których to nie dziwi,ich postawa może mnie tylko utwierdzać w tym co
          piszę...
          może to nie dowód dla postronnych,ale mój 30 letni syn,który może pochwalić się
          wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY
          WIESZ" chyba nie znam większego komplementu...
          a to,że ktoś nie jest w stanie tego pojać-cóż to już chyba nie moje
          zmartwienie...
          • dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:36

>
            > cenię sobie prostotę,w odróżnieniu od prostactwa ;)))
            > jeśli przypadkiem jesteś owym wyjątkiem,o którym piszę-nie powinieneś czuć się
            > urażony,jeśli nie i tak nie czujesz tego ;)
            > poza tym,moje "przemyślenia" nie są bezpodstawne i wydumane-jest paru
            > facetów,których to nie dziwi,ich postawa może mnie tylko utwierdzać w tym co
            > piszę...
            > może to nie dowód dla postronnych,ale mój 30 letni syn,który może pochwalić się
            >
            > wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY
            > WIESZ" chyba nie znam większego komplementu...
            > a to,że ktoś nie jest w stanie tego pojać-cóż to już chyba nie moje
            > zmartwienie...
            Urażony się nie czuję, raczej zdegustowany. A to zwracamy uwagę na niewłaściwe
            kobiety i nie potrafimy dostrzec tych prawdziwych pereł na pustyni. Nie
            interesujemy sie tymi z wysokim IQ (byc inteligentnym i miec wysokie IQ to nie
            to samo). Szukanie partnerki życiowej to nie wybory miss intelektu. Kryteriów
            jest bardzo dużo a inteligencja wcale nie jest najważniejszym z nich.
            • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:39
              ...inteligencja nie jest najważniejszym....słusznie,ale ważnym...jakoś nie
              muszę zamykać oczu patrzac w lustro-pomimi wieku ;)))
              • dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:56
                Jak dla mnie ktoś, kto się chwali swoją inteligencją (jaka by ona nie była) -
                jest od razu skreślony. Równie dobrze można się chwalic samochodem, kontem w
                banku, zgrabnym tyłkiem itp. Atrybut jak każdy inny.
                • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:14
                  nikt tu się nie chwali,a skoro o atrybutach mowa...jeśli /ta inteligencja/ jest
                  nie widzę potrzeby tego ukrywać...choć spotkałam sie już z sugestią/udawaj
                  głupszą;)))/
                  jak jeżdziłam BMW/jako pasażerka/ to też nie udawałam,że mąż wozi mnie
                  maluchem...a chwalic się....mam tylko dwa powody moich dwóch synów-reszta jest
                  całkiem nieistotna/jako powody do chwalenia się.../
          • nom73 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:50

> wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY
            > WIESZ" chyba nie znam większego komplementu...

Jezeli ktos tak mowi, moze oznaczac, ze nie ma zdania na ten temat, ale nie
            chce sie do tego przyznac, taka wymijajaca odpowiedz. :-)
            Poza tym chyba kazda kobieta w pewnym wieku twierdzi, ze ma inteligentne
            dzieci, głupiego męża i nie ma co na siebie włożyć. :D
      • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:08

> pozrdo....

miło czytać Twoje słowa. Co do IQ jest rzeczywiśie taki jak napisałam.
        Rzeczywiście czuję się tak jak napisałam. Wiem dlaczego jest mi trudno, bo wiem
        czego szukam w mężczyźnie - niby niewiele chcę, ale to czego szukam jest
        niezwykle trudne do znalezienia.

co do tego forum - z jednej strony napisałam po prostu jak się czuję, z drugiej
        chciałam sprawdzić reakcję na to co napisałam, spodziewałam się, że wzbudzi to
        kontrowesyjne reakcje, ale nie myślałam, że do tego stopnia agresywne jak w
        niektórych postach.

W życiu niewirtualnym wadero3 - masz rację w zupełności - trzeba zwracać uwagę
        na możliwość porozumienia, zgodność podstwowych priorytetów itd., oczywiście
        nie informuję nikogo o swoim ilorazie intligencji bo to jest zbędne, a to że
        mężczyźni nie lubią i boją się kobiet inteligentnych jest dla mnie oczywiste -
        parę lat już żyję na tym świecie - nad inteligentną osobą nie można mieć
        kontroli, a brak kontroli nie daje facetom poczucia swoistego bezpieczeństwa i
        panowania nad kobietą.

Panowie: mało konkretów w waszych wypowiedziach. Jest tylko agresja, pogarda,
        zazdrość o coś czego nie możecie mieć sami, albo chcielibyście mieć ale nie
        macie odwagi.

Reakcje Wasze, drodzy Panowie świadczą po prostu o Waszym poziomie. Bardzo to
        smutne. To jest właśnie obraz mężczyzny - tylko dlaczego taki prymitywny to
        obraz? Właśnie dlatego nie mogę znaleźć odpowiedniego mężczyzny, bo (nie)
        znakomita większość prezentuje zachowania i poglądy takie jak osoby na tym
        forum (tylko w realnym świecie następuje to w sposób trochę mniej ostentacyjny,
        ale równie łatwy do odebrania).
        • sarsuniaa Panuj nad soba:) 21.10.04, 16:17
          Jaka agresja? To zarty:)) Odnosze wrazenie, ze zbyt serio traktujesz sama
          siebie, ale z drugiej strony latka leca...
        • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:18
          BINGOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimi jest tylko młoda i zadbana/hahahaha/ i
          jej to wystarcza....panowie wolą takie tylko zadbane /hahaha/ ale do czasu....
          mój były mąż /piekielnie inteligentyny zresztą/ zamienił mnie na zadbaną....
          tyle,że to mnie się na jej głupotę nieraz skarży...a ja mam w miarę
          przystojnego i super błyskotliwego chłopaka.../wątek nt.wieku i stałości
          związku/
          • Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:27
            Hehe, głupio wyszło:)Cholera musiałas to wykorzystać:))chcesz za wszelka cene
            udowodnić,że przyczyna twojej samotności jest inteligencja a przecież dobrze
            wiesz,że no nieprawda.Chodziło mi o to,że bez studiów i IQ 142 czy ile tam
            mozna sobie znaleźć fajnego faceta.Trzeba miec fajny sposób bycia i miły
            charakter to sie liczy najbardziej.Aha-może i do MENSY mnie nie przyjma,ale
            głupiutka blondyneczka nie jestem- wypraszam sobie.
            • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:41
              Mimi-do Mensy może nie,ale nie jest tak zle jak wyzierało z Twojego pierwszego
              postu-sorry ;)))
              • Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:50
                Nie chciałam Cie przecież wtedy obrazić.Może zrobiłam to zbyt ostro ,ale uwierz
                miałam dobre intencje:)) Pozdro!
            • Gość: zadumana 29 skąd te kompleksy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:29
              jest trochę ludzi o wyższym IQ niż 142, ale śmieszne jest to, że ludzie mają
              tak ogromne kompleksy na tym właśnie punkcie, przeprszam
              nie inteligencja świadczy o wartości człowieka, to taki atrybut jak i inne
              atrybuty (wykształcenie, kindersztuba, itp.)
        • itsnotme Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:25
          poszukaj wśród kobiet:>
          • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:30
            > poszukaj wśród kobiet

pomysł dobry, tylko, że kobiety mnie seksualnie nie pociągają, a co do faceta
            to nie tylko o seks mi chodzi
            • itsnotme Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 14:04
              poszukaj poza granicami kraju:>
        • jszafranski Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 11:38
          te pkt. to zdobyte w narodowym tescie IQ ? :)
          szukaj a znajdziesz, tylko nie jecz tutaj :)
          • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:16
            nie, słonko w teście mensy
        • Gość: serio,serio Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.radom.pilicka.pl 22.10.04, 23:49
          slabo mi sie robi jak czytam takie bzdury zadumanej29. Kobieto, masz problem z
          osobowoscia, jak masz taki IQ to spojrz obiektywnie i krytycznie. Kto pisze o
          sobie " młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ " wszystko to co napisalas
          to pojecia wzgledne, a juz ta cyferka na koncu to czysta kpina. Obliczylas
          sobie robiac test w "przyjaciolce" czy "naj" ????
          Aha, to co napisalam to nie solidarnosc jąder :) jestem kobietą.
        • Gość: Czekająca Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:57
          Popieram w 100%, może tu znajdę dla siebie te brakujące odpowiedzi, których nie
          znalazłam u siebie na forum;)
      • password01 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 21:18
        Faceci lubią inteligętne kobiety. Ale jak czytam że paniena jest młoda ładna
        wykształcona SAMOTNA i ma IQ 142 to wiem że to kit.
        Usasadnienie:
        młoda ładna - raczej nie będzie samotna
        wykształcona i IQ 142 - nie będfzie opisywać na forum mężczyzna tego że
        jest samotna - napisze do serwisu randkowego

Ta panna to przede wszystkim jest zdesperowana he he he
        • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:55
          password01 napisał:

> Faceci lubią inteligętne kobiety. Ale jak czytam że paniena jest młoda ładna
          > wykształcona SAMOTNA i ma IQ 142 to wiem że to kit.
          > Usasadnienie:
          > młoda ładna - raczej nie będzie samotna
          > wykształcona i IQ 142 - nie będfzie opisywać na forum mężczyzna tego że
          > jest samotna - napisze do serwisu randkowego
          >
          > Ta panna to przede wszystkim jest zdesperowana he he he

przepraszam, ale to co napisałeś jest już nie tyle proste co prostackie,
          owszem faceci lubią inteligentne kobiety, które potrafią żyć własnym życiem i
          nie być pasożytem nie potrafiącym nic oprócz stania przy garach (wersja 1) albo
          wyglądania (wersja 2), owszem bardzo są zaitneresowani znajomością z taką
          kobietą, jakimś romansikiem, spędzaniem wolnego czasu na miłych rozmowach,
          pójściem do łóżka, pochwaleniem się przed kolegami, że spotykają się z fajną
          osobą, tylko jakoś nie mogą się zdecydować na związek, myślę o stałym związku,
          zawsze wybierają głupsze kobiety, mające mniejsze aspiracje, niewymagające
          intelektualnie

przykład z autopsji: tekst mojego ex: wiesz, najbardziej podoba mi się w tobie,
          że się z tobą nigdy nie nudzę
          • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:57
            nie dokończyłam

po roku był jednak zmęczony nienudzeniem się, po tym jak się rozstaliśmy ożenił
            z kobietą, która bynajmniej atrakcyjna nie jest, która nie pracuje, siedzi w
            domu pichci i pierze pieluchy
          • dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:02
            > zawsze wybierają głupsze kobiety, mające mniejsze aspiracje, niewymagające
            > intelektualnie
            Moja rada dla Ciebie, osobo o IQ=142: staraj się jak najmniej używac słów
            "zawsze", "nigdy", "wszyscy" itd. Bo jak piszesz, ze zawsze faceci wybierają
            "głupsze" kobiety, to to właśnie jest prostackie.
            • Gość: zadumana 29 do dziubka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:19
              > staraj się jak najmniej używac słów
              > "zawsze", "nigdy", "wszyscy" itd. Bo jak piszesz, ze zawsze faceci wybierają
              > "głupsze" kobiety, to to właśnie jest prostackie.

przepraszam, oczywiście masz rację, poprawiam się: PRAWIE ZAWSZE, PRAWIE
              WSZYSCY, ALE NIE WSZYSCY
      • jimmi2 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 09:26

> pozrdo....

Niestety, zgodzić się nie mogę - na przejawy głupoty reaguję wysypką, a kobieta
        jak najbardziej powinna mieć coś "pod sufitem" ;) Może jestem kolejnym
        wyjątkiem... ;))
      • Gość: Czekająca Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:51
        Super utrafione, popieram. Też wyczułam tę zupełnie niezrozumiałą agresję i żal
        mi się dziewczyny zrobiło. Oj, wstyd mi za was mężczyźni - te wasze żarciki są
        troszkę mało wyrafinowane, chyba daleko wam do 142IQ;))).
    • jimmi2 Mam to samo ;) 21.10.04, 16:20
      Młody, przystojny, wysoki, zbudowany, zadbany, inteligentny (niestety, nigdy
      nie robiłem testów IQ), zaradny, ambitny, ciepły, czuły, pragmatyczny i takie
      tam... I co? Ano singiel. Tak bywa zwyczajnie - czekam na tę jedyną... :)
      • Gość: wadera3 Re: Mam to samo ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:23
        no to....może macie się tu spotkać;)))) Jimmi-do dzieła!
        • jimmi2 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 09:23

> no to....może macie się tu spotkać;)))) Jimmi-do dzieła!

Niestety... Zadumana loguje się jako Gość ;)))
          • wadera3 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:10
            ....no to ją wezwij do ujawnienia się;)))
            • jimmi2 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:27
              wadera3 napisała:

> ....no to ją wezwij do ujawnienia się;)))

Tak przy wsztyskich? Wstydzę się... :) Może sama napisze...? ;)))
              • wadera3 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:34
                jimmi2 napisał:

> wadera3 napisała:
                >
                > > ....no to ją wezwij do ujawnienia się;)))
                >
                > Tak przy wsztyskich? Wstydzę się... :) Może sama napisze...? ;)))

...się nie wstydz...zróbmy ogólny apel...ZADUMANA29 UJAWNIJ SIE!!!! prosimy
    • Gość: Buzdygan Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 16:22
      Udaj że masz mniejsze IQ np.110 i mniej gadaj tylko działaj.
      Z tego co piszesz twynika ,że za bardzo chcesz.Wyluzuj.
      Trochę popracuj nad Swoją kobiecością i chmara facetów będzie latała za Tobą
      • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:52
        Gość portalu: Buzdygan napisał(a):

> Udaj że masz mniejsze IQ np.110 i mniej gadaj tylko działaj.
        > Z tego co piszesz twynika ,że za bardzo chcesz.Wyluzuj.
        > Trochę popracuj nad Swoją kobiecością i chmara facetów będzie latała za Tobą

dzięki za wypowiedź. udawać niczego nie zamierzam bo udawanie działa na krótką
        metę (to dotyczy udawania w obie strony, jak i na wszelkich możliwych polach
        występującego). nie jest tak, że chcę za bardzo. pewna część dość już dorosłych
        kobiet potwierdziłaby, że dla "chcącej bardzo" kobiety znalezienie faceta nie
        jest problemem (nie musi to być bynajmniej facet jednorazowy). ale nie chodzi o
        to by mieć, ale mieć to czego potrzebuję

co do kobiecości to nie mam raczej z nią problemów. no chyba, że.... chodzi o
        kobiecość w stylu barbie czy "ach jaka ja jestem mala i nieporadna", czy coś w
        tym kierunku - nie, nie, ja wiem kim jestem i chcę, żeby ten Ktoś to właśnie
        doceniał.
      • Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:53
        bardzo mi miło, że ten wątek jedank cieszy się powodzeniem a wypowiedzi
        zaczynają być ciekawe.
        dziękuję Wam za odzew.
    • cosmopolitka Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:22
      Przeczytaj to sobie. Mi sie bardzo podobalo. Nawet sie wzruszylam :D
      Powodzenia!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=16427833&a=16884889
    • tony82 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:37
      Jeszcze jakbyś dodała ile masz lat, to byłoby ok.
      • Gość: mal Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 16:57
        tony82 napisał:

> Jeszcze jakbyś dodała ile masz lat, to byłoby ok.

Pewnie ze 29 :)
        • Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:18
          hmmm....posiadając 30letniego syna w wieku29 lat, byłabym niebywale
          zdolna ...równiótko 50 /właśnie jutro robię odlotową imprezkę z tego tytułu/;)))
          i jakoś nie musze się wstydzić ilości moich wiosenek i tego co wiem o życiu-
          pozdro:)))
          • Gość: mal Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 17:58

> hmmm....posiadając 30letniego syna w wieku29 lat, byłabym niebywale
            > zdolna ...równiótko 50 /właśnie jutro robię odlotową imprezkę z tego tytułu/;))
            > )
            > i jakoś nie musze się wstydzić ilości moich wiosenek i tego co wiem o życiu-
            > pozdro:)))

wadero,

wprawdzie nie mam IQ 142, ale minimum logiki staram się zawsze przyłożyc
            do swoich postów

ten strzał dotyczący wieku 29 lat odnosił się do twórczyni wątku, obywatelki
            zadumanej , wydawało mi się że to o nią chodziło tonemu gdy pytał o wiek

pozdro
            • tony82 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 20:12
              Mal:)
              • tony82 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 20:13
                Masz rację:P
    • Gość: Max Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:20
      Sa dwa miasta.Pierwsze miasto to miasto kłamczuchów a drugie prawdomównych.
      cześć prawdomównych wyjeżdza na wycieczke do kłamczuchów i odwrotnie.
      Przyjeżdzasz do jednego z miast, możesz zadać tylko jedno pytanie na które
      mozesz otrzymac odpowiedz TAK lub NIE od tylko jednej osoby o ktorej nic nie
      wiesz. Jakie pytanie zadasz aby dowiedziec sie w którym jestes miescie?

• Gość: wadera3 Re: Do IQ=142 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:26
        jutro-teraz do pracy lecę ;)))
        • Gość: Max Re: Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:28
          ok:-)
          • kuba_halford Re: Do IQ=142 21.10.04, 17:30
            W jednej rece masz 2 zapalki a w drugiej masz 3 zapalki, ile masz palcow razem
            u rak ?. Zaloze sie ze ci zabraknie podczas liczenia nawet tych u nog !!!.

Ale cie sprawdzil, ja p... hehe :).
            • Gość: Max Re: Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:32
              A to do mnie Kubusiu?
              • kuba_halford Re: Do IQ=142 21.10.04, 17:34
                Gość portalu: Max napisał(a):

> A to do mnie Kubusiu?

Przeciez pisalem juz ze jestem mgr inz, z takimi jak ty nie gadam wiec co sie
                pytasz ?.
                • Gość: Max Re: Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:50
                  Ja tylko zwyklym wiesniakiem jestem a wiec ci sie nie dziwie.
                  Przepraszam
                • totempotem Re: Do IQ=142 21.10.04, 20:43
                  MaGazynieR I Nawozu Zbieracz ? musisz tymi skrótami na prawo i lewo szstać ? ;)
      • burrunduk do maxa :) 21.10.04, 18:21
        czy jestes mieszkańcem tego miasta? :)w mieście w którym kłamia odp. nie, w tym
        w którym mówia prawde odp tak...
        dobrze???
        aha - nie mam pojęcia jakie mam IQ ;)
        • Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 19:41
          Oczywiscie masz racje ale jest jeszcze jedno mozliwe pytanie.

Ja tez nie znam swojego IQ.

• laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 19:49
            Jedno? a pytania o rzeczy tak oczywiste jak plec (kobieta, mezczyzna), czy
            falsz jest negacja prawdy, czy to prawda, ze Paryz jest stolica Francji itd,
            itd...
            • Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 19:52
              Czyli nie masz pojecia:-)
              • laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 19:53
                Dlaczego, uzasadnij?
                • Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 20:02
                  Hehe, Bo nie bylo odpowiedzi.

Jesli sie myle to udowodnij......odpowiedzia oczywiscie:-)
                  • laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 20:06
                    Czy moj polski jest juz tak fatalny czy rozne falowanie. ...
                    W miescie klamcow na pytanie czy falsz jest negacja prawdy odpowiedza NIE, w
                    miescie prawdomownych TAK. No i wiesz gdzie jestes, w czym problem?
                    • Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 20:10
                      Spoko! Oczywiscie, jak juz napisalem masz racje ale naprawde jest jeszcze jedno
                      mozliwe pytanie. Zgadniesz jakie?

• laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 20:10
                        Nie, dzieki musze spadac.
                        • laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 22:58
                          O w mord... Ok, zwracam ci honor...
                          Wszelkie pytania zwiazane z tymczasowoscia pobytu, wakacjami, przemieszczaniem
                          sie, turystyka powinny tutaj zadzialac.
                          Pozdrawiam,
                          lb

• b.pascal Re: Do IQ=142 21.10.04, 20:58
        "Czy mieszkasz w tym mieście?"
        Jeśli usłyszysz NIE jesteś w mieście kłamców, jeśli TAK, to u prawdomównych.
        Pozdro, Maksiu. ;))
        • Gość: Max Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:15
          Masz racje ale... Ale istnieje jeszcze jedne mozliwe pytanie. Moze tobie sie
          uda?
          pzdr

Ps
          Jednak istniejesz:-)
          • totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:16
            a może po prostu w "jakim mieście jestem " ;)
            • Gość: Max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:21
              w "jakim mieście jestem " ;)

Niestety nie:

W miescie klamcow
              Klamca odpowie: W miescie prawdomownych
              Prawdomowny odpowie: W miescie klamcow

W miescie Prawdomownych:
              Klamca odpowie: w miescie klamcow
              Prawdomowny odpowie: w miescie prawdomownych

Czyli nie masz pojeci gdzie jestes
              • totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:23
                ale mi to do szczęścia potrzebne nie jest ;) będę sobie żyła w błogiej
                nieświadomości ;)
                • Gość: max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:26
                  :-) Czemu nie
              • totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:26
                "czy jesteś kłamcą i mieszkasz w mieście prawdomównych " ?
                • Gość: Max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:46
                  "czy jesteś kłamcą i mieszkasz w mieście prawdomównych " ?

Niestety znowu nie. Takie pytanie zupelnie nigdzie nie prowadzi.

Prawdomowny zawsze odpowie NIe
                  Klamca zawsze odpowie Tak

Bez wzgledu w ktorym miescie sie znajdujesz.
          • Gość: Max PS IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:25
            Jutro dam odpowiedz,
            a wiec macie do jutra
            • totempotem Re: PS 21.10.04, 21:27
              czy dasz czy nie dasz zależy w jakim mieszkasz mieście ;)
            • burrunduk MAX 22.10.04, 11:30
              już jest jutro !!!!!!!!!!!
              a ja jestem ciekawa!!!!!!!!!
              dawaj druga odp.
              tylko niech nie będzie to pytanie "czy jestes przyjezdny" hihi ;)
              • Gość: Max Odpowiedz czyli PYTANIE: IP: *.mad.east.verizon.net 22.10.04, 14:29
                Mozesz sie spytac:
                Czy osoba nie mieszkajaca w tym samym miesci w ktorym ty mieszkasz odpowie Tak
                gdybym sie jej zapytal czy jest w miscie prawdomownych.

W miescie klamcow
                Klamca powie Tak – Poniewaz wie ze Prawdomony powie Nie.
                Prawdomowny powie Tak. Wiedzac ze klamca bedzie klamal a wiec nie powie NIe.

W miescie prawdomownych
                Klamca odpowie Nie, wiedzac ze Prawdomowny odpowie TAK
                Prawdomowny odpowie Nie, Wiedzac ze Klamca sklamie i powie Nie

Pytanie wymyslila Marta na forum kobiety
                Madra kobitka:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16453014&a=16453014

BRAWO ZNALAZLAS DRUGIE pytanie:-)

Jestem zachwycony i pelny podziwu:-)

Zupelnie nie zrozumialem twojego pytania:-(((

Drugim pytaniem jest:

Czy jestes w swoim miescie?

pzdr
                i
                dzieki za cierpliwosc:-)))
                • burrunduk Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: 22.10.04, 16:59
                  tia... chyba wolałam pytanie nr1 ... tego moge nie zapamietać ;)
                  • Gość: Max Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: IP: *.mad.east.verizon.net 22.10.04, 17:04
                    Masz racje, ja tego tez nie zapamietalem i musualem szukac w archiwum.
                    Ale to jest naprawde "sprytne" pytanie:-)
                    • burrunduk Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: 22.10.04, 21:20
                      nie max - to jest nadrabianie drogi ;)
                      najlepsze są proste rozwiązania...
                      :)
        • wadera3 Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:32
          b.pascal napisał:

> "Czy mieszkasz w tym mieście?"
          > Jeśli usłyszysz NIE jesteś w mieście kłamców, jeśli TAK, to u prawdomównych.
          > Pozdro, Maksiu. ;))
          >
          ...nnnooo tak, a jeśli spotkasz przyjezdnego...? ;)))
          • b.pascal Re: Do IQ=142 22.10.04, 20:17
            Zakladam, że się zgrywasz. Podane przeze mnie pytanie uwzględnia wszystkie
            możliwe opcje...
      • an.nan Re: Do IQ=142 22.10.04, 10:16
        Zadaję jakiekolwiek pytanie, którego poprawność jestem w stanie zweryfikować,
        np. czy teraz pada deszcz?
        Zakładając, że pogoda jest piękna odpowiedź TAK wskazuje, że jestem w mieście
        KŁAMCÓW i odwrotnie.
        Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość, jeśli posiadane namiastki intelektu mnie
        zawiodły - na manowce
        an
        • wadera3 Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:39
          an.nan napisała:

> Zadaję jakiekolwiek pytanie, którego poprawność jestem w stanie zweryfikować,
          > np. czy teraz pada deszcz?
          > Zakładając, że pogoda jest piękna odpowiedź TAK wskazuje, że jestem w mieście
          > KŁAMCÓW i odwrotnie.
          > Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość, jeśli posiadane namiastki intelektu mnie
          > zawiodły - na manowce
          > an
          ...jeśli akurat trafisz na przyjezdnego/podobno się odwiedzają;)))/nadal nie
          będziesz wiedziala....
          • an.nan Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:55
            Fakt - masz rację :)
            Zakładałam, że pytam Tubylca.
            Czekam z niecierpliwością na prawidłową odpowiedź.Pewnie będzie banalnie prosta.
            pozdr
            an
    • kaukazek a to czesto tak bywa- i znow mnie nikt nie docenil 21.10.04, 19:09
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: ert Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 19:56
      Może za wysoko mierzysz i/lub masz za duże wymagania?

Lepiej nie podawać swojego IQ (jakie by nie było), a jeżeli masz 29 lat
      to "kurde" czas leci.
    • Gość: prawda w oczy Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 20:11
      Kolejna która sie uwaza za ładną heheeh. Jesteście przezabawne "piękne"
      panienki...
    • password01 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 20:35
      Zapsz się do MENSA.Dleczego taka młoda, wykształcona, ładna,
      zadbana,inteligentana kobieta piszę na tym forum?
    • kaukazek poczucie wartosci 21.10.04, 22:57
      zapytaj siebie co nadaje ci jej poczucie?
      a moze to KTOS ma ci to zagwarantowac?
      w tym wypadku wspolczuje
    • Gość: babsztyl Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.chello.pl 22.10.04, 10:57
      zacznij interesowac sie kobietami
    • nom73 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:56

> błędne koło

Wiekszosc dziewczyn w Twoim wieku tak twierdzi, szczerze powiem, nie spotkalem
      dziewczyny, ktora twierdzilaby, ze jest brzydka, niezadbana i głupia. Poza tym
      te cechy to pojecie bardzo wzgledne, dlatego nie traktuj tego tak powaznie,
      wazne jest cos innego, zupelnie cos innego. :-)
    • anula001 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 15:18
      Oj dziewczyno dziewczyno. Czy Ty na rozdwojenie jazni cierpisz??? Na forum
      kobieta jako Iwona(nadzieja) figurujesz, tu jako zalanama29. Naprawde masz
      problem, i naprawde desperatka z Ciebie. Spojrz na to:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16742513
      Myslalam, ze juz Ci poradzilismy wystaczajaco gdzie lezy przyczyna Twojej
      samotnosci... A Tu nic. 142 powiadasz???????????;)
      • Gość: zadumana 29 anula... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:33
        anula - bierzesz mnie za kogoś innego
        najwidoczniej za mało inteligencji, żeby zauważyć, że jestem inną osobą niż ta,
        za którą mnie bierzesz
        • anula001 Re: anula... 22.10.04, 15:47
          i widzisz, najlepsza bronia atak,tak???? Tam tez nas zaatakowalas. Ton Twych
          wypowiedzi byl tez podobny. IP ten sam. Malo tego, znalazlam tez inny watek na
          mezczyznie, z tego samego IP co Twoj i wiem ze to tez Twoje... Szczerze Ci
          wspolczuje...I radze dobrze i wnikliwie przeczytac wszystkie posty, jakie
          otrzymalas. Pozdrawiam Cie serdecznie:)
    • cigi Re: może zajrzyj na forum dla Singlii 22.10.04, 19:13
      adres:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23941
      • anula001 Re: może zajrzyj na forum dla Singlii 22.10.04, 23:59
        cigi, desperatow tam nie chce, ok?????:)
    • Gość: arnaldobocewlli Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.10.04, 20:26
      To należało by zmienic strategię i zainteresować się tymi którzy chcą bo tamci
      to chyba są puści i nie zasługujesz na nich
    • ra88 to raczej normalka 23.10.04, 02:33
      talkie jest zycie, choc niektorym takim wlasnie sie udaje.
    • Gość: smutny do zadumana Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.eranet.pl 23.10.04, 18:56
      A czym ten "kurczę facet" jest zainteresowany, jeśli nie Tobą jako kobietą ??

Proszę, odpowiedz, to mnie bardzo ciekawi ..

Pozdrawiam ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka