Dodaj do ulubionych

Co sie z tym forum porobilo????

IP: *.acn.waw.pl 02.11.04, 19:41
Same malolaty, rozstrzasajace tak glebokie zagadnienia jak: "czy facet w
czerwonych butach to gej"... O
Obserwuj wątek
    • Gość: tu Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.acn.waw.pl 02.11.04, 19:42
      O tempora! O mores!
      • diastema Re: Co sie z tym forum porobilo???? 02.11.04, 19:43
        stali bywalcy nienarzekaja a maloaty z nas zadne ;/
      • Gość: katinka Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.11.04, 19:51
        dlatego powolutku zaczelam sie pakowac... ;)
        • Gość: tu Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.acn.waw.pl 02.11.04, 19:54
          Tylko dokad sie przeniesc???
          • Gość: katinka Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.11.04, 19:56
            moze razem wybierzemy sie w te podroz? spodziewam sie, ze dluga bedzie...;)
            • pauli7 Re: Co sie z tym forum porobilo???? 02.11.04, 21:58
              kati, hmm.... a dokad sie wybierasz????

Pauli
            • tamara_t propozycja 03.11.04, 23:14
              proponuję założyć forum prywatne - założyciel ma dużo większe możliwości
              usuwania osób nispecjalniepożądanych...
              • pauli7 Re: propozycja 04.11.04, 00:09
                tamara, ja jestem za....
                chetnie takie forum zaloze, ale jak zaprosic tam (i zachecic do wizyt) wlasciwe
                osoby z FM?:)
                poza tym troche nowych osob zawsze jest potrzebne, sami ze soba sie
                zanudzimy:))
                chociaz fakt, hihi opcja wywalania bezlitosnie watkow uznanych nieobiektywnie
                za glupie bardzo mi sie podoba:)))

Pauli
                • tamara_t Re: propozycja 04.11.04, 00:12
                  wiesz, info o forum można puścić w świat, selekcja będzie później :)
                  ja tam mimo wszystko myślę, że weselej jest jak coś się dzieje - jak się
                  pojawiajaą tak bezkrytyczne wobec siebie osoby - i jest się z czego pośmiać i
                  porównanie jakieś jest... a wątek zawsze można zniszczyć śmiercią naturalną - po
                  prostu nie dopisywać się - a niech zginie w otchłani wątków, które nie chwyciły :)))
                • paranormalny Re: propozycja 04.11.04, 06:58
                  pauli7 napisała:
                  > tamara, ja jestem za....

Odradzam - z moich obserwacji takie fora zwykle padają po 1-2 latach z powodu
                  braku szerszego i bieżącego kontaktu z otoczeniem. Będziecie kisić się we
                  własnym sosie i po pewnym czasie dopadnie Was monotonia/nudzisko, a to
                  śmiertelny wróg każdefo forum:(
                  Sugeruję zakładanie ignora osobom *niekompatybilnym*. Czasem taka osoba się
                  zmienia i staje się *wporzo*
                  • tamara_t Re: propozycja 04.11.04, 13:21
                    Z tego co zauważyłam nie można założyć ignora osobie nie logującej się tylko
                    występującej jako gość...niestety. Jeśli masz na to jakiś sposób - czekam :)
                    • paranormalny Re: propozycja 04.11.04, 14:48
                      Wg mej interpretacji "założenie ignora" to totalna "olewka" durnowatych
                      postów/osób - przez normalnych forumowiczów.

tamara_t napisała:
                      > Z tego co zauważyłam nie można założyć ignora osobie nie logującej się tylko
                      występującej jako gość...
                      Chyba nie masz tracji, gdyż zainicjowane przeze mnie akcje zablokowania 2
                      źródeł wulgarnych/obraźliwych postów przyniosły pozytywny skutek. Źródła
                      wyschły do cna:))!
                      "Abuse" może wszystko!!! - co pozytywnie udowodnił:)
                      • tamara_t akcja - ignore 04.11.04, 14:52
                        Oki - przyłączam się w takim razie :) i jestem za jak najbardziej :)
                      • filut Skorygowałbym częściowo pochwałę Abusa, 04.11.04, 16:43
                        ponieważ komandos57 znowu grasuje na F Psychologia:(((
                        Zmieni forum w rynsztok:(((
                        Obym był złym prorokiem!
                        • tamara_t Re: Skorygowałbym częściowo pochwałę Abusa, 04.11.04, 18:40
                          Słuchaj był bardzo długi czas kiedy komando próbował obrócić w proch FM - wydaje
                          mi się że duża część bywalców wrzuciła go do forumowego spamu i po prostu
                          ignorowany - znudził się i z czasem zniknął a FM jest nadal, ma się dobrze i my
                          nadal tu jesteśmy, choć wszyscy mieliśmy go powyżej dziurek w nosie... to
                          przemawia wyraźnie za techniką ignorancji, którą postanowiłam również przyjąć -
                          jakoś wyleciało mi z pamięci że pewne rzeczy należy ignorować bo i tak nic nie
                          można na nie poradzić...
    • Gość: Asik Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.11.04, 20:04
      Gość portalu: tu napisał(a):

> Same malolaty, rozstrzasajace tak glebokie zagadnienia jak: "czy facet w
      > czerwonych butach to gej"... O

To jest mądrzejszy temat, niż pytanie o znaki zodiaku:-)
      • Gość: tu Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 23:09
        Jedno i drugie swiadczy o upadku...
        • paranormalny Re: Co sie z tym forum porobilo???? 04.11.04, 14:50
          Na każdym forum występują okresowe doły.
          Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija:))) {też cudza sygnaturka}
          • Gość: katinka Re: Co sie z tym forum porobilo???? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 04.11.04, 15:54
            otoz to :)
            pozdrowionka :)
    • tamara_t cytat w temacie 04.11.04, 19:26
      ponieważ cytat jest z forum prywatnego, na ktory nie każdy ma wstęp -
      przeklejam. z szacunku dla tamtejszych bywalców kasuję nicki, ale jak widać -
      powierdzają się moje słowa, że problem nienowy i wcale nie taki
      charakterystyczny dla FM. A może ktoś tu stosuje kilka nicków na kilku forach i
      prowokuje?...nieeee to by wymagało inteligencji, którą coponiektórzy tu nie
      grzeszą.. ;P

• dystans , to takie tródne ??
      xxx 30.10.2004 15:09 + odpowiedz

nie rozumiem tego , czy tak trodno podejsc do czegoś z dystansem ??
      na pierwszy rzut oka widać że nie wszystko tu jest na poważnie , a mimo to co
      chwila pojawia sie ktoś kto wielce sie bulwersuje
      czy tak tródno nie czytać postów na które nie ma sie ochoty ??
      nie rozumiem tego , o ch.. im chodzi ???

• Re: dystans , to takie tródne ??
      xxx 30.10.2004 15:15 + odpowiedz

nie wiem , mi sie bardzo przykro na przyklad zrobilo, kiedy xxx i xxx
      wypowiedzieli sie, ze istnieje tu klub wzajemnej adoracji.
      xxx tez zastanawial sie, skad sie to wzielo, zawsze dbal o to, zeby tu kazdy
      dobrze sie czul. Nie wiem o co chodzi, moze mieli zly dzien.
      Ja w kazdym badz razie nigdy nie chcialam takiej atmosfery a wszelkie
      podejrzenia uwazam za niesluszne. Amen.

xxx 30.10.2004 15:17 + odpowiedz

dokładnie tym bardziej że xxx i xxx zostali przyjęci dość dobrze i bez
      wiekszego bólu , oczywiste jest że my którzy
      sie znamy staniemy w razie czego za sobą i wzajemnie sie wspieramy ale to
      normalne chyba ??

xxx 30.10.2004 15:52 + odpowiedz

Tutaj nie do konca chodzi o to aby stawac za kims.Jasne że lubimy sie,czytamy
      swoje posty,w jakims tam stopniu szanujemy,dlatego że znamy sie juz długo.
      Mnie bardziej chodzi o nowych uczestników.Nie pamietam aby ktos z nas wszedł i
      zaczał budowac swój "autorytet" na chamstwie.W zyciu to tez nie skutkuje,więc
      dlaczego takie oburzenie gdy chce sie osobnika upomnieć?
      Osobiście nie mam aspiracji do rzadzenia i ustawiania po swojemy osób,ale
      chciałbym aby atmosfera była tutaj w miare klarowna a nie żeby każdy nowo
      wchodzacy mógł rzucic pare KURW ch..ów CIP i szmat ...i byłby witany gromkimi
      brawami!
      Cholera to nie o to chyba chodzi....
      Pzdr.

xxx 30.10.2004 16:00 + odpowiedz

bluzgi zawsze byly, humor z różnych półek tez byl, ale do pewnego czasu nie
      dzialo sie tak, zeby JEDYNA trescia postow byly same "ku..", "ch..e" i "cipy".
      i ublizanie komus - nie zartobliwe dogryzanie. wiec warto odroznic robienie
      kolka wzajemnej adoracji od utrzymywania atmosfery tego forum, ktorej od
      niedawna trzeba - niestety - bronic przed debilami. enter

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka