george.sand 02.11.04, 15:32 czy robicie striptiz dla swoich kobiet ewnetualnie czy zrobilibyście bez zażenownia jeśliby Was wasza kobieta o to poprosiła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p-iotr Re: do Panów - striptiz 02.11.04, 16:15 Hehe.. z ulubieniem, moja droga, z ulubieniem! :-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: do Panów - striptiz 02.11.04, 16:28 > Hehe.. z ulubieniem, moja droga, z ulubieniem! > :-)) > > pzdr no dobra, ale ja mam na myśli jakieś kreatywne pląsy, jakiś program artystyczny, jakiś ciekawy kostium itp. a nie samo zrzucenie szatek w tempie orient expres i rzucenie się swą lubą w ułamku sekundy Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: do Panów - striptiz 02.11.04, 19:01 George.sand - wieje jakims pesymizmem z Twojego postu.. Zadalas pytanie, odpowiedzialem, a Ty zaraz "leeeee... ale na pewno nie tak... na pewno robisz to zle...". Odpowiadam wiec jasniej: Tak - sa kreatywne plasy tak - jest czasem program artystyczny nie - nie cwiczylem jeszcze kostiumu.. I wiecej wiary w ludzi, moja droga! ;) pzdr P.S. Mikolaj powiadasz, Gomory? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: do Panów - striptiz 02.11.04, 17:10 Nie robie. Moze kiedys cos mi sie przytrafilo w ramach "wyglupow". Ale z zadnym przygotowanym, wiec i raczej na miernym poziomie. Mam pewne obiekcje co do jakosci takowego w moim wydaniu ;). No ale, jakbys jeszcze ten pomysl podsunela mi przed 8 marca lub jej urodzinami tobym pokombinowal. Chociaz wpadlem na pewien pomysl zwiazany ze strojem sw. Mikolaja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyk10 Re: do Panów - striptiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:28 Jasne, że robię. To całkiem miłe dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś