Gość: zadumana 29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:15 kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana błędne koło :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarsuniaa Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:17 Gość portalu: zadumana 29 napisał(a): > kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a > zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana > błędne koło > :-( Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam cos podobnego:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 do sarsuniaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:19 > Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam cos podobnego:)))))))))))))) milo mi, ze poprawiłam Ci humor Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: do sarsuniaa 21.10.04, 15:21 Chociaz IQ moglabys sobie podwyzszyc do 170. A co do humoru, to nie narzekam na brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: do sarsuniaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:36 sarsuniaa napisała: > Chociaz IQ moglabys sobie podwyzszyc do 170. A co do humoru, to nie narzekam na > > brak:) Haha. Jak mam sobie podwyższyć? Jest taki jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi-de-ruf Re: do sarsuniaa 21.10.04, 15:37 No nie to już przesada. Reklamować się też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:41 Gość portalu: zadumana 29 napisał(a): > kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a > zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana > błędne koło > :-( I w dodatku taka samotna ze w desperacji uzalasz sie nad soba na forum uahahaha ! :)), nizej upasc chyba nie mozna. A jak myslisz, dlaczego tak jest jak napisalas ? (wysil te swoje 142 ale zaloze sie ze i tak nie wyglowkujesz chociaz odpo dla wiekszosci tu jest prosta), daj czadu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:42 może to gra wstepna, wiesz ciuciubabka taka, żeby Cię zaskoczyć, a zycie kołem sie toczy ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:44 Ale wracajac do Twojego klopotu Zadumana, to proponuje przeczytac watek Czekajacej, ktora tez (podobnie jak Ty)jest mloda,piekna itp., ale wciaz sama sama. A w kazdym bedz razie byla, kiedy poruszyla na forum problem, z ktorym najczesciej borykaja sie wspolczesne kobiety. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:49 dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest tylko dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jest młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś dres szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi, to nie widzę problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:03 jsolt napisała: > dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest tylko > > dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jest > młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś dres > szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi, to > nie widzę problemu... No i po cos jej podpowiedziala ?!?!?!?! :), miala sama na to wpasc ! (moze za jakies 50 lat ;)) hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:21 kuba_halford napisał: > jsolt napisała: > > > dziwnie masz podejście do siebie samej, te cechy które wymieniłaś to jest > > tylko > > > > dodatek .... Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś był z panną tylko dlatego że jes > t > > młoda albo ładna?!?!? Tzn, owszem, są takie sytuacje, wiesz, często jakiś > > dres > > szuka czegoś nowego ładnego na prawy fotel swojej bryki, jeśli to ci pasi > , to > > nie widzę problemu... > > > No i po cos jej podpowiedziala ?!?!?!?! :), miala sama na to wpasc ! (moze za > jakies 50 lat ;)) hehe. za 50 lat to by z niej najwyżej pokrowiec na siedzienie zrobili, po wyprasowaniu :))) niech se dziewucha poużywa, póki młoda, zaniedługo tylko IQ zostanie, i kto to wtedy weźmie hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 15:49 Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło... Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni jakoś wolą głupiutkie kobietki... Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę pozrdo.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 15:59 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą > inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się > atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło... > Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez > tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy > panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni > jakoś wolą głupiutkie kobietki... > Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich > dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę > pozrdo.... Boże, jak prostym trzeba byc aby głosic podobne prościuteńkie schematy? Istotnie, na bardzo ciężką próbę wystawiana jest moja wiara w kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:04 Może jestes strasznie nudna i/albo masz nieciekawy charakter?? Ja jestem 'tylko' młoda i zadbana a chłopaka mam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:11 cenię sobie prostotę,w odróżnieniu od prostactwa ;))) jeśli przypadkiem jesteś owym wyjątkiem,o którym piszę-nie powinieneś czuć się urażony,jeśli nie i tak nie czujesz tego ;) poza tym,moje "przemyślenia" nie są bezpodstawne i wydumane-jest paru facetów,których to nie dziwi,ich postawa może mnie tylko utwierdzać w tym co piszę... może to nie dowód dla postronnych,ale mój 30 letni syn,który może pochwalić się wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY WIESZ" chyba nie znam większego komplementu... a to,że ktoś nie jest w stanie tego pojać-cóż to już chyba nie moje zmartwienie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:36 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > > cenię sobie prostotę,w odróżnieniu od prostactwa ;))) > jeśli przypadkiem jesteś owym wyjątkiem,o którym piszę-nie powinieneś czuć się > urażony,jeśli nie i tak nie czujesz tego ;) > poza tym,moje "przemyślenia" nie są bezpodstawne i wydumane-jest paru > facetów,których to nie dziwi,ich postawa może mnie tylko utwierdzać w tym co > piszę... > może to nie dowód dla postronnych,ale mój 30 letni syn,który może pochwalić się > > wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY > WIESZ" chyba nie znam większego komplementu... > a to,że ktoś nie jest w stanie tego pojać-cóż to już chyba nie moje > zmartwienie... Urażony się nie czuję, raczej zdegustowany. A to zwracamy uwagę na niewłaściwe kobiety i nie potrafimy dostrzec tych prawdziwych pereł na pustyni. Nie interesujemy sie tymi z wysokim IQ (byc inteligentnym i miec wysokie IQ to nie to samo). Szukanie partnerki życiowej to nie wybory miss intelektu. Kryteriów jest bardzo dużo a inteligencja wcale nie jest najważniejszym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:39 ...inteligencja nie jest najważniejszym....słusznie,ale ważnym...jakoś nie muszę zamykać oczu patrzac w lustro-pomimi wieku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:56 Jak dla mnie ktoś, kto się chwali swoją inteligencją (jaka by ona nie była) - jest od razu skreślony. Równie dobrze można się chwalic samochodem, kontem w banku, zgrabnym tyłkiem itp. Atrybut jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:14 nikt tu się nie chwali,a skoro o atrybutach mowa...jeśli /ta inteligencja/ jest nie widzę potrzeby tego ukrywać...choć spotkałam sie już z sugestią/udawaj głupszą;)))/ jak jeżdziłam BMW/jako pasażerka/ to też nie udawałam,że mąż wozi mnie maluchem...a chwalic się....mam tylko dwa powody moich dwóch synów-reszta jest całkiem nieistotna/jako powody do chwalenia się.../ Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:50 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > wyższym wskażnikiem niż 142 ma zwyczaj mówić do mnie "co mam ci tłumaczyć-TY > WIESZ" chyba nie znam większego komplementu... Jezeli ktos tak mowi, moze oznaczac, ze nie ma zdania na ten temat, ale nie chce sie do tego przyznac, taka wymijajaca odpowiedz. :-) Poza tym chyba kazda kobieta w pewnym wieku twierdzi, ze ma inteligentne dzieci, głupiego męża i nie ma co na siebie włożyć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:08 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą > inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się > atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło... > Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez > tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy > panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni > jakoś wolą głupiutkie kobietki... > Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich > dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę > pozrdo.... miło czytać Twoje słowa. Co do IQ jest rzeczywiśie taki jak napisałam. Rzeczywiście czuję się tak jak napisałam. Wiem dlaczego jest mi trudno, bo wiem czego szukam w mężczyźnie - niby niewiele chcę, ale to czego szukam jest niezwykle trudne do znalezienia. co do tego forum - z jednej strony napisałam po prostu jak się czuję, z drugiej chciałam sprawdzić reakcję na to co napisałam, spodziewałam się, że wzbudzi to kontrowesyjne reakcje, ale nie myślałam, że do tego stopnia agresywne jak w niektórych postach. W życiu niewirtualnym wadero3 - masz rację w zupełności - trzeba zwracać uwagę na możliwość porozumienia, zgodność podstwowych priorytetów itd., oczywiście nie informuję nikogo o swoim ilorazie intligencji bo to jest zbędne, a to że mężczyźni nie lubią i boją się kobiet inteligentnych jest dla mnie oczywiste - parę lat już żyję na tym świecie - nad inteligentną osobą nie można mieć kontroli, a brak kontroli nie daje facetom poczucia swoistego bezpieczeństwa i panowania nad kobietą. Panowie: mało konkretów w waszych wypowiedziach. Jest tylko agresja, pogarda, zazdrość o coś czego nie możecie mieć sami, albo chcielibyście mieć ale nie macie odwagi. Reakcje Wasze, drodzy Panowie świadczą po prostu o Waszym poziomie. Bardzo to smutne. To jest właśnie obraz mężczyzny - tylko dlaczego taki prymitywny to obraz? Właśnie dlatego nie mogę znaleźć odpowiedniego mężczyzny, bo (nie) znakomita większość prezentuje zachowania i poglądy takie jak osoby na tym forum (tylko w realnym świecie następuje to w sposób trochę mniej ostentacyjny, ale równie łatwy do odebrania). Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Panuj nad soba:) 21.10.04, 16:17 Jaka agresja? To zarty:)) Odnosze wrazenie, ze zbyt serio traktujesz sama siebie, ale z drugiej strony latka leca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:18 BINGOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimi jest tylko młoda i zadbana/hahahaha/ i jej to wystarcza....panowie wolą takie tylko zadbane /hahaha/ ale do czasu.... mój były mąż /piekielnie inteligentyny zresztą/ zamienił mnie na zadbaną.... tyle,że to mnie się na jej głupotę nieraz skarży...a ja mam w miarę przystojnego i super błyskotliwego chłopaka.../wątek nt.wieku i stałości związku/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:27 Hehe, głupio wyszło:)Cholera musiałas to wykorzystać:))chcesz za wszelka cene udowodnić,że przyczyna twojej samotności jest inteligencja a przecież dobrze wiesz,że no nieprawda.Chodziło mi o to,że bez studiów i IQ 142 czy ile tam mozna sobie znaleźć fajnego faceta.Trzeba miec fajny sposób bycia i miły charakter to sie liczy najbardziej.Aha-może i do MENSY mnie nie przyjma,ale głupiutka blondyneczka nie jestem- wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:41 Mimi-do Mensy może nie,ale nie jest tak zle jak wyzierało z Twojego pierwszego postu-sorry ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.10.04, 16:50 Nie chciałam Cie przecież wtedy obrazić.Może zrobiłam to zbyt ostro ,ale uwierz miałam dobre intencje:)) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 skąd te kompleksy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:29 jest trochę ludzi o wyższym IQ niż 142, ale śmieszne jest to, że ludzie mają tak ogromne kompleksy na tym właśnie punkcie, przeprszam nie inteligencja świadczy o wartości człowieka, to taki atrybut jak i inne atrybuty (wykształcenie, kindersztuba, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:25 poszukaj wśród kobiet:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:30 > poszukaj wśród kobiet pomysł dobry, tylko, że kobiety mnie seksualnie nie pociągają, a co do faceta to nie tylko o seks mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 14:04 poszukaj poza granicami kraju:> Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 11:38 te pkt. to zdobyte w narodowym tescie IQ ? :) szukaj a znajdziesz, tylko nie jecz tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:16 nie, słonko w teście mensy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio,serio Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.radom.pilicka.pl 22.10.04, 23:49 slabo mi sie robi jak czytam takie bzdury zadumanej29. Kobieto, masz problem z osobowoscia, jak masz taki IQ to spojrz obiektywnie i krytycznie. Kto pisze o sobie " młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ " wszystko to co napisalas to pojecia wzgledne, a juz ta cyferka na koncu to czysta kpina. Obliczylas sobie robiac test w "przyjaciolce" czy "naj" ???? Aha, to co napisalam to nie solidarnosc jąder :) jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:57 Popieram w 100%, może tu znajdę dla siebie te brakujące odpowiedzi, których nie znalazłam u siebie na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 21:18 Faceci lubią inteligętne kobiety. Ale jak czytam że paniena jest młoda ładna wykształcona SAMOTNA i ma IQ 142 to wiem że to kit. Usasadnienie: młoda ładna - raczej nie będzie samotna wykształcona i IQ 142 - nie będfzie opisywać na forum mężczyzna tego że jest samotna - napisze do serwisu randkowego Ta panna to przede wszystkim jest zdesperowana he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:55 password01 napisał: > Faceci lubią inteligętne kobiety. Ale jak czytam że paniena jest młoda ładna > wykształcona SAMOTNA i ma IQ 142 to wiem że to kit. > Usasadnienie: > młoda ładna - raczej nie będzie samotna > wykształcona i IQ 142 - nie będfzie opisywać na forum mężczyzna tego że > jest samotna - napisze do serwisu randkowego > > Ta panna to przede wszystkim jest zdesperowana he he he przepraszam, ale to co napisałeś jest już nie tyle proste co prostackie, owszem faceci lubią inteligentne kobiety, które potrafią żyć własnym życiem i nie być pasożytem nie potrafiącym nic oprócz stania przy garach (wersja 1) albo wyglądania (wersja 2), owszem bardzo są zaitneresowani znajomością z taką kobietą, jakimś romansikiem, spędzaniem wolnego czasu na miłych rozmowach, pójściem do łóżka, pochwaleniem się przed kolegami, że spotykają się z fajną osobą, tylko jakoś nie mogą się zdecydować na związek, myślę o stałym związku, zawsze wybierają głupsze kobiety, mające mniejsze aspiracje, niewymagające intelektualnie przykład z autopsji: tekst mojego ex: wiesz, najbardziej podoba mi się w tobie, że się z tobą nigdy nie nudzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:57 nie dokończyłam po roku był jednak zmęczony nienudzeniem się, po tym jak się rozstaliśmy ożenił z kobietą, która bynajmniej atrakcyjna nie jest, która nie pracuje, siedzi w domu pichci i pierze pieluchy Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:02 Gość portalu: zadumana 29 napisał(a): > zawsze wybierają głupsze kobiety, mające mniejsze aspiracje, niewymagające > intelektualnie Moja rada dla Ciebie, osobo o IQ=142: staraj się jak najmniej używac słów "zawsze", "nigdy", "wszyscy" itd. Bo jak piszesz, ze zawsze faceci wybierają "głupsze" kobiety, to to właśnie jest prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 do dziubka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:19 > staraj się jak najmniej używac słów > "zawsze", "nigdy", "wszyscy" itd. Bo jak piszesz, ze zawsze faceci wybierają > "głupsze" kobiety, to to właśnie jest prostackie. przepraszam, oczywiście masz rację, poprawiam się: PRAWIE ZAWSZE, PRAWIE WSZYSCY, ALE NIE WSZYSCY Odpowiedz Link Zgłoś
jimmi2 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 09:26 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > Diewczyno-nie stresuj sie -poczytaj te tu wątki -faceci nienawidzą > inteligentnych kobiet bo nie nadążają za nimi-a jeśli miałabyś zadowolić się > atrakcyjnym średniakiem-szybko by Ci przeszło... > Po prostu zwracaj uwagę na to,który z nich rozumie co mówisz/w lot,bez > tłumaczenia od podstaw/ i nie podkreślaj swoich 142 bo to wśród "rasy > panów" /samozwańczej rzecz jasna/ budzi tylko niekontrolowaną agresję...oni > jakoś wolą głupiutkie kobietki... > Są oczywiście wyjątki/chyba osobiście znam z pięciu takich-w tym dwóch moich > dorosłych synów;)))/ ale jako się rzekło-to są wyjątki potwierdzające regułę > pozrdo.... Niestety, zgodzić się nie mogę - na przejawy głupoty reaguję wysypką, a kobieta jak najbardziej powinna mieć coś "pod sufitem" ;) Może jestem kolejnym wyjątkiem... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:51 Super utrafione, popieram. Też wyczułam tę zupełnie niezrozumiałą agresję i żal mi się dziewczyny zrobiło. Oj, wstyd mi za was mężczyźni - te wasze żarciki są troszkę mało wyrafinowane, chyba daleko wam do 142IQ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
jimmi2 Mam to samo ;) 21.10.04, 16:20 Młody, przystojny, wysoki, zbudowany, zadbany, inteligentny (niestety, nigdy nie robiłem testów IQ), zaradny, ambitny, ciepły, czuły, pragmatyczny i takie tam... I co? Ano singiel. Tak bywa zwyczajnie - czekam na tę jedyną... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: Mam to samo ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 16:23 no to....może macie się tu spotkać;)))) Jimmi-do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmi2 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 09:23 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > no to....może macie się tu spotkać;)))) Jimmi-do dzieła! Niestety... Zadumana loguje się jako Gość ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:10 ....no to ją wezwij do ujawnienia się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmi2 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:27 wadera3 napisała: > ....no to ją wezwij do ujawnienia się;))) Tak przy wsztyskich? Wstydzę się... :) Może sama napisze...? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Mam to samo ;) 22.10.04, 11:34 jimmi2 napisał: > wadera3 napisała: > > > ....no to ją wezwij do ujawnienia się;))) > > Tak przy wsztyskich? Wstydzę się... :) Może sama napisze...? ;))) ...się nie wstydz...zróbmy ogólny apel...ZADUMANA29 UJAWNIJ SIE!!!! prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzdygan Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 16:22 Udaj że masz mniejsze IQ np.110 i mniej gadaj tylko działaj. Z tego co piszesz twynika ,że za bardzo chcesz.Wyluzuj. Trochę popracuj nad Swoją kobiecością i chmara facetów będzie latała za Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:52 Gość portalu: Buzdygan napisał(a): > Udaj że masz mniejsze IQ np.110 i mniej gadaj tylko działaj. > Z tego co piszesz twynika ,że za bardzo chcesz.Wyluzuj. > Trochę popracuj nad Swoją kobiecością i chmara facetów będzie latała za Tobą dzięki za wypowiedź. udawać niczego nie zamierzam bo udawanie działa na krótką metę (to dotyczy udawania w obie strony, jak i na wszelkich możliwych polach występującego). nie jest tak, że chcę za bardzo. pewna część dość już dorosłych kobiet potwierdziłaby, że dla "chcącej bardzo" kobiety znalezienie faceta nie jest problemem (nie musi to być bynajmniej facet jednorazowy). ale nie chodzi o to by mieć, ale mieć to czego potrzebuję co do kobiecości to nie mam raczej z nią problemów. no chyba, że.... chodzi o kobiecość w stylu barbie czy "ach jaka ja jestem mala i nieporadna", czy coś w tym kierunku - nie, nie, ja wiem kim jestem i chcę, żeby ten Ktoś to właśnie doceniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:53 bardzo mi miło, że ten wątek jedank cieszy się powodzeniem a wypowiedzi zaczynają być ciekawe. dziękuję Wam za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmopolitka Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:22 Przeczytaj to sobie. Mi sie bardzo podobalo. Nawet sie wzruszylam :D Powodzenia! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=16427833&a=16884889 Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 16:37 Jeszcze jakbyś dodała ile masz lat, to byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 16:57 tony82 napisał: > Jeszcze jakbyś dodała ile masz lat, to byłoby ok. Pewnie ze 29 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:18 hmmm....posiadając 30letniego syna w wieku29 lat, byłabym niebywale zdolna ...równiótko 50 /właśnie jutro robię odlotową imprezkę z tego tytułu/;))) i jakoś nie musze się wstydzić ilości moich wiosenek i tego co wiem o życiu- pozdro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 21.10.04, 17:58 Gość portalu: wadera3 napisał(a): > hmmm....posiadając 30letniego syna w wieku29 lat, byłabym niebywale > zdolna ...równiótko 50 /właśnie jutro robię odlotową imprezkę z tego tytułu/;)) > ) > i jakoś nie musze się wstydzić ilości moich wiosenek i tego co wiem o życiu- > pozdro:))) wadero, wprawdzie nie mam IQ 142, ale minimum logiki staram się zawsze przyłożyc do swoich postów ten strzał dotyczący wieku 29 lat odnosił się do twórczyni wątku, obywatelki zadumanej , wydawało mi się że to o nią chodziło tonemu gdy pytał o wiek pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 20:13 Masz rację:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:20 Sa dwa miasta.Pierwsze miasto to miasto kłamczuchów a drugie prawdomównych. cześć prawdomównych wyjeżdza na wycieczke do kłamczuchów i odwrotnie. Przyjeżdzasz do jednego z miast, możesz zadać tylko jedno pytanie na które mozesz otrzymac odpowiedz TAK lub NIE od tylko jednej osoby o ktorej nic nie wiesz. Jakie pytanie zadasz aby dowiedziec sie w którym jestes miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera3 Re: Do IQ=142 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 17:26 jutro-teraz do pracy lecę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Do IQ=142 21.10.04, 17:30 W jednej rece masz 2 zapalki a w drugiej masz 3 zapalki, ile masz palcow razem u rak ?. Zaloze sie ze ci zabraknie podczas liczenia nawet tych u nog !!!. Ale cie sprawdzil, ja p... hehe :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:32 A to do mnie Kubusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Do IQ=142 21.10.04, 17:34 Gość portalu: Max napisał(a): > A to do mnie Kubusiu? Przeciez pisalem juz ze jestem mgr inz, z takimi jak ty nie gadam wiec co sie pytasz ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do IQ=142 IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:50 Ja tylko zwyklym wiesniakiem jestem a wiec ci sie nie dziwie. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Do IQ=142 21.10.04, 20:43 MaGazynieR I Nawozu Zbieracz ? musisz tymi skrótami na prawo i lewo szstać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk do maxa :) 21.10.04, 18:21 czy jestes mieszkańcem tego miasta? :)w mieście w którym kłamia odp. nie, w tym w którym mówia prawde odp tak... dobrze??? aha - nie mam pojęcia jakie mam IQ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 19:41 Oczywiscie masz racje ale jest jeszcze jedno mozliwe pytanie. Ja tez nie znam swojego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 19:49 Jedno? a pytania o rzeczy tak oczywiste jak plec (kobieta, mezczyzna), czy falsz jest negacja prawdy, czy to prawda, ze Paryz jest stolica Francji itd, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 19:52 Czyli nie masz pojecia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 20:02 Hehe, Bo nie bylo odpowiedzi. Jesli sie myle to udowodnij......odpowiedzia oczywiscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 20:06 Czy moj polski jest juz tak fatalny czy rozne falowanie. ... W miescie klamcow na pytanie czy falsz jest negacja prawdy odpowiedza NIE, w miescie prawdomownych TAK. No i wiesz gdzie jestes, w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do maxa :) IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 20:10 Spoko! Oczywiscie, jak juz napisalem masz racje ale naprawde jest jeszcze jedno mozliwe pytanie. Zgadniesz jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
laura.bellini Re: do maxa :) 21.10.04, 22:58 O w mord... Ok, zwracam ci honor... Wszelkie pytania zwiazane z tymczasowoscia pobytu, wakacjami, przemieszczaniem sie, turystyka powinny tutaj zadzialac. Pozdrawiam, lb Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Do IQ=142 21.10.04, 20:58 "Czy mieszkasz w tym mieście?" Jeśli usłyszysz NIE jesteś w mieście kłamców, jeśli TAK, to u prawdomównych. Pozdro, Maksiu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:15 Masz racje ale... Ale istnieje jeszcze jedne mozliwe pytanie. Moze tobie sie uda? pzdr Ps Jednak istniejesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:16 a może po prostu w "jakim mieście jestem " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:21 w "jakim mieście jestem " ;) Niestety nie: W miescie klamcow Klamca odpowie: W miescie prawdomownych Prawdomowny odpowie: W miescie klamcow W miescie Prawdomownych: Klamca odpowie: w miescie klamcow Prawdomowny odpowie: w miescie prawdomownych Czyli nie masz pojeci gdzie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:23 ale mi to do szczęścia potrzebne nie jest ;) będę sobie żyła w błogiej nieświadomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:26 :-) Czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Do Pascala 21.10.04, 21:26 "czy jesteś kłamcą i mieszkasz w mieście prawdomównych " ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do Pascala IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:46 "czy jesteś kłamcą i mieszkasz w mieście prawdomównych " ? Niestety znowu nie. Takie pytanie zupelnie nigdzie nie prowadzi. Prawdomowny zawsze odpowie NIe Klamca zawsze odpowie Tak Bez wzgledu w ktorym miescie sie znajdujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max PS IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 21:25 Jutro dam odpowiedz, a wiec macie do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: PS 21.10.04, 21:27 czy dasz czy nie dasz zależy w jakim mieszkasz mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk MAX 22.10.04, 11:30 już jest jutro !!!!!!!!!!! a ja jestem ciekawa!!!!!!!!! dawaj druga odp. tylko niech nie będzie to pytanie "czy jestes przyjezdny" hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Odpowiedz czyli PYTANIE: IP: *.mad.east.verizon.net 22.10.04, 14:29 Mozesz sie spytac: Czy osoba nie mieszkajaca w tym samym miesci w ktorym ty mieszkasz odpowie Tak gdybym sie jej zapytal czy jest w miscie prawdomownych. W miescie klamcow Klamca powie Tak – Poniewaz wie ze Prawdomony powie Nie. Prawdomowny powie Tak. Wiedzac ze klamca bedzie klamal a wiec nie powie NIe. W miescie prawdomownych Klamca odpowie Nie, wiedzac ze Prawdomowny odpowie TAK Prawdomowny odpowie Nie, Wiedzac ze Klamca sklamie i powie Nie Pytanie wymyslila Marta na forum kobiety Madra kobitka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16453014&a=16453014 BRAWO ZNALAZLAS DRUGIE pytanie:-) Jestem zachwycony i pelny podziwu:-) Zupelnie nie zrozumialem twojego pytania:-((( Drugim pytaniem jest: Czy jestes w swoim miescie? pzdr i dzieki za cierpliwosc:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: 22.10.04, 16:59 tia... chyba wolałam pytanie nr1 ... tego moge nie zapamietać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: IP: *.mad.east.verizon.net 22.10.04, 17:04 Masz racje, ja tego tez nie zapamietalem i musualem szukac w archiwum. Ale to jest naprawde "sprytne" pytanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Odpowiedz czyli PYTANIE: 22.10.04, 21:20 nie max - to jest nadrabianie drogi ;) najlepsze są proste rozwiązania... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:32 b.pascal napisał: > "Czy mieszkasz w tym mieście?" > Jeśli usłyszysz NIE jesteś w mieście kłamców, jeśli TAK, to u prawdomównych. > Pozdro, Maksiu. ;)) > ...nnnooo tak, a jeśli spotkasz przyjezdnego...? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Do IQ=142 22.10.04, 20:17 Zakladam, że się zgrywasz. Podane przeze mnie pytanie uwzględnia wszystkie możliwe opcje... Odpowiedz Link Zgłoś
an.nan Re: Do IQ=142 22.10.04, 10:16 Zadaję jakiekolwiek pytanie, którego poprawność jestem w stanie zweryfikować, np. czy teraz pada deszcz? Zakładając, że pogoda jest piękna odpowiedź TAK wskazuje, że jestem w mieście KŁAMCÓW i odwrotnie. Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość, jeśli posiadane namiastki intelektu mnie zawiodły - na manowce an Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:39 an.nan napisała: > Zadaję jakiekolwiek pytanie, którego poprawność jestem w stanie zweryfikować, > np. czy teraz pada deszcz? > Zakładając, że pogoda jest piękna odpowiedź TAK wskazuje, że jestem w mieście > KŁAMCÓW i odwrotnie. > Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość, jeśli posiadane namiastki intelektu mnie > zawiodły - na manowce > an ...jeśli akurat trafisz na przyjezdnego/podobno się odwiedzają;)))/nadal nie będziesz wiedziala.... Odpowiedz Link Zgłoś
an.nan Re: Do IQ=142 22.10.04, 11:55 Fakt - masz rację :) Zakładałam, że pytam Tubylca. Czekam z niecierpliwością na prawidłową odpowiedź.Pewnie będzie banalnie prosta. pozdr an Odpowiedz Link Zgłoś
kaukazek a to czesto tak bywa- i znow mnie nikt nie docenil 21.10.04, 19:09 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 19:56 Może za wysoko mierzysz i/lub masz za duże wymagania? Lepiej nie podawać swojego IQ (jakie by nie było), a jeżeli masz 29 lat to "kurde" czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda w oczy Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 20:11 Kolejna która sie uwaza za ładną heheeh. Jesteście przezabawne "piękne" panienki... Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 21.10.04, 20:35 Zapsz się do MENSA.Dleczego taka młoda, wykształcona, ładna, zadbana,inteligentana kobieta piszę na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukazek poczucie wartosci 21.10.04, 22:57 zapytaj siebie co nadaje ci jej poczucie? a moze to KTOS ma ci to zagwarantowac? w tym wypadku wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsztyl Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.chello.pl 22.10.04, 10:57 zacznij interesowac sie kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 12:56 Gość portalu: zadumana 29 napisał(a): > kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a > zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana > błędne koło > :-( Wiekszosc dziewczyn w Twoim wieku tak twierdzi, szczerze powiem, nie spotkalem dziewczyny, ktora twierdzilaby, ze jest brzydka, niezadbana i głupia. Poza tym te cechy to pojecie bardzo wzgledne, dlatego nie traktuj tego tak powaznie, wazne jest cos innego, zupelnie cos innego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - 22.10.04, 15:18 Oj dziewczyno dziewczyno. Czy Ty na rozdwojenie jazni cierpisz??? Na forum kobieta jako Iwona(nadzieja) figurujesz, tu jako zalanama29. Naprawde masz problem, i naprawde desperatka z Ciebie. Spojrz na to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16742513 Myslalam, ze juz Ci poradzilismy wystaczajaco gdzie lezy przyczyna Twojej samotnosci... A Tu nic. 142 powiadasz???????????;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana 29 anula... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:33 anula - bierzesz mnie za kogoś innego najwidoczniej za mało inteligencji, żeby zauważyć, że jestem inną osobą niż ta, za którą mnie bierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: anula... 22.10.04, 15:47 i widzisz, najlepsza bronia atak,tak???? Tam tez nas zaatakowalas. Ton Twych wypowiedzi byl tez podobny. IP ten sam. Malo tego, znalazlam tez inny watek na mezczyznie, z tego samego IP co Twoj i wiem ze to tez Twoje... Szczerze Ci wspolczuje...I radze dobrze i wnikliwie przeczytac wszystkie posty, jakie otrzymalas. Pozdrawiam Cie serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cigi Re: może zajrzyj na forum dla Singlii 22.10.04, 19:13 adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23941 Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: może zajrzyj na forum dla Singlii 22.10.04, 23:59 cigi, desperatow tam nie chce, ok?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnaldobocewlli Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 22.10.04, 20:26 To należało by zmienic strategię i zainteresować się tymi którzy chcą bo tamci to chyba są puści i nie zasługujesz na nich Odpowiedz Link Zgłoś
ra88 to raczej normalka 23.10.04, 02:33 talkie jest zycie, choc niektorym takim wlasnie sie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny do zadumana Re: młoda, wykształcona, ładna, zadbana, 142 IQ - IP: *.eranet.pl 23.10.04, 18:56 A czym ten "kurczę facet" jest zainteresowany, jeśli nie Tobą jako kobietą ?? Proszę, odpowiedz, to mnie bardzo ciekawi .. Pozdrawiam .. Odpowiedz Link Zgłoś