Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 06:56 Czy bedac w zwiazku ,dosc powaznym zdazylo sie wam odskoczyc??i to nie chodzi mi tylko o seks ale tez o inne sparwy..czy flirt,dotykanie inej dziwczycny..czy to wg was juz zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sztr Re: [od]skok w bok?? IP: 195.116.26.* 27.10.04, 08:17 może kiedyś , ale to już dawno było , to chyba się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 09:42 liczy się liczy, heheh jezeli jestes z tym samym partnerem Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 09:45 a wogóle to mam wielką ochotę zdradzić mojego ukochanego faceta z moim szefm który jest super sexi i wiem że to największe chamstwo jakie można zrobić ukochanej osobie ale to łazi za mną ....zwariuję tylko mnie nie zjedzcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: [od]skok w bok?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:51 skoki w bok z szefami to najgorszy z mozliwych wyborów. Jak juz musisz to przynajmniej wybierz kogoś innego co do pytania autorki: Tak to jest zdrada, jak możesz mieć wątpliwości? Flirtowanie , dotykanie, całowanie itp etc to jest zdradzanie swojego partnera! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 09:53 kurcze wiem że to złe ale on jest taki .... uf szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 10:58 laurka-1 napisała: > a wogóle to mam wielką ochotę zdradzić mojego ukochanego faceta z moim szefm > który jest super sexi i wiem że to największe chamstwo jakie można zrobić > ukochanej osobie ale to łazi za mną ....zwariuję tylko mnie nie zjedzcie ;-) Poniewaz nie jestem Twoim facetem, zaluje tylko, ze nie jestem Twoim szefem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 11:05 Gość portalu: kasia napisał(a): > Czy bedac w zwiazku ,dosc powaznym zdazylo sie wam odskoczyc??i to nie chodzi > mi tylko o seks ale tez o inne sparwy..czy flirt,dotykanie inej > dziwczycny..czy to wg was juz zdrada? wytłumacz mi co to jest związek dość poważny i, idąc tym tropem, czy związek może być niepoważny lub mniej poważny ??? bo mnie się zawsze wydawało, że albo związek jest albo go nie ma, a jeśli jest to 'odskok' jest zwykłym qrestwem... Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 11:12 moim zdanie flirt jest juz skokiem w bok. flirtujac nie myslimy przeciez o gwiazdach tylko o czyms konkretnym... dziala wtedy juz chemia w naszej glowie. ja zdradzalempoprzednie partnerki (zwiazki: 6 miesieczny, 2 miesieczny oraz w miare luzny 4,5 miesieczny) powiem, ze nie mialem wyrzutow sumienia wtedy. dopiero po pewnym czasie zrozumialem, ze popelnilem duzy blad, stracilem bardzo wartosciowa osobe. obecnie (od 5 lat) jestem wierny i dobrze mi z tym. jest to moj wybor. nie odmawiam sobie,a jedynie wybieram caly czas swoja partnerke. a innej nie szukam. zdradza sie z dwoch powodow: - checi zobaczenia jak to jest - braku milosci w zwiazku taka jest moja teoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: [od]skok w bok?? IP: 195.116.26.* 27.10.04, 12:11 Na szczęście jestem już z inną ; więc się nie liczy :) Ale ostatnio tez mnie coś swędzi Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 12:30 a może4 to jakaś choroba hehe ja kiedys byłam z facetem i go zdradziłam było fajnie nie żałuje no i co dlej coś mnie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 12:37 Jak tak to trzeba tylko nadać symbol jednostki chorobowej tak zeby mozna brać na to chorobowe :). Mi też było fajnie i też mnie ciagnie , oj ciagnie . Ciekawe jak to się skończy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: [od]skok w bok?? IP: 195.116.26.* 27.10.04, 13:37 a szefuncio starszy czy młodszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 13:42 ja mam 26 on 34 i taki no wiesz jak by mógł to dał by mi gwiazdkę z nieba zeby tylko mnie zdobyć Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 13:55 to oddaj mu się i czekaj na gwiazdkę Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 14:05 No to coś czuję że w końcu wymienicie się gwiazdkami :) Jak myślisz gdzie to będzie w biurze czy na imprezie inegracyjnej , albo balu firmowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 14:12 akurat te wszystkie miejsca są możliwe hihi to jest chyba nie normalny tok myslenia bo ile trzeba miec w sobie odwagi żeby zdradzić kogoś kogo się kocha Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: [od]skok w bok?? 27.10.04, 14:21 Z odwagą to tak różnie bywa w takich sytuacjach . Gorzej jest później z wyrzutami sumienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: [od]skok w bok?? 29.10.04, 12:39 laurka-1 napisała: >ile trzeba miec w sobie odwagi żeby zdradzić kogoś kogo się kocha Tylko sie potem nie denerwuj, jak Twoj maz bedzie chcial Cie zdradzic, albo zdobedzie sie na ten odwazny akt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: [od]skok w bok?? IP: *.elisa-laajakaista.fi 27.10.04, 19:08 To dalej go rajcuj , a seksuj sie ze swoim. Jac cie szefunio zaliczy nie tylko nie dostaniesz gwiazdki, ale i byc moze wypowiedzenie... Chyba ze zagielas parol na szefa i chcesz go na meza... ale wtedy tez mu nie dawaj, a tylko kus i udawaj porzadna...Inaczej ucieknie ci z haczyka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otco Re: [od]skok w bok?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:32 Co wy tak o tej zdradzie. Czym jest włożenie kawałka mięsa w inny kawałek miesa. Licza się uczucia. Zdrada nei istnieje i jest tylko wymysłem wąskich umysłów które koniecznie chcą sobei kogoś podporządkować. Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: [od]skok w bok?? 28.10.04, 08:58 Niee , no nie rajcowanie jednego a seksowanie z drugim to jakaś padaczka . Jak rajcować to to nie tylko dla samego kokietowania bo to traci wodogłoweim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: [od]skok w bok?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 08:42 Nie ja nie zdradzam...ale daze do tego aby on zdradzil..i zawsze myslalam o zdradzie jak o wilekim swinstwie jakiejs latawicy..hmm a teraz inaczej..teraz jestem za;)..ale ktos napisal dobrze wczesniej-jesli w zwiazku jest milosc to nie ma chcei zdrady..a on tej milosci nie ma Odpowiedz Link Zgłoś