Dodaj do ulubionych

magia kina :)))

IP: 80.51.23.* 07.11.04, 20:34
jestem teraz sama :( po rozstaniu nie chce sie wiązać; szukam kogoś ze slaska
kto pochodzi ze mna do kina. wokół mnie same pary a mnie do kina samej łyso.
poza tym samemu do kina to nie to samo co z kimś.
Obserwuj wątek
    • jumar1 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:35
      pewnie Multikino Zabrze!Lubie je...tylko musze zwykle uwarzac na seansie bo
      kiedys zachlapałem sie musztarda z hotdoga....a zauwazyłem to dopiero gdy
      światła zapalili!
    • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:38
      Dla mnie pojecie "magia kina" ma sens tylko wtedy, gdy do tego kina ide sama.
      Uwielbiam to. Jak wychodze to moge sobie pomilczec na temat filmu, a jak ide z
      kims, to ten ktos zaraz, zeby tylko zabic cisze, pyta "no i jak Ci sie
      podobalo?" Straszne... ;D
      Probowalas kiedys bez ogona? Polecam. Tzn tylko jesli chcesz isc "na film" a
      nie "do kina" ;)))
      pzdr
      • jumar1 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:41
        Sa filmy które lepiej ogladac w samotności...ciężko znaleśc osobe o
        prównywalnej wrażliwości i stad takie wnioski.
        A swoją droga dziwnie na mnie działaja parki typu(drech+lampucera)...czasem po
        zachowaniu łatwo rozszyfrowac co bedzie po kinie:)
        • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:48
          Nie, nie zgodze sie, jumar :)
          Najblizsze mi osoby to ludzie o bardzo podobnej wrazliwosci jak moja, a do kina
          chodze sama z zasady, bo lubie sie tam wyciszyc. Kto by pomyslal, ze mozna sie
          wyciszyc w wielgachnym multipleksie, nie? A jednak. Ja po prostu wiekszosc
          filmow lubie sobie przemyslec w samotnosci.
          :)
          • jumar1 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:51
            Z reguły przyjaciele i najbliżsi znajomi to osoby których usposobienie zbytnio
            nie odbiega od naszego.
            Dla mnie najwazniejszym momentem jest powrót z kina...jazda samochodem po
            ciemnych ulicach...muzyka...i spokój,w którym wtedy odnajduje często pominiete
            szczegóły.
            A juz do szewskiej pasji doprowadza mnie,jeśli ktos wtedy zaczyna trajkotac jak
            kataryna:)
            Pzdr.
            • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:01
              > Dla mnie najwazniejszym momentem jest powrót z kina...jazda samochodem po
              > ciemnych ulicach...muzyka...i spokój,w którym wtedy odnajduje często
              pominiete
              > szczegóły.

Oj, tak... Pamietam, jak wyszlam z kina po obejrzeniu "Miedzy Slowami" wsiadlam
              w pierwszy lepszy autobus, dojechalam nim do petli i z powrotem, bo musialam
              pomyslec. A jakbym poszla z kims... Wiem, mozna milczec w towarzystwie
              przyjaciol, ale to jednak nie to samo.
              Zrazilam sie totalnie do kina w parach, jak poszlam z kolesiem na "Godziny", a
              on jeszcze przed opuszczeniem sali sie pyta: wez wytlumacz mi, czy chodzilo o
              to, ze one 3 byly lesbijkami?
              :-/
              Proooosze....
              • astoria23 Re: magia kina :))) 12.11.04, 00:08
                Ja byłam kiedyś w kinie z kolegą, który w najmniej właściwych momentach
                zaczynał się śmiać tak głośno i histerycznie,że wszyscy się odwracali ku niemu,
                zaś w najbardziej dramatycznych pytał teatralnym szeptem "Chcesz popcorn?". Nie
                mogłam skoncentrować się w pełni na filmie, bo zastanawiałam się, jak
                przeczołgać się pod fotelami, żeby nikt nie zauważył mojej ewakuacji;)Od tej
                pory na filmy do kina najbardziej lubię chodzić sama. Kiedyś wydawało mi się,
                że będę się źle czuła, ale teraz minęły te czasy,że dziwnie sie patrzy na
                samotną kobietę w kinie.
                • smok_sielski Re: magia kina :))) 12.11.04, 09:24
                  Samotna kobieta w kinie musi uważać - może jej się przydarzyć to co bohaterce
                  "Pórpurowej róży z Kairu" :)

smok
                  • astoria23 Re: magia kina :))) 13.11.04, 22:26
                    Najlepiej nie chodzić w ogóle do kina, bo może się przytrafić to, co
                    przytrafiło się bohaterom kolejnej części "Krzyku" ;)
          • jumar1 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:52
            Wiesz.......dopiero teraz sobie przypomniałem w którym watku mielismy
            przyjemnośc sie poznac.
            Pzdr.
            • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 20:57
              W tym, od ktorego zaczelam swoja bytnosc na tym forum ;D
              (o ile to do mnie mowisz ;)
    • Gość: minka20 Re: magia kina :))) IP: 80.51.23.* 07.11.04, 20:56
      tylko że teraz chodze ciagle sama i juz mi troche smutno z tego powodu; jasne
      ze niektóre filmy lepiej zobaczyć w samotnosci; ale są też takie po których
      chce sie pogadać, wymienić uwagi, poglądy. Tak na świeżo na gorąco zaraz po
      seansie. Moze byc Multikino w zabrzu albo obojetnie jakie inne kino.

ps. chodziło mi o film a nie o samo kino ;) :P
      • Gość: c.kapturek Re: magia kina :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:03
        nie polecam w samotności "obcy kontra predator", ale film świetny uwielbiam
        takie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
        • gomory Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:07
          Dlaczego nie?
          Obejrzalem go samemu, i wlasnie zaczynam zachodzic w glowe czy czegos nie
          przegapilem ;).
          • Gość: c.kapturek Re: magia kina :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:10
            bo nie wszyscy znosą ich walke w piramidzie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • gomory Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:03
        A ja kazdy film wolalbym obejrzec z kims niz samemu. Samemu nie analizuje
        zbytnio filmu "po". A toczac rozmowe, wypowiadajac swoje mysli mam szanse
        lepiej wyartykulowac swoje spostrzezenia. Z
        • gomory Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:05
          No i wysluchac spostrzezen na ktore sam nigdy bym nie wpadl. Ogladanie samemu
          jest dla mnie "polowiczna" przyjemnosci.
      • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:06
        > tylko że teraz chodze ciagle sama i juz mi troche smutno z tego powodu; jasne
        > ze niektóre filmy lepiej zobaczyć w samotnosci; ale są też takie po których
        > chce sie pogadać, wymienić uwagi, poglądy. Tak na świeżo na gorąco zaraz po
        > seansie

Jasne, ze wymiana uwag jest super, uwielbiam rozmawiac o filmach :D
        Ale nie na goraco, nie od razu po wyjsciu z kina... We mnie po seansie dobrego
        filmu dzieja sie dziwne rzeczy... gore biora emocje. A zeby dyskutowac o
        filmie, lepiej uzywac rozumu, a nie emocji..
        Staram sie tylko Cie przekonac, ze nie trzeba do kina isc z kims, zeby cudownie
        spedzic czas i sie swietnie zabawic :)))
        No, ale to w sumie nie jest odpowiedz na Twoj dylemat i pytanie wyjsciowe.
        Pzdr
    • smok_sielski Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:18
      Z trudem bo z trudem, ale znajdzie sie na Slasku kilka miejsc, ktore zachowaly
      klimat. Osobiscie znam dwa: Swiatowid (Katowice) i Amok (Gliwice). Jesli ktos
      zna inne tego typu miejsca, to chetnie sie dowiem. Multikina omijam szerokim lukiem.

smok
      • kraksa2 Re: magia kina :))) 07.11.04, 21:24
        Ja co prawda ze Slaska nie jestem, ale i w stolicy ostalo sie jeszcze kilka kin
        z klimatem. Jedno z najbradziej klimatycznych to cinema1 (suuuuperniewygodne
        siedzenia ;) oraz muranow. Mnie tam multipleksy nie przeszkadzaja, bo chadzam o
        przedziwnych porach, kiedy to szczyle z popkornem i cola sa w szkole. Malo
        ludzi, a jesli juz to ludzie na poziomie. Zero chichotow, durnych komentarzy..
        I jest super :)))
        pzdr
    • daimona wolę chodzć na film, a nie do kina ;-) 12.11.04, 16:12
      A jak już ide na film, to mam to gdzieś, czy wokół są same pary czy nie ;)
    • Gość: minka20 Re: magia kina :))) IP: 80.51.23.* 13.11.04, 17:56
      no i znowu bede musiała iśc sama :(( szkoda myślalam ze znajdzie sie tu ktoś
      kto chetnie mi potowazyszy ale trudno. Życze wszystkiem super weekendu.
      • Gość: c.kapturek Re: magia kina :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:02
        wzajemnie, tylko uważaj na BJ ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka